![]() |
У темі 1 долучень
Долучення 5654
Бразильский легионер Виллиан, признаный лучшим игроком Шахтера минувшего сезона, в интервью бразильскому порталу Globo рассказал о том, какие планы на сезон ставит перед собой донецкая команда. Виллиан: Цель Шахтера - третий подряд чемпионский титул / ФК Шахер Донецк "Если мы выиграем следующий чемпионат, то серия из трех побед подряд станет беспрецендентной в истории клуба. Поэтому вся команда будет стараться. Шахтер усилил состав, и мы надеемся начать с победы. Моя цель - прогрессировать дальше в игре. Я хочу забивать больше голов и приносить больше пользы команде", - сказал футболист, которым интересуется Барселона. Вместе с тем, Виллиан считает, что борьба за первое место в чемпионате не станет легкой для Шахтера, а главными соперниками Горняков в борьбе за титул чемпионов является отнюдь не киевское Динамо, а харьковский Металлист и днепропетровский Днепр. Напомним, вчера, 10 июля, прошел первый тур чемпионата Украины по футболу. Действующий чемпион страны, донецкий Шахтер, без проблем на своем поле разобрался с киевской Оболонью со счетом 4:0. Два других претендента на медали, Динамо и Металлист, сыграли между собой вничью 1:1. |
Офіс "Ворскли" захопила СБУ
СБУ протягом 11 липня проводить атаки на власність президента "Ворскли" Костянтина Жеваго. Спочатку був атакований офіс компанії "Росава", а пізніше центральний офіс банку "Фінанси і кредит". Наступною метою став його футбольний клуб. Як стало відомо сайту 11na11, декілька годин тому співробітники СБУ увірвалися в офіс "Ворскли", з якого були вилучені комп'ютери. Ця ситуація поставила під загрозу виліт клубу на матч Ліги Європи в Північну Ірландію. |
Динамо підписало нападника зі Львова
Київське "Динамо" підписало контракт з 16-річним форвардом ФК "Львів" Олегом Маїком. Угода розрахована терміном на три роки, повідомляє прес-служба киян. Найближчим часом Маїк буде виступати за молодіжний склад "Динамо". Олег Маїк. Народився 23 жовтня 1994 року. Зріст - 182 см; вага - 76 кг. Дебютував за ФК "Львів" 20 березня 2011 року. Зіграв шість матчів. |
ОФІЦІЙНО: Крістобаль Маркес - гравець Карпат
http://football.sport.ua/images/news...rig_131320.jpg Львівський клуб посилилися досвідченим півзахисником Іспанський півзахисник Крістобаль Маркес підписав контракт з львівськими «Карпатами». Про це повідомляє офіційний сайт «Вільярреала», за який раніше виступав 27-річний футболіст. Маркес приєднався до «Вільярреалу» минулого літа, але закріпитися в складі «жовтої субмарини» не зумів, провівши всього два матчі. У зимове міжсезоння півзахисника відправили в оренду в «Ельче», де він провів 12 матчів і забив 3 голи. Про умови трансферу поки не повідомляється. |
ОФІЦІЙНО: Герман Пачеко - гравець Карпат!
http://football.sport.ua/images/news...rig_131316.jpg Львів'яни підписали гравця молодіжної збірної Аргентини Сьогодні, 12 липня, футбольний клуб «Карпати» (Львів) отримав міжнародний трансферний сертифікат гравця молодіжної збірної Аргентини Германа Пачеко. Нападник підписав із «зелено-білими» контракт на 4 роки, повідомляє Інформаційний центр клубу. Герман Пачеко Народився: 19 травня 1991 року в Буенос-Айресі Амплуа: Нападник Громадянство: Аргентина, Іспанія Коли Герман Пачеко підписав контракт з мадридським «Атлетико», іспанська преса заговорила про нового Мессі чи нового Кун Агуерро. Новачок «матрацників» і справді виділявся швидкістю, напором, технікою та потужним ударом. Однак молодість та брак відповідного досвіду не підпускали аргентинця до основи команди, де в нападі грали зірки світового рівня - Дієго Форлан та Кун Агуерро... Як і тисячі інших юних аргентинців, Пачеко вирішив пов’язати своє життя з футболом. Він вступив до академії відомого клубу «Велес Сарсфілд» - багаторазового чемпіона та володаря Міжконтинентального Кубку. Не відомо, як би склалася доля Германа далі, якби у 2006 році Буенос-Айрес не накрила хвиля злочинності. Якось бандити напали на будинок Пачеко, після чого батько Германа вирішив забрати сім’ю і покинути Аргентину. Родина переїхала до Іспанії. В Мадриді батько знайшов собі роботу, а для сина нову команду - «Атлетико». Навчання в академії «синьо-червоних» давало результати. Герман навіть забив гол у ворота лондонського «Арсенала» на одному з міжнародних товариських турнірів, а також дебютував у складі молодіжної збірної Аргентини. Однак конкурувати з більш зірковими форвардами йому було ще зарано, тож керівництво клубу вирішило віддати його в оренду до сусідів з «Райо Вальєкано», гравцем якого Пачеко став у 2009 році. Трохи згодом він провів кілька матчів за молодіжний склад «Атлетико» і прийшов час нової оренди. Талантом зацікавився аргентинський гранд «Індепендьєнте», за який Пачеко провів 11 матчів і забив один гол. А пізніше він пограв ще й за «Хімнасію Ла Плата». Мрія Германа Пачеко - зіграти в парі з Кун Агуерро. «А хто б не хотів? Кожен молодий гравець «Атлетико» у своїх снах бачить момент, коли виходить на поле разом з ним». |
Федецький навіть не уявляє за кого гратиме
Захисник "Карпат" Артем Федецький досі не заявлений ні за одну з команд в чемпіонаті України. Останні два сезони футболіст, права на якого належать "Шахтареві", провів в "Карпатах", куди був відданий в оренду. Нинішнього літа з'явилися чутки про те, що Артем може повернутися в Донецьк або відправитися в нову оренду - в "Іллічівець", куди перейшов його недавній одноклубник по "Карпатах" Денис Кожанов, права на якого належать тому ж "Шахтареві". "На жаль, я нічого не знаю з приводу свого найближчого майбутнього. Гру першого туру "Іллічівець" - "Карпати" подивився з трибуни і повернувся з командою у Львів. Коли вирішиться моя доля, я і сам не знаю - від мене нічого не залежить" |
У Мілана з'явиться російський власник?
http://football.sport.ua/images/news...rig_131367.jpg Обставини змушують Сильвіо Берлусконі розлучитися зі своїм футбольним клубом У понеділок на офіційному сайті італійського футбольного клубу «Мілан» з'явилося повідомлення про те, що сьогодні його власник Сильвіо Берлусконі оголосить про продаж контрольного пакета акцій, що становить 51%. При цьому італійська газета La Repubblica, посилаючись на самого Берлусконі, стверджує, що новим господарем команди стане «російський магнат», чиє ім'я поки не було названо. Що стосується прем'єр-міністра Італії, то самі обставини змушують його розстатися з футбольним клубом. Справа в тому, що в суботу міланський суд зобов'язав холдинг Fininvest, що належить Берлусконі, виплатити компенсацію в 560 млн. євро компанії Cir у зв'язку з нечесним придбанням контролю над видавничим домом Mondadori. Тепер синьйору Сільвіо доведеться серйозно заощаджувати, у тому числі і на улюбленому футболі. Впливовий італієць став власником «Мілана» ще в 1986 році. З тих пір червоно-чорні вісім разів вигравали чемпіонат Італії і п'ять разів Лігу чемпіонів. |
Снейдер перейде у МЮ за 40 млн. євро
Голландський півзахисник "Інтера" Веслі Снейдер невдовзі перейде у "Манчестер Юнайтед". Манкуніанці заплатять за плеймейкера 40 млн. євро. Керівники "Інтера" таки спокусилися на великий прибуток від продажу гравця, інформує Sun. Видання посилається на слова партнера Снейдера по збірній Найджела Де Йонга, який теж виступає в Англії. Снейдер отримуватиме в МЮ 250 тисяч євро на тиждень, пише видання. Сер Алекс Фергюсон будь-що прагнув отримати лідера збірної Голландії Веслі Снейдера, щоб покращити креативність «МЮ» у центрі поля. |
Суркіс відмовився продати "Дніпру" Хачеріді
Питання про перехід Хачеріді в будь-який клуб, в тому числі в "Дніпро", навіть не розглядається. Про це "Спорт-Экспрессу в Украине" заявив президент столичного клубу Ігор Суркіс. "Цей гравець потрібен "Динамо", - заявив Суркіс. Нагадаю, що власник "Дніпра" Ігор Коломойський підтвердив, що Хуанде Рамос цікавився 23-річним Євгеном, бо вважає в своєму клубі проблемною позицію в центрі оборони. |
Реал продовжив контракти з Пепе і Серхіо Рамосом
http://football.sport.ua/images/news...rig_131381.jpg «Королівський клуб» інвестував у стабільність Захисники «Реала» Серхіо Рамос і Пепе продовжили контракти з мадридським клубом до 2016 і 2017 роки відповідно. Попередня угода Рамоса минав через два роки. З моменту переїзду в 2006 році з «Севільї» в столицю він став ключовим захисником «Реала» і збірної Іспанії. На рахунку 25-річного футболіста 195 матчів в чемпіонаті Іспанії в складі мадридців. Робоча угода 28-річного Пепе розраховане на рік довше. Після переходу в 2007-му з «Порту» захисник збірної Португалії провів за «Реал» 81 матч національної першості. Раніше «Реал» посилився Фабіу Коентрау, Рафаелем варанів, Хаміт Алтинтоп, Нурі Шахіном і Хосе Кальехоном. Минулий чемпіонат Іспанії команда Жозе Моурінью завершила на другому місці, завоювавши пряму путівку в груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА. |
Ростов" обіграв збірну Узбекистану
Вчора "Ростов" провів на австрійському зборі два контрольні матчі. Основний склад обіграв збірну Узбекистану, а матч другого складу проти місцевого аматорського клубу завершився пізно ввечері з рахунком 9:0 на користь ростовчан. У п'ятницю, 15-го липня, ростовці повертаються додому. "Ростов" 3 - 2 Збірна Узбекистану Голи у "Ростова": Адамов, 9, Янков, 13, Адамов, 35. |
Дніпро передумав купувати Нельсона Вальдеса
Дніпропетровський "Дніпро" розглядав можливість покупки форварда "Еркулеса" Нельсона Вальдеса. Українці навіть відправили в суботу ввечері запит щодо парагвайського гравця, але через кілька годин дали угоді задній хід, повідомляє Diario Informacion. Нагадаємо, президент "Дніпра" Ігор Коломойський позавчора сказав, що новий форвард-легіонер для команди буде придбаний не в Іспанії. |
Бартон не зміг вирушити з "Ньюкаслом" в США через відмову у візі
Півзахисник "Ньюкасла" Джо Бартон не зміг вирушити зі своєю командою в турне по США через те, що не отримав візу через своїх минулих гріхів. У 2008-му році Бартон відсидів півроку у в'язниці за бійку в ліверпульському "Макдональдсі", і з-за цієї обставини у своїй біографії півзахисникові не вдалося отримати візу до Сполучених Штатів. Турне "сорок" по США тривав до кінця місяця - підопічні Алана Пардью проведуть 3 матчах проти місцевих клубів 20-го, 23-го і 26-го липня. Замість першої команди Бартон відправиться до Голландії в тренувальний табір резервістів. |
"Ворскла "повезла на матч з" Глентораном "26 футболістів
Сьогодні о 12.20 мск полтавська "Ворскла" з київського аеропорту "Бориспіль" вирушила на перший матч3D другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи, в якому в четвер команда Миколи Павлова зіграє проти "Гленторана" з Північної Ірландії. Як стало відомо "Чемпіонат.com", в Белфаст Микола Павлов узяв всіх 26 футболістів, які заявлені за команду3D в цьому турнірі. Це пов'язано з тим, що через два дні після повернення з Північної Ірландії "Ворсклу" чекає матч у Києві проти "Оболоні". Тому до цієї гри полтавчани будуть готуватися безпосередньо в столиці. По прильоту до Північної Ірландії, "Ворскла" оселиться в готелі, а потім проведе передматчеве тренування на стадіоні "Овал". Зустріч в Белфасті обслуговуватиме арбітр з Ізраїлю Мейр Леві. |
З ким будуть грати Українські клуби у лізі Європи
|
manduvoshka, жеребкування Ліги Європи відбудеться 15 липня у п'ятницю
|
"Баварія" домовилася по трансферу захисника "Челсі"
"Баварія" досягла угоди з "Челсі" про трансфер центрального захисника Алекса, інформує TZ. Угода відбудеться у тому випадку, якщо мюнхенський клуб не зможе домовитися з "Манчестер Сіті" про перехід Джерома Боатенга. Сума трансферу 29-річного бразильця складе 10 мільйонів євро. На думку німецьких ЗМІ, 22-річний німець є прийнятнішим варіантом для "Баварії", оскільки він молодше і має досвід виступу в Німеччині, але "городяни" не хочуть продавати його дешевше 20 мільйонів євро, тоді як німецький клуб пропонує 13 мільйонів євро. Якщо "Сіті" не прийме пропозицію по Боатенгу, то перехід Алекса може відбутися вже на початку наступного тижня, пише sport-express.ru |
Амброзіні: "Тільки Барса зараз сильніша за Мілан"
Півзахисник італійського "Мілана" Массімо Амброзіні висловив думку, що його клубу в новому сезоні вдасться далеко пройти в Лізі чемпіонів. На його думку сильніше міланців наразі тільки "Барселона". "Виділяється зараз тільки "Барселона"."Мілан" же входить в число 5-6 команд одного рівня. У новому сезоні ми будемо готові до конкуренції. У команди велике бажання виграти Лігу чемпіонів", - наводить слова Амброзіні La Gazzetta dello Sport. |
Тренер Малаги Мануель Пеллегріні вигнав з тренування ван Ністелроя
|
Нападаючий Анжи українець Мирослав Славов проведе рік в оренді в донецькому Металурзі
|
У темі 1 долучень
[ATTACH]Бразильский защитник Карпат Данило Авелар, находившийся в аренде в немецком Шальке последние полгода, рассказал о своих впечатлениях от пребывания в немецком футболе.
Авелар готов продолжить свою карьеру в Украине / 11na11.com "Я рад, что поиграл в Шальке, рядом с настоящими футбольными звездами, но также я рад, что вернулся во Львов. Здесь я начал свой большой футбольный путь и не против его продолжить. Время, проведённое в Гельзенкирхене, было просто фантастическим. Я очень рад, что смог сыграть в бундеслиге и выиграть Кубок Германии. У меня остались чудесные впечатления и воспоминания", - передает слова легионера Карпат официальный сайт львовского клуба. За Шальке футболист сыграл три игры, выходя на замену и четыре игры во второй команде, выступающей в четвертом немецком дивизионе. До этого в качестве игрока Карпат 22-летний Авелар сыграл 18 игр в чемпионате Украины. "Там очень глубоко понимают игру. А в целом немецкий футбол более интеллигентен, чем на Украине", - выразил свою точку зрения бразилец.[/ATTACH] |
Лідера Карпат влаштує лише перемога
В неділю «Карпати» гратимуть з одеським «Чорноморцем». Про настрій на гру, а також про причини поразки в минулому матчі Інформаційний центр львівського клубу розпитав капітана «Карпат» Ігоря Худоб’яка. – Результат матчу проти «Іллічівця» негативний для нас, але сама гра, яку ми продемонстрували, досить таки якісна. Ми створили кілька небезпечних моментів, які, на жаль, не вдалось втілити в забитий гол. Варто більше працювати над реалізацією моментів. – Ця поразка стимулюватиме вас в майбутньому, чи ви будете намагатися забути про неї? – Безперечно, невдача в Маріуполі змушує нас більш відповідально готуватись до наступних матчів. Ми хочемо в цьому чемпіонаті добитись серйозних результатів, тому треба в кожному матчі набирати очки, намагатися демонструвати якісну гру, яка подобається вболівальникам. – Чи готова команда фізично і психологічно до гри з «Чорноморцем»? – Про фізичний стан гравців не варто турбуватись, адже це буде лишень другий матч сезону. Щодо психологічного стану команди, то з цим також немає жодних проблем. Нам потрібно доводити, що поразка в Маріуполі - це прикра несподіванка. – Що можеш сказати про «Чорноморець»? Команда тільки повернулася до вищої ліги. Чи може вона розраховувати на щось серйозне в чемпіонаті? – Я не думаю, що одесити будуть боротись за виживання. В них амбітніші плани. Але в матчі з «Чорономорцем» нас влаштує лише перемога. Це перший матч в новому сезоні перед рідними вболівальниками, а вдома ми завжди граємо добре. – Команду з Одеси тренує твій земляк (Роман Григорчук народився на Франківщині)... – Так, Роман Григорчук «Карпатам» досить таки знайомий. В позаминулому сезоні він успішно тренував запорізький «Металург». В матчі з ними ми зіграли в результативну нічию 3:3. Думаю, до сезону він підготував серйозну команду. – В минулому чемпіонаті ви до кінця боролися за бронзові медалі, але не досягли успіху. Чи зможете цього року втрутитись в боротьбу за бронзу? – Минулого сезону ми не змогли цього зробити, бо в кількох матчах, де треба було брати максимум очок, ми здобували лише одне, або й жодного. На фініші чемпіонату саме цих пунктів нам і забракло. Цього року ми ставимо собі за мету добре грати у всіх турнірах. Команда рухається вперед, тож результати повинні бути кращі. |
Головний медик Шахтаря пішов в Челсі
http://i.football.ua/i/news/563x347/136122.jpg Доктор Пако Біоска, який очолював протягом останніх 6 років медичну службу донецького Шахтаря, перебрався в лондонський Челсі. За роки роботи в Донецьку відомий іспанський ортопед зміг зробити багато чого. Але найголовніше, він прищепив сучасне розуміння футбольної медицини та передові технології. Підтвердженням тому стало визнання, яке отримав Шахтар серед провідних представників спортивної медицини Європи. Доктор Біоска має намір не поривати зв'язків з Шахтарем. Клуб і фахівець буде постійно контактувати, спілкуватися, у разі необхідності Пако готовий дати донецькому клубу кваліфіковані консультації і завжди прийти на допомогу. Медичне напрям Шахтаря тепер прийняв під своє керівництво Артур Глущенко. Раніше він був лікарем першої команди, тепер же відповідає за всю медичну сферу Шахтаря. |
Тарханов: "Заради Самари я кинув" Хімки "
Екс-наставник "Крил Рад" Олександр Тарханов розповів про свій відхід з самарської команди. - Розумію, що враховуючи той факт, що ми займаємо 16 місце, моя відставка виглядає об'єктивною. Але з іншого боку, потрібно враховувати і причини, чому ми займали таку позицію: це, в першу чергу, фінансові борги перед командою. Торік, коли я прийшов в "Крилья", вони були на останньому місці з перших турів. Заради Самари я кинув "Хімки", за що мені перед підмосковній командою дуже незручно. Мабуть, я так вчинив через те, що я більшу частину тренерської кар'єри провів у "Крилах". Я коли підписував контракт, навіть не звертав увагу на фінансові умови. Була одна думка: "Як врятувати Крила?". У підсумку я залишився ні з чим. Коли відправили у відставку, відчув плювок в душу. Гаразд, розлучилися, але завжди потрібно це робити по-людськи. Це перша команда, для якої я найбільше зробив, і вони зі мною дуже погано розлучилися у фінансовому плані. Спочатку обіцяли, що оплатять контракт повністю, але потім з якихось причин вирішили цього не робити. Чисто юридично вони мають рацію, але по-людськи поступили негарно. |
Блохін: Після Євро-2011 список кандидатів поменшав
http://static.liga.net/IMAGES/blohin_300511_1.jpg Головний тренер національної збірної України Олег Блохін (на фото) після провалу нашої "молодіжки" на Євро-2011 зробив відповідні висновки і не буде залучати деяких гравців до головної команди. "Власне ігри я й не побачив. При цьому і бійцівських якостей гравці молодіжної команди не показали: не було спортивної злості, характеру, самовіддачі. Я вже говорив, що провал нашої молоді мене просто-таки шокував: нічого не змогли організувати в атаці, при цьому в обороні - очевидні провали. Гравцям видали багато авансів, а вони й половини цих компліментів не відпрацювали. Тому тепер їм потрібно добре порозміркувати про своє майбутнє, про роботу над собою і про погляди на гру в футбол. Від ментальності гравця фактично все і залежить", - сказав Блохін, якого цитує nsc-olymp.net. "Прізвищ поки що називати не буду, однак зараз можу сказати, що дехто з тих гравців, яких ми планували більше залучати, відверто розчарував. Тому по тих іграх, які були показані українцями на молодіжному Євро, список кандидатів до головної команди поменшав. Це не означає, що всі попали в немилість: когось, звичайно, залучати будемо. Тут багато що залежить і від того, як вони будуть виявляти себе в матчах за клуби", - наголосив він. Нагадаємо, на Євро-2011 в Данії українська "молодіжка" на груповому етапі програла командам Чехії та Іспанії, і зіграла внічию з Англією, і в підсумку посіла останнє місце в своїй групі. |
Рауль Гонсалес не гратиме за Шальке
Рауль Гонсалес може залишити "Шальке". Контракт з німецьким клубом закінчується у 2012 році, а керівництво "Шальке" не хоче його продовжувати. Незважаючи на високі показники футболіста, він може змінити клуб. У минулому сезоні іспанець забив 13 голів у Бундеслізі , та 5 голів У Лізі чемпіонів. |
Роберто Карлос стане президентом Анжи?
http://football.sport.ua/images/news...rig_131523.jpg Захисник «Анжи» в 2013-м планує закінчити кар'єру ... і стати президентом Махачкалінська клубу Захисник «Анжи» Роберто Карлос заявив, що в 2013 році планує закінчити кар'єру і стати президентом Махачкалінська клубу, повідомляє A Cidade. «Мій контракт діє ще два роки, після його закінчення я закінчу з футболом і стану президентом клубу», - зізнався 38-річний бразилець. За словами Роберто Карлоса, у нього вже існує домовленість з власником «Анжи» Сулейманом Керімовим. «З'явилася можливість стати президентом клубу, і тут, в Росії, я буду жити протягом багатьох років. Через два роки перестану грати і, коли очолю «Анжи», сподіваюся зробити сильну команду, в якій будуть грати ще кілька бразильців », - додав футболіст. Карлос перейшов до «Анжи» з бразильського "Корінтіанса" на початку 2011 року, провів у складі махачкалінської команди 16 матчів і забив 3 голи. Бразильський захисник є чемпіоном світу 2002 року, в 1997 і 1999 вигравав Кубок Америки, в 1997 завойовував Кубок конфедерацій, а також бронзову медаль на Олімпіаді в Атланті в 1996. У 2010 був визнаний кращим гравцем Бразилії. |
Фабрегас втратить 11 млн, щоб грати за Барсу
Півзахисник Арсеналу Сеск Фабрегас погодився на зменшення зарплати до 1 млн євро у рік, лиш би перебратись у команду Пепа Гвардіоли, пише видання Марка. І це при тому, що Манчестер Сіті пропонував іспанському плеймейкеру контракт, за яким він міг отримувати 12 млн євро у рік. Таким чином, заради виступу у рідній команді Фабрегас зароблятиме на 11 млн євро менше, аніж міг би. |
Ліга Європи. "Ворскла" почала з перемоги у Белфасті
Ліга Європи 2011/12 2 кваліфікаційний раунд Перший матч 14 липня "Гленторан" (Північна Ірландія) - "Ворскла" (Україна) 0:2 (0:2) Голи: 0:1 - Безус (29), 0:2 - Янузі (38) |
Славов: "Радий, що керівництво" Анжи "дозволило мені перейти в донецький" Металург "
Форвард "Анжи" Мирослав Славов, відданий в оренду донецькому "Металургу", прокоментував свій перехід. "Ви знаєте, я раніше уважно дивився за грою" Металурга "і вболівав за" синьо-білих ". Я радий, що керівництво" Анжи "дозволило мені перейти в донецьку команду. Хочу допомогти команді добиватися перемог". "Скажу, що у" Металурга ", звичайно ж, база краще, ніж у махачкалінци." Анжи "- молода команда. Останні півроку ми тренувалися на базі" Сатурна "у Підмосков'ї. Там хороші умови, але у донеччан і полів більше, і колектив хороший ", - цитує Славова офіційний сайт українського клубу. |
Неймар домовився з "Реалом" про 5 млн.
Нападник "Сантоса" і збірної Бразилії Неймар досяг принципової домовленості з "Реалом" про підписання контракту, повідомляє AS. За інформацією іспанського видання, угода буде розраховане на шість років. Мадридський клуб заплатить за 19-річного бразильця близько 45 мільйонів євро, при цьому зарплата гравця складе 5 мільйонів євро на рік. |
Ліга Чемпіонів.
"Динамо" знову поїде брати Казань Опісля двох років жереб знову звів ці команди. Тепер у кваліфікації. У п'ятницю, 15 липня, віце- чемпіон України київське "Динамо" дізналося суперника у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Чемпіонів. "Біло-сині" потрапили до числа "сіяних" через свій клубний коефіціент. За пудсумками п'яти років кияни набрали 60.776 балів. "Динамівців" за рейтингом випереджає тільки португальська "Бенфіка". Також до "сіяних" потрапили грецький "Панатінаїкос", голландський "Твенте", а також бельгійський "Стандард". З цими командами жереб звести киян не міг. Водночас потенційними суперниками підопічних Сьоміна були: російський "Рубін", швейцарський "Цюріх", данський "Оденсе", турецький "Трабзонспор" і румунський "Васлуй". І саме на казанців пав жереб! Шлях нечемпіонів "Стандард" (Бельгія) - "Цюріх" (Швейцарія) "Твенте" (Нідерланди) - "Васлуй" (Румунія) "Бенфіка" (Португалія) - "Трабзонспор" (Туреччина) "Динамо" (Київ, Україна) - "Рубін" (Росія) "Оденсе" (Данія) - "Панатінаїкос" (Греція) Шлях чемпіонів "Могрен" (Чорногорія)/"Літекс" (Болгарія) - "Сконто" (Латвія)/"Вісла" (Краків, Польща) "Маккабі" (Хайфа, Ізраїль)/"Борац" (Боснія та Герцеговина) - "Марибор" (Словенія)/"Дюделанж" (Люксембург) "Бангор Сіті" (Вельс)/ГІК (Гельсінкі, Фінляндія) - "Динамо" (Загреб, Хорватія)/"Нефтчі" (Азербайджан) "Шкендербеу" (Албанія)/ АПОЕЛ (Нікосія, Кіпр) - "Слован" (Братислава, Словаччина)/"Тобол" (Казахстан) "Копенгаген (Данія) - "Шемрок Роверс" (Ірландія)/"Флора" (Естонія) "Генк" (Бельгія) - "Партизан" (Сербія)/"Шкендія" (Македонія) "Русенборг" (Норвегія)/"Брейдаблік" (Ісландія) - "Пюнік" (Вірменія)/"Вікторія" (Пльзень, Чехія) "Зестафоні" (Грузія)/"Дачія" (Молдова) - "Штурм" (Австрія)/"Відеотон" (Угорщина) "Валлетта" (Мальта)/"Екранас" (Литва) - "Лінфілд" (Північна Ірландія)/БАТЕ (Білорусь) Перші матчі відбудуться 26/27 липня, матчі-відповіді - 2/3 серпня. Додам, що у разі виходу "Динамо" у стиковий раунд, кияни, швидше за все, будуть "несіяними". Точно вище "біло-синіх" у рейтингу є мюнхенська "Баварія", лондонський "Арсенал", французький "Олімпік Ліон", а також іспанський "Вільярреал". До того ж не варто забувати про "Бенфіку". Тому, аби бути "сіяними" в останному раунді кваліфікації ЛЧ, всі прихильники "Динамо" мають сподіватися на поразку португальців у протистоянні із "Трабзонспором" |
Карпати і Ворскла дізналися суперників
http://football.sport.ua/images/news...rig_131589.jpg Відбулося жеребкування третього відбіркового раунду Ліги Європи Представники Україна в Лізі Європи львівські «Карпати» та полтавська «Ворскла» (яка ще не гарантувала собі вихід в наступний етап) дізналися своїх можливих суперників по третьому відбірковому раунду турніру. Перші матчі команди проведуть 28 липня, а поєдинки будуть зіграні 4 серпня. У третьому відбірковому раунді до 40 найсильнішим клубам попередній стадії приєднаються 30 нових учасників. Команди були поділені на дві частини відповідно до коефіцієнтів в рейтингу УЄФА. «Карпати» свій перший поєдинок зіграють будинку 28 липня проти переможця пари «Шахтар» Караганда - «Сент-Патрікс» (перший матч цих команд завершився з рахунком 2:1 на користь казахів). Матч-відповідь відбудеться в Казахстані чи в Ірландії 4 серпня. У разі загальної перемоги над «Глентораном», полтавська «Ворскла» у наступному раунді зіграє з представником Ірландії - «Слайго Роверз». Перший матч відбудеться в Полтаві 28 липня, повторний - в Слайго 4 серпня. Результати жеребкування: http://football.sport.ua/images/images/6(13).jpg |
"Ліверпуль" придбав воротаря "Роми"
Голкіпер "Роми" Алешандре Доні стане гравцем англійського "Ліверпуля". Про це повідомляє офіційний сайт британського клубу. Воротар вже пройшов медобстеження і погодив умови особистого контракту з клубом. |
Nike хоче бачити Снайдера в МЮ
http://isport.ua/i/news/156401.jpg Відомий виробник спортивного одягу планує оплачувати частину зарплати голландця. Американська фірма, яка є постачальником інвентарю для Манчестер Юнайтед, готова допомогти Червоним Дияволам в здійсненні трансферу Уеслі Снайдера, взявши на себе частину витрат клубу. Агент Снайдера повідомляв, що голландець розраховує заробляти близько 200 тисяч фунтів на тиждень, у той час, як МЮ готові платити півзахисникові Інтера не більше 170 тисяч. "Якщо Nike вигідний трансфер, він відбудеться. У тому випадку, якщо Уеслі опиниться в МЮ, концерну буде легше використовувати його в якості комерційної ікони. Якщо буде різниця між необхідною зарплатою і можливостями клубу, Nike доплачуватиме цю суму. Так робив Adidas, коду реал купував Роналду і Бекхема », - повідомило джерело, близьке до компанії. |
Камерунський захисник переходить в "Дніпро"
Захисник бельгійського "Генка" камерунець Ерік Бенуа Матуку продовжить кар'єру в Україні. В п'ятницю "Генк" отримав пропозицію від українського клубу і вирішив її прийняти, повідомляє офіційний сайт команди. За інформацією Goal.com, Матуку стане футболістом "Дніпра". 28-річний Ерік Матуку, у якого є і бельгійський паспорт, є гравцем збірної Камеруну. У її складі він вже провів 8 матчів, пише terrikon.com |
Оттмар Хітцфельд: «Хотів бути спортивним директором Динамо»
http://football.sport.ua/images/news...rig_131637.jpg Один з найбільш титулованих тренерів світу про ЧС-2018, РПЛ та переговорах з київським «Динамо» Коли Оттмар Хітцфельд запропонував зустрітися в ресторанчику неподалік від його будинку, розташованого в німецькому Леррахе, я, зізнатися, незвичайно надихнувся - дуже цікаво було побачити одного з найавторитетніших тренерів світу, можна сказати, в домашній обстановці. Але, виявилося, зустріч була призначена в ... Швейцарії, кордон якої я непомітно перетнув, блукаючи по вуличках крихітних, дуже схожих один на одного, селищ. Втім, і в «закордонному» ресторанчику «Арте» містечка Ріхен Хітцфельд відчував себе як вдома. - Президент Російського футбольного союзу Сергій Фурсенко поставив перед нашою командою мету виграти ЧС-2018. М'яко кажучи, не всім виконання цього завдання здається реалістичним. Як думаєте, чи є сенс ставити таку планку? - Звичайно, краще ставити високі цілі і проголошувати, що будемо чемпіонами світу, ніж говорити: мовляв, збираємося бути тільки гостинними господарями турніру. Але ніколи не можна заявляти, що команда повинна або, тим більше, зобов'язана стати чемпіоном світу. Навіть Бразилія, бувало, грала чемпіонати, хоча частіше за все мала найкращу збірну. Ви ж знаєте, потрібно ще багато удачі - тим більше на стадії плей-офф. Можна мати хорошу команду, відмінно її підготувати, але це не означає, що вона візьме трофей. У футболі перемоги не можна гарантувати. Це може хіба що робить ставки на тоталізаторі мафія (сміється). - Як сприйняли звістку, що ЧС-2018 пройде в Росії? - Для мене тут немає ніякого сюрпризу, адже Росія - футбольна нація. Велика нація. Ось Катар - це несподівано. А Росія, повторюю, - ні. Міжнародна преса, в тому числі і в Німеччині, підтримала вибір ФІФА. У Росії багаті футбольні традиції, багато хороших гравців, мільйони вболівальників. Так, це хороший вибір. - Так у Німеччині вважали не все. Були люди, які ФІФА критикували ... - Критика і критики є завжди, з цим треба жити. Це теж робить футбол цікавим. Ви з Росії і тому ставитеся до ситуації кілька чутливіші - трохи критики, і вже її відзначили. Але мені особисто така критика як тенденція в очі не кинулася. Вона була тільки на адресу Катару. І чимала. - Відомі в бундеслізі Кураньї, Місімовіч, Хусті, Фаті добре знають, що таке російська ліга. Що думаєте про неї ви? - Вона розвивається, прогресує, завдяки цьому клуби можуть купувати іноземних гравців хорошого класу. Загалом, рівень виріс. Як і очікування. Але справжній масштаб турніру можна зрозуміти тільки після виступу кращих клубів на міжнародній арені. Російські команди повинні показати хорошу гру і в Лізі чемпіонів. Ось головний критерій класу. - ЦСКА, «Зеніт», «Шахтар» вигравали Кубок УЄФА. Це стеля для команд з колишнього СРСР? - Гадаю, немає. Перемоги в Кубку УЄФА мають надати вам впевненості. У 2008-му ми з «Баварією» теж хотіли взяти Кубок УЄФА, але виграв Санкт-Петербург. Але ж тоді у нас була зоряна «Баварія». Але головним мірилом, як уже говорив, повинна бути все ж Ліга чемпіонів. Тим не менше кожен міжнародний успіх - це чудове досягнення, яке не залишається непоміченим у нас в Німеччині. - У вас у свій час були пропозиції очолити московський «Локомотив», київське «Динамо». Чому їх не прийняли? - Так, запит з «Локо» був, але переговорів я не вів. А до Києва приїхав, зустрівся з Суркісом, все подивився, ознайомився з інфраструктурою. Я хотів бути спортивним директором, але кияни хотіли мати мене як тренера. Взагалі-то момент виявився невдалим - якраз коли я отримав ті пропозиції, мав намір зробити в тренерській роботі паузу. - У «Баварії» ніколи не було росіян. Чи правда, що у ваш час в Мюнхені міг виявитися Єгор Титов? - Так, «Баварія» ім цікавилася. У 2001-му зі «Спартаком» він проти нас зіграв сильно і дуже сподобався - відмінно бачив поле, володіючи м'ячем, голову завжди тримав вгору, демонстрував відмінну техніку, видавав хороші паси. Не пам'ятаю точно, чому трансфер не відбувся: ймовірно, Титов виявився надто дорогий. Але «Баварії» він підійшов би ... |
Бойова нічия Волині і Таврії
http://isport.ua/i/news/156587.jpg Дубль на рахунку бразильця Майкона. Волинь - Таврія 2:2 Голи: Майкон, 4, 90 +4 - Монахов, 6, Калиниченко, 63 Шахтар знову сильніший в дербі http://isport.ua/i/news/156586.jpg Нудний поєдинок у Донецьку завершився очікувано. Металург Д - Шахтар 0:2 Голи: Срна, 45 +1, Вілліан, 64 |
Перемога Динамо і супердебют Ідеє
Дебютант Прем'єр-ліги "Олександрія" іспит на матчі з віце-чемпіоном у рідних стінах не склала. "Динамо" без проблем розібралось із новачком елітної футбольної ліги України. "Олександрія" пручалась лише у першому таймі, який завершився без голів. У другому господарі посипались, а можливо це Юрій Сьомін під час перерви у роздягальні знайшов потрібні слова для Ідеє, який виходив на заміну, і Ярмоленка. Саме вони удвох і створили перший гол. Забігаючи наперед скажу, що новобранець киян Ідеє видав чудовий дебют і став найкращим гравцем матчу. Браун Ідеє отримав м'яча у карному майданчику, на кілька секунд притримав і віддав чудову передачу на Ярмоленка, який набігав. Андрій без проблем вразив дальній кут воріт "Олександрії". Пройшло кілька хвилин і вже Ідеє змусив капітулювати воротаря господарів, забивши свій перший гол у футболці "Динамо". Нігерієць чудово відкрився у карному майданчику суперника, отримав точну передачу від Попова і з другого дотику пробив у дальній кут воріт. Голкіпер зреагував на постріл і навіть торкнувся м'яча ногою, однак ситуацію не врятував. "Динамо" збавило обрети і поплатилось. Запорожан відквитав один м'яч. "Олександрія" тайкома уже думала, що вдасться врятувати нічию, однак іншої думки був Ідеє, який опустив господарів із небес на землю. Нігерієць вирішив, що у дебютному матчі слід забивати два голи. Браун оформив дубль за 10 хвилин до завершення поєдинку. Нігерійський форвард отримав передачу на лівому фланзі, змістився у центр, пройшов у карний майданчик, обіграв захисника і чудовим ударом зняв павутина із дальньої дев'ятки воріт Паньківа. Цей гол претендує на гол туру! У підсумку 3:1 на користь "Динамо" і фантастичний дебют Брауна Ідеє. Так би й у Лізі чемпіонів, зокрема у матчі проти "Рубіна"! Олександрія - Динамо - 1:3 Голи: Запорожан (77) - Ярмоленко (52), Ідеє (54, 80) Олександрія: Паньків, Сахневич, Назаренко, Чередниченко, Запорожан, Довгий, Старенький, Зейналов (В. Шевченко, 57), Таргамадзе, Салхі (Давидов, 63), Ксьонз (Арурі, 87) Динамо: Шовковський, Данило, Хачеріді, Діакате, Попов, Вукоєвіч (Ідеє, 46), Аруна, Єрьоменко, Гусєв (Ель Каддурі, 84), Ярмоленко, Мілевський (Алієв, 85) Попередження: В. Шевченко - Єременко, Данило, Ярмоленко |
Ідейе: Не міг навіть мріяти про такий дебют
Два забиті голи та результативна передача у матчі проти "Олександрії" стали певною несподіванкою навіть для героя матчу Брауна Ідейе. Про це новий нападник "Динамо" заявив офіційному сайту клуба. "Мені зараз важко говорити. Я по-справжньому щасливий, не міг навіть мріяти про такий дебют в команді. Сьогодні була дуже важка гра", - сказав він. "Не можна сказати, що висока температура повітря звична для мене. При такій спеці мені доводилося грати дуже давно, ще в Нігерії. Останнім часом я виступав в Європі, і трохи відвик від спеки. Втім, особливих проблем я не відчував, оскільки перебуваю в хорошій формі і готовий грати", - зазначив африканець. Ідейе запевнив, що для нього нема різниці зі старту виходити чи на заміну. "Головне - грати, для чого я і перейшов в "Динамо". Я ставлю перед собою максимальні цілі, і хочу допомагати команді перемагати в кожному матчі", - наголосив він. "Грати "самотнього" форварда було трохи незвично для мене, оскільки впродовж тривалого часу я грав з використанням схеми гри в два нападаючих. Але, думаю, з часом мені вдасться пристосуватися і все буде о'кей", - посміхнувся наостанок Ідейе. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010