![]() |
Сторож (С)в фруктовому саді побачив що на грушу хтось (Х) карапкається тількі нога звісає. Він підбіг і хвать його за яйли.
С: Як звати, де живеш? Х: мовчить С сильніше здавив С: Як звати, де живеш? Х: мовчить С ще сильніше здавив С: Як звати, де живеш? Х: мовчить С ще сильніше здавив, аж потекло шось С: Як звати, де живеш? Х: Василько С: А чому мовчав? Х: Бо я німеееенький. |
У темі 1 долучень
BISS KEY ACTIVE 09.02.2010
|
Англієць має дружину і коханку. Любить дружину.
Француз має дружину і коханку. Любить коханку. Єврей має дружину і коханку. Любить маму. Росіянин має дружину і коханку. Любить випити. Українець має дружину і коханку. Любить просто мати. |
Лист від друга з армії:
- «Нас тут вчать відгортати сніг і варити картоплю. Тому, якщо ворог нападе — ми йому дорогу розчистимо і жерти приготуємо». |
|
У темі 1 долучень
NEW Keys biss 13.02.2010
|
|
Цікаво а що з переду.
|
І баба з воза, і вовки ситі…
|
-Я вчора дружині в секс-шопі вібратор купив з гарантією.
-З якою гарантією? -Ну, майстер сказав, що якщо зламається, мені нічого робити не требе буде,- він прийде і сам усе зробить... |
У темі 1 долучень
У Бердянську побачив.
|
Прик!
|
Чому ти завжди розмовляєш про погоду з своїм перукарем?
- А ти що, хочеш, щоб я розмовляв про політику з людиною, яка водить бритвою по моїй шиї? |
Що б там не говорили, але насправді всі ми – білоруси, росіяни, українці хочемо жити в одній великій та багатій країні…
… в Канаді! |
Цитата:
|
Якось учитель-поліглот зустрів свого сусіда, пенсіонера-філософа.
- Ви знаєте, що Янукович уже Президент України? - повідомив старий. - Та? І скільки років він там буде сидіти? - запитав учитель. - Ну, президентський строк 5 років. - П’ять? Не вірю. 3 роки - і його відпустять по амністії. |
У темі 1 долучень
latest_BissKey 0.8 W__18-02-2010
|
|
Діалог в класі:
- Вовочка, чому в тебе в диктанті одні пропуски? - Це, Марія Іванівно, місце для реклами.:o |
|
Куплю декілька рулонів;)тюнинг він і в африці тюнинг :rolleyes::olmy
|
устрічаються два чоловіки на тому світі:
-ти як помер? -Змерз,а ти? -Від сміху помер. -А це як? -Розумієш,був у коханки,стук у двері,я запанікував- чоловік повернувся!Коханка не розгубилась,йому відро з сміттям дала,і поки він ходив,я вдягся і пішов.Приходжу до дому,а моя мені через порігвідро зі сміттям тягне.Я все зрозуів,вірвався до квартири,усе перерив і нічого не знайшов!Сів на диван сміявся,сміявся- і від сміху помер! -Дурень ти!зазирнув би в холодильник - обоє б живі були!!! |
Першокласник кримської школи приxодить після уроків додому, та й мовить домашнім по-українськи:
- А в нас в школі всі уроки тепер та по-українськи ведуться. А ще сьогодні після занять ми анкету заповняли, то я в графі національність написав, що я yкраїнець. Всі очі вилупили…а батько й каже: -Гаваріш, что yкраінєц тєперь? Ну-ну…Значіт завтра поєдєш в школу не на лєгковушке, а на автобусе, как всє бaндеровци єздят. Понял? А дідусь і собі: -А в школу внучєк на завтрак я тебе дам нє 5 долларов,а 1 грівну.Как в украінском банкє,1 к 5-і.Харашо? А мати: -Ну вот сейчас Ми будєм кушать осетрінку с крабамі,каторую дядя с Дальнєго вастока прівєз,а Ти будєш кушать картошку,как украінци.Харашо? Сидять всі їдять…А мати знову,підморгуючи до всіx з усмішкою,та й каже: -Ну што синочєк,как оно,xарашо бить украінцем,а-а-а? А той мовчазно так, насуплено та й каже: -Я…я всього тільки як годину українець, а як вас москалів вже ненавиджу.. |
Один пасічник – другому:- Знаєш, купив собі нову породу бджіл! «Мисливські» називаються! Величезні, як ведмеді, злі, як собаки…
– А мед-то вони приносять? – Звичайно, у бабусь на ринку відбирають і приносять. |
У темі 1 долучень
All keys for OpenBox X-7x0PVR 21.02.10.
Update: --> DCW key Sci Fi & Universal (13E,12322-H-27500) ======================================== ========== --> Nagravision keys. [ Digi TV 00 (0.8/1.0°W) , Kabel Deutschland 00 (23.5°E) ] --> OK. --> Seca keys. [ Mediatech (4°W) key OC & next key OD , Rai (13°E) key OC & next key OD ] --> OK. --> Cryptoworks keys. [ Kingston & Arqiva (4.8°E & 9°E) , Disney Channel (9°E & 13°E) ] --> OK. --> Viaccess keys. [ Mezzo (13°E) , SIC International (16°E) ] --> OK. --> All Biss keys --> OK. |
В одному купе їдуть українець і два негра-студента. Українець дістає хліб, сало,
Негри дістають банани. Українець: - А це що? - Банани. - А дайте спробувати. ..... Смачно! Негри: -А в тебе що? -Сало. -А дай спробувати. -А чого його пробувати? Сало воно і є сало! |
Вже ніхто не сумнівається,що ЄВРО-2012 буде в Україні!
Залишається єдине запитання:Чи буде Україна в 2012? |
До маленьких дівчаток вночі приходить бабай, а до дорослих - БАБІЙ
|
Янукович виступає після інавгурації:
_ Ось дехто наговорює на мене, стверджує, що начебто я погано володію українською мовою. Ну на хіба так казати?! |
- Куме
- Га - Лови сокиру - Га..а..а - Ти не га,а кажи чи зловив. |
Дзвінок з України до Путіна.
-Пане президенте,добрий день! -Здравствуйте! -То вам телєфонує Місько з Янова. Ми тутки з хлопаками сидимо в кнаймі і так си подумали, певно ми оголосимо вам війну! -А сколько вас человек?! -Вісім... -Должен вас огорчить, но моя армия состовляет 120 тис.человек! -Ооо...то я вам перетелєфоную! -Пане президенте!Добрий день.То Місько з Янова, ми туво ше штири хлопаки найшли коло кнайпи, то теперка нас вже 12 хлопів і ми оголошуємо вам війну!!!! Я опять должен вас огорчить, я собрал еще 80 тис. и теперь моя армия состовляет 200 тис.человек. - Ага......ну то я потім ще перетелєфоную.... Слава Ісусу Христу,пане президенте! Зравствуйте Миша! Ми во туво в кнайпі порадилися з хлопаками і вирішили, певно ми не будемо вам війну огошувати....... Но почему,Миша???!!!! Бо ми 200 тис.воєнополонених москалів не прогодуємо.....-)))) |
Зима. Під вечір в українське село входить загін свиней, озброєних автоматами. Перепиняють якогось перехожого і питають:
— А ну кажи но, чоловіче, хохли в селі є? |
Зустрічаються два наркомани.
Один другому говорить: -Чувак,мені вчора такий сон снився,ну тіпа вихожу я з хати а там поля мака та коноплі.А я косу в руки і кошу кошу кошу. -А мені круче сон снився - каже другий - ніби встаю я зранку помитися, а замість води ширка тече.Ну я її в бутилки набираю. -А чому ти мене не покликав?-запитав перший. -Я вийшов кликати,а ти все косиш та косиш. |
У парку Сидить Хлопчик і плаче.До нього підходить наркоман:
-Чого плачеш? -Загубив колесо від машинки ... -Пішли-я своїм пригощу. -Ні, мені мама сказала на травичці сидіти ... -так, мені б таку маму ... |
Помер наркоман Вася.Похорони, зібралися за поминальним столом куча обдолбленних наркоманів, поминають. Тиша всі журяться, і тут наркоман Леха каже: Хто-небудь, увімкніть телевізор! Сусід: - ти че гонишь Вася помер, який нафиг телевізор. Проходить ще пів години.Леха:-Ну включіть хто-небудь телевізор! Сусід:-Леха не гони який телик! Васі більше немає, розумієш! Леха:-Я не зрозумів, що, крім Васі ніхто телик не може включити!
|
Два кума обговорюють вчорашню п'янку:
-Куме, ми вчора пили горілку? -Пили .. -А пиво пили? -Пили -А ракетне паливо пили? -Пили .. -А ти в туалет вже ходив? -Ні .. -Не ходи кум, я тібі з Токіо дзвоню |
Цитата:
|
|
Збирається чоловік у відрядження і каже дружині:
- Давай я тобі пояс вірності одягну! Дружина: - Так це що ж, я тепер і їсти не буду? |
Медсестра хворому:
"Дідусь,візьміть баночку і відлийте на два пальчики." Дідусь,потряхуючи двома пальцями у повітрі: "Донько,так а навіщо ж баночка???" |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:39. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010