![]() |
А не краще, поставити Атмегу 32--щоб не ставити pcf8574 ???
Та й ще би зразу і DVB S2 зразу прикрутити :) |
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Ну чекаємо нового приладу. Хотілося б його зробити...
|
У темі 2 долучень
Розробка нового прилада йде, але не так швидко як хотілося б (з нинішньою ситуацією трохи напрягають фінанси). І паралельно йде доробка схеми та ПЗ старого (його теж можна переробити під S2). Викладаю картинки обох як вони виглядають в протеусі. Автор більш докладно проінформує.
|
У темі 5 долучень
Ось таким буде вбудований редактор в новій версії приладу. Не знаю, наскільки це відповідатиме сподіванням народу, але навіть у порівнянні з попередньою версією процес значно полегшений. У редакторі можна видалити (додати, відредагувати) супутник, відсортувати список супутників по імені або по орбітальній позиції, розсортувати супутники по групах.
Для тих, хто не любить кота в мішку і воліє спершу помацати руками, мається демонстраційний проект в протеусі. У симуляції можна побродити по меню, попрацювати з редактором. Якщо комусь цікаво, то автор додасть демонстраційний проект. |
У темі 1 долучень
Демонстраційний проект для протеуса: меню нового прилада. В демонстраційному проекті для зручності вказаний контролео ATMEGA8 а в желізі буде ATMEGA32. Сам ніколи протеусом не користувався, а тут прийшлось самому...скажу,що дуже цікаво..
|
У темі 6 долучень
Зшив собі до прилада шкіряний чохол...аж самому сподобалось..
|
У темі 5 долучень
Нарешті автор перейшов з протеуса в залізо. Прийшлось рихтувати прошивку. Але поки без тюнера та ридера, бо треба провести деякі експерименти і лиш тільки тоді робити кінцевий варіант плати ридера та тюнера (їх буде три...дві я вже собі витравив:D). Десь так воно все виглядає на нинішньому етапі.
|
Відео меню нового прилада
http://www.youtube.com/watch?v=SYzqYTsX3gc |
У темі 2 долучень
Ну і я почав складать нового прилада..
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:40. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010