![]() |
Добрий ранок всім
|
Над Києвом пролітає літак, у якому сидять пілот, Кучма, Медведчук і Янукович. Пілот дивиться у вікно і каже:
- Дивіться, жодного щасливого обличчя внизу. Кучма дістає з кишені 100 долларів і каже: - Зараз кину вниз і однією щасливою людиною стане більше. Медведчук дістає 200 долларів і каже: - Зараз я кину 200 долларів і буде дві щасливої людини. Янукович поцупив з кишені сусіда 1000 долларів: - Зараз кину, і 10 українців будуть щасливі. Пілот подивився на це все і каже: - Зараз я вас всіх трьох викину, і вся Україна буде щасливою! |
- Абрам, можеш мені дати дрель?
- Ні! Я сьогодні буду цілий день свердлити. - О, тоді дай мені на сьогодні свої вудочки |
У темі 1 долучень
active-biss-keys
Нове оновлення діючих ключів на біс! |
Похорони в автобусному парку. Встає бригадир з чаркою і каже:
- Петрович був справжнім мужиком, жив як мужик і помер як мужик, уві сні, не те що ці 48 обісравшихся пасажирів |
Зустрілися двоє друзів. Один запитує:
- Як живеш? - Все нормально, дружина і діти, все в порядку. А ти як? - А я з дружиною розлучаюся. - Та ти що, вона в тебе така дбайлива господиня, вічно все по господарству працює. - То-то й воно, встанеш вночі водички попити, приходиш - вже ліжко заправлене. |
У темі 3 долучень
В кабінеті Януковича із-за спеки ставлять другий кондиціонер. Робітник питає президента:
-Який режим установити? -Режим я сам установлю. А кондиціонер повинен робити так, щоб при любому положені справ в Україні мені було ні холодно, ні спекотно. |
Іdman TV Azərbaycan
Тurksat 42.0°Е 10966 Н, 11200 5/6 sid: 0190 Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:08. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010