Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Спорт на SAT-TV (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=88)
-   -   Новини футболу (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3025)

2vanya2 05.03.2012 14:47

"Говерла" перемогла латвійський "Металург"

У контрольному матчі "Говерла-Закарпаття" перемогла латвійський "Металург".

Контрольний матч

"Говерла-Закарпаття" (Ужгород) – "Металург" (Лієпая, Латвія) – 4:2 (3:1)

Голи: Ситник 17, Косирін 40, Нудний 43, Джакобія 67 (пенальті)
Склад команди: Надь (Бабенко, 46) – Гібалюк, Щедраков, Єлісєєв, Мелікян (Сагайдак, 46) – Ситнік (Като, 46), Райчевіч (Свиридов,70), Нудний (Молнар,85), Трухін (Вітер,46), Печонкін (Муховиков,55) – Косирін (Джакобія,55)

2vanya2 08.03.2012 12:07

Бутко: "На гру з "Шахтарем" буде подвійна мотивація"

У гравців "Іллічівця" на матч з "Шахтарем", який відбудеться 10-го березня, буде подвійна мотивація.

Про це заявив захисник збірної України та "Іллічівця" Богдан Бутко.

"Команда дуже хороша, "Шахтар" весь час бореться за чемпіонство, ось весь час важко і виходить проти них грати. Я, взагалі-то, тільки одну гру грав за "Іллічівець" проти "Шахтаря". На "Донбас Арені", там у них дуже хороша підтримка, важко було. Сподіваюся, дамо бій тут і постараємося відібрати очки", - сказав він.

На питання, чим те, що він може опинитися в "Шахтарі" впливає на його зарядженість на гру, Бутко відповів: "Не прямо, звичайно, не в переході справа та й потрібно на кожну гру налаштовуватися, але проти такої команди буде подвійна мотивація", - цитує гравця terrikon.com.

2vanya2 10.03.2012 16:45

Чемпіонат Росії. "Терек" переміг "Краснодар"

Чемпіонат Росії

Матч 34 туру

10 березня Краснодар 1:3 (0:3) Терек

Голи: 0:1 – Асільдаров (7), 0:2 – Рибус (10), 0:3 – Лебеденко (21), 1:3 – Пікущак (87).

Краснодар: Ревішвілі, Тубіч, Враньєш, Мартинович, Анджелкович, Жоаозіньо (Марцваладзе, 60), Голишев, Шипіцин (Пікущак, 68), Самсонов (Ламбарський, 46), Дрінчіч, Мовсісян.

Терек:: Джанаєв, Уциєв, Коморовскі, Ятченко (Феррейра, 62), Йиранек, Маурісіо, Георгієв, Павленко (Власов, 83), Рибус (Годзюр, 73), Лебеденко, Асільдаров.

Попередження: Жоаозіньо (34), Дрінчіч (56), Георгієв (81).

Вилучення: Джанаєв (70).

2vanya2 11.03.2012 11:11

Чемпіонат Італії. "Новара" гратиме з "Удінезе". Інші матчі 27 туру

Чемпіонат Італії

27 тур

11 березня Новара -:- Удінезе

Початок о 13:30 Катанія -:- Фіорентина

Початок о 16:00 Дженоа -:- Ювентус

Початок о 16:00 Мілан -:- Лечче

Початок о 16:00 Аталанта -:- Парма

Початок о 16:00 Чезена -:- Сієна

Початок о 16:00 Лаціо -:- Болонья

Початок о 21:45

2vanya2 15.03.2012 14:19

Венгера сватають в тренери збірної Англії

Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер потрапив до списку кандидатів, які після закінчення сезону може очолити збірну Англії.

Про це повідомляє британське видання Telegraph, котре з'ясувало, що керівництво Федерації футболу Англії активно цікавиться персоною Венгера, консультуючись з відомими діячами футболу.

До цього французький фахівець не раз заявляв, що збірну Англії повинен очолювати вітчизняний наставник, нагадує goal.net.ua.

2vanya2 20.03.2012 14:12

Мессі - найбільш високооплачуваний футболіст світу

Авторитетний журнал "France Football" опублікував дані про щорічні доходи найбільш високооплачуваних футболістів світу.

Перше місце займає нападник "Барселони" та збірної Аргентини Ліонель Мессі, який заробляє на рік 33 000 000 євро.

На другій позиції розташувався півзахисник "Лос-Анджелес Гелексі" англієць Девід Бекхем, дохід якого становить 31,5 мільйона євро.

Замикає трійку форвард збірної Португалії та "Реала" Кріштіану Роналду (29,2 мільйона), пише "Спорт-Экспресс".

2vanya2 21.03.2012 14:06

Чемпіонат Іспанії. Матчі 29 туру. "Вільярреал" спробує відібрати очки у "Реала"

Чемпіонат Іспанії

Матчі 29 туру

21 березня Спортинг Х -:- Мальорка

Початок о 21:00 Атлетико -:- Атлетик

Початок о 21:00 Валенсія -:- Сарагоса

Початок о 21:00 Реал Сосьєдад -:- Леванте

Початок о 21:00 Вільярреал -:- Реал

Початок о 23:00

BMW 03.04.2012 09:46

Вирішальний бій між Барселоною та Міланом. Прев’ю матчу

Після нульової нічиї в першому матчі на "Сан-Сіро", беззаперечним фаворитом протистояння є "Барселона", яка вдома залишається непереможною. Каталонці збираються вп'яте поспіль пробитися в півфінал і повторити рекорд мадридського "Реала", котрому це вдавалося з 1956 по 1960 рік. У свою чергу "Мілан" у поточній єврокампанії ще не вигравав на виїзді, але "россонері" має тішити той факт, що на початку групового етапу 13 вересня, вони зіграли внічию - 2:2 на "Камп Ноу".

Усього команди провели 14 очних поєдинків у турнірах УЄФА. П'ять разів перемогла "Барселона", чотири - "Мілан". Каталонці забили на один гол більше - 19 проти 18. Статистика "Барси" в шести домашніх зустрічах проти "россонері": дві перемоги, три нічиї й поразка.

Барселона

Попередній матч

Субота: "Барселона" - "Атлетик" 2:0 (Інієста, 40, Мессі, 58, з пенальті)

В останніх 11 матчах за клуб і збірну Мессі забив 22 голи. "Барса" здобула восьму поспіль перемогу в чемпіонаті Іспанії і сьому поспіль на своєму полі, якщо враховувати всі турніри.

Адріано, який пропустив два матчі через розтягнення стегна, в суботу вийшов у стартовому складі. Сеск Фабрегас не грав через біль у спині. Хаві вийшов на заміну наприкінці зустрічі, але його участь у грі з "Міланом" під питанням через пошкодження литкового м'яза. У понеділок він не тренувався. Рішення по Хаві Гвардіола прийме незадовго до початку матчу.

Мілан

Попередній матч

Субота: "Катанія" - "Мілан" 1:1 (Сполл, 57 - Робіньо, 34)

Перший гол Робіньо в шести матчах допоміг "россонері" продовжити серію без поразок до шести зустрічей.

Пато полетів до Барселони разом із командою і може вийти на поле вперше з 25 лютого. Ігнаціо Абате в суботу з'явився в стартовому складі, хоча попередні чотири гри пропустив через травму стегна. Марк ван Боммель як і раніше залишається в лазареті (спина). Тьяго Сілва та Александар Меркель теж нездорові.

Цитати

Хосеп Гвардіола, головний тренер Барселони:

"Ситуація проста: переможець виходить у півфінал. Ось і весь аналіз, так що нам треба вигравати. "Мілан" здатний забити як мінімум один гол. Тому нам самим необхідно якомога більш потужно зіграти в атаці і створити якомога більше небезпечних моментів. Думаю, у володінні м'ячем ми матимемо перевагу, але треба знайти спосіб створювати гостроту біля чужих воріт. "Мілан" цілком може забити і більше одного гола, тож нам треба якось забити ще більше".

Массіміліано Аллегрі, головний тренер Мілана:

"Нам потрібно провести дуже інтенсивний матч і грати сміливо, тому що для виходу у півфінал нам необхідно забивати. Ми уявляємо собі можливості "Барселони". Тому обов'язково треба зіграти із позитивним настроєм, зіграти командно і пам'ятати, що два результати з трьох можливих нас влаштовують. Хто вийде в нападі, подивлюся після тренування. Пато тільки оговтався від травми, але і він завтра може зіграти важливу роль".

Цікаві факти

Безпрограшна серія "Барселони" на своєму полі триває з жовтня 2009 року і налічує 14 матчів. З них - лише дві нічиї і 12 перемог, включаючи розгром "Байєра" з рахунком 7:1 в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.
Каталонці також мають приголомшливу статистику чвертьфінальних єврокубкових зустрічей у рідних стінах - 11 вікторій із 13. У кампаніях-1992/93 і 1993/94, коли синьо-гранатові дісталися вирішального матчу, чвертьфінали в Лізі чемпіонів не проводилися.
Статистика "Барселони" в зустрічах із представниками Серії А на "Камп Ноу": десять перемог, п'ять нічиїх і дві поразки.
Каталонці 20 років тому виграли свій перший Кубок європейських чемпіонів, у фіналі здолавши італійську "Сампдорію" (1:0).
Семиразовий володар найпрестижнішого єврокубка "Мілан" переміг у 11 із 14 чвертьфінальних протистояннях. Останньою жертвою італійського клубу стала "Баварія" в тріумфальній для "россонері" кампанії-2006/07.
"Мілан" ще не перемагав у виїзних матчах поточної Ліги чемпіонів. Підопічні Массіміліано Аллегрі тричі зіграли внічию й поступилися "Арсеналу" (0:3) у 1/8 фіналу.
"Россонері" востаннє вигравали в Іспанії, коли з результатом 3:2 здолали "Реал" на груповому етапі-2009/10. На 88-й хвилині переможний гол забив Пато. Загальна статистика виїзних зустрічей міланців із командами Примери: чотири перемоги, шість нічиїх і десять поразок.

U4EL 14.04.2012 19:37

Київське "Динамо" здобуло перемогу над "Ворсклою"
http://i.football.ua/i/news/563x347/162539.jpg
На полі НСК "Олімпійський" в Києві футболісти "Динамо" завдали поразки гостям із Полтави. Матч 27-го туру української прем'єр-ліги з "Ворсклою" завершився з рахунком 3:0.
Перший гол був забитий перед перервою - Артем Мілевський відгукнувся на пас Олега Гусєва і вивів "Динамо" вперед. На початку другого тайму замінив Дениса Гармаша Карлос Корреа подвоїв перевагу господарів, а Андрій Шевченко встановив остаточний рахунок в матчі, скориставшись передачею Мілевського.

Таким чином, "Динамо" добилося перемоги і продовжує боротьбу за золоті медалі першості.

Україна. Прем'єр-ліга
27-й тур

Динамо - Ворскла 3:0
Голи: Мілевський, 45 +2, Корреа, 50, Шевченко, 63

Zhora15 28.04.2012 17:06

http://football.sport.ua/images/news...rig_155367.jpg

Гвардіола йде з Барселони

Пеп Гвардіола вже сказав своїм гравцям, що не залишиться в Барселоні на наступний сезон. Після чотирьох років успішної роботи в «Барсі» тренер прийняв рішення піти і закрити самий славний період в історії «більше, ніж клубу». Нагадаємо, що під керівництвом Пепа Гвардіоли «Барселона» виграла 13 титулів, у тому числі дві Ліги чемпіонів і три титули чемпіона Ла Ліги.

А ось британські ЗМІ припускають, що наступним місцем роботи Гвардіоли стане збірна Англії або один з англійських клубів. Правда, сам все ще наставник каталонського гранда запевнив керівництво «Барселони», що хоче просто відпочити рік, і поки не буде шукати собі новий клуб.

Контракт Гвардіоли з «Барселоною» розрахований ло 30 червня 2012-го року, після його закінчення тренер офіційно попрощається з каталонським клубом.

2vanya2 29.05.2012 22:29

Ще один росіянин купив англійський клуб

Компанія Thames Sports Investment, очолювана російським бізнесменом Антоном Зінгаревичем, офіційно стала власником англійського клубу.

"Керівництву клубу і Thames Sports Investment дякують керівництву прем'єр-ліги і чемпіонату Футбольної ліги за допомогу в організації угоди. Ми знаходимося на самому початку нової ери в історії клубу", - повідомляє прес-служба "Редінга".

51% акцій клубу був придбаний компанією Thames Sports Investment. Чотири людини були включені в раду директорів "Редінга" - Антон Зінгаревич, Крістофер Самуельсон, Андрій Оболенський і Найджел Хоу, пише Газета.Ru.

симчич 29.06.2012 10:25

Алієв: "В Україні не залишуся"

Про те, "Динамо" виставило на трансфер Олександра Алієва сам гравець дізнався з інтернету.

За його словами, ні з президентом клубу, ні з головним тренером розмови на цю тему в нього не було.

"Дізнався про це з інтернету. Ніхто з них мені досі не дзвонив і нічого не пояснював. Заздалегідь про можливість такого повороту подій мене не попереджали", - сказав він.

"Про те, що я не поїду на збір з "Динамо" дізнався ще в неділю. Мені зателефонував начальник команди і повідомив, що мене немає в списках. Після чого я зв'язався з Ігорем Суркісом і уточнив, коли повинен прибути в розташування клубу. Він мені і сказав, що з 28 червня мені належить тренуватися з молодіжною командою", - продовжує Алієв.

На питання, чи говорив з ним президент "Динамо" щодо можливого трансферу, гравець відповів: "Розмова була тільки про те з ким я повинен тренуватися. Все. Більше Ігор Михайлович нічого не говорив, та я й не питав. Якщо так вирішили, значить, буду тренуватися з "молодіжкою".

Також Алієв зазначив, що подальшим його працевлаштуванням займається його агент.

"Рано про це говорити. Будуть пропозиції, тоді й подивимося. Скажу тільки, що повертався з "Локомотива", де в мене було все добре, саме в "Динамо" - хотів в Україні грати за цей клуб. І тепер, якщо кудись переходити, то в команду з іншої країни - в Україні не залишуся", - цитує Алієва sportdaily.ru.

симчич 05.07.2012 11:48

Робін Ван Персі йде з Арсеналу

http://football.sport.ua/images/news...rig_160755.jpg

Голландський нападник лондонського клубу оголосив про своє рішення

Один з лідерів «Арсенала», кращий футболіст АПЛ минулого сезону Робін ван Персі не буде продовжувати контракт з лондонським клубом. Контракт гравця розрахований до літа 2013-го року, але про продовження співпраці сторони домовитися не змогли через «розбіжності поглядів на майбутнє команди».

«Після закінчення сезону я зустрічався з Арсеном Венгером і президентом клубу Іваном Газідісом. Ми розмовляли про подальший розвиток «Арсеналу», а не про мій новий контракт. Фінансові умови ніколи не були для мене пріоритетом. Минулий сезон особисто для мене був вдалим, але я хочу завойовувати трофеї. Я дуже поважаю своїх партнерів, уболівальників, Венгера, але при цьому ми не прийшли до єдиного висновку з керівництвом клубу щодо подальшого розвитку команди і її перспектив. Я не буду вдаватися в подробиці, я довго думав, але вирішив не продовжувати угоду.

Звичайно, я розумію, що не всі приймуть таке моє рішення, і я буду поважати їхню думку. Як би там не було, я люблю клуб і його вболівальників. Я виріс і змужнів саме в «Арсеналі». Протягом багатьох років я відчував загальну підтримку, натомість віддаючи себе всього на полі. Пишаюся, що провів тут вісім років».

U4EL 06.07.2012 17:02

Високотехнологічні пристрої запобіжать помилкам футбольних арбітрів
http://internetua.com/upload/content..._69598_gol.jpg
Завершилося недавно в Цюріху спецзасідання Міжнародної ради між футбольними асоціаціями, прийняло рішення привнести в футбол сучасні технології, покликані полегшити роботу арбітрів під час виникнення спірних моментів. Букмекерська контора William Hill, представники якої були присутні на заході, повідомила, що за результатами голосування були прийняті деякі зміни в правилах гри і регламент проведення наступних турнірів міжнародного масштабу.

З цього моменту, футбол стане більш комп'ютеризованої грою. Адже до цього, у разі сумнівів, арбітри не мали права звертатися до будь-яких технічних засобів і повинні були приймати рішення під власну відповідальність, не маючи права навіть затримувати хід матчу. Деяку допомогу в ухваленні рішення їм могли надавати хіба що бічні судді. А глядачі, які мають можливість подивитися повтор моменту під час телевізійної трансляції або переглядаючи огляди футбольних матчів, часто критикували рішення суддів, які часто знаходилися далеко від місця розвитку подій, що викликали суперечку.

Переломним моментом, який і є причиною позачергового спеціального засідання, став момент в матчі між Україною та Англією, коли головний арбітр зустрічі не зарахував гол у ворота англійців, незважаючи на те, що на повторі було чітко видно, як м'яч перетнув лінію. Тепер такі гучні скандали на великих турнірах повинні залишитися в минулому. ФІФА вже доручила створення систем для визначення забитого гола двом виробникам: «ГолРеф» і Hawk Eye. Їх головним завданням буде підбір та створення найбільш доступною апаратури, яку зможуть використовувати всі організатори змагання, що проходять під егідою міжнародної футбольної асоціації.

За інформацією Bookmakersrating.ru, обидві системи повинні пройти офіційний тест під час клубного чемпіонату світу, який намічений на грудень. Якщо пробне використання буде визнано успішним, то планується повсюдне впровадження даних спеціальних технологій.

Уже зараз відомо, що після остаточного схвалення систем взяття воріт, аналогічні прилади будуть розроблені і вироблені іншими компаніями, які зацікавилися проектом і чекають лише дозволу від ФІФА. Міжнародна асоціація футболу пов'язує з цим надії щодо поступового здешевлення вартості системи, що зробить її більш доступною. Зараз ціна на установку подібного обладнання на пару стадіонних воріт становитиме приблизно 250 000 доларів. Покупку і монтаж подібних систем для проведення великих турнірів буде оплачувати сама міжнародна футбольна асоціація, а в інших випадках все буде залежати від особистої ініціативи власників стадіонів.

симчич 27.07.2012 23:08

ОФІЦІЙНО: Шевченко завершив кар'єру!

http://football.sport.ua/images/news...rig_162634.jpg

Екс-нападник київського «Динамо» йде в політику

Сьогодні по завершенню матчу «Динамо» Київ - «Говерла» (3:1), колишній нападаючий збірної України, італійського «Мілана» і лондонського «Челсі» Андрій Шевченко зробив шокуючу заяву.

- Останнім часом ходило багато розмов про те, що я можу підписати контракт з «Динамо» або виїхати грати за кордон, - почав Шевченко. - Але можу з упевненістю заявити, що ні того ні іншого не станеться. Я прийняв рішення завершити кар'єру футболіста і зайнятися політикою. Подробиці? Завтра ви про все дізнаєтеся.

Ось так несподівано склалася епопея з продовженням кар'єри 35-річного футболіста, який став гостем поєдинку 3-го туру чемпіонату України разом з Олегом Блохіним і Олексієм Михайличенко.

симчич 28.07.2012 16:20

Шевченко приєнався до партії Королевської

Андрій Шевченко приєднався до команди партії "Україна – Вперед!".

Таку заяву він зробив у суботу під час відвідування з лідером партії Наталією Королевською Володарської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату в Київській області, повідомляє прес-служба партії.

"Я хочу реалізувати себе у політиці, поділитися тим досвідом, який набув в Європі, зробити щось для своєї країни", - сказав він.

"Я прийняв рішення приєднатися до команди Наталії Королевської, тому що "Україна – Вперед!" – це партія майбутнього, це партія молодих лідерів, та це певний вибір між минулим та майбутнім. У політиці я планую підтримувати соціальну сферу та спорт, адже мій головний девіз – у здоровому тілі здоровий дух!", – зазначив Шева.

sacha 13.08.2012 00:46

Тимощук у складі "Баварії" виграв Суперкубок Німеччини

Анатолій Тимощук у складі "Баварії" виграв черговий трофей, вийшовши на останню 10-хвилинку, коли треба було втримати рахунок.

Суперкубок Німеччини

12 серпня

"Баварія" - "Боруссія" Д - 2:1 (2:0)

Голи: 1:0 - Манджукіч (6), 2:0 - Мюллер (11), 2:1 - Левандовськи (75)

"Баварія": Нойер, Боатенг, Густаво, Данте, Лам, Рібері (Тимощук, 81), Джан (Бадштубер, 70), Кроос, Мюллер, Роббен (Шачирі, 86), Манджукіч

"Боруссія": Вайденфеллер, Шмельцер, Хуммельс, Суботіч, Пішчек, Ляйтнер (Гетце, 64), Гундоган, Ройс, Блащиковськи (Шибер, 71), Левандовськи, Гросскройтц (Перішіч, 64)

Попередження: Густаво (28), Джан (37), Шмельцер (42), Манджукіч (68), Роббен (82)

sacha 13.08.2012 22:16

Збірна України зібралася в Конча-Заспі в повному складі

Всі футболісти, викликані на збір національної команди, сьогодні в першій половині дня прибули в розташування команди Олега Блохіна - на базу "Динамо" в Конча-Заспі.

Приємним фактом є те, шо у команді перед матчем з Чехією нема травмованих футболістів.

Сьогодні в планах української збірної - тренування відновлювального характеру, а завтра опівдні команда вилетить до Львова.

Перепочивши в готелі, ввечері "жовто-сині" проведуть тренування на полі майбутнього бою - стадіоні "Арені Львів", пище "Динамо Киев от Шурика".

sacha 14.08.2012 20:06

На матчі Україна – Чехія очікується аншлаг

Перший матч збірної України після Євро-2012 - проти Чехії - збере повний стадіон у Львові.

Про це розповів директор з експлуатації "Арени Львів" Олексій Жуковін, пише сайт арени.

"Ми готуємося до цього футбольного свята, до того ж, це перша гра збірної після Євро, і всі з нетерпінням чекають зустрічі з командою на львівській землі. Зараз квитків у вільному продажі майже не залишилося. Звичайно, такого ажіотажу, як напередодні першої гри нашої збірної на "Арені Львів", ми не очікували, враховуючи період відпусток, але старт продажів був дуже хороший", - сказав він.

"Майже за тиждень всі квитки були реалізовані мешканцями Львова. Я взагалі вражений, як у Львові люблять національну збірну - і команда дякує львів'янам, виграючи всі матчі, які тут проводилися", - поділився Жуковін.

За його словами наразі залишися лише VIP-квитки, які коштують 600-700 гривень.

volodya44 15.08.2012 20:52

Україна заняла 3-е місце на Меморіалі Лобановського, Словакія - переможець турніру

У середу, 15 серпня, у Києві завершився X Меморіал Валерія Лобановського.

Переможці у фіналі та матчі за третє місце визначилися в серіях пенальті: головний приз виборола Словаччина, що переграла Чорногорію, а бронзу здобули українці, які виявилися сильнішими за Білорусь.

У вирішальному поєдинку, що проходив на динамівському стадіоні, словаки вже в дебюті відкрили рахунок завдяки удару Камила Караша, але наприкінці другого тайму чорногорська команда відновила рівновагу зусиллями Йована Вучинича.

Післяматчеві пенальті вправніше пробили підопічні Івана Галада, які були старші за усіх своїх конкурентів, у підсумку й ставши володарями почесного трофея.

Тим часом на полі НТК імені Віктора Баннікова українська збірна в суперечці з сусідами доводила своє право на третю позицію. Маючи відчутну ігрову та територіальну превагу, створивши цілу низку небезпечних моментів, синьо-жовті тим не менш із великими труднощами схилили шальки терезів на свій бік.

Втіливши у гол чи не єдину свою гостру атаку, яку завершив Євген Шикавка, білоруси сконцентрувалися на захисті власних воріт. Фортуна майже всю зустріч відверталася від господарів, але вже в компенсований арбітром час нагородила їх за наполегливість: хавбек одеського «Чорноморця» Борис Тащі чітко реалізував пенальті, призначений за гру рукою білоруського оборонця.

На відміну від півфіналу, в якому синьо-жовті примудрилися жодного разу не забити з «точки», цього разу вдалими виявилися всі п’ять їхніх спроб. Усе вирішив сейв голкіпера харківського «Металіста» Артура Денчука, котрий впорався з пострілом білоруського капітана Євгена Клопоцького.

volodya44 15.08.2012 21:08

Петро ЧЕХ: "Зараз зовсім не вдалий час для проведення таких игор". Україна - Чехія. Контрольна зустріч

Голкіпер збірної Чехії і лондонського "Челсі" Петр Чех вважає, що середина серпня - не зовсім вдалий час для проведення товариських матчів між національними командами.

Таку думку він висловив напередодні матчу зі збірною України у Львові.

- З цією зустріччю пов'язано багато різної метушні.

Мені здається, що зараз не найкращий час для проведення таких матчів.

Люди збираються після довгої підготовки до сезону за тиждень до старту чемпіонату.

Нам пощастило, що ми граємо наш матч в Україні, а не в Пуерто-Ріко, де проведуть гру іспанці. Ця ситуація трохи дивна для мене.

В той же час, будь-яка можливість зіграти разом є важливою для нас, оскільки до початку відбіркового турніру ЧС-2014 залишилось зовсім небагато часу, - цитує Чеха EuroFotbal.cz.

sacha 17.08.2012 14:42

Воронін покинув збірну, бо його дружині не вистачало сексу

Дружина футболіста Андрія Вороніна змусила покинути чоловіка збірну України, бо їй не вистачало сексу, коли чоловік їздив на збори.

Нині їхня сім'я мешкає у Німеччині, а звідти далеко до України. Тому, коли Андрій їхав на збори, Юлія почувалась непотрібною і самотньою. У відстані вбачала загрозу, їй не вистачало чоловіка.

"Наприклад секс. Є рамки певні. Є щось, на що я можу піти, а є, на що - не можу", - каже дружина футболіста.

Хоча Юлія зізнається вмовляла чоловіка піти зі збірної дуже довго. Але він таки погодився.

"Він сказав: "Якщо тренер мене викличе, то я відіграю Євро і на цьому поставлю велику крапку", - розповідає дівчина.

Вільний час Андрій та Юля присвятять дітям. У пари вже є двоє дітей, але вони планують третю. А для цього, каже Юлія, теж потрібен час, пише ТСН.

sacha 18.08.2012 22:14

Тимощук не збирається переходити в київське "Динамо"

Півзахисник мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук спростував інформацію про свій можливий перехід в київське "Динамо".

"Я не захищатиму кольори Динамо", - сказав Тимощук в ефірі каналу Футбол.

Нагадаємо, раніше німецькі ЗМІ повідомляли про те, що у зв'язку з можливим переходом в стан "Баварії" півзахисника "Атлетика" з Більбао Хаві Мартінеса, Анатолій Тимощук може перейти в київське "Динамо", - пише hotsport.com.ua.

sacha 22.08.2012 22:50

Бербатов перейде в "Динамо", якщо кияни пройдуть "Боруссію"?

Болгарський форвард Дімітар Бербатов з "Манчестр Юнайтед" може перейти в київське "Динамо".

Про це повідомляє dynamo.kiev.ua з посиланням на італійські ЗМІ.

Усе залежатиме від того, чи зуміє "Динамо" пройти "Боруссію" і потрапити в груповий етап Ліги чемпіонів. В цьому випадку Бербатов майже напевно вибере київську команду.

sacha 24.08.2012 16:39

Мессі став найкращим бомбардиром "Барселони" у матчах з "Реалом"

Нападник "Барселони" Ліонель Мессі вийшов на друге місце в списку бомбардирів в "класіко" з "Реалом".

У першому матчі на Суперкубок Іспанії аргентинець, реалізувавши пенальті на 56-ій хвилині першого матчу за Суперкубок Іспанії з "Королівським клубом"(3: 2), довів свій рахунок до 14 голів у ворота принципового суперника.

За цим показником він обійшов легендарного форварда катлонців Сезара Родригеса Альвареса, який захищав синьо-гранатові кольори з 1939 по 1955 роки.

На першому ж місці в списку бомбардирів головного іспанського протистояння значиться нападник "Реала" Альфредо ді Стефано, що виступав за столичний клуб з 1953 до 1964 рік. На його рахунку 18 голів у ворота "Барси", інформує sport-express.ru з посиланням на Marca.

sacha 25.08.2012 16:24

Збірна України по футзалу отримала суперників у фінальній частині ЧС-2012

Збірна України за результатами жеребкування фінальної частини ЧС-2012 потрапила до групи А.

Суперниками української команди стали збірні Таїланду, Коста-Рики та Парагваю.

Турнір пройде з 1 по 18 листопада в Бангкоку.

У плей-офф виходять команди, які зайняли перші два місця в своїх групах, а також чотири найкращі команди, які зайняли третє місце.

sacha 27.08.2012 22:26

Менеджер Рибки: "Олександр із сьогоднішнього дня вільний агент"

Воротар Олександр Рибка відсьогодні є вільним агентом.

Про це заявив менеджер голкіпера Андрій Головаш.

"З сьогоднішнього дня він уже не в "Шахтарі". Угода розірвана. У Саші залишається дискваліфікація. Але із сьогоднішнього дня він отримує статус вільного агента", - сказав він.

За словами Головаша, Рибка буде підтримувати форму та тренуватися в одному з клубів.

"Може, хтось дасть можливість йому тренуватися. Зрозуміло, що це не буде повноцінною роботою. Але потрібно підтримувати себе у формі", - пояснив він.

"Він розуміє, що ситуація, яка склалася, - це тільки його помилка. Можливо, він захотів просто все почати заново. Я впевнений у продовженні його кар'єри. Це - питання часу", - цитує його sport.segodnya.ua.

volodya44 30.08.2012 15:49

Сергій КРИВЦОВ: "Настрій на "Динамо" боєвий". 8 тур

Оборонець «Шахтаря» - про дебют у сезоні та матч із «Динамо».

- Звичайно, на День шахтаря та міста перемога для нас була вкрай важливою, - почав розмову Кривцов.

- Її ви здобули напрочуд легко…

- Не сказав би. Складно було, задушливо. Та гра нам давалася. Погано, що не полили футбольне поле через концерт… А так, 3:0 - відмінний результат. Ми набрали троє важливих очок перед українським елькласико.

- У нинішньому чемпіонаті ви провели свою першу гру…

- Я був до цього готовий, оскільки Містер попередив, що випустить у неділю. У нас не існує поділу на основний та інші склади. Наставник часто робить рокіровки, і ми всі повинні бути до цього готові, тож підтримуємо свої кондиції в необхідному тонусі.

Перед матчем з «Динамо» тренер дав відпочити трьом-чотирьом провідним виконавцям.

- Якось Ярослав Ракицький зізнався, що йому комфортніше грати в центрі оборони з Олександром Кучером. А вам?

- У нас усі захисники - високого рівня. Тому переваг не віддаю. Просто волею долі так склалося, що Слава Ракицький - шульга, а я - правша. Тому, думаю, мені з ним діяти комфортніше.

- У другому таймі «Шахтар» в обороні припустився одного ляпу, і Кополовець міг забити. Що там сталося?

- Обрізка. Я б не сказав, що це був якийсь супермомент для «Карпат». У підсумку ми наздогнали Кополовця, знали, що він м’яч під ліву ногу прибиратиме, і заблокували удар.

- Попри розгромний рахунок «Шахтар» не реалізував багато моментів. Тренер на цьому наголошує?

- Ну, 3:0 і так непогано. Наш наставник поки нічого не говорив щодо реалізації. Просто ми ще не розбирали цю гру. Коли це відбудеться, він вкаже на помилки.

- Солідна результативність «Шахтаря» не лякає саму команду?

- Ні, адже це - плоди нашої праці. Ми дуже добре провели тренувальні збори. І зараз, слава Богу, це відображається на чемпіонаті.

- Мірча Луческу говорив, що в нинішньому сезоні потрібно перекрити результат минулого чемпіонату у 80 забитих м’ячів. Для вас це має якесь значення?

- Так, звичайно, це певний стимул. Хоча ми не зациклюємося на кількості забитих м’ячів, головне - перемагати.

- Через кілька днів «Шахтар» дізнається про своїх суперників у Лізі чемпіонів. У вас є переваги?

- У цьому турнірі слабких опонентів просто немає, тому нерозумно розраховувати на усмішку Фортуни. Кого жереб обере, з тими і гратимемо.

- Сергію, а який настрій на гру з «Динамо»?

- Як завжди - бойовий. Хоча поки всі думки були про «Карпати». А ось тепер налаштуємося на «Динамо».

- Ваш прогноз на матч з командою Юрія Сьоміна?

- Я не люблю прогнозувати. Зрозуміло одне: це буде чи не найскладніша гра сезону. «Динамо» зараз набрало хорошої форми, і ми теж у відмінному стані…

sacha 30.08.2012 22:25

Найкращим гравцем Європи визнано Іньєсту

Звання найкращого гравця Європи клубного сезону 2011/12 років здобув "барселонівець" Андрес Іньєсту.

Таке рішення принесло голосування журналістів, організоване Європейським футбольним союзом.

До трійки найкращих також увійшли Ліонель Мессі та Кріштіано Роналдо.

Минулого сезону Іньєста з "Барселоною" став віце-чемпіоном Іспанії та дійшов до півфінала Ліги Чемпіонів.

Після цього на першості Європи у якості гравця збірної Іспанії він став чемпіоном і отримав приз найкращому гравцеві змагання.

sacha 31.08.2012 23:24

Клубний рейтинг УЄФА. "Шахтар" уже 12-ий, "Динамо" - 22-е, "Металіст" - 29-ий

Українські клуби поліпшили свої позиції у новому клубному рейтингу УЄФА.

Так, донецький "Шахтар" уже піднявся на 12-у позицію, київське "Динамо" - на 22-у, а харківський "Металіст" - на 29-у.

Також здобув дві сходинки, у порівнянні із завершенням минулого сезону, і дніпропетровський "Дніпро".

Клубний рейтинг УЄФА

Станом на 31 серпня

1."Барселона" (Іспанія) - 4.6284; 134.690
2. "Баварія" (Німеччина) - 4.5284; 114.865
3. "Манчестер Юнайтед" (Англія) - 4.6000; 113.907
4. "Челсі" (Англія) - 4.6000; 111.907
5. "Реал" (Іспанія) - 4.6284; 111.690
6. "Арсенал" (Англія) - 4.6000; 96.907
7. "Інтер" (Італія) - 2.4500; 91.396
8. "Атлетико" (Іспанія) - 2.6284; 88.690
9. "Порту" (Португалія) - 4.5832; 87.066
10. "Валенсія" (Іспанія) - 4.6284; 84.690
...12. "Шахтар" (Україна) - 4.6000; 80.651
...22. "Динамо" (Україна) - 4.6000; 62.651
...29. "Металіст" (Україна) - 2.6000; 53.151
...117. "Дніпро" (Україна) - 2.6000; 13.651
...129. "Ворскла" (Україна) - 0.6000; 12.151
"Карпати" (Україна) - 0.6000; 12.151
...138. "Металург" (Донецьк, Україна) - 1.6000; 11.151
...144. "Таврія" (Україна) - 0.6000; 10.151
...147. "Арсенал" (Київ, Україна) - 1.6000; 9.651

volodya44 02.09.2012 12:04

"Севастополь" вже другий. Перша ліга. 8 тур

У суботу, 1 вересня, завершився восьмий тур першості України серед команд першої ліги.

«Севастополь» переграв «Авангард» і вийшов на другу позицію в таблиці.

Долю зустрічі з краматорцями вирішив єдиний гол Маріуша Левандовського, який польський півзахисник провів за п’ять хвилин до фінального свистка.

Продовжує лідирувати «Сталь», котра в гостях завдала поразки «Арсеналу» (3:0), щоправда останні два м’ячі відправила в сітку воріт суперника в компенсований час.

На третій щабель піднялася «Олександрія» завдяки домашній вікторії над «Олімпіком» (2:1).

Покращує позиції й інший нещодавній представник Прем’єр-ліги «Оболонь». Кияни здобули другу перемогу поспіль, на виїзді не залишивши шансів «Одесі» (3:1).

31.08-01.09.12. 8-й тур

«Арсенал» (Біла Церква) − «Сталь» (Алчевськ) − 0:3, ФК «Севастополь» − «Авангард» (Краматорськ) − 1:0, ФК «Олександрія» − «Олімпік» (Донецьк) − 2:1, «Геліос» (Харків) − «Зірка» (Кіровоград) − 0:0, МФК «Миколаїв» − «Буковина» (Чернівці) − 0:0

ФК «Одеса» − «Оболонь» (Київ) − 1:3, «Динамо-2» (Київ) − ФК «Полтава» − 1:3, «Кримтеплиця» (Молодіжне) − ФК «Суми» − 2:0, «Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка) − «Титан» (Армянськ) − 0:0.

Становище лідерів: «Сталь» − 19 очок (8 матчів), «Севастополь» − 15, «Олександрія» − 14, «Геліос» − 13, «Авангард» − 13, «Олімпік» − 13, «Зірка» − 12, «Буковина» − 12, «Оболонь» − 11…

Наступний тур відбудеться 5-6 вересня.

sacha 03.09.2012 16:18

27 клубів можуть бути виключені з єврокубків через недотримання фінансового фейр-плей

27 європейських клубів можуть бути виключені з міжнародних турнірів через порушення, пов'язаних з принципом фінансового фейр-плей.

УЄФА провів перевірку серед європейських клубів, за результатами якої двадцяти семи командам були зроблені зауваження до вимог виправити ситуацію до 30 вересня.

В іншому випадку клуби будуть усунені від участі в єврокубках, інформує офіційний сайт УЄФА.

У найближчі дні будуть названі команди, які не дотримуються встановлених критеріїв.

Додамо, що принцип фінансового фейр-плей зобов'язав європейські клуби поетапно скорочувати витрати до стадії самоокупності. Ці вимоги вже призвели до скорочення ринку трансферів: взимку 2012 обсяг трансферів був на 20% менше, ніж у чотири попередні роки, пише sports.ru.

volodya44 04.09.2012 03:06

"Олександрія" отримала нових спонсорів. Перша ліга

Микола Лавренко, президент ПФК «Олександрія» під час виборчих перегонів до Верховної Ради України підтримуватиме нашого земляка, заступника губернатора Сергія Кузьменка. Про це Микола Миколайович повідомив у суботу під час його спільної прес – конференції з кандидатом у депутати по 103 виборчому округу Сергієм Кузьменком.

За словами президента ПФК «Олександрія», Сергій Анатолійович довів своїми конкретними справами, що його любов до рідного краю і земляків не просто слова. Завдяки його успішній роботі на різних посадах від керівника підприємства, очільника району і до заступника губернатора - на Олександрійщині з’явилися і успішно працюють потужні переробні та сільськогосподарські підприємства. Тобто, інвестиції Кузьменко залучав саме в розвиток свого регіону. А це робочі місця для земляків, відрахування в місцеві бюджети, розвиток інфраструктури і соціальної сфери. «Тому ми повинні підтримати Сергія Кузьменка на парламентських виборах з надією, що завдяки його роботі на високому державному рівні в Олександрію будуть залучені додаткові інвестиції. У Верховній Раді нам потрібна людина, яка знається на таких речах, а ще він палкий прихильник футболу і меценат наголосив Микола Лавренко.

Він також повідомив, що Сергій Кузьменко вже дав згоду фінансово підтримувати ПФК «Олександрія». «Ми домовилися, що фінансування олександрійської команди відбуватиметься 50 на 50. Нарешті здійснилася моя давня мрія, - наголосив Микола Лавренко. - На теренах Олександрійщини знайшлася людина, яка не просто любить футбол, а ще й готова сприяти його подальшому розвитку. Сьогодні Сергій Анатолійович є почесним віце-президентом ПФК "Олександрія".

У свою чергу, Сергій Кузьменко підтвердив, що його бажання підтримати олександрійський футбол нарешті має чітку і зрозумілу співпрацю, до якої згодилися долучитися потужні підприємства агробізнесу Кіровоградщини – Олександрійський цукровий завод, ТОВ «Гермес - Трейдинг» та інші сільськогосподарські підприємства.

sacha 04.09.2012 15:49

Суркіс хоче зробити Україну однією з господарок Євро-2020

Ідея Мішеля Платіні щодо проведення Євро-2020 10-13 країнами може дати шанс Україні.

Таку думку висловив газеті "Сегодня" член Виконкому УЄФА Григорій Суркіс.

"Чи буде Україна знову господаркою Євро? Навіщо ж тоді ми створювали таку шикарну інфраструктуру?", - відповів він.

"Щоб провести Євро-2012 - і все? Чи буду я як чинний член виконкому УЄФА лобіювати, щоб серед 12-13 країн-господарок Євро-2020 була Україна і якийсь наше місто? Безумовно!", - запевнив Суркіс.

volodya44 09.09.2012 11:47

Футболісти-функціонери

Колишні футболісти і тренери, котрі «кермують» національними федераціями.

Франк ван ХАТТУМ (Нова Зеландія). У минулому — голкіпер національної збірної. Захищав ворота новозеландців на прем’єрному для них чемпіонаті світу1982.

Хосе Марія МАРІН (Бразилія). Екснападник «СанПауло». Щоправда, кар’єра Маріна була не надто успішною і тривала усього два роки (1950–1952), впродовж яких головний бразильський футбольний функціонер провів 20 матчів за клуб.

Карл Ерік НІЛЬССЕН (Швеція). Колишній футболіст (щоправда, рівня клубів нижчих шведських дивізіонів) та арбітр ФІФА. Кар’єрний пік Нільссена — 1999–2002 роки, коли він активно обслуговував матчі Ліги чемпіонів.

Фернанду ГОМЕШ (Португалія). Легенда «Порту» 70–80 х років. Один із найкращих португальських нападників цього періоду.

Айвар ПОХЛАК (Естонія). Дитячий письменник, громадський діяч та півзахисник ФК «Курессааре». До правди сказати, вище першого естонського дивізіону зі своїм клубом піднятися не зміг.

Юлюс КВЕДАРАС (Литва). Професіональний футболіст. Ще за радянських часів захищав кольори командмайстрів Литви та Росії.

Ілго ГЕОРГІЄВСКІ (Македонія). Колишній гравець ФК «Македонія» (Скоп’є) та головний тренер найтитулованішого македонського клубу «Вардар».

Павел ЧАБАНУ (Молдова). Один із найкращих молдовських півзахисників радянської доби. У складі кишинівського «Ністру» у вищій та першій союзних лігах зіграв 341 матч (45 забитих м’ячів).

Мірча САНДУ (Румунія). Очільник румунської національної федерації практично всю свою футбольну кар’єру провів у одному клубі - «Спортулі» (422 поєдинки - 167 забитих м’ячів).

Коментар «УФ». У багатьох країнах футболом опікуються колишні професіональні футболісти. Ми не ставили за мету згадати всіх саме зараз. Одначе, готуючи цей матеріал, знайшли величезну кількість цікавих деталей. Про них обов’язково поговоримо іншим разом.

volodya44 09.09.2012 21:03

Україна (U-20) - Турція (U-20) - 1:0. Контрольний поєдинок

Молодіжна збірна України, складена з футболістів віком до 20-ти років, провела 8 вересня товариський матч проти збірної Туреччини на тренувальній базі київського «Динамо» в Кончі-Заспі. Загалом ця зустріч проходила у рівній боротьбі, а результат гри визначив єдиний влучний удар: на 45-й хвилині у ворота гостей влучно поцілив Яковенко.

У понеділок, 10 вересня, у Кончі-Заспі відбудеться другий матч за участю цих команд. ФФУ запрошує вболівальників прийти та підтримати наших хлопців. Початок гри о 16.30. Вхід вільний.

Україна − Туреччина 1:0

Гол: Яковенко, 45.

Україна: Шевченко, Братков, Рижук, Полярус (Буяльский, 87), Цуріков, Нойок (к), Чурко (Трубочкін, 46), Бабенко, Насонов, Озарків (Тащі,78), Яковенко (Коваль, 84).

Туреччина: Уйзал, Айяз, Чіфтпінар, Тюрк (к), Шахін, Йокушлу (Акчакін, 65), Дурмуш (Башибуюк, 77), Келечі (Картал, 46), Караман, Текерчі (Акбунар, 65), Кара (Гюлтекін, 46).

genych 10.09.2012 13:47

Шевченко - кращий європейський бомбардир!
http://football.sport.ua/images/news...rig_166360.jpg
Екс-форвард збірної України - кращий бомбардир Європи в кваліфікаційних матчах чемпіонатів світу
Андрій Шевченко поки є найкращим бомбардиром за всю історію кваліфікаційних турнірів чемпіонатів світу в європейській зоні. Згідно з даними ФІФА, на рахунку українця 26 голів в 37 відбіркових матчах.

Статистика Андрія Шевченка:
відбір на ЧС
матчі
голи

1998
7
4
2002
10
10
2006
9
6
2010
11
6

Нагадаємо, що перший гол у відбіркових поєдинках Шева забив 2 квітня 1997 на НСК «Олімпійський» в Києві у ворота північноірландської збірної (2:1), а останній (26-й) у виїзному матчі проти збірної Андорри відбувся 14 жовтня 2009 року - 6:0!

Відзначимо, що в інших зонах ФІФА кращими бомбардирами кваліфікації чемпіонатів світу є іранець Алі Даеї (35 голів, Азіатська конфедерація футболу - АФК), гондурасець Карлос Павон (25 голів, Центральна Америка - КОНКАКАФ), аргентинець Ернан Креспо (19 голів, Південна Америка - КОНМЕБОЛ), 40-річний новозеландський ветеран Воен Ковен (18 голів, Океанія) та нападник збірної Буркіна-Фасо Мумуні Дага (18 голів, Африка - КАФ).

sacha 14.09.2012 22:53

Збитки "Ювентуса" в минулому сезоні склали майже 50 мільйонів євро

"Ювентус", котрий став опонентом донецького "Шахтаря по Лізі Чемпіонів, оприлюднив невтішні фінансові результати за минулий сезон.

Як інформує офіційний сайт чемпіонів Італії, збитки команди за підсумками сезону-2011/12 склали 48,7 мільйона євро.

Доходи "Ювентуса" в порівнянні з 2011 роком зросли на 24,2 відсотка з 172,1 мільйона євро до 213,8 ​​мільйона.

В сезоні-2010/11 збитки клубу становили 95,4 мільйона євро, відзначає sports.ru.

sacha 20.09.2012 16:49

Колліна залишається куратором українського суддівства до 2015 року

П'єрлуїджі Колліна продовжить виконувати свої обов'язки Куратора українського професійного суддівства у межах існуючого контракту між ним та Федерацією футболу України.

Про це повідомив перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов.

"Ми провели зустріч з Колліною, під час якої він отримав гарантію в особі президента ФФУ про те, що всі пункти існуючого контракту між ним та ФФУ будуть неухильно виконуватися у повній мірі", - сказав він.

"Так що, як Колліна виконував функції куратора українського суддівства, так і буде виконувати", - додав Попов.

Нагадаємо, у цьому році Колліна підписав новий контрактс ФФУ, розрахований до 2015 року, пише dynamo.kiev.ua.

volodya44 21.09.2012 22:37

Білети на поєдинок Україна - Чорногорія вже у продажі. ЧМ-2014. Відбірковий турнір

Як вже повідомлялося, матч кваліфікаційного турніру Чемпіонату світу-2014 між національними збірними України та Чорногорії відбудеться 16 жовтня 2012 року у Києві на НСК «Олімпійський». Ця зустріч стане першим домашнім поєдинком команди Олега Блохіна на шляху до Бразилії.
Квитки на матч вже сьогодні можна придбати на сайті ufi.com.ua.

Номінальна вартість квитків становить 30, 40, 50, 60, 80, 100, 120, 150, 200 та 300 гривень.

Квитки у сектори категорії «Бізнес» вартістю 200 та 300 грн. дають змогу відвідати ресторани НСК «Олімпійський» (їжа та напої оплачуються додатково).

Колективні замовлення приймаються до 2 жовтня по факсу: +38 (044) 521-06-35 (зразок листа на замовлення квитків за колективною заявкою Ви можете переглянути тут - http://www.ufi.com.ua/lyst.doc).

Запити щодо оренди корпоративних лож (скай-боксів) надсилайте на електронну адресу: sales@ufi.com.ua або за тел.: +38 (044) 521-06-19.

Окрім інформації про початок продажу квитків ми маємо ще одну приємну новину! Напередодні гри з чорногорцями, 12 жовтня, національна збірна команда України проведе офіційну зустріч ще з одним суперником по кваліфікаційному турніру - національної збірною Молдови.

Матч відбудеться на стадіоні «Зімбру» у Кишиневі. І ще є можливість спостерігати за цим поєдинком безпосередньо з трибун стадіону! Для цього потрібно придбати до 1 жовтня на сайті УФІ квиток на матч Україна - Чорногорія та взяти участь у розіграші туристичної подорожі до Кишинева на матч Молдова - Україна.

Переможці отримають по два квитки та по два місця у складі туристичної групи, яка автобусом вирушить до столиці Молдови. Тож, перемігши, Ви маєте змогу розділити свої емоції разом з друзями або рідними!

Реєструйтеся на сайті УФІ, купуйте квитки на матч Україна - Чорногорія, вигравайте тури до Молдови та спостерігайте за грою національної збірної, основні складові якої − Молодість помножена на Досвід!

ffu.org.ua

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:55.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010