![]() |
У темі 6 долучень
класні картинки,хоч і старі...
|
|
Урок географії у карпатському селі:
- Діточки, запам’ятайте: міста Варшава, Париж і Лондон знаходяться на правому березі Дніпра, а міста Москва, Пекін та Токіо – на лівому. *** Катастрофа. Розбився лiтак. Попали в чистилище українець, москаль та жид. Підходить до них апостол Павло та й каже: - Панове, катастрофа була незапланована, тому поки ми вияснимо, кому з вас в рай, а кому в пекло, можу запропонувати виконання одного вашого бажання, такого, про яке ви все життя мріяли, одним словом будь-якого, крім повернення на землю. Москаль: - А ви точьно виконаєтє цє бажання? Павло: - Обов'язково. - Тоді я хачу, щоб вимєрли усі жиди, а то вони всюди пхають свого носа, лєзуть в уряд і заважают нам жить. Жид: - А я хочу, щоб всі москалі повимирали як мамонти, вони нам, эвреям, жити нормально не дають, у всіх своїх бідах звинувачують, хотіли б всім світом керувати. Українець: - А ви точно виконаєте попередні бажання москаля та жида? Павло: - Я ж пообіцяв! Українець: - Ну, тоді мені лише філіжанку кави. Українські тости - Ну, куме, за незалєжність! - Так, куме, за самостійність! - Ну, куме, за панів Стецька та Бандеру! - Хай дохнуть кляті москалі! - Ну, куме, давай-но за китайських педерастів? - Навіщо?!! - Та, вони такі ж, як ми - жовто-блакитні! Пане, Ви чому свою сторінку на домен “ru” поставили? - А що? - Так то ж “Раша” - москалі! - і треба ж мені такий сором ! А я думав, що “ru” - то Рідна Україна! |
У темі 1 долучень
Футбольна тема!!! Впізнали...???)))))))))))))
|
народна прикмета: якщо вранці ваш кіт загадково посміхається, тапки краще не одягати
У сільській хаті вночі лунає стук у вікно. - Дрова потрібні? - Ні. Вранці прокидаються - дров немає. |
- Вуйку, а можете випити відро води?
- Ні, я що, кінь!!?? - Ну, а відро горілки? - Так, я що, не козак!!?? |
Чоловіка судять за самогоно-виріння, оскільки знайшли в нього вдома самогонний апарат.
— Ви визнаєте, що гоните самогон? — Ні, не гоню. — Апарат є, отже, гоните! — Не гоню! — Ваше останнє слово. — Прошу судити мене також і за зґвалтування. — А ви ще когось і зґвалтували?! — Ні, але апарат є! |
- Дівчино, вашій мамі зять не потрібен?
- Ні, ми ще того не доїли. |
Йде собі порядний вуйко Львовом, гуляє. Проходить повз бордель, раптом чує якийсь ґвалт згори. Підіймає голову - там на даху борделя коти злягаються.
Котяри зрештою так захопились, що зісковзнули з даху и гепнулись просто перед вуйком, так їх разом і заціпило... Вуйко пригладив вуса, підняв котячу парочку обережно, і ввічливо стукає у двері борделю. Відкриває така добряча пишна бандерша, рази у півтора більша за вуйка, і дивиться на нього. Вуйко простягає їй котів і чемно каже: „Вибачте, пані шльондро, у вас тут реклямка звалилася..." В клюб приїхав лектор і читає, відповідно, лекцію "Про шкоду мяса". Лекція йде так собі, ніхто дуже сильно не реагує, ажіотажу в залі нема. Ну і коли лектор вже видихся, то вирішив привернути увагу залу запитанням: хто може шось сказати про шкоду мяса? Встає мужик і каже: - Від мяса ноги мерзнуть! Лектор (зацікавлено) : О! Як цікаво, а від чого б то??? Мужик : Мяса наніч як поїм, вночі х*й встає, піднімає ковдру, от ноги і мерзнуть! Москвич в Киеве: - Извинице, как папасць в расийскае пасольства? - Дуже просто: навів ракетницю, націлився і йобнув! |
Їдуть в купе поїзда батько і син Українці, і підсаджують до них маму з донькою ..
ну їдуть значить їдуть, і син каже: «батько, піду поср", встає і йде .. Мама звертаючись до батька серуна: -Розумієте, донька у мене молода, культурна, безневинна, а ваш син "піду поср" Приходить син в купе, ну батя йому бамс у вухо -Батько за шо? -Бачиш дівчина не еб @ на, а ти "піду поср ..." |
1961 рік, 12 квітня, Карпати.
Сивий гуцул стоїть на вершині, дивиться на полонину, люльку смалить. Підбігає онук, радісно так вигукує: "Дiду, дiду, москалi у космос полетiли!" Дід не реагує, тільки люлькою пихкає. Після -надцятого разу дід скошує очи до онука й питає: "Що, всi?" |
Поїхали москалі в Карпати... Всю ніч пробухали, ранком просинаються, курива і водки - голяк. Пішли шукати. Знайшли діда, який вівці пас.
- Дедушка, а где здесь водки и сигарет купить можно? - А, ви москалі, не скжу вам..! Короче, за пів години уламали його. Каже: - Проходите 2 гори, потім буде річка, то кілометрів 10 по річці і аж потім село буде. Там бабу Ганю спитаєте. Але по москальськи не говоріть з нею, бо не дасть вам, краще я напишу... Пів дня топали москалі, замучились, приходять і один читає: - Слава Ісусу Христу! - Навіки слава! - А в вас горівка є? - Ні, немає. - А цигарки в Вас є? - Ні, немає. - А курва його мать ! Я так і знав... Карпати...вже місяць по горам, в пошуках словацького кордону бродять троє нелегалів - індус, араб і негр... Вихудалі, голодні, холодні...натрапляють на невеличку хатинку, просяться до господаря на нічліг... - ну що ж, хлопці. заходьте, але хата в мене мала, тілько двоє сі вмістят. отже єден мусить в хліву спати... Викинули пальці - пішов індус до хліва, тільки всі вляглися - стук в двері. Гсподар відкриває - стоїть індус... - я не можу в хліві спати! - чого? - там корова, а вона в нас - священна тварина, релігія не дозволяє... Пішов араб...через 5 хв - стук в двері.. - там у вас свиня, а це брудна тварина, мені релігія не дозволяє.... Негру нема де діватися, пішов з матюками...Не пройшло і 5-ти хвилин - стук в двері...Пішов господар вічиняти....а на порозі стоять свиня з коровою... Карпати. Недалеко від дороги дядько пасе отару. Тут з’являється джип, з нього виходить вичепурений представник офісного планктону, потягується, закурює, дивиться – вуйко, вівці… Підходить та й каже – мужик, а хочеш, я вгадаю, скільки у тебе овець? Якщо вгадаю, то віддаси мені одну. Вуйко, не довго думаючи, каже – згода. Мужик, а скільки у тебе землі - одразу питає «планктон» і дістає свого ноутбука. Та скільки-то – відповідає вуйко. «Планктон» починає щось там вираховувати, через деякий час підводить підсумки – у тебе 82-ві вівці. Йой – каже вуйко й киває головою в бік отари, типу – вибирай вівцю. А сам дивиться на все те дійство «вилучення призу» та й питає – а хочеш, тепер я вгадаю, хто ти? Ну, валяй – каже планктон. Фінансовий аналітик – із сарказмом випалює вуйко. А по чому ти вгадав ? – питається викритий «фінал». На що вуйко зітхає й каже – ну, по-перше, ти чортзна звідки взявся й почав нав’язувати мені свої послуги. По-друге, ти мені видав нікому в біса не потрібну інформацію, бо я й без тебе знаю, що у мене 82-ві вівці. По-третє, у вівцях ти ніц не розумієш… Тож облиш мою собаку у спокої та мандруй звідси. Приходить мужик ,голий на роботу. Директор питає ти шо вопше? М- та я просто в4ора з весілля йшов годинці так в 5 ранку і ба4у клуб відкритий ше,а там ДіДжей зажигає і дів4ат купа. Д-ну і шо? М- ну і був там конкурс .Діджей каже дівки роздівайтесь всі розділись.Потім був другий конкурс і Діджей каже хлопи роздівайтесь і всі хлопи розділись. Д- ну і шо йопта? М- та шо ,шо потім виклю4ається світло і ДіДжей каже "Ну шо хлопці до роботи" їхала жіночка на машині в Карпати, і тут в неї пробилось колесо. Вона вийшла з машини, підійшли 2 гОцула. вона каже їм: - хлопці, поможіть з машиною. гОцули подивились на колесо і кажуть: - ой, тре мінєти, тре мінєти. - та хлопці, всьо буде, тіки відремонтувати поможіть ) |
У темі 4 долучень
Долучення 5854
Долучення 5855 Долучення 5856 Долучення 5857 Це наша Софіївка,тільки маленька часточка. Україна,Умань. |
Маленький віршик!
" Якось я траву косила, а Іванко в ній лежав.. Орган щастя відлупила, я ж не винна, що він встав " |
|
Карпати. Річка. Сидить гуцул і рибу ловить. Попадається йому золота рибка..
Риба каже: "отпусти меня я тє три желания исполню!" Гуцул взяв за хвіст, ТРЯСЬ башкою об камінь і в відро. Гуцул: "Ух не люблю як по москальськи балакають!!!" Пити горілку, коньяк, пиво, каву і палити в один день - нормально. А от воду в чайник обов'язково потрібно фільтрувати, для здоров'я погано! |
Мама запитала маленького сина:
- Кого тобі більше хочеться - сестричку або братика? - Якщо це не дуже позначиться на твоїй фігурі, то я волів би велосипед ... Капітан записав у судновому журналі: "Штурман сьогодні був п'яний". Через кілька днів чергував штурман. Він записав у судновому журналі: "Сьогодні капітан був тверезий ". - Знай, сину: тільки ранній пташці дістається хробак, - сказав повчально батько синові. - Тому-то й треба рано вставати. - А як щодо хробака? - Спитав хлопчик. - Не дурень він, що встав ще раніше пташки? - Ти помиляєшся, - сказав, подумавши, батько. - Цей хробак взагалі не лягав спати - він повертався з вечірки додому. Два приятеля зупинилися в маленькому готелі. Вранці один запитує іншого: - Ну, як тобі спалося? - Дуже кепсько. У мене в ліжку опинилася дохла блоха. - Так вона ж не могла тебе потурбувати. - Вона-то не могла, але на її похорони і поминки зібралось з півсотні родичів. Дуже високий клієнт входить в універмаг і приміряє взуття. Всі номери виявляються йому занадто маленькими. Нарешті приносять туфлі 49-го розміру. - І цей номер малий. Тоді продавець похмуро каже: - Вибачте, пане, але після 49-го розміру вже починаються валізи. |
|
Повільний танець на діскотєці:
- Дівчино, Ви танцюєте?! - Ні! - Прекрасно, допоможіть машину штовхнути. Дружина каже своєму чоловікові: - Сьогодні мою маму нарешті виписують з лікарні після отруєння. Чоловік (про себе): - Так, сучасна токсикологія дуже зробила крок вперед. Рецепти, які дісталися мені від діда, вже не так ефективні ... |
Пити, чи не пити? Купити чи, не купити?
http://sichkarnya.org.ua/uploads/pos...bd7f60da2f.jpg |
У темі 5 долучень
Долучення 5895
Долучення 5896 Долучення 5897 Долучення 5898 Долучення 5899 Долучення 5900 Ще куточки нашої Софіївки. |
Напис на туалеті: Головне не добігти а донести :) Вчені провели досліди з алкоголем. Виявилося, що горілка з льодом шкодить ниркам, ром з льодом шкодить печінці, джин з льодом шкодить серцю, віскі з льодом шкодить мозку. Виявляється, цей чортовий лід неймовірно шкідливий! Студентка ПТУ Галя пішла в кімнату страху. Такого страху кімната ще не бачила. |
- Мамо, мене хлопці обзивають геєм!
- Ну то побий їх. - Та ну, вони ж такі гарні… -------------------------------------------------------------- Мама – Вовочці: - Ми хочемо купити дачу, тому тато вирішив кинути пити, я – кинути курити, а що ти зробиш? - А я можу кинути школу! --------------------------------------------------------------------- Вчителька на уроці пояснює дітям ділення. Написала на дошці “2:2″ і питає: - Діти, хто знає, що це означає? - Нічия! – підсказує з задньої парти Вовочка. ---------------------------------------------------------------------------------- - … і знаєш, Іванова, у творі “Як я провела літо” малювать пози зовсім не обов’язково. |
Сільський дід лежить в лікарні шось горло його болить,приходлить до нього бабка приносить поїсти, а в селі шо молоко і яйця одні,поставила вона ті яйця біля нього попрощалась тай пішла, прийшов лікар оглянув діда подивився на ті яйця , а вони всі в какашкаш,приходить до медсестер тай каже:
- там дід в 3 палаті лежить, йому яйця помийте, - еееее, добре, Взяли вони діда помили мому яйця та прbвезли назад. На другий день приходить лікар бачить що яйця не помиті підходить знов до медсестер, -вчорашній зміні я казав щоб діду з 3 палати яйця помили, приходжу а вони непомиті, шоб зараз же помили, - еееее, добре, зараз помиємо, І ті взяли діда помили яйця і привезли назад в палату. Приходить бабка відвідати діда, а той їй: - слухай, забери мене звідси, а тоя тут з горлом лежу, а мені вже 2 день яйця миють. |
-Так синку,помаленько...Крок, ще один крок,молодець! Люда швидше несси відеокамеру,син з випускного вернувся!
|
Вчителька жаліється директору школи:
- Вовочка зовсім від рук відбивася: курить, випиває, до дівчаток пристає, навчання закинув. - Запросіть його до мене. Приходить Вовочка, директор йому: - Як життя? - Та так, нічого. - Покурюєш? - Так. - А що куриш? - Прилуки… - Пригощайся, – дістає пачку Dunhill. - Ух! Ось це сигарети! - Випиваєш? - Буває… - А що? - Горілочка, наливочка… - Пригощайся, – наливає рюмку Martell. - Клас!!! Який напій!!! - Ти, кажуть, і до дівчат почав приставати? - Ну… Буває… Директор по телефону секретарці: - Вікуся, зайдіть. – Заходить дуже гарна дівчина. – Поспілкуйтесь з молодою людиною по повній програмі. Через деякий час повертається безсилий і ох#ївший від щастя Вовочка: -Ось це жінка! Директор: - Так ось, Вовочка: щоб добитися всього цього треба вчитися, вчитися і ще раз вчитися!!! ------------------------------------------------------------------------------------ Будильник ненавидять в двох випадках: коли він дзвонить і коли він не продзвенів! ------------------------------------------------------------------------------------ - Так, дітки, сьогодні ми будемо писати контрольну роботу. - А калькулятором можна буде користуватися? - Можна. - А логарифмічними таблицями? - Можна! Запишіть тему контрольної: “Історія становлення Галицько-Волинського князівства”. |
|
У темі 1 долучень
|
У темі 1 долучень
|
Йде чемпіонат світу з боксу. Наш спортсмен захворів, тренер виходить на вулицю (треба ж кимось замінити), бачить - мужик 2 х 2.
Тренер: - Будеш за нашу збірну виступати? Мужик: - А все одно? - Ми тобі заплатимо. - А пофігу мені гроші? - А що треба? - Калоші мого розміру – Лади! Виходить мужик на ринг, підбігає до нього негр і починає лупити з усіх боків. Тренер кричить: - Ну, бий же його! Мужик: - А що він мені зробив? Тренер: - Калоші поцупив! Мужик з розмаху долонею негра по голові Шльоп – негр летить, заплутується в канатах, падає, підбігає рефері: - Раз, два, три … Мужик: - Відійди, смугастенький, поки калоші не віддасть – не встане! |
|
Вчительці української мови приснився кошмар: Азаров диктує, а Янукович пише…
---------------------------------------------------------------------------------- Урок “Християнської етики”. Вчителька: - І пам’ятайте діти! Ті, хто буде вчитися на “4″ і “5″, попадуть в рай. А ті, хто буде вчитися на “2″ і “3″, – в пекло! Вовочка з задньої парти: - Марьіванівна, а що, закінчити школу живим не можна? ------------------------------------------------------------------------------------ — Тату, сьогодні в нас у школі скорочені батьківські збори. — Як це — скорочені? — Ти, я і директор. ------------------------------------------------------------------------------------ |
Мужик (М) приїхав до злісної тещі (Т).
-Мама, налийте-но мені 50 грам! -отак-то, 20 років не наливала, а тут на тобі! М. викладає 500гр.-А так? Т. очманіла, але налила. -Мама, а несіть всю пляшку! Т.-Хрін тобі, алкаш! М.достает 1000-А так? Т.-Ну за тисчу - не шкода! М. випивши:-А от, змія стара, скільки років мрію тобі заїхати в око... Виконай бажання!? Т.-Та ти охренів, міліцію покличу! М.-А за 5000? Т. (У думці)-Та за п'ятірочку, потерплю, кремом замажу Ну добре давай .-! Хук з правого ... У М. дзвонить мобіла: - Так дорога, та, звичайно, до мами доїхав, да пенсію як раз віддав! |
Англо-український словник:
Wе аrе thе сhаmрiоns – Ми шампіньйони. Вуе bуе bаbу, bаbу gооd bуе – Купи, купи дитину, дитина – хороша покупка. Lеt’s hаvе а раrtу – Давайте організуємо партію! I lоvе уоu, bаbу! – Я люблю вас, баби! ------------------------------------------------------- Ідуть по дорозі: Білосніжка, Дюймовочка і баба Яга. Білосніжка каже: - "Я сама красива " Дюймовочка каже: - "Я сама маленька " А баба Яга говорить: - "А я сама зла, підступна і вивертка " Бачать біля дороги стоїть будинок правди. Зайшла в нього Білосніжка, виходить плаче. Виявляється я не найкрасивіша, красивіше мене спляча красуня. Зайшла Дюймовочка, Виходить плаче - Я не найменша, менше мене хлопчик з пальчик. Зайшла б. Яга. Вийшла, ногами тупає, волосся на собі рве і кричить: - "ХТО ТАКА ТИМОШЕНКО? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++ Найскладніша робота у шкарпеток. Вони реально весь день на ногах! --------------------------------------------------------------- Дружина і син дошкільник повертаються з курорту. Дружина розповідає чоловікові: - Уявляєш, там такі цікаві люди, такі захоплюючі співрозмовники! Я наприклад познайомилася з Героєм Радянського Союзу. Син бурмоче: - Герой, герой, а один спати боїться. |
|
Минулого тижня ходив нa екскурсію в Молокозaвод, зараз не їм молочні продукти,
Цього тижня ходив нa мясокомбінaт, не їм ковбaсу, Запрошують нa Лікеро - горілчаний, ні зa що не піду... |
|
Вчителька в школі запитує дітей, хто яким звіром хотів би стати. Ну, ті відповідають – хто орлом, хто орлицею, хто ведмедем чи лисицею. А Вовочка:
- А я хочу бути черепахою! - Вовочка, ну чому? Вона ж така… І плазує абияк… - Вона не плазує – вона ТАЩИТСЯ! А я хочу все життя тащиться! |
У школі:
-Ким ти будеш, Вовочка, коли виростиш? -Генералом -Так тебе ж можуть убити у випадку війни? -Хто? -Вороги -Тоді я буду ворогом. -------------------------------------------------------------------------- Фронтова школа. Вчителька (В) питає хто що зробив. В: - Машенька, що ти робила для солдат? - Я завозила їм тютюн. В: - Молодець, а ти Катю, що зробила? - Я завозила солдатам одяг. В: - Молодець , а ти Вовочка що зробив? - А я подавав патрони солдатам прямо в бою. В: - Вовочко ти ж герой тобі треба пам’ятник поставити, і що вони тобі сказали? - Sehr Gut (зер гуд) Вольдемар!! |
У темі 1 долучень
Badr 4@26.0°E
Majd feed 12149.00 H 27500 3/4 SID (in HEX):4E86 , VPID (in HEX):838 , APID (in HEX):839-83A |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:31. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010