![]() |
Дякую Богу що народивя в цьому місті.
Дивіться відео тут: http://vk.com/video74544251_160609709 |
У темі 2 долучень
Котячі приколи.
|
|
|
Урок Біогогії.
Марьіванна запитує Вовочку: - Вова. скажи як відрізнити бика від корови. Вовка: - Коли доїш бика він посміхається! |
Їде блондинка на джипі, даїшник зупиняє:
- Чому спереду і ззаду різні номери? - Попереду - мобільний, а ззаду - домашній Українець в американській бані помилково сів на гарячий камінь. Крик, мати... До нього підходить американець: - Speak English? - Та нє, спік сраку! |
|
У темі 1 долучень
Eutelsat W2А, 10Е
Premier LeagueHD 10995V6888 |
Astra 4A 4.8°Е
UKRAINA-SD 12130 V 27500 (BISS) |
Дівчина приходить до гінеколога:
- Доктор у мене нa інтимних містaх НЕ росте волосся. доктор: - Рaздягайтесь, ляжте нa крісло, розсуньте ноги, одягайтесь. Дівчино а скільки рaзів ви займаетесь сексом? Дівчинa: - Тa рaзів 7-8 в день. доктор: - Ну тоді у вaс все в нормі, нa aвтотрaссaх трaвa теж не росте. |
Суд. Справа про поширення наркотиків. Свідок - сусід.
Адвокат: - Чи давав вам обвинувачений наркотики? Сусід: - Ні! Адвокат: - А дружина сусіда давала? Сусід: - Пробачте, мова все ще йде про наркотики? |
Карло говорить Буратіно:
- Синку, ти ж хотів на день народження тваринку. Хіба ти не радий? - Радий. Але я хотів кошеня чи цуценя... - Ну, не завжди ми одержуємо те, що хочемо. - Так, але цей бобер якось дивно на мене дивиться... |
|
У темі 6 долучень
|
У темі 1 долучень
2+2 (4.8E) 11766 H 27500 3/4
Була помилка в першій цифрі - виправив. |
Yahsat-1A, 52.5°E
Star World Middle East 12168 H 27500 5/6 SID (in HEX) = 0005 |
Дивляться блондинка і брюнетка фільм..
..Брюнетка: - Давай поспоримо на 100 гривень,що Майкл скинеться з моста?.. - Я думаю,що не скинеться.. Скинувся Майкл з моста,блондинка дістає гроші.. ..Брюнетка: - Та не треба..я просто дивилась вже цей фільм.. - Та я також..але я не думала,що він скинеться ще раз.. |
У темі 1 долучень
FX (PGM 15)
Yahsat-1A 52.5° East 12168 H 27500 5/6 SID:000F |
Діти в школу прибиралися: милися, брилися, похмелялися.
----------------------------------------------------------- Школа, урок, здається, історії. Народ розгадує кросворди. Італійський революційний діяч. Вісім букв. Четверта “о”. - Чиполіно ------------------------------------------------------------ - Мама, мені в школі усі говорять, що я розсіяний, скажи, це не так? - Хлопчик, ти ж живеш у будинку навпроти. |
Покупець ніяк не може зважитися купити светр і нарешті звертається до продавця:
- Ви абсолютно впевнені, що цей светр зроблений з чистої вовни? - Не буду вас обманювати, гудзики на ньому з пластмаси. |
Каже Бог до українців:
- Дам я вам Кличка! - Навіщо? - Поб'є всіх негрів та москалів! - О, як файно, дай два! |
Вчора в Таджикистані Чорткові була накрита велика партія наркотиків.
А то дощі, розумієте, весна… Намокнуть ще… Якщо ви запросили дівчину до себе додому рибок погодувати, а акваріума у вас зроду не було, відкрийте хоча би банку шпротів. Як правило покришивши туди трохи хліба, дівчата починають розуміти, чому їх покликали… -Скажи,чому в тебе такі довгі пальці? Ти граєш на піаніно? -Та ні, пробірки мию)) Думка колобка в першу шлюбну ніч: - От бабка зараза недоліпила… |
В житті чоловіка є два шляхи:залишатися холостяком і відчувати себе нещасним або одружитися й не хотіти більше жити.
|
Собака все розуміє,але нічого не може сказати.А дружина все може висловити,але нічого не хоче зрозуміти.(Повірте мені я одружений)
|
У темі 1 долучень
|
- У мене комп'ютер не бачить принтера, я вже і монітор на нього повернув, а він все одно пише що не бачить. Що мені робити?
- Пальцем покажи. |
Чоловік сидить зa комп'ютером, працює. Жінка миє вікно. чоловік:
- Дивись не вивaлись. Але якщо будеш пaдати, кричи голосніше, щоб усі бaби в окрузі знaли, що я тепер вільний. |
|
— Татку, татку, а я єврей, чи українець?
— А чого ти питаєш, синку. — Та в нас у школі один велосипед продає за 50 гривень. Так я оце думаю: чи мені за 30 зторгувати, чи побити і так забрати… --------------------------------------------------------------------------------------- Вовочка, побачивши біля школи недавно установлену вивіску: “ЗМЕНШ ШВИДКІСТЬ, ПОПЕРЕДУ ШКОЛА!” – говорить сам собі: - Дурні, чи що? Можна подумати, туди хтось бігцем біжить! |
Потрапив українець в автокатастрофу. Доправили його в лікарню, у реанімацію.
Тут до нього кум проривається. Йому пояснюють, що не можна, постраждалий у комі, нікого не чує, не впізнає… А той з торбами, клуночками впрошує. Ну, пропустили його в палату… — Ой, куме, біда ж яка… А я тобі сальця приніс, огірочків, кварту горілки… А ти в комі… — Кома – це ще не крапка. Наливай!.. Батьки українських політиків розповідають про своїх дітей: — От мій Вітя завжди таким хорошим хлопчиком був, таким хазяйновитим! Було даси йому 20 копійок, так він на них цілий день живе, а то ще й кільце ковбаси принесе додому, або хутряну шапку. — А от мій Вітя змалечку такий хороший та роботящий був! Ото цілий день корів пасе. Прийде додому весь у грязюці, а руки чисті. — А моя Юля завжди така гарна та розумна, така начитана, про все-все знає! Бува нема її чотири дні вдома. Прийде, а я ії й питаю: „Де ж ти була, доню?!“ А вона стане на стільчик, та й каже: „Мамо! Я була... в бібліотеці!“ А я ж і бачу, що бреше, але все-таки вірю... Мужики, моя нещодавно з курорту повернулася, покращала - не впізнати ... - Так це ж якась інша баба. - Точно? - Ну, так. - То я думаю, чого вона так слабо в хаті орієнтується? - Люба, я затримаюся сьогодні на роботі. - Гарантуєш? |
У одного чоловіка був попугай, який матюкався. Всі нецензурні слова, які говорив його господар він повторював. Одного разу до чоловіка в гості приїхали родичі з Польщі. Господар зразу ж почав думати, де заховати попугая, щоб не опозоритися. Перша ліпша думка прийшла до нього і попугай опинився в холодильнику. А оскільки поляки люди щедрі, то й привезли гостинці до хати (ну там всяке м'ясиво) і пішла полька класти все це в холодильник. Відкривши холодильник, вона здивовано: Цо то таке? А попугай: Гівно таке! Закрий двері бо я змерз!!!
|
Тато-даїшник будить вранці сина-даїшника:
- Вставай синку! - Ну тату! Ну ще півгодинки! - Та ти що! Вони ж безплатно півгодини їздити будуть! |
Дід копає яму на город іа внук навколо бігає.
-діду!діду!шо робиш? - Та яму крпаю. - Діду!Діду!Шо робиш? - Та яму копаю. - Діду!Діду!Шо робиш? - Та яму копаю. - Ти знаєш ,діду, така файна яма у тебе!Москаля три-чотири влізе! - ЕХ!Такий молодий а вже хазяїн! |
Обама: В наших людей середня зарплата $1500, а податки в нас $500. Не розумію, як вони живуть на $1000?
Медведєв: У нас в Москві середня зарплата $800, податки $300. Не розумію як вони живуть на $500? Янукович: А у нашій державі середня заробітня платня 300$, для того щоб якось жити з нашими цінами та податками потрібно 400$. Не розумію,звідки вони ще 100$ беруть? Українець в американській бані помилково сів на гарячий камінь. Крик, мати... До нього підходить американець: - Speak English? - Та нє, спік сраку! "А чого мені боятися?" подумала червона шапочка "ліс я знаю, секс люблю" Йде лисиця по лісу, чує з кущів "ку-ка-рі-ку", стриб туди. Проходить година. Вилазить вовк, застібаючи ширіньку, і каже: - Як добре знати іноземні мови! Реклама - Як вам мій домашній сир? - Смакота, шкода мурчик здох. -Мамо, а ви в молодості сиділи в "однокласниках" чи "вконтакті"? -Ні, доню! В молодості я сиділа в "обєзьянніку" за те що була в контакті з однокласником. Мужик прокидається з похмілля. Голова як свинцем налита, руки-ноги як чужі, не піднімаються. Він сяк-так повернувся на бік і жалібно так, з надривом стогне: - Ша-арік ... Ша-а-арік ... Підбігає пес, скиглить, лиже. Мужик на нього як дихне і говорить з останніх сил: - Шукай! Повернувшись з армії, Дембель Гриша вже з написів в під'їзді здогадався, що дівчина Маша його не дочекалася ... |
У темі 1 долучень
Tamil Box Office (76.5°E,83.0°E) BISS Key
Tamil Box Office Apstar 2R at 76.5°E 3840 H 27500-3/4 SID:000B Insat 2E/4A at 83.0°E 4042 V 7420-7/8 SID:0002 BISS Key: |
Новітній самогонний апарат.
http://pr-opaganda.narod.ru/samogon/img/sborka.jpg |
одноядерні то вже не є повноцінні
то так як чоловік з одним яйком |
|
-А бодай би 'го холєра взяла! Таке би си приснило, то певно вже б не проснувся!
А як ваша бабця реагує на новий кліп Леді Гаги? Дружина повертається додому, на дверях оголошення, написане почерком чоловіка: "Продається дружина в хорошому стані. Ціна:6 500гривень :". Дружина чоловікові:"Їбааать чого так низько оцінив? "Чоловік:" - Я все порахував: 70 кг м'яса по 50 грн - це 3 500 і золота обручка - 3 000 грн,разом 6 500."Чоловік на наступний день повертається додому, а на дверях оголошення, написане почерком дружини: "Продається чоловік у хорошому стані.Ціна :3 гривні.". чоловік: "- Ти чого, люба ??? Я тебе за тисячі оцінив, а ти мене??? "Дружина:" - Я все порахувала: 2 яйця по 90 копійок і піпетка за 1 гривню,20 копійок . |
Один мужик отримав премію і вирішив купити новий оптичний приціл для своєї гвинтівки. Він зайшов у збройовий магазин і попросив продавця показати, що у нього є. Продавець виймає оптичний приціл і каже:
- Ця модель настільки хороша, що ви можете побачити мій будинок на самій вершині о-он того пагорба. Мужик дивиться через приціл і починає сміятися. - Що смішного? - Запитує продавець. - Я бачу голого чоловіка і голу жінку, що бігають по будинку - відповідає мужик. Продавець вихоплює приціл у мужика і дивиться на будинок. Потім він дає йому дві кулі і каже: - Я віддам тобі цей приціл безкоштовно, якщо ти візьмеш ці кулі. Прострели моїй дружині голову, а цьому негідникові відстрелиш член! Мужик ще раз вдивляється в приціл і відповідає: - Хм-м, а знаєш, мабуть я зможу це зробити одним пострілом. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:14. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010