![]() |
Всім привіт настроїв телестар 15w ще скажіть чи можливо настроїти 28е при фокусі 6е або при фокусі антени 46е
|
Цитата:
або 42 46 53 |
Эмин, ні я не про це я мав наувазі що у мене є дві антени одна у фокусі 6е а інша у фокусі 46е питання було в тому чи можна настроїти 28е на якійсь з цих антен в мульті бо при фокусі 6е настроїв telestar 15w тай думаю чи можна 28е так настроїти
|
ні не можна,якщо в тебе антенна 1,8 можеш спробувати
|
Антени 90 см я просто питаю бо я настроїв телестар 15w сигнал малий від 70% до 72. Настроїв 15w при фокусі 6е (6е це я приймаю 7е і 5е на одну голову) відстань від фокуса 21 градус я так подумав що при фокусі 46е можна настроїти 28е бо відстань від фокусу 18 градусів
|
15в
У темі 2 долучень
В центрі 6е правіше 4w а ще правіше 15w це моя антена
|
Цитата:
|
Zhora15, а 26е при якому фокусі можна настроїти
|
Andriyup2, а навіщо тобі той 26Е ??? Він на нас не світить http://www.arabsat.com/pages/Satelli...sid=37&pid=121
|
slavon, як не світить бард 26е ? Я хотів подивитись беін спорти
|
Товариші-ремонтники, якщо можна питання. Хто користується, що можете сказати про мультиметр UNIT M890C? Думаю собі такий купити. Або може якийсь інший хто порадить цього цінового діапазону, щоб нормально міряв і нормальної сборки.
|
У темі 1 долучень
Добрий вечір! Підскажіть будьласка що може бути умене ще завалявся сіменс М-55 і кембрж джіпіарес запускаю програму конфігуратор щоб змінити настройки на кембрж джіпіарес не получаеться пише програма не отвечает щ може бути в цьому кембрж барахлить чи програма. Якщо хтось має цю програмку скиньте мені будьласка. Ось вона може глюкана! Колись змінював на кожному кембріку настройки а тепер неможна! (ДЯКУЮ)
|
може щось там знайдеш.
|
Твою провiрив теж працюэ.
|
Привіт! Пропав музік бокс рус з хотбірда я увів частоту 11642 н 27500 замість зображення стоїть заставка радіо може формат внесли MG-4. (ДЯКУЮ):cool:
|
Цитата:
Цитата:
|
допоможiть?вiд учора непрацюе шарiнг сатбiлiнг бо змiнили паролi.неможу налаштувати плагiн xcamconfigure протокол newcamd тюнер опенбокс с6.хто знае напишiть докладно.
|
Wi fi свисток потрібен на Амико 8360 хто користується що підкажете ?
|
wawxx а нафіга плагін ??? По ФТП редагуєш файл /var/etc/cardclient.conf
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Раджу ТР Сумісність свистків від AgSat |
Привіт всім! На ABS-75 нтв і багато інших каналів перейшло на супутник ABS-2 як його ловити і чи той самий уклон до землі як колись вона дивилась. (ПОДЯКУВАВ)
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Зараз сигнал трохи скаче,але з часом все вирівняється,судячи по карті покриття то майже по всій Україні ABS2 має прийматися на 50ку))) |
Цитата:
|
Скажіть будьласка чи можливий прийом супутника ямал 402 у львівській і іванофранківській області.які транспондери ловляться.який діаметер тарілки потрібний?дякую.
|
Цитата:
|
12715/v/43200,FEC-7/8.
wasul, :( |
Порадьте, хто знає, де купити пульт до теліка панасонік tx-32lmd70f. Може в когось є лишній. (хоча навряд чи).
|
порадьте що робити з рес.Satintegral 1221? По необачностi запустив файл loader update-bin, i тепер тюнер пише "SW is wrong. Please download again! 2" i не реагуе на пду
|
slava611, Через компорт пробували шити?
|
Цитата:
|
Привіт! Хто знає чому такі слабкі сигнали на на всіх транспордерах на ABS-2 думав може антена відійшла крутив нею марно. Напевно слабкі частоти!:)
|
Korpahec,
То питання до Виробника :eek: |
Цитата:
http://file-up.net/big_e7f274b5d6f68...0503160946.jpg |
Ого аце що за такий конвертор! Cкількох він децебельний! І Яка його ціна!:)
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
kreshnot, а нафіга там на 75Е мултиконект (вузькі) конвертори ???
|
Kreshnot! Умене на 75 твін стоїть ацей конвертер на один вихід. Попробую поставити новий твін може справді вже старий конвертер йому вже десь є літ 7-8 тай думаю зміниться сигнал. Ато такий паршивий 37-45 якість теж 36-45. :)
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:57. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010