![]() |
Я извиняюсь за язык,но Вы им для контрольного выстрела ещё распишите как проверять запуск проца цепь сброса и т.д.И тогда точно трупов будет больше.:rolleyes:
|
|
Елементарні питання по ремонту ресиверів.Прочитав всі дописи.Хочеться ще раз дати відповідь "ТАК" в тему "Чи потрібен тест при реєстрації".Тоді буде набагато менше питань типу "Зняв кришку , що робити далі?".Бо впевнений , що далі треба закрити назад кришку і почати з вивчення закону Ома,роботи і складання детекторного приймача(ресивера),мультивібратора і тд.інакше ніяк не можна.Навіть ,якщо підкажуть " що робити далі?"всеодно такий " ремонт" в 99 випадках із 100 закінчиться в кращому випадку нічим.Гірший випадок бачили всі хто більш-менше професійно займається ремонтом радіоапаратури і витратив не одну годину свого часу на пошук та усунення внесених "майстрами" неполадок.(Ніхто не може знати всього , але елеметерні знання потрібно мати)
|
Щось не дуже зрозуміло.Треба закривати тему,чи здавати вступні іспити?
:) |
Я б закрив :) Проте не я тут музику замовляю :)
|
Як я розумію,ця гілка займає малий відсоток на форумі.Якщо так сильно заважає -можна закривати.,,Професори" не сильно постраждають,хіба може початківці.
lmy |
Цитата:
Цитата:
|
Краще щось напиши в цій темі.А давати поради ми всі мастаки.:o
|
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:40. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010