![]() |
Повєткін і Чагаєв зробили однакову вагу
В Ерфурті пройшла процедура зважування Олександра Повєткіна і Руслана Чагаєва, які завтра проведуть бій за вакантний титул чемпіона WBA в абсолютній категорії, повідомляє Boxingscene. У боксерів зафіксована однакова вага - 105,0 кілограма. |
Хей має намір відвідати бій Повєткін - Чагаєв
Екс-чемпіон WBA в суперважкій вазі Девід Хей може відвідати бій російського супертяжа Алєксандра Повєткіна за титул чемпіона світу за версією WBA проти Руслана Чагаєва, який відбудеться 27 серпня в Ерфурті (Німеччина). Про це повідомляє Boxing News 24. Хей має намір провести поєдинок з переможцем бою Повєткін - Чагаєв, щоб спробувати повернути собі титул WBA, пише championat.com. |
Повєткін: "Клички - найсильніші в суперважкому дивізіоні"
Володимир і Віталій Клички - найсильніші в суперважкому дивізіоні. Таку думку в останній радіопередачі On Тhe Ropes Boxing Radio напередодні бою проти Руслана Чагаєва висловив росіянин Алєксандр Повєткін. "Мій нинішній суперник - колишній чемпіон світу, і це багато про що говорить. У нього лише одна поразка - Володимиру Кличку, і в тому бою він не виглядав так уже й погано. Більш того, я вважаю, що сильніше братів на даний момент в суперважкому дивізіоні нікого немає. Неважливо, що хтось вважає їх нудними і так далі, - вони дуже хороші в техніці і тактиці. Така моя думка", - цитує Повєткіна vringe.com. |
Томаш Адамек: «Цей бій увійде в історію суперважкої ваги»
Польський боксер впевнений у своїх силах перед боєм з українським чемпіоном Екс-чемпіона світу в двох вагових категоріях Томаш Адамек не втрачає присутності духу і впевненості у своїх силах перед призначеним на 10 вересня поєдинком проти чемпіона WBC Віталія Кличка, якого вважають явним фаворитом. В інтерв'ю boxingscene.com Адамек сказав, що все покаже лише бій. «Дивно як швидко пролетіли тижні тренувань, - сказав Адамек. - Було зроблено багато роботи. У своїх інтерв'ю Віталій віддає мені належне, але також говорить, що не дозволить мені перемогти. На рингу ми побачимо, хто з нас краще готовий до бою. Незалежно від результату, цей бій увійде в історію суперважкої ваги з багатьох причин. А за якими саме, стане відомо після бою ». За словами Адамека, його мотивує те, що завоювання ним титулу в суперважкій вазі сприятиме розвитку боксу в Польщі. «У спорті, як і в житті, все може трапиться, - продовжив Адамек. - Я вірю в свої сили і в свій успіх. Зрештою, Польща повинна мати свого чемпіона світу в суперважкій вазі. Цей титул повинен стати нагородою всім шанувальникам боксу, тренерам і боксерам, і в кінцевому рахунку має стати рушійною силою відродження боксу у Польщі. Дякую шанувальників, які приїдуть до Вроцлава вболівати за мене, і тих, хто планує дивитися нашу сутичку по телевізору ». |
Бій між Олександром Повєткіним та Русланом Чагаєвим транслює телеканал Das Erste, Hotbird 11541 V 22000, початок трансляції 23:30 за Київом
|
http://i.piccy.info/i5/15/02/1910215/Foto0050_500.jpg
Іде трансляція бою Повєткін-Чагаєв на Viasat Sport....в пакеті NTV-+ на EUTELSAT W4\Ku 36.0 East... |
http://i.piccy.info/i5/27/04/1910427/Foto0052_500.jpg
По очкам, Поветкін здобув перемогу над Чагаевим........ |
Повєткін: Я готовий до бою з Кличком
Росіянин Олександр Повєткін готовий до бою з чемпіоном світу за версіями IBF/WBO/WBA українцем Володимиром Кличком. Про це Повєткін заявив після виграшу у Руслана Чагаєва пояса регулярного чемпіона світу за версією WBA. "Матч з Кличком? Не знаю. Як промоутери вирішать. Я-то готовий. Тепер досвіду додалося багато. Це був мій перший чемпіонський бій. Відповідальність гуляла в голові", - цитує боксера sports.ru. |
Віталій Кличко: "Я хотів би нокаутувати Девіда Хея"
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC 40-річний українець Віталій Кличко хотів би провести поєдинок проти Девіда Хея. Про це він заявив у інтерв'ю BoxingScene.com. "Девід Хей нашкодив моїй сім'ї. Володимир переміг його у великому поєдинку за титул чемпіона світу, і я дуже пишаюся цим. На жаль, результат бою був не зовсім вірним, і я хотів би зустріти Девіда Хея в ринзі і нокаутувати його", - цитує Кличка allboxing.ru. |
Поєдинок Повєткін - Холіфілд може відбутися 17 грудня в Цюріху
Новоспечений чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBA Олександр Повєткін може провести перший захист свого титулу в бою проти Евандера Холіфілда 17 грудня. Бій планується провести в Цюріху, повідомляє championat.com із посиланням на Bild. Нагадаємо, що Повєткін завоював титул WBA, перемігши 27 серпня в Ерфурті (Німеччина) Руслана Чагаєва з Узбекистану. |
У найближчі 1,5 роки Кличко зобов`язаний вийти в ринг з Повєткіним - WBA
Керівництво WBA оголосило про те, що Володимир Кличко зобов'язаний провести захист свого титулу "суперчемпіона" у бою з росіянином Олександром Повєткіним до весни 2013 року, повідомляє championat.com з посиланням на ІТАР-ТАРС. Нагадаємо, що у бою з Чагаєвим Повєткін завоював титул "регулярного" чемпіона світу за версією WBA, отримавши перемогу одноголосним рішенням суддів. |
Зауерланд: "До весну 2012 року бій Кличко - Повєткін організувати неможливо"
Поєдинок Алєксандра Повєткіна з Володимиром Кличком навряд чи відбудеться раніше весни 2012 року. Про це заявив промоутер російського боксера Калле Зауерланд. "Поєдинок Повєткіна з Володимиром Кличком навряд чи відбудеться раніше весни 2012 року. До цього часу бій організувати неможливо з цілого ряду причин. Саші і Володимиру належить захист своїх чемпіонських поясів. Потім почнеться серйозна робота з визначення місця зустрічі. Є різні варіанти, у тому числі і з Москвою. Багато чого буде залежати від фінансових пропозицій російських організаторів", - цитує Зауерланда mn.ru. |
"Вітязь" Повєткін переміг Руслана Чагаєва
Щойно в Ерфурті відбувся головний бій вечора, за вакантний пояс регулярного чемпіона WBA в суперважкій вазі, в якому російський супертяж Олександр Повєткін перебоксував узбека Руслана Чагаєва. Перший 5 раундів протистояння перевага російського "Вітязя" була беззаперечною. Чагаєв просто не встигав за швидким Повєткіним. Рідкісні атаки Руслана приходились в блок росіянина, але опускати рук Чагаєв не планував навіть близько. Захопивши центр рингу колишній чемпіон постійно йшов на суперника, і це таки дало свої плоди. Починаючи з 6 раунду Олександр почав здавати темп, чим прекрасно скористався Руслан, кілька разів зумівши перевірити підборіддя росіянина лівим боковим. При цьому, Повєткін, виснажившись, почав діяти в атаці прямолінійно, що не складало жодних проблем для Чагаєва. Проте старість не радість, після 9 раунду Повєткіну вдалось провести кілька непоганих комбінацій, які вибили усі сили в узбека. Останні раунди були також за "витязем". У підсумку усі судді віддали перемогу росіянину за підсумком 12 раундів - 116-112, 117-113 (двічі). До речі, супер-чемпіоном за версією WBA є Володимир Кличко, і саме українець прогнозується наступним суперником Повєткіна. |
А коли бється Кличко???? напишіть в лічку
|
Поєдинок відбудеться десятого вересня цього року в Польщі.
http://i.piccy.info/i7/041d3f1a9e0cb...141749_240.jpg Можливим місцем проведення поєдинку називають два міста: Варшава чи Вроцлав. Нагадаємо, що первісна дата зустрічі між поляком і українцем - четверте червня випала з календаря через можливого бою старшого з братів Кличко з Девідом Хеєм в кінці того місяця. Раніше промоутер поляка Кеті Дува прогнозувала, що поєдинок її бійця з Віталієм відбудеться саме десятого вересня. І виявилася права. http://isport.ua/boxing/news/141749.html |
Бенте: Поки нас не цікавить бій з Повєткіним
Суперчемпіон WBA Володимир Кличко повинен провести бій з регулярним чемпіоном Олександром Повєткіним до березня 2013 року. "Зараз у нас немає інтересу до бою з Олександром Повєткіним. Двічі він повинен був боксувати з Володимиром. І обидва рази через росіянина бій скасовувався. Спочатку, в 2009-му, він отримав травму, потім його тренер сказав, що Повєткін не готовий до бою з Кличком. Ми організували прес-конференцію, присвячену майбутньому бою, а Повєткін на ній навіть не з'явився. Ми не можемо йому довіряти. За правилами WBA, Володимир як суперчемпіон має 20 місяців на проведення обов'язкового захисту. Виходить - до березня 2013 року. Донині Володимир і Повєткін можуть проводити вільні захисти. А ближче до дедлайна можна буде говорити про їх очну зустріч в ринзі. Якщо Повєткін, звичайно, на той час залишатиметься чемпіоном... Усі розуміють, що його титул не справжній. Телерейтинг бою Повєткін - Чагаєв в Німеччині склав лише 3,3 млн і 17% телеаудиторії. У боїв Кличкв ці цифри складають 10-11 млн. і більше 55%. Відчуйте різницю", - цитує менеджера Кличків Бернда Бенте "Сегодня". |
Поліція ще має дати дозвіл на проведення бою Адамек - Кличко на стадіоні у Вроцлаві
Польська поліція 8 вересня має оприлюднити рішення щодо можливості експлуатації нового муніципального стадіону у Вроцлаві, збудованого до чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Зокрема, йдеться про проведення тут 10 вересня великого боксерського вечора, головним поєдинком якого стане бій за звання чемпіона світу за версією WBC між володарем почесного поясу українцем Віталієм Кличком та претендентом ыз Польщі Томашем Адамеком. Як розповів представник міської ради Вроцлава Міхал Яніцкі, 7 вересня правоохоронці відвідають євроарену з інспекційним візитом. "Наступного дня ми можемо отримати рішення, або коментарі щодо того, що необхідно покращити на об'єкті. В даний час ми в постійному контакті з поліцією і знаємо, що маємо підготувати", - зазначив Яніцкі. Втім, навіть у разі негативного висновку правоохоронних органів щодо організації безпеки під час масових заходів на стадіоні, мер приймаючого міста може дати дозвіл на проведення бою Кличко - Адамек. Водночас, уже найближчої суботи, 4 вересня, футбольна арена відкриє свої двері для всіх охочих власними очима побачити новозбудований об'єкт, повідомляє Інформаціний центр Україна-2012. |
Тренер Адамека: "Клички дуже розумні боксери"
Польському суперятжу Томашу Адамеку в бою із чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталієм Кличком доведеться непросто. Таку думку всиловив тренер поляка Роджер Бладворт, передає Boxingscene. "Брати Клички не дурні, вони дуже розумні боксери і на рингу знають, що роблять, - інакше б вони не змогли зібрати всі титули в суперважкій вазі", - сказав він. "Віталій не збирається недооцінювати Томаша, оскільки я впевнений, що Кличко переглянув бої Адамека і розуміє, що мій підопічний від поєдинку до поєдинку прогресує. Томашу буде непросто у цьому двобої, але і Віталія на рингу буде чекати війна", - цитує Бладворта championat.com. |
Адамек: «Буду бити Кличка куди тільки можна»
Томаш вважає, що «психологічно він теж сильніше» Суперник Віталія Кличка Томаш Адамек і його команда поспілкувалися з пресою перед майбутнім боєм, який відбудеться вже 10 вересня. «Я швидше і у мене сильний характер і бійцівський дух. Думаю, психологічно я теж сильніше. Я поважаю Віталія, але думаю, що для нього я незручний суперник. Вся країна вірить в мене, - цитує боксера boxingscene.com. - Для мене це дуже важливо. Я знаю, мене не вважають фаворитом, але в Польщі мене будуть підтримувати мільйони ». Адамек також розповів про свою підготовку до бою. «Під час кожного тренувального табору я стаю трохи краще і чомусь вчуся, - говорить він. - Цю підготовку ми провели дуже добре, тренувалися 10 тижнів. Перші 2 тижні ми працювали над фізичними кондиціями, а потім вирушили до Пенсільванії боксувати. Ми працювали над швидкістю, адже швидкість - це сила. Я буду намагатися бити його, куди тільки можна. Розмір не так важливий на рингу. Серце - ось що важливо. Я знаю, як перемогти Віталія. Він буде чекати наляканого противника, але я не такий. Він не побачить бійця, який чекає тільки розправи і чека. Він отримає безстрашного противника з волею до перемоги і майстерністю. Це стане вирішальним чинник 10 вересня ». |
Адамек повернувся до Польщі з Нью-Йорка
Польський боксер Томаш Адамек, який 10 вересня у Польщі проведе бій з чемпіоном світу за версією WBC в суперважкій вазі українцем Віталієм Кличком, повернувся до Польщі з Нью-Йорка (США), де займався підготовкою до бою. Про це сам боксер розповів у інтерв'ю Fightnews. "У своєму тренувальному таборі я працював з тренером Роджером Бладвортом. Майбутній бій важливий для мене і моєї країни. Я поважаю всіх своїх суперників і Віталій - не виняток. Я віддячу своїх шанувальників, які, впевнений, займуть всі місця на стадіоні", - цитує Адамека championat.com. |
Холіфілд: Кличко - не змія, а я - не кролик
Евандер Холіфілд навіть на межі піввікового ювілею все ще здатен перемагати у ринзі самих серйозних суперників. Про це заявив сам екс-чемпіон світу та один з потенційниз суперників братів Кличків. "49 - не похилий вік. Можна ще раз стати чемпіоном світу. Я часто їм ставав, хоча мені не давали шансів", - згадує він.. "Кличко - не змія, а я - не кролик. Швидкими атаками і рухливістю можна його захопити зненацька. Згадайте Тайсона", - вважає Евандер. "Хто здатний перемогти Кличка? Роберт Хеленіус. Він такого ж зросту, здатний витримувати удари і дуже швидко б'є. Однак я думаю, йому потрібен ще рік", - цитує Холіфілда allboxing.ru. |
Віталій Кличко проведе останній спаринг перед виїздом до Вроцлава
Сьогодні чемпіон WBC в суперважкій вазі 40-річний Віталій Кличко (42-2, 39 КО) проведе останній свій спаринг у тренувальному таборі, розташованому в австрійських Альпах, в селі Гоінг, в рамках підготовки до поєдинку з 34-річним Томашем Адамеком (44 - 1, 28 КО). Уже в неділю, Віталій та його тренер Фріц Здунек прибудуть до Вроцлава, де вони проведуть решту часу в легенях тренуваннях для підтримки фізичної форми. Також, на наступному тижні заплановані три офіційні заходи: понеділок - прес-конференція, вівторок або середа - відкрите тренування, п'ятниця - офіційна церемонія зважування. За словами Здунека, Віталій перебуває в прекрасній формі і в спарингах виглядає дуже добре. Основна частина підготовки до поєдинку з Адамеком вже позаду і в останні дні будуть лише легкі тренування, з метою підтримки кондицій, пише gorodokboxing.com. |
Повєткін: «Ніколи від Кличка не бігав, і бігати не буду»
«Коли скажуть» Олександр готовий Чемпіон світ в суперважкій вазі за версією WBA росіянин Олександр Повєткін в інтерв'ю Sportbоx.ru поділився думкою про поєдинок проти екс-чемпіона світу з Узбекистану Руслана Чагаєва і позначив свої помилки в цьому бою. - Під час бою не було помітно, щоб ви хвилювалися. Як тренуєте нервову систему? - Вона в мене міцна з народження. Зберігав спокій навіть у шостому невдалому раунді. Напевно, націлився на зустрічний удар, перестав захищатися, перестав щось робити і дуже довго вичікував. Але не скажу, що мене потрясли удари Чагаєва. - Очікували, що можливо щось подібне до того, що трапилося в шостому раунді? - Ні, до подібного ми не готувалися, ніколи не розраховуємо на те, що щось може піти не так. Моя помилка полягала в тому, що забув про захист і зациклився на одному ударі. А коли налаштовуєшся виключно на такий удар, то ніколи нічого не вийде. - Але ж ваш тренер Тедді Атлас радив йти вліво. Ваші дії можна розцінювати, як порушення трудової дисципліни - невиконання тренерської установки. - Завжди порушував дисципліну. Просто іноді, здається, що можу щось сам придумати. - Зараз вже піднімається тема вашого бою з Кличком. - А що Кличко? Він чемпіон, ставлюся до нього з повагою. Що ще сказати? Ніколи від нього не бігав, і бігати не буду. Коли скажуть, вийду на ринг. - Не напружує те, що Кличко в своєму бою переміг Чагаєва достроково? - Та він його толком і не нокаутував. Чагаєв сам відмовився від продовження того двобою. Ні, мене це не бентежить. - З ким було б цікаво ще побитися? - З добрими боксерами, що стоять на перших позиціях в рейтингах. - Що скажете про свій одноклубники Роберта Хеленіус, який декласував Сергія Ляховича? - Хороший боксер, дуже схожий на Кличка. |
Повєткін веде переговори з 5-6 боксерами серед яких Дмитренко
Дата і суперник Алєксандра Повєткіна по наступному бою поки невідомі, а інформація про Евандера Холіфілда як наступного суперника росіянина є неправдивою. Про це розповів менеджер 32-річного чемпіона світу за версією WBA в абсолютній ваговій категорії Володимир Хрюнов. "Інформацію розмістив сайт арени Hallenstadion в Цюріху? Цей же сайт днями запрошував вболівальників на бій Валуєв - Кличко, так що я нічому не дивуюся", - сказав Хрюнов. "Може, вони таким чином хотіли привітати Сашу з днем народження? Можу сказати, що на даний момент ми ведемо переговори з п'ятьма-шістьма боксерами, серед яких 29-річний українець Олександр Дмитренко. Але поки до остаточного рішення далеко", - цитує Хрюнова sport-express.ru. |
Володимир Кличко планує наступний бій провести до закінчення 2011 року
Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями IBF/WBO/WBA Володимир Кличко проведе свій наступний бій до кінця 2011 року. Про це повідомляє ESPN з посиланням на менеджера Кличків Бернда Бенте. Зараз розглядаються чотири можливі дати проведення бою, запропоновані RTL: 19 листопада, 3 грудня, 10 грудня і 17 грудня. Поєдинок буде проведений в Європі, але чи відбудеться він в Німеччині або в іншій країні, буде визначено пізніше. "Ми розглядаємо імена різних суперників", - сказав Бенте. Свій попередній бій Кличка провів 2 липня, перемігши одноголосним рішенням суддів британця Девіда Хея. |
Адамек: Я повинен знесилити 40-річного чемпіона
Поляк Томаш Адамек назвав свою єдину перевагу у майбутньому поєдинку з Віталієм Кличком - це швидкість. "У мене є як мінімум одна перевага перед Кличком - швидкість. Я усе повинен робити трохи швидше за українця. Я повинен знесилити 40-річного чемпіона. Мабуть, це мій єдиний шанс перемогти. Судячи з ваших питань, ви мене вже поховали. Якщо ж говорити серйозно, то я звик нести відповідальність за свої слова. Образно кажучи, добившись бою з Віталієм, я беру квиток в один кінець. Але я свідомо йду на це, цитує Адамека "Спорт день за днем". |
Володимир КЛИЧКО: «Бій з Холіфілдом був би несправедливим»
Братам не потрібен бій з тінню Евандера Суперчемпіон WBA / WBO / IBF у суперважкій вазі Володимир Кличко заявив німецькому виданню «Focus», що про бій з ветераном рингу Евандером Холіфілдом для обох братів Кличко не може бути й мови: «Ми ніколи не зробимо цього. Такий бій був би несправедливим. Холіфілд зараз - лише тінь того, яким він був за часів свого розквіту ». Нагадаємо, нещодавно Евандер оголосив про плани битися з переможцем бою Повєткін-Чагаєв і потім вийти на Кличка. Бою з Кличко хоче будь боксер, вже одна тільки фінансова сторона бою з ними досить приваблива, повідомили представники німецького світу боксу журналу «Focus». Промоутер Ахмет Онер визнав, що бої з братами дохідні: «Звичайно, Кличко забезпечують нам вигоду». У березні підопічний Онера Одланьєр Соліс отримав за бій з Віталієм 1,8 млн євро, хоча бій тривав лише 1 раунд. Інші (не звані у статті «Focus» конкретно) промоутерські компанії-конкуренти критикують менеджмент Віталія та Володимира Кличко за «рабські контракти»: так, наприклад, «одному обов'язковому претенденту Віталій (в замітці саме Віталій, прим. AllBoxing.ru) погрожував у Торік штрафом в 250 000 доларів, якщо той не з'явиться на прес-конференцію. Проїзд, готель та проживання претендент повинен був оплачувати з власної кишені ». Менеджер братів Кличко Бернд Бенте підкреслює, що «переговори ведуться жорсткі, але це нормально для ділової практики». |
Тоні: 5 листопада я нападу на Росію, поб`ю Лебедєва і нокаутую Повєткіна
Екс-чемпіон світу в трьох вагових категоріях 43-річний американець Джеймс Тоні заявив, що приїде в Росію для поєдинку з колишнім претендентом на титул чемпіона світу в першій важкій вазі 32-річним Денисом Лебедєвим. Окрім Лебедєва, Тоні має намір зустрітися і з чемпіоном світу у надважкій вазі за версією WBA 32-річним Олександром Повєткіним. "5 листопада я нападу на Росію і покажу цьому претендентові, що відбувається, коли він має справу із справжнім бійцем. Я називаю це "Гаси світло, Росія", тому що він тільки перший, кого я збираюся побити. Після того, як я поб'ю Лебедєва, я повернуся в суперважку вагу і нокаутую Повєткіна", - цитує Тоні allboxing. |
Олександр Повєткін: «Не відчуваю себе чемпіоном світу»
«Якщо вийду проти Холіфілда, будуть говорити, що вирішив з дідом битися» Чемпіон світу за версією WBA Олександр Повєткін поділився враженнями від титульного поєдинку з Русланом Чагаєвим, розповів про подальші плани і висловив бажання в майбутньому працювати з дітьми. - Які ви зараз відчуваєте емоції? Через деякий час після перемоги осмислили її? - Я досить спокійний, не відчуваю себе чемпіоном світу. Провів хороший, значимий бій. Вважаю, що в цьому поєдинку однозначно придбав багато досвіду. Думаю, що ця зустріч додасть мені більшої впевненості, підвищить прагнення до майбутніх перемог. - Який бій запам'ятався вам найбільше? Чим ви плануєте зайнятися після закінчення спортивної кар'єри? Чи є вже якісь плани, проекти? - Найбільш значимий - на чемпіонаті світу з боксу в 2003-му році з кубинцем. Тоді відчував себе чемпіоном світу. На Олімпіаді я якось легко провів усі поєдинки. Мій суперник у фіналі відмовився зі мною боксувати, тому перемога не відчувалася. А що стосується майбутнього, дуже хотів би займатися з молоддю, з дітьми, щоб вони росли здоровими, добрими, сильними. Щоб у них була совість, честь. Ось це мене хвилює. - Вам хотілося б зустрітися з Евандером Холіфілдом? - З одного боку, Холіфілд - досвідчений боєць, і чогось навчитися у нього можна в будь-якому випадку. У той же час, якщо вийду боксувати, будуть говорити, що вирішив з дідом битися. - В останньому бою які сюрпризи вам підніс Руслан Чагаєв? - Сюрприз, напевно, був один - його хороша фізична форма. Я бачив кілька його виступів, він завжди помітно втомлюється по ходу поєдинку, а в цьому бою був свіжим. - Не було побоювань у зв'язку з тим, що Чагаєв - лівша? - У мене були спаринг-партнери з лівосторонньою стійкою. Я добре підготувався на тренуваннях з ними, тому в бою з шульгою проблем не виникло. - Хотіли б ви надалі спробувати себе у змішаних єдиноборствах? - Я чистий боксер, мені не доводилося думати про інший вид спорту, в якому потрібно володіти інший технікою, наприклад, борцівської. Це те ж саме, що вийти на чемпіонат світу з дзюдо - сенсу немає. - Як ви ставитеся до висловлювань в інтернеті перед вашими боями? Коли б ви не виходили на ринг, знаходиться маса невдоволених, які говорять про те, що вам підсовують «мішків» і старих. Читаєте відгуки про себе? - В інтернет рідко заходжу. Ті, хто так каже, хай приїжджають до Чехов і скажуть мені це в обличчя. Вважаю, що у цих людей у житті нічого більше не вийшло, ось вони кожному перемивають кістки. Я не звертаю на них уваги. |
Адамек: Велика історія чемпіона Кличка закінчиться в суботу
Польський боксер Томаш Адамек готовий зупинити блискучу кар`єрі в боксі Віталія Кличка. "Стати чемпіоном світу, боксуючи в Польщі - моя давня мрія. Я володів титулом в напівважкій вазі і в першій важкій. А тепер спробую завоювати пояс і в королівській ваговій категорії. Врешті-решт, я знаю, як перемогти Кличка... Кожна велика історія має свій кінець. Велика історія чемпіона Кличка закінчиться в суботу", - цитує Адамека zik.com.ua. . |
Розальскі: "Адамек заробить більше ніж Голота в поєдинках з Льюїсом або Тайсоном"
В бою проти Віталія Кличка поляк Томаш Адамек заробить більше, ніж Анджей Голота в поєдинках з Ленноксом Льюїсом або Майком Тайсоном. Про це заяявив Зіггі Розальскі, один з співпромоутерів Томаша Адамека, пише Sport.pl. Нагадаємо, що обидва ці бою завершилися для Голоти поразками. За неофіційними даними, в бою з Льюїсом Анджей заробив близько $ 2 млн, а в поєдинку з Тайсоном - близько $ 3 млн. "У поєдинку з Кличком Томаш заробить більше. Я не можу розкривати деталі контракту, до того ж джентльмени не говорять про гроші. Гонорар Томаша в певній мірі буде залежати від того, як будуть продаватися платні трансляції в Польщі", - цитує Розальскі championat.com. |
У поэдинку між Віталієм Кличком і Томашем Адамеком фаворит - український боксер.
Таку думку висловила промоутер Томаша Адамека Кеті Дува. "Звичайно ж Кличко. Він же чемпіон, його послужний список і досягнення говорять самі за себе. Віталій заслуговує того, щоб бути фаворитом. Проте фаворит не завжди перемагає", - сказала вона. На питання, що окрім титулу мотивує Томаша, промоутер відповіла: "Кожен бій для нього по своєму особливий, і Томаш намагається проявити себе в ньому із кращого боку", - цитує промоутера польського боксера sportbox.ru. |
Віталій Кличко: Хочу покращити свою статистику нокаутів
Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі українець Віталій Кличко планує нокаутувати поляка Томаша Адамека. Про це сам українець заявив німецькому телеканалу RTL. "У бою з Адамеком я хочу покращити свою статистику нокаутів, - обіцяє він. "У будь-якому випадку я зроблю все, щоб після поєдинку не виникло ніяких сумнівів в тому, хто виграв бій", - цитує Кличка championat.com. |
Кличко виявився на 12 кг важче за Адамека
Щойно у Вроцлаві відбулася процедура офіційного зважування перед боксерським ввечері 10 вересня. Чемпіон WBC Віталій Кличко заважив 110 кг, а його суперник - претендент з Польщі Томаш Адамек - виявився на 12 кг легше, показавши вагу в 98 кг. Бій Кличко - Адамек відбудеться в суботу, 10 вересня. Орієнтовний час початку головного бою вечора - 23:55 за київським часом. Кличко - фаворит поєдинку. Коефіцієнт на перемогу українця - 1,20, на Адамека - 4,75, пише segodnya.ua. |
За бій з Кличком Адамек отримає близько 5 мільйонів доларів?
«За бій з чемпіоном WBC Віталієм Кличком Томаш Адамек може заробити навіть 5 млн доларів, - припускає польське спортивне видання Przegląd Sportowy - стільки не отримували навіть Голота і Міхальчевскій». Про гонорар Адамека в Польщі вже ходять легенди. Найпопулярніша гіпотеза свідчить, що Томаш отримає за суботній бій 10 млн злотих. Насправді підрахувати його дохід буде можливим лише через кілька місяців, вважають польські журналісти. Поки ж можна лише будувати припущення, чим вони і зайнялися: Версія 1: 3 мільйони доларів? Мало! Ключ до вирішення завдання - відсотковий розділ доходів. Команда Кличка і раніше пропонувала бій Адамеку, але українці наполягали на фіксованому гонорар для поляка. Наступні ділові пропозиції передбачали для нього 1, 2 і зрештою 3 млн доларів. Адамек і менеджер Розальская відхилили ці оферти і в кінцевому підсумку командам вдалося домовитися про інше розділі доходів. Контракту автори замітки не бачили, але по їх неофіційними даними, Адамеку вдалося виторгувати поділ грошей в співвідношенні 33:67 на користь чемпіона. Якщо це дійсно так, то це великий успіх - Кличко зазвичай платять суперникам конкретну ставку, а інші доходи забирають собі: так було з Альбертом Сосновським і багатьма іншими суперниками братів. Версія 2: Частка Адамека: 8% світ, 33% Польща. Це припущення відкидається авторами як малоправдоподобное. У кінцевому підсумку в загальному казані можуть виявитися навіть 15 млн доларів. Якщо Адамеку дійсно належить одна третина, то він за один вечір став би мультимільйонером. Так чи інакше, але Томаш стане найбільш високооплачуваним польським боксером: отримані ним за цей бій гроші перевищать разові гонорари відомих боксерів-співвітчизників. |
Сандерс: Кличко засильний для Адамека
Колишній чемпіон світу Коррі Сандерс (42-4-0, 31 КО), коментуючи майбутній 10 вересня у Вроцлаві (Польща) бій поляка Томаша Адамека (44-1-0, 28 КО) проти чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі українця Віталія Кличка (42-2-0, 39 КО), заявив, що Кличко занадто сильний для Адамека. "Я думаю, що Кличко занадто сильний для Адамека. Віталій - справжній супертяж, а нормальна вага для Томаша, як мені здається, напівважка", - цитує Сандерса championat.com з посиланням на Boxingscene. |
Володимир КЛИЧКО: «Очікую впевненої перемоги Віталія»
Молодший брат збирається битися в грудні Володимир Кличко вважає, що Віталій впевнено переможе Адамека, але похвалив поляка за те, що той краще поводився перед боєм, ніж Девід Хей. «Хоча і не варто недооцінювати Адамека, я очікую впевненої перемоги Віталія, - сказав Володимир каналу RTL, - можу сказати, що мені приємно те, як веде себе Адамек. Він демонструє повагу до мого брата і фокусується на поєдинку. Девід Хей був жалюгідною версією боксера, з його постійними ударами нижче пояса у вигляді його заяв та акцій ». Також Володимир сказав, що збирається провести в цьому році ще один бій, ймовірно в грудні. Але коли, де і з ким Володимир поки сказати не може. |
Хлопці. Хтось знає де ще крім Інтеру можна дивитися бокс Кличко Адамек. Так як відчуваю, що в перервах між раундами знов Немірофф буде набридати...Цікавлять трансляції з рос.укр коментуванням (амос, сиріус, хотбірд)???
|
Віталій Кличко Адамек. Трансляція...
http://i.piccy.info/i7/e6c94fe110189...adamek_240.jpg Нещодавно стало відомо, що в Росії телеканал РЕН ТВ покаже пряму трансляцію битви суперважкоатлетів Віталія Кличка проти Томаша Адамека. |
Ну що мужики сьогодні вболіваємо за Кличка, хоть десь можна бути впевненим за Україну.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:05. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010