![]() |
Якщо дівчина сміється над вашими жартами, це означає, що ви нащупали у неї точку ГИ.
|
В ресторані:
- Офіціанте! Чому моя кава пахне грязними чоловічими членами?! Офіціант понюхавши каву: - Пані, спробуйте взяти чашку в іншу руку.. |
- Поводитись з дівчиною треба обережно, як з ялинкою...
- Вирубав і поніс додому? |
Biss 2+2 (4.8E)
У темі 1 долучень
Key Biss 2+2 (4.8E) 2+2 (BISS) 12.08.2011 in BISS key forum http://sat-prof.com.ua/showpost.php?...&postcount=157 |
Йде Баба Надя: купила на
базарі кальоші... йде-йде, несе їх в руках, тут заходить в аптеку за таблєтками і питає продавця, чи немає в нього якогось кульочка, щоб вона поставила туда свої калоші. Продавець каже, шо кулька немає, але дає їй коробку.... Поставила вона свої кальоші в коробку і йде погороду, всі люди тільки і звертають увагу на неї... Тут вона заходить в маршрутку, а на коробці пише: "1000 презервативів"!!! Звертається до неї Маркіян Богданович: "Бабусю, на скільки вам їх вистачає?", а Баба Надя відповідає : "Ой, синку в мене дід так шльопає, що тільки на тиждень і вистачає........ |
Кар'єрний ріст - це коли все менше тих, хто тебе і більше тих, кого ти.
Заставте мізки аптекаря закипіти: попросіть Contex, Kotex, Coldrex, Cornex і Sorbex - Мила ти в мене така чуйна, добра, розумна. - Сексу не буде, я втомилася. - Бездушна стерво, егоїстка, скотина! Два хлопці вибирають пиво. Вибрали пиво "Козел" підійшли до каси. хлопці: - Два козла! продавщиця: - Я бачу. Сусіди стукають по трубі? Постукай трубою по сусідах! Майже порожній вагон метро. Голос машиніста: - Кінцева станція. Звільніть, будь ласка вагони. Алкаш прокидається і голосно кричить: - Вагони! Ви вільні! |
Atlantic Bird2, 8°W
STUD-RYD freq=11056 H 2201 id=0000 SID=0064 |
Astra 1G, 31.5° E
TV 7 12168 V 27500 3/4 sid=7301 sid=1c85(globo) |
Знаєш, люба, досить мене пригнічувати! Зараз піду з друзями на футбол, там нап'юся до поросячого вереску, потім з Ваською по бабах, а потім вже завалюся додому під ранок! Вгадай, хто зніме з мене черевики?
- Патологоанатом ... Чоловік заходить в спальню з стаканом води та двома таблетками від голови і простягає дружині. - ВОНА: Нашо!? В мене не болить голова. - ВІН(радісно так): АГА, попалась!! На роботі, в холодильнику на пирозі була записка: "не їж мене". Тепер там пуста тарілка з запискою: "Пироги не будуть мною командувати!". |
-Вав , в тебе новий хлопець?
-Та ні ,просто випраний з Perwoll Color Magic |
Сусіди стукають по трубі - постукай трубою по сусідах!
|
Приходить син до батька:
- Тату, що таке "вічність" и шо таке "мить"? - Вічність, синок, - це час від початку робочого дня до його закінчення. А мить - це чотири тижні відпустки. |
|
У темі 1 долучень
NBA TV
Turksat 42°E 11054 H 30000 Ident - 000007 |
У темі 1 долучень
Myawady TV
PALAPA D at 113,0°E 4109 H 5926 |
У темі 1 долучень
PALAPA D 113,0°E
Global 3935 H 6500 |
У давнину, коли загарбники брали місто штурмом, вони вбивали чоловіків і ґвалтували жінок. Саме тому горді, але життєлюбні шотланці почали носити спідниці...
|
Підходить син до мами і каже:
- Мамо, ми сьогодні в школі з хлопцями пісюнами мірялись. - І що? - Уявляєш у мене найбільший!!! - Ну правильно, Валєрочка, ти ж вчитель. |
Чистка форума (не актуальні дописи)
У темі 1 долучень
Mecca TV (36.0E)
|
У темі 1 долучень
Eurobird 9A(9.0°E)
Mekha TV (Syrian, Religious),11919.00 V 27500 3/4 QPSK/DVBS SID:002B (in HEX) Vpid:2043 -Apid:3043 ara (In DEC) |
|
|
На вихідних Тернопіль святкує свою 471 річницю
http://2.bp.blogspot.com/_J3GNfEaGZh...A/s1600/17.jpg 27-28 серпня у Тернополі – День міста. З нагоди 471-ї річниці Тернополя різні дійства відбуватимуться у парках Національного відродження, «Топільче», ім. Т.Шевченка, а також на набережній Тернопільського ставу та Театральному майдані, повідомляє ZIK. У рамках відзначення Дня міста відбудеться низка традиційних уже святкувань, приміром, урочисті засідання, спортивні змагання, різноманітні концерти, фестиваль «Цвіт вишиванки», свято Тернопільського замку та феєрверк. Утім, цьогоріч міськрада запровадила і дещо нове: змагання з повітроплавання, водно-моторного спорту, свято господинь. На святкування Дня міста до Тернополя з’їдеться низка делегацій із міст-партнерів – із Тирасполя, Тарнова, Хожува та Батумі. До речі, 28 серпня міський голова Тернополя Сергій Надал і представники грузинського міста урочисто підпишуть Угоду про співпрацю. 28 серпня – престольне свято храму Успіння Пресвятої Богородиці. З цієї нагоди відбудеться урочиста літургія у Храмі Успіння Пресвятої Богородиці (вул. Кн. Острозького). |
У темі 1 долучень
Astra 4A( Sirius 4) 4.8°E
1 Auto 12073/Í/27500 PID: 1978 Only For Formula -1 |
У темі 1 долучень
СЕРЦЕ МУЖЧИНИ.
|
Виходить студент з аудиторії. Товариші запитують:
- Ну що, здав? - Так здається здав! - А що запитував? - А чорт його знає – він же запитував на англійській. |
Розбудіть німця посеред ночі, і ви дізнєтесь, як правильно пити "Зіберт".
Розбудіть українця серед ночі і ви дізнаєтесь багато нових слів, і отримаєте перелом носу. |
Місце дії - Україна, наші дні.
Жив-був мужик, у якого в місті були сім'я і машина, а в селі - батьки. Раз батьки зарізали свиню, син навантажив свининою багажник машини і повіз до міста - залишки, може, і продав би, але в основному на сім'ю брав. Тут-то і зустрівся йому даішник. Зажадав відкрити багажник, почав наїжджати і погрожувати, мовляв, на продаж везеш. Переконати даішника, що не на продаж, і щоб відпустив в спокої, нашому герою не вдалося навіть після інтенсивних суперечок, і він у підсумку вирішив питання по-простому: видав того ніж, мовляв, відріж собі скільки хочеш і не мороч вже голову. Даішник відрізав собі шмат м'яса, шмат сала, забрав всю печінку і відпустив мужика. Той засмучений продовжив шлях додому - що робити, країна така, життя таке, раніше розбійників з великої дороги так прямо розбійниками і називали, у наш час на цьому місці даішники. Справа житейська. Будинки наш герой виявив, що даішник забув у багажнику свій жезл. Жезл був відданий маленькому синові - тому радість, грається, натискає кнопочку, жезл світиться. Через якийсь час іграшка перестала світитися - батарейка села, або як вже там ці жезли влаштовані. Дитина віддав цяцька батькові на лагодження. Батько цяцька розкрутив - і виявив всередині заникав туди попереднім господарем жезла дві з половиною тисячі гривень. За гідною ціною продав м'яса з салом. |
Напис на електрощиті українською та російською:
Небезпечно для життя. Неопасно для жизни. Розмовуа двох бабульок: - Слухай Марись а ти дивишсі той іксфактор? - Та дивюсі а шо такє? - Ти знаєш шо тутой сусєдув є трохі голубий? - Я незнаю в мене тілівізор чорнобілий! - Ти знав, що Уткін - амбідекстр? - Хто-хто? - Уткін. |
- Буває зайдеш на кухню води попити, а коли прокинешся, вже другий бутерброд доїдаєш ...
------------------------------------------------------------------------------------ Люди як шкарпетки – всі подібні, а пару фіг знайдеш. --------------------------------------------------------------------------------------- - Бабуляяя! Вибач мене! Я знову розбив твою улюблену вазу. - Ну зашибісь ... Третій кальян за тиждень! - Вирішили якось представники найдревнішої професії, повія і злодій одружитися ... - Ну і що? - А то - всі їхні діти стали першими професійними політиками ... - Чим схожі курка і депутат? - Обидва можуть годинами сидіти на яйцях. - А чим відрізняються? - Курка - не безрезультатно ... -Оце так в п'ятницю ми так не слабо відзначили мій День народження, а сьогодні з ранку, ніякого похмілля, і всі вихідні попереду !"- раділа Маша, не підозрюючи, що вже вівторок ... |
Дітки питають у багатодітної матері:
- Мамо, а де я взявся? - Тебе, Петрику, в капусті знайшли. - А я де взявся? - Тебе, Іванку, в кукурудзі знайшли... - А я де взявся? - Тебе, Васильку, у моркві знайшли... - Ні і ку*вою ж ви були, мамко, коли вас дядьки по всьому городу тягали!!! |
Рентгенолог в присутності хворого підходить до вікна і уважно розглядає знімок на світло:
- Так-так, та у вас тут ..... та це ж повний пістец !!!... не, ну дурдом! не, ну блін все!! - І вибігає з кабінету ... - Лікарю! Скільки мені залишилося?! - Приреченим голосом зустрічає його нещасний пацієнт, коли той повертається. - Вам?! Так у вас все нормально! Це в мене ... колесо сперли... |
Фраза: "Любий, подай, будь ласка, КОЛЬОРОВІ Невидимки", геть руйнує чоловічу логіку!
|
Щоб у деяких місцях схуднути, потрібно в деяких місцях не жерти!
- Алло, Маша! Привіт! Ти сьогодні зайдеш? - Ні, Льоша, я образилася - Чого так? - А навіщо ти вчора показав на мій бюстгалтер і сказав: «Маша ти забула свої навушники»? |
У темі 1 долучень
PO 5.46 Pobedit 0.922
All keys 04.09.2011 http://s53.radikal.ru/i142/0906/98/f476d1a75103.png --> Mediatech (Amos, 4°W) [ID 002A] - key OD <-- September - key <-- OC August 04.08.2011 --> Rai (Hotbird, 13A) [ID 0030 & 02E2] - key OD <-- September - key <-- OC October (next) 03.09.2011 --> Update SECA [ID 0081,0084. 0085] - key OD <-- September - key <-- OC October (next) 02.09.2011 ======================== --> TV Globo Internacional @ (HotBird 13,0E) key 01 25.11.2010 --> All BISS key ok. --> All keys update. |
Принесла вчителька на урок малювання скульптуру оголеної жінки.
— Леночко, скажи, що тобі подобається в цій скульптурі понад усе? — Плечі, голова… — Молодець, п’ять! — А тебе що, Петрику? — Грудь. — Вийди геть із класу! Два! — А тебе, Вовачко? — Уже виходжу, вже виходжу… Фешенебельний готель. Дзвонить телефон. Портьє бере слухавку й чує: - Ту-ті-ту-ту-ту! Портьє поклав слухавку. Через хвилину знов дзвінок: - Ту-ті-ту-ту-ту! Портьє знов поклав слухавку. Через дві хвилини спускається "новий росіянин": - Ну, ти що?! Англійської не розумієш? Прошу ж - два чаї у двісті двадцять другий номер! |
Напевно, в групи "NikitA" грошей мало...В усіх кліпах вони тільки в трусах.
|
Я геній. Купив конструктор, там написано "Від 3 до 5 років", а я всього за місяць зібрав!
|
Син питає у батька:
- Тату, а що таке гроші? Батько (мрійно): - Гроші, синку, це машина, коньяк, красиві жінки. Син: - А коли немає грошей? - Трамвай, чай і твоя мама. Якщо відчуваєш, що гальмуєш, зроби вигляд, що тобі не цікаво. |
Заходить жінка в кімнату, де знаходиться чоловік і каже:
- Коханий, винеси сміття! Чоловік (з важкістю в голосі) - Я тільки сів! Жінка (з розумінням і співчуттям): - А що ти робив? Чоловік: - Лежав! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:14. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010