Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Загальний розділ! (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Ціни на прошивку тюнерів? (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=487)

myseg 27.07.2012 22:19

Ну звичано Ви вiрно говорите. Але зараз грошi i бiльше нiчого святого. Ну це моя думка можна з нею непогоджуватись.

D-Misha 27.07.2012 22:56

Цитата:

Допис від myseg (Допис 71410)
D-Misha, Я iз за такоi скромности, з роботи пiшов, бо в"советские времена" нада було плани партii виконувати, а менi стидно з людини зайвi брати. А зараз вiд одного речення бiзнес-рвати хочеться. Ну нiде дiтись жити треба.

myseg, ви загнули, і такі зарозумілі слова- що мені тяжко зрозуміти... Небуду з вами спорити. Заробляйте на чому хочете і як хочете, все залежить від совісті людини. Я писав про своє власне відношення до клієнтів і не зачіпав думки інших користувачів.Життя я прожив і заробив те що мені належить. Захоплення установкою тарілок і прошивка тюнерів, це скоріше моє хоббі, а не заробіток. Ціна установки тарілки-100гр, прошивка тюнера-20гр у нас в селі(всі це знають), і коли приходить до мене багата людина і дає мені 20гр (рука якої трясеться від жадності)за прошивку двох тюнерів.......myseg, нехочу відкривати вам очі і когось образити тут на форумі. У кожного своя правда, і я їм не суддя. Повторюю -своїм дописом я виразив свою позицію, і тільки...

myseg 27.07.2012 23:50

D-Misha, Я нехотiв нiкого образити. Просто як i Ви виклав свою думку.

Andersat 28.07.2012 02:06

В мене недавно вообще прикол був. Один клієнт приніс на ремонт телевізор Самсунг( казав що хрипить звук). Виявилося, що по відеовходу хрипить звук(таяк генератор йде на 10 кгц), потрібно перепрограмовувати память в телевізорі.Вхід в сервісний режим теж нічого не дав, мабуть злетіла прошивка. Треба було випаювати мікросхему-- і в програматор.І ще знайти прошивку. Програматора я ще не зробив, паяти було лінь, прошивку шукати також.Віддаю клієнту-- кажу йди в телемайстерню, вони повинні мати програматор, тай зроблять тобі десь за 80-100 грн. Клієнт поморщився, дорого... але відніс.За кілька днів здибає мене, ну я і питаю, ну як, зробили?
Аякже каже клієнт, взяли 100 грн за ремонт і дали другий шнур. Але йди подивися, настрой, бо щось сніжить і звук знову пропав, але інакше вже.. Ну йду дивитися, що то за шнур йому дали другий.Приходжу--- а майстри йому поставили антенний шнур з модулятора тюнера на антенний вхід телевізора.. А плату AV всередині відключили, А тюнер то глобо старий, світло моргне-- от і система звуку злітає, і шипить... Ну я все поправив, ще канали трохи посортував,бо сусід все таки, дай думаю зроблю добре.... А він мені за мою роботу тиць 2 цукерки моєму 5 ти річному сину, що зі мною прийшов, а мені дякую.... От так виходить ремонтувати сусідам за цукорки...

Galetych 17.08.2012 20:41

Цитата:

Допис від vimpel (Допис 71194)
привіт прошивка в нас простих тюнерів 30-50 грн дріми 500,800-100грн, за прості тюнера я беру - 35 гривень ремонт блока живлення 80-120 гривень ремонт материнки з використаням паяльної станції(фена) - 120-250 гривень + на ремонт 1 місяць гарантії ,Рівненська область

круто ти хлопец обдираеш народ,за такi фiнанси можна придбати нового тюнера,а за прошивку i ремонт я вже б катався на крутому авто

vimpel 18.08.2012 15:03

Привіт ніколи й нікого необдирав просто в нас такі ціни в нашому місті а дарамно я робить небуду просто свого часу навчило, працював на одній фірмі так там підприемеці за те щоб поміняти два конденсатора в блоці живлення брав 130 гривень (4 роки тому) і зараз бере также якщо не більше, внього е принцип хочеш дивитись - плати, або ліпше взять за раз багато чим 5 раз але менше зним в чомусь погоджуюсь, просто внас немае ні магазинів не толкового базару на комплектуючі треба все десь робить під заказ чи через інтернет магазини чи через дилерів за заказ через дилера треба і йому відстібнути крім тої суми на яку заказав бо можуть привезти і через місяць, коли треба вложитись з ремонтом в день, два ,таксамо із пересилкою через почту треба свої гроші відбивать,,,,,

myseg 20.08.2012 19:18

Питання такого змiсту. Живе клiент за 30-35 км вiд установщика, внього перестав працювати" Амос" за яку суму ви йому провели ремонт,ну так примiрно?

kreshnot 20.08.2012 19:33

myseg, у кожного свої ціни на ремонт + дорога
Мені сподобалось як відповів vimpel
Цитата:

якщо цінуеш свій труд то повинен брать відповідну плату
в межах розумного

myseg 20.08.2012 21:09

kreshnot, Повнiстю згоден з Вами!;)

vimpel 21.08.2012 07:15

Цитата:

Допис від myseg (Допис 72442)
Питання такого змiсту. Живе клiент за 30-35 км вiд установщика, внього перестав працювати" Амос" за яку суму ви йому провели ремонт,ну так примiрно?

Привіт якщо антена моя сума проїзду в два конці+ сума головки + 50гривень за роботу
якщо не моя антена моя сума проїзду в два конці+ сума головки + 100 гривень за роботу,,,,,,,,,,,,,,,

walik 21.08.2012 08:10

Цитата:

Допис від vimpel (Допис 72457)
Привіт якщо антена моя сума проїзду в два конці+ сума головки + 50гривень за роботу
якщо не моя антена моя сума проїзду в два конці+ сума головки + 100 гривень за роботу,,,,,,,,,,,,,,,

В нас така сама платня,але буває коли не твоі конвертора і з них сипляться
кришки від віку тут на розсуд клієнта або нові конв.,--або в хід ідуть
кришечки від майонезних банок!!!

vimpel 21.08.2012 13:30

якщо сиплються кришечки міняю сразу на нову за рахунок кліентів випадків відмови не було

sattel77 21.08.2012 14:21

vimpel,я так само роблю в такiй ситуацii. На мою думку, це эдине вiрне рiшення для якiсноi роботи.

myseg 22.08.2012 01:08

Зрозумiв, дякую за вiдповiдi, а вмене ще небуло такого щоб кришечка посипалась, а голова була робоча (печуть до перемоги,а потiм кричать "пропав сиггнал").

vimpel 22.08.2012 07:42

мені взагалі попадалось що вечером поставили а вранці кришечкана поплавилась на головці (ставив не я ) так я взагалі невірив що таке можливе фірми що випускае головки непомню сама чорна кришечка жовта саме з їми вибадків було багато що плавились кришечки з евроскаевськими ,пауксіс таких приколів не наблюдалось, нарахунок:
Цитата:

Допис від myseg (Допис 72511)
(печуть до перемоги,а потiм кричать "пропав сиггнал").

з вами повністю згідний так само із тюнерами дивляться до останього а потім говорять невмикаеться зроби по дишевше або ще щось придумають для таких випадків існуе мій тариф на ремонт без ніяких сидок,,,,,,

kreshnot 22.08.2012 11:10

Хлопці-читаю ваші вірші і дивуюсь.З ваших слів-встановив супутникову і не включай,ніколи не зломається поки не розіб'єш.
(Прийдеться шукати інший заробіток.)

walik 22.08.2012 15:15

Цитата:

Допис від vimpel (Допис 72514)
мені взагалі попадалось що вечером поставили а вранці кришечкана поплавилась на головці (ставив не я ) так я взагалі невірив що таке можливе фірми що випускае головки непомню сама чорна кришечка жовта саме з їми вибадків було багато що плавились кришечки з евроскаевськими ,пауксіс таких приколів не наблюдалось, нарахунок:

з вами повністю згідний так само із тюнерами дивляться до останього а потім говорять невмикаеться зроби по дишевше або ще щось придумають для таких випадків існуе мій тариф на ремонт без ніяких сидок,,,,,,

Кришки конверторів мають срок служби (мороз, сонце) сиплються всі вони
гарно (PAUXIS.SHARP.EUROSAT.EUROSKY ....).
Звичайно ті що ставилися ще в 97-2000роках пора міняти і не гріх.
Попадалися і DisegC (EUROSRY ) того року .які вдень на сонці не працювали.(перегрівались).Вночі або в холодну погоду все ОК !!

boris 22.08.2012 20:15

Цитата:

Допис від kreshnot (Допис 72518)
З ваших слів-встановив супутникову і не включай,ніколи не зломається поки не розіб'єш

Нехай не виключають,більше виторгу буде продавцям за ел.літи і нам трохи перепаде.tvsat-prof:o

Zinge 22.08.2012 20:51

Беру за прошивку 20грн :)
Хумакси ,Самсунги 9400,Стронги 4402, по 30-40грн

Заміна кондюків С13,С15 + прошивка 40грн
Розлочка модемів 40грн

myseg 23.08.2012 01:27

Цитата:

Допис від Zinge (Допис 72536)
Беру за прошивку 20грн :)
Хумакси ,Самсунги 9400,Стронги 4402, по 30-40грн

Заміна кондюків С13,С15 + прошивка 40грн
Розлочка модемів 40грн

А хто його знае або перевiряе, скiки Ви тих кондюкiв замiнили. Я думаю що 60-80гр сама робота коштуе. Бува за 10 хв коденсатор замiниш, а бува що i години потратити потрiбно. От Вам одне друге компенсуе.

vimpel 23.08.2012 07:46

Цитата:

Допис від myseg (Допис 72555)
А хто його знае або перевiряе, скiки Ви тих кондюкiв замiнили. Я думаю що 60-80гр сама робота коштуе. Бува за 10 хв коденсатор замiниш, а бува що i години потратити потрiбно. От Вам одне друге компенсуе.

пukrprofривіт повністю з вами згідний я за ремонт теж беру 80-150 гривень несуть на ремонт і нежалуються, якщо ви самі свою роботу гідно неоцінюе та за вас її ніхто не оцінить:p

walik 23.08.2012 09:12

Цитата:

Допис від vimpel (Допис 72558)
пukrprofривіт повністю з вами згідний я за ремонт теж беру 80-150 гривень несуть на ремонт і нежалуються, якщо ви самі свою роботу гідно неоцінюе та за вас її ніхто не оцінить:p

Тут ?? Киів р/р Караваєві Дачі ремонт +прош 80гр./якщо проц цілий.
Якщо ремонт 150гр реси 4100--- можна прдбати за таку (17-23 S)
Міняйте собі поблочно 150+150 ще залишається пульт шнури,навіщо
і паяльник?
Але було ремонтую БЖ ( 50 гр рем+прош) приносить клієнт знову,
все працює!ЕСР маю.
Причина вхідний33.0х450В при нагріві відходив контакт.
Час прийшлося потратити от і ціни

mirantenn 26.08.2012 15:14

У мене прошивка 40 грн

sat-prof 14.10.2012 10:51

Чи то криза так впливає...Клієнти начитаються інфи самі прошивать!
- А нам на автосервісі вася за 5грн прошив!
Побільше було б опенів і ґлобо 7010 які дохнуть при невірному софті!

Роман.МАР 14.10.2012 11:39

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 75151)
Чи то криза так впливає...Клієнти начитаються інфи самі прошивать!
- А нам на автосервісі вася за 5грн прошив!
Побільше було б опенів і ґлобо 7010 які дохнуть при невірному софті!

Такі часи настали!

savsav 14.10.2012 11:45

Так воно Ростислав десь і є! Фактично впала робота з абонентами в 2-3 рази за остані 3-4 роки. Дзвоне абонент і запитує, чи щось по каналах є новіше - я говорю, що є - список новий зробив, він тоді проговорився, що поіде на "радіобазар" там йому мій список за 20грн запишуть... lmy (в мене прошивка 25-30грн в залежності від моделі) + фактично всі мають комп з NETом ось самі собі і латають "дюри", як можуть...

sat-prof 14.10.2012 12:05

Я теж помітив що рівень роботи впав в два три рази...
Хоча ресіверів з днем більше!
Можливо тому що не важко : беруть готове качають і все!
Щось потрібно змінювати...як би якийсь код поставити від перезапису або відключити можливість вводу вручну ... (я таким софтом шию ф100ті)

Zhora15 14.10.2012 12:16

savsav,
sat-prof,
ХлопцІ ,а ви не обалділи ,за список 25грн,коли канали можна в ручну пододавати,В мене в 2005 році навіть нету не було і то я сам методом тику навчився сканувати транспордери і додавати ключі(тоді були на премьєру,ДІЖІ,і полсат),тато тільки розпечатку з роботи приносив з робочими ключами!!! А шити софт нема смислу уже 2 роки,після того як з"явилися софти на каналсат....Хіба для лінуксових(там часто ЮТУБ і ШОТКАСТ міняє URL)
Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 75159)
як би якийсь код поставити від перезапису або відключити можливість вводу вручну ... (я таким софтом шию ф100ті)

А за таке я би взагалі майстру руки відірвав http://smiles.kolobok.us/big_standart/aggressive.gif Як завжди ....ІМХО

sat-prof 14.10.2012 12:37

Я думаю що клієнтам нема чого лізти в меню...хочиш дивитись неси на прошивку!
А що нині 25грн - обід не більше!
Де можу там шию без ввода коду вручну!
Побільше було ПЗ бомба я за!

sat-prof 14.10.2012 12:47

Приносять з фразою а для своїх скільки? Кажу для мене свої це дружина та коханка я їх трахаю...Ви теж хочете бути своїми?Питань більше не виникає...

Просто ніхто не цінує свою працю!
Наприклад ні один нормальний розкодіровщик магнітол не візьме і не напише маркером код на кришці чи відвяже від коду!Вірно щоб ще була робота!
(та і ціна не менш 80грн) не має значення чи він залив готовий дам чи шукав код кальком!

p.s я менш ніж за 25грн за прошивку не буду вставати з дивану та включати ноут

vimpel 14.10.2012 12:59

привіт я як установив ціни на прошивку 35 гривени на ремонт 80 гривень + 1місяць гарантії так і буду тримать бо зараз закуповою деталі з розрахунку щоб не закуповуватись з зівроку ще осталось зробить пару закупок а потім подніму ціну 80 гривень без гарантії з гарантіею 100- 150 ( дані ціни внас вже місяців з три) якщо в період гарантії стаеться поломка ремонт повністю за мій рахунок
я свій труд ціню і даремно робить не буду,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

vimpel 14.10.2012 13:01

які у вас ціни на дтаг приблизно

savsav 14.10.2012 13:23

Цитата:

Допис від yura150480 (Допис 75161)
savsav,
sat-prof,
ХлопцІ ,а ви не обалділи ,за список 25грн,коли канали можна в ручну пододавати

Ні не обалдів! В "список" входить всі оновлення на час перешивки: ПЗ, ключі, список каналів та налаштування! Коли підтримуєш до 10-ти моделей різних тюнерів і мусиш встигнути на КОЖНИЙ все обновити,крім постійного відстеженя з форумів веду постійно зошит по транспондерним новинам та ключам, щоб не упустити щось корисне! + мушу тримати весь цей парк тюнерів (буває ради пару користувачів - коли він себе окупе не відомо!?), щоб в ЖИВУ це все корегувати і пробувати, чи працює, то 25грн заплатити 1 раз приблизно в рік абоненту це не розтрата бюджету, а є такі, що раз в 2-3 роки приходять на оновлення. А коли тюнер не шьється, бо в БЖ вспухли кондюки, а абонент говоре - та все по сій день в мене нормально працювало і якій ремонт??? Ні, я свою працю поважаю і відповідати за чуже обладнання під час налаштувань та оновлень за меньше не погожуся! :p

P.S. А хто хоче, то хай сам бере моі списки та дамп-и, які я регулярно тут на форумі для всіх роблю та "прикручую" - шиє собі безкоштовно, но це зменьшення звертань абонентів приведе до того,що просто ці якісні списки,дамп-и і т.п. оновлення просто перестануть робити і видавати на гора, бо кожна плата має оплачуватися!

kreshnot 14.10.2012 17:05

Цитата:

ХлопцІ ,а ви не обалділи
yura150480,що за наїзди.Ти свої дописи почитай.По ним все ясно ,що у полі горобця за копійку загониш .Такщо сиди і помовчуй
Цитата:

Побільше було ПЗ бомба я за!
Може і з*являться
Цитата:

Наприклад ні один нормальний розкодіровщик магнітол не візьме і не напише маркером код на кришці чи відвяже від коду!Вірно щоб ще була робота!
sat-prof ,треба і нам так робити

hacjka 14.10.2012 17:14

хлопаки.чого спорити?
не влаштовуе кліента ціна?-най йде лісом,більше пропье...або віднесе до *спеців* які скачаний дамп залиють(навіть хороший дамп,но при цьому не виставивши портів,та не переключивши мову.не включивши емуль....багато чого ще після перешивки треба робити вручну....хто не згідний обламайте).кліент приходе додму і офігівае*не показуе!!!!*...а потом всеодно несуть куда треба тобто нам=)
СКУПИЙ тричи платить

sat-prof 14.10.2012 17:19

hacjka, справа не в ціні а в тому що клієнти шиють самі все !Налаштування стало як забавка,років 5 тому так не було!
А про скупих ви праві!

Zhora15 14.10.2012 19:11

savsav,
Ви все правильно пишите,але,подумайте самі,хіба освідченний клієнт захоче платити,за +3-5 каналів в листі 25грн.
kreshnot,
Ніяких наїздів,просто висловлення,власного бачення!!!
sat-prof,
Я вас розумію,але колись взагалі продавали тюнер з обіцянкою,його перепрошивати!!!
Дивіться як робить мій майстер,продає тюнер "прошитий",на якому може не буди,якогось каналу,або якогось ключа і так далі....А потім каже перепрошивка на дому 50грн...Чесно вам скажу ,так не красиво,але їсти хочеться всім!!!
Все закриваєм тему!!! І вибачаюсь якщо когось обідив!!!

Zhora15 20.10.2012 09:57

Все ви правильно пише,зараз кожен хоче сам прошивати,вчора коров доїв,а сьогодні за тюнер береться(то не про всіх,є і образовані короводої),значить беріть в тридорого за відновку тюнера.
Зараз появилася ТРК Ера,ось маєте шанс заробити!!!!
Всім привіт.....

sat-prof 20.10.2012 11:41

yura150480, та просто багато "горе майстрів" розвелось, після яких ой як важко щось відновлювати...
Здоров!

madi 20.10.2012 17:31

Цитата:

Допис від savsav (Допис 75170)
оновлення просто перестануть робити і видавати на гора, бо кожна плата має оплачуватися!

я наприклад не всI своI роботи виложую на форумах навiть на свому,хто хоче того чого нема на форумах то на платнiй основi будьласка.а вiдносно що за цIни то все вiдносно ,я зовсIм меньше 40 не пiдходь .гарно виходить сидиш недIлю над списком а хтось там тибi буди жмотитись за 20 гривен.savsav прав що чим бiльши викладаеш тем меньш до тебе потенцiйних звернень на прошивку люди зовсIм знахабнiли не всi звичайно навiть вIртуально не подякують.dresmille

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:10.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010