![]() |
Цитата:
Але там дуже слабкий сигнал,бажана тарель 120 і більше |
Цитата:
|
Всім доброго вечора! Принесли ресівер євроску ес 4050 піддключив нуль модемний кабель відкрив програму вибрав дамп включив реса в сеть на таблі висвічує ASH або скачуть різні цифри 666 або 999 дамп нелізе що може бути. :cool:(ДЯКУЮ) ВСІХ З НОВИМ РОКОМ 2015!!!lmy
|
Цитата:
|
Korpahec,
Цитата:
Цитата:
|
Доброго вечора! Всіх вітаю з РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!! Хлопці підскажіть до лемберга який ID на канал трофей. (ПОДЯКУВАВ)ukrprof
|
до лемберга ID на канал трофей. 0012
|
Цитата:
|
Потрібна Ваша допомога , в тюнері SkyGate@Net забули код, форум передивився незнайшов. Як можна прошити данний тюнер?
|
Вася, подивись у розділі *Тюнери які не війшли в список*
|
Всім доброго дня і мирного неба! Скажіть будь-ласка, які зараз діючі ключі на раї спорти? Ось тут в останньому 10-му пості ще за січень минулого року, чи вони ще дотепер діють?
|
Іван86,
Seca1 out canali RaiSport1+2??.only NAGRA3 |
Цитата:
|
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Привіт друзі .у мене таке питання-хтось нибудь користується шарингом від 1USDTV.COM.Там можна дивитися нтв плюс за 1 долар.Мене цікавить чи там нема затиків і чи це не лохотрон.Пробував тестувати все було добре.Служба підтримки працювала.Але якщо хтось цим шаринг-сайтом користується і дасть поради нарахунок нього буду дуже вдячний.
|
MishkaL,
За таку ціну то тільки каскад... Значить затики є полюбому.. Плюс такі сервера часто досять,під час атаки взагалі шури не буде і тд і тп... |
MishkaL, Zhora15-правий.
можу порадити satq.tv там 1.5бакс +++, трико. Є всі пакети. перевірено, працює нормально. |
http://vipcardsharing.ru/login.php?s...onfig_settings
Провірено.Теж непогано працює.І ціни ще кращі. |
sazan, влітку тестував-затики часті!
|
На початках мали місце затики.Зараз вроді нормально.Пробував одночасно на tv.boom,теж затики були.
|
Раз пішла мова про шару, я теж дещо запитаю. Довгий час сиджу на satq.tv, і і може назад місяць чи два замітив що триколор не працює, або працюють деякі канали, і ті дуже довго відкриваються. Сьогодні попробував vipcardsharing, та сама історія триколором. НТВ+ без проблем. Як у вас справи з триколором, нормально працює? В мене вікард, конфігурував все на шаровнях, так як вони рекомендують. При наявності НТВ+, триколор не дуже важливий, але сам факт чому воно пропало. Може там зараз частоти помінялось або що. Хто знає підкажіть частоти на яких зараз триколор (ті що шаряться).
|
Друзи скажить будь ласка,коли вже на решти зявиця 3G Покриття вид киевстара,лайфа.мтс
|
Доброго дня форомучани! Вмене є опенбокс х800 таке зним барахлить на сигналах включаю в розетку включаю на канал сіріус сигнал є переключаю на амос сигнал є переключаю на хотбірд немає сигналу за 1-2 хвилини є сигнал так переходжу на амос може й там сигнал пропасти потім появитись таке саме і сіріусом треба чекати а потім працюють всі супутники і знову коли переходжу на інший супутник якийсь починає барахлити що може бути з ресівером він майже новий віддали за халяву людина собі купила кращий. Нести до майстра чи викидати!!! (ПОДЯКУВАВ):cool:
|
vovan19755, http://sat-prof.com.ua/showpost.php?...3&postcount=54
не так все швидко як би нам цього хотілось але шанси на те що матимемо 3г дуже великі... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Jethro, на мою думку ціни будуть нижчі ніж в інтера, адже буде боротьба за абонента тобто конкуренція і це є добре.
|
Ресівер запрацював сам нерозумію що йому сталось безпоняття та добре що працює! Може від цього що прошив!!! (НЕЗНАЮ) (ВСІМ ПОДЯКУВАВ)!!!!:eek:
|
Цитата:
у мене зараз з нуля ТВ жк стоїть на ремонті і інвертор не запускається холодним |
Доброго вечора! Хто може підказати сайт прошивок до телефона Samsung GT-S5360 Galaxy.Дякую!!:cool:
|
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Всім привіт, ану підкажіт хто шо знає,
принесли такий тюнер Manta DVBT010 HD . В меню лише така інформація: Ver:YJHK-0824 DVBT Mar:2013.01.23.V3 NT78316.R820t Одним словом воно наших каналів не видит,в поляків питавсі на оф саті вони на морозі повному )):eek:, в гуглі шукав :)на якомусь сайті писали шо нема прошивок (але то напис ше за 2009рік) а так ,практично нічо не пише, лише одні продажі цих (маделей):confused: Може хтось з таким вже стикався?? на проці пише : NOVATEK NT78316MFG-AB 1312-AB KPC40 В самім тюнері на мікрі пише Rafael Micro R820T D2N7640GCC 1250C От тако воно виглядає )) |
Такого і близько небачив!!!:eek::eek::eek:
|
Принесли тюнер і що ?
Хочуть Т2 дивитися чи може DVB S2 на ньому :o Короче старий тюнер з європи хрен зна якої марки таких там тисячі :D В Польщі ним DVB T ще дивитись можна , а в нас або на запчастини , або під поїзд як каже slavon ;) |
Привіт всім! Така проблема ресівер ГЛОБО 4100С небачить сигналу блок живлення цілий рівень 90 а якість 23 і якість бігає бє 11-23 прошивав тоже результу немає що може бути.:cool:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:44. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010