![]() |
Четвертий день не сплю, мучить питання... Донька спитала:
- Черепаха без панцира - гола чи бездомна? |
Галя, застукавши чоловіка з коханкою, швидко зібрала речі і пішла. Варто зауважити, що в квартирі в коханки були далеко не дешеві речі...
|
- Вчора здавав тест на наркотики.
- І яке питання було найскладнішим? - В тебе з головою все добре? - І що ти відповів? |
Найгірше в поліклініці: Це коли пропала людина, за якою ти займав чергу і ніхто не знає хто був перед нею.
|
Коли рвете зуби в стоматолога, то обов’язково забирайте їх з собою. А то стоматологи кладуть ці зуби під подушку і Зубна фея приносить їм гроші. Тому стоматологи такі багаті...
|
Змія довжиною 3,14 метра називається Пі-тон.
|
Погана прикмета - їхати вночі... в ліс... в багажнику...
|
SMS з екзотичного туру: «Відпочиваємо добре: в морі - акули, на березі - крокодили, сидимо на деревах. Все б нічого, але мавпи дуже хочуть сексу».
|
Молдавські вчені приймають участь в розробці вакцини проти коронавірусу, але кожен раз виходить Каберне Совіньон.
|
- Будь-яку магію потрібно робити з любов’ю, радістю або за покликом праведного гніву...
- Поклади арматуру... - Це моя чарівна паличка! |
Не знаю, як інші люди, а я прихожу додому, моргаю - і знову на роботу...
|
Добра блондинка Галя завжди купляє в магазині живу рибу і випускає її на волю... в ліс...
|
Доросле життя - це коли ви рекомендуєте друг другу своїх лікарів...
|
Зрозуміла, що прийшла весна! В 4 ранку тепер не заснеш через птахів, які співають... З півдня вони радісні після відпочинку прилетіли!
|
Дівчатка, а ви знали? Що якщо надряпати свій номер телефону на машині чоловіка, який вам сподобався, то він вам точно зателефонує! Не дякуйте!
|
Я не розумію де Брюс Вілліс і Шварценеггер. Світ в небезпеці. Чого вони чекають?
|
Гороховий суп придає оргазмам особливий шарм...
|
- Дивись, шампунь проти випадіння волосся!
- Я теж проти і що з того? |
Головне, щоб мій майбутній чоловік був хорошою людиною, а чим він там торгує, нафтою чи газом, мені без різниці!..
|
Якщо я не відповідаю на ваш дзвінок, значить я втратила свідомість від радості, що ви мені подзвонили...
|
- Галя, хочете піти зі мною в музей?
- Ви що, слово ресторан не вимовляєте? |
- Тато, можна мені цукерку?
- Яке в нас правило на рахунок цукерок? - Ніяких цукерок до вечері. - Ні, це мамине правило. Наше правило - хочеш цукерку, принеси мені теж. |
Добре мати свій город, усе своє... Вчора слимаків наловила, сьогодні крота, а там і жуки підуть...)
|
Насправді - від алкоголю відмовитися не важко. Важко зрозуміти, для чого це потрібно...
|
Кажуть, що щастя любить тишу... Похмілля, я вам скажу, теж.
|
Страшний сон патологоанатома: вдячні клієнти дзвонять по ночах...
|
Раніше я думав, що коли виросту буду купляти акції, а тепер купляю по акції...
|
- Так, а Іван може працювати? Повернувся він з свого запою?
- Каже, може працювати прям звідти... |
Скільки треба мати грошей, щоб зрозуміти, що не в них щастя?
|
Чому, коли в мене хороший настрій, всі кажуть: «Дихни!»
|
Якщо одночасно натиснути на педалі гальма і газу, машина зробить скриншот... твого обличчя на лобовому склі.
|
Якось водолаз насолоджувався красою підводного світу океану на глибині 10 метрів. Раптом він побачив чоловіка, який плавав на тій самій глибині без водолазного костюма.
Водолаз опустився ще на 5 метрів, озирнувся - чоловік знову поряд. Водолаз опустився ще на 10 метрів, але мужик без скафандра не відставав. Водолаз дістав водонепроникну дошку і спеціальним підводним грифелем написав на ній: «Мужик, ти що охринів, занурюватися на 25 метрів без скафандра???» Чоловік узяв у водолаза дошку та грифель, і написав відповідь: «Придурок, я ТОНУ!!!» |
Єврейська родина з гостями за столом:
- Їжте, дорогі гості, їжте... А якщо зовсім совісті нема, то й завтра приходьте... |
- Ну що, хлопці симпатичні в групі є?
- Не сип сіль на ранку. - А що ж так? - На 18 дівчаток всього 5 хлопців. АЛЕ! Один ботан, інший репер, третій гальмо, четвертий взагалі з орієнтацією не визначився. - А як же п’ятий? - Забий на п’ятого - на нього і так 17 людей полює, як на мамонта. |
- Він весь робочий день діє мені на нерви, - бідкається дівчина приятельці.
- Але ж він, здається, жодного разу не глянув на тебе і не сказав тобі ні слова! - Це і діє мені на нерви!.. |
Охоронець Іван, який щодня включав дзвінки у школі, не знав, що по документації в бухгалтерії він і є тим електронним модулем штучного інтелекту за 75 тисяч доларів...
|
Колись у бабусі в селі, найсмачнішою була та картопля, що варилася в лушпайках свиням у великому казані...
|
Наполеон став тортом, Цезар - салатом, а путін - ху@лом!
|
Розмовляєте за моєю спиною? Значить я попереду! Обговорюєте моє життя? Значить воно цікавіше вашого! Намагаєтесь знайти недоліки? Значить заздрите!
|
В мене метеозалежність: не хочу працювати, коли за вікном хороша погода. Коли погана, до речі, теж...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:32. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010