![]() |
|
Цитата:
|
Хлопці, а де у вас тут прошивка для ORTON 7310V CI2CX PLUS
ALI3329E ??? |
Доброго вечора! На музичку драйвер знайшов щеб знайти драйверок щоб не плавали програми.:cool:
|
Відеокарта яка плата AGP чи PSI чи інтигрована в материнці ?
Якщо відеокарта окремо дивишся марку на карті (наклейка чи надпис на платі типу ATI radeon ***** чи NVIDIA Geforce ******) та шукаєш в неті драйвер для даної моделі під ХР Якщо інтегрована в материнку то дивишся модель материнки (на ній 100% пише) та шукаєш в неті відео драйвер для даної моделі материнки під ХР Або качни Вінду цю вона ставить дрова автоматом на усі компи ;) Тут інструкція по встановленню |
Цитата:
В деспечері устройств http://vsesam.org/htdocs/wp-content/...videokarta.jpg http://www.youtube.com/watch?v=SL737xdTV3s |
Доброго вечора! Хлопці вам від мене велика подяка відкрив системник зняв відеокарту глянув на маркеровку була ось така ATI Radeon 9250 VIVO DDR 128 bit знайшов драйвера програмки не плавают і музика валить на всю. Подяка вам від мене Znori-15 та hmura!;););)
|
Привіт! Де можна взяти прошивку на опенбокса S2 HD!:cool:
|
Korpahec, тут
|
Привіт! Не можу на цьому форумі зареєструватись там внизу треба вказати відповідь пише ось так opehbox + fah =: ось наце неможу поняти.:cool:
|
openboxfan
|
Korpahec, в мене стоїть 66версія(трико 52канали на халяву) але можете поставити і 67версію, http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=5215&page=4
в більш новіших версіях суттьевих змін немає. |
Тут хтось знає про цю тему.Ситуація така перестала АУкатися карта,телевізія на карту,та що мала працювати до піздєрніка 2016р...Якщо хтось знає,роз"ясніть ситуацію... Дякую...
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
ORTON X80 стоіть ШИМ TNY 175DG.чим можна замінити???
|
Привіт!
На GI S 8120 вже кілька днів плагін rucam не відкриває кодовані канали. В чому проблема? |
Цитата:
Продовженя 3бакса в місяць, ось мило macur@bitmessage.ch |
*ORTON X80 стоіть ШИМ TNY 175DG.чим можна замінити* - можна на 176DG smd корпусі,а можна впаяти TNY 275(6) в DIP8 корпусі бо там мають бути під неї отвори.
|
Доброго вечора! Всім всім!!!! Хотів вас запитати читаю наш форум бачу є прошивки до 4100С які працюють з тріколором. В мене є дома ресівер TIGER STAR 8100 клон який є глобо 4100С я скачав прошивку унас на форумі щось довго зчитує коди десь біля 4-5 хвилин то так воно має бути чині. Скиньте якщо можете кращий софтик! (ДЯКУЮ)
|
Цитата:
каналів десь 12-13, лише федеральні |
Arki! То як так зрозумів що 38 тріколоровських відкриває тільки всього 12 13 каналів. Я собі так подумав цьоця шура то є цьоця шура рулит прекрасно ну а нахаляво то таке. Навіть клієнтам небуду пропунувати краще цьоця шура як неяк працює краще від оцієї халяви.ukrprof
|
В мене така ситуація... Біос не пікає-що означає ,що мамка здохла,або БЖ... Ну раз,комп через раз загружається значить БЖ... Питання... Мучити його поки БЖ зовсім не здохне і потім поставити новий?,чи все таки він якось ремонтується,бо мені люди радили поставити новий з посиланням на те що БЖ від компа ніхто не ремонтує... Дякую
|
Заміни БЖ -бо потяне за собою в небуття материнку-Вскрий подивись чи нема вздутих конденсаторів на материнці,якщо є то слід замінити!!!!
|
А БЖ як на мене не варто ремонтувати-краще купити новий !!!
|
БЖ можна перевірити по напругах, перевір батарейку.
|
Батарейку у першу чергу.БЖ не ремонтують якщо згорів,а так треба дивитися електроліти
|
Дякую -зроблю... Правда вже два дня стартує без нарікань,але сигналу всерівно нема... буду провіряти....
|
Хлопці, можливо хтось знає де взяти прошивку для ресів либідь???
Чув що є така, з емулятором... |
Цитата:
Цитата:
|
Zhora15, де докладніше за це прочитати? скинь сцилку в пп...
|
Доброго вечора! Хлопці мені віддали нахаляву комплект мобільний телефон сіеменс А-65 плюс кембрж джіпіарес під шарінг майже повністю нове мужик користувався десь рік потім поміняв місце проживання і віддав мені хотів вас запитати який зараз мобільний інтернет дешевший кроме київстару хто може порадити мені і бажано щоб сімка була стандартна а не мікро ну ви знаєте яка сімка входить в сіменс більша. Пишу вам чому хочу своєму хорошому другові підключити шарік тому щоя маю дома інтернет швидкісний а внего інтернету немає тому питаю вашої допомоги може є щось на мтс або лайф. (ПОДЯКУВАВ НАРАЗІ)!!!!!:cool:
|
Korpahec, як відомо тітка Шура потребує дуже мало трафіку, тому і інтернет потрібен стабільний із дешевою помегабайтною тарифікацією. Цім критеріям відповідає ОГО Мобільний(бувший Ютел) Укртелеком, працює в роумінгу Київстара або в своїй мережі(яка тільки у великих містах), розцінка 12коп за 1мбт із обовязковою точкою доступу 3g.utel.ua. Пацює нормально, в місяць виходить кілька грн. Можна спребувати МТС хоча не у всіх регіонах працює стабільно(потрібно протестувати). Має пакет трафіку який називається "інтернет за копійку" 1000мбт за 10грн в міс.
|
Хлопці хто підкаже.... іноді(раз в місяць) буває що ноутбук з першого разу не вмикається а сьогодні зробився сірим монітор, вимкнув і запустив за допомогою клавіши F10. ноут делл 610.
Яка може бути причина? |
arki,
Сергій,яка би не була причина,в ноуті можна зробити лише одне, почистити від пилі і поміняти термопасту... |
Zhora15, один знайомий мені вчора казав, що якщо таке спостерігається часто то це признак того що сипеться вінчестер...
не знаю так чи ні.. |
Сергій, спитай в Slavon ,він знає як провести діагностику вінчестера.
|
ДОБРИЙ ВЕЧІР ДОПОМОЖІТЬ ПРОПАЛА КОДИРОВКА BISS В ТЮНЕРІ GLOBO 5000PLUS ПРОБУВАВ СТАНДАРТНО ПРОПИСАТИ В ЕМУЛЯТОРІ В ЛЮБІЙ КОДИРОВЦІ НАПРИКЛАД В VIACES СТРОКА НЕВИХОДИТЬ ПІД CAID ЩОБ ВПИСАТИ 2600 ЩО РОБИТИ ПІДСКАЖІТЬ. ДЯКУЮ ЗА УВАГУ :confused:
|
Zhora15, Не факт що проблема саме в ХДД... Універсальний рецепт Тест ОЗУ прогою MemTest, HDD прогами - МHDD or/& Victoria. Результати викладаємо тут. Проги можна взяти у збірці Hiren’s BootCD 9.9 або новішій ... Також для діагностики проблем PC добре мати збірку Alkid Live CD
MACRHR77 Залийте свіжий файл ключів ... |
MACRHR77,
А ви пробували,редагувати чи добавити(ключ) ??? |
ТАК ПРОБУВАВ В ЕМУЛЯТОРІ ВІДСУТНЯ КОДІРОВКА BISS В ІНШИХ КОДІРОВКАХ ХОТІВ ПРОПИСАТИ CAID 2600 СТРОКА НЕЙДЕ ЩОБ ПРОПИСАТИ, ЯКИМ ЩЕ СПОСОБОМ МОЖНА СТВОРИТИ BISS НА ORTON HD X403P СТВОРИТИ МОЖНА. МАБУТЬ ТРЕБА ПРОШИВАТИ
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:54. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010