![]() |
- Ви заарештовані! Ви маєте право зберігати мовчання. Все, що Ви скажете, може бути використано проти Вас!
- Гола жінка! - Що гола жінка?! - А використайте проти мене голу жінку! |
- Він мені пише - Іра, що тобі подарувати на восьме березня? Машину чи квартиру?
- А ти? - А я Світлана... |
Суть туризму: Взяти побільше, піти подалі і там все це з’їсти.
|
- Марусю, я думаю що ти була не права!
- Васю курв@, ти маєш одне життя, і те не шануєш... |
Кума подарувала вазон і сказала, як розквітне - заміж вийду! Сьогодні кіт, курва, з’їв вазон...
|
На вимогу даїшника віддати права Галя відповіла:
- Я не можу, це подарунок! |
Прочитавши листування чоловіка в соцмережі, жінка лайкнула його сковорідкою три рази.
|
Напередодні свята всі метушаться. Тато пилососить, мама нарізає салат, сестра миє посуд. Зробивши перерву, дівчинка заглядає в кімнату, де її брат спокійнісінько лежить на дивані і дивиться мультики:
- Чого ти тут розлігся? - Так шкоди менше, - відповідає брат. |
1 січня. Вечір. У квартирі лунає телефонний дзвінок. Господар, який не так давно заснув після бурхливого новорічного святкування, зриває трубку і кричить в неї: «Який дурень дзвонить о шістнадцятій годині ранку?»
|
- Нам на роботі будуть доплачвати 15% за шкідливість!
- Ти вже і там всіх дістав? |
- Тобі щось привезти з Європи?
- Привези мені 500 євро, я іноземні банкноти збираю. |
- Окей Гугл, як зробити так, щоб моя жінка була покірною і в всьому мене слухала:
Гугл: - По вашому запиту нічого не знайдено. Можливо ви мали на увазі «Як змиритися і не спитися?» |
Людина може винести все, але якщо на халяву - то набагато більше.
|
Лікар:
- Вас уже оперували? - Так. - Ну і як? - Три тисячі доларів. - Я маю на увазі, що у вас було? - Тільки тисяча доларів. - Ви знову мене не зрозуміли. Я питаю, на що ви скаржитесь? - На вартість лікування. |
Він зателефонував рано-вранці. Плакав, освідчувався у коханні. А я мовчала. Мовчала і згадувала, де ж, я так учора напилась... і хто це взагалі ридає в трубку.
|
Вовочка кричить з двору матері, що стоїть на балконі:
- Мам, кинь мені сюди 62 копійки! - Вони ж розсипляться! - А ти їх в п’ять гривень загорни... |
Вчитель:
- Тому, хто піде першим до дошки, поставлю на бал більше. Вовочка: - Йду! Ставте мені трійку! |
У День святого Валентина в магазині:
- Вам допомогти? - Так, я вибираю подарунок для найкращої людини у світі. - Може, ноутбук? - Ні, ноутбук у мене вже є. |
Я вчора сильно п’яна намагалася дійти до будинку. Але це мені давалося насилу: крок вперед - три назад.
За мною спостерігала бабуся на лавочці. Не витримала й крикнула: - Доню! Іди задом, швидше дійдеш! |
Чоловік купив на День народження дружині пудру. Періодично підсипає туди муку, щоб надовше вистачило.
|
Таке відчуття, що час з віком набирає швидкість. В дитинстві день тягнувся, як рік, а тепер дні летять, як секунди!
|
- Як звати вашого кота?
- Вдень чи в 5 ранку? |
- Тебе не турбує, що всі твої подруги - заміжні?
- Турбує, але я не знаю як їм допомогти. |
Побачила в магазині хлопця, вдягнутий стильно, фігура супер, вирішила - ось вона доля. Спину випрямила, зачіску поправила, підхожу... манекен...
|
Терміново шукаю активну жінку! Коротко про себе: 10 гектарів городу!
|
Старість - це коли від кохання втрачають не голову, а вставну щелепу.
|
- У мене музика у голові грає, що робити?
- А що за музика? - Та хто його знає, не чув раніше. - Зроби голосніше, разом послухаємо. |
Археологи під час розкопок знайшли знаряддя праці 10 століття. Вже в 10 столітті люди закопували знаряддя праці, щоб не працювати...
|
- А ти одружений? А хата є? А машина? А скільки см?
- Жіночко, Ви точно з перепису населення? |
Учитель перевіряє домашні
завдання: - Петя, ти чому не зробив уроки? - Ногу вивихнув. - Сідай, два. Вася, а ти чому не готовий? - Бабуся захворіла. - Сідай, два. Вовочка, а ти чому не зробив? - Брат із зони повернувся. - Годі мене братом лякати, сідай, три. |
Учителька прийшла до класу, надягнувши золотий кулон у вигляді літачка. Під час уроку Вовочка невідривно дивиться на цей кулон. Нарешті вчителька не витримує й запитує:
- Вовочко, тобі що, літачок подобається? - Ні, аеродромчик! |
Все! Зняла двері з холодильника. Вони тільки заважають!
|
Встав вночі в туалет, світло горить, двері закриті... зайнято. Добре, іду назад. І все б нічого... якщо б я не жив один.
|
- Кажуть, що коронавірусом неможливо захворіти, якщо в тебе іпотека...
|
Не знаєте чим себе зайняти? Познайомтесь з людьми, які рахуються у Вас в друзях!
|
Черга в туалет на пляжі - єдине місце, де збираються культурні люди.
|
Шукаю зарплату, робота в мене вже є.
|
Приходить дівчина до гінеколога, побачивши що це чоловік, починає соромитись.
Лікар, щоб якось зняти напругу, заводить розмову: - Чи знаєте ви, як роблять гумові рукавички? - і одягає їх на руки. - Ні? - Так я вам розповім. Стоїть величезний чан з гарячою гумою і до неї підходять 1000 китайців, опускають туди руки. Чекають, коли висохнуть, знімають і-готово! Дівчина починає дико реготати. Лікар у здивуванні: - Що це з вами? - Просто я уявила, як тоді вони роблять презервативи. |
Чоловіки як маленькі дітки...
Коли в них немає настрою, їм треба дати цицьку або пляшку... |
- Я без шапки ходжу практично завжди. Якщо без вітру, то й у -25. І нічого. Коли востаннє хворів, не пам’ятаю.
- Ось! А якби ходив у шапці, то пам’ятав би. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:01. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010