![]() |
Перевір напругу на вході (14/18 вольт)???? тарілка в нормі чи збита???
|
Цитата:
|
антена підключена до ресівера 20 хв мовчить і так як появляється сигнал і пропадає і мовчить далі рівень 90 а якість 23 і якість бігає бє 11-23.
|
Цитата:
|
Korpahec, перевірте конденсатори ТС37, ТС38, ТС49, і 4 штуки між процесором і ЛМ. Це за умови що на виході є 13/18. Якщо не поможе, попробуйте без дісека.
|
ukrprofЯ би розпочав з останього, якщо не поможе, попробуйте без дісека.потім огляд кріплення головок-за умови що тарілка не зрушена.Удачі!!!
|
Цитата:
|
Може каз 17:cool:
|
подивись яка напруга живлення ВЧ блока і проца
|
Korpahec, я так і не зрозумів: 13/18 є чи нема? Тюнер ваш і таке сталося, чи хтось приніс? Якщо ваш, може бути щось і з антеною, якщо принесли - то так розумію що з антеною (вашою) все зер гуд.
|
Цитата:
|
Каз 17 поміняв працює реса на ремонт дали мені в мене антена працює на всі 100% Дякую за поміч!:cool:
|
Цитата:
Цитата:
|
Та щось забув сказати!!!:eek:ukrprof
|
Добрий вечір. Хто може що сказати про конвектори твіни Pauxis PX-8200 Twin? І про магазин тюнерок. Колись брав у них, а як там зараз не в курсі.
|
Підкажіть будьласка. як закинути в аміко8900 плагіни. за допомогою дрім контроль центр.мережа працює.але як загрузити цією програмою. плагіни чи софткам.в ресівер не розумію.допоможіть.дякую.
|
wasul,
Кинув лінк в приват |
Привіт всім! Принесли евросат DVB-8004 не включався скрив кришку здута була бочка велика і два кондюки по 10v 1000 замінив ресівер включився але одна проблема з двох кндюків 10v1000 mkf один горить міняю на новий 20 хв робить і засичить і бахкає але цікаво ресівер собі працює виключаю з розетки включаю ресівер працює без одного кондюка я вже і нехочу міняти бо знову згорить шкода запчастин.
|
Цитата:
і напругу міряти треба та викладати,щоб не гадати |
:o з таким підходом до ремонту,віддай тюнера спецу.
звикли лиш кондюки міняти,ті шо вспухли. давай заміри!!!може ти кондюки взагалі паяеш полярність путаючи? мже в тебе БЖ розігнало? ми маем тут як ванги гадати? |
hacjka, навіщо повторювати пост вище, kreshnot і так зрозуміло написав.
|
Всім доброго вечора! Підскажіть будласка як настоїти шару на ресівері Sat-Integral S-1223 HD. Ще такого ресівера небачив якийсь дивний! ПОДЯКУВАВ!!!:cool:
|
Всім добрий вечір. Таке питання про транзистори, які зустрічаються в ресіверах. Найчастіше бачу HF, BA, 2A. Гуглю по цих маркіровках, назви різні, залежно який виробник. Але як тоді взнати, як дійсно називається транзистор (якщо не міряти нпн чи пнп)? Якщо допустім на радіобазарі чи в інтернет магазині я хочу запастись чими транзисторами ,як їх купити? Просто щоб писало HF, ВА чи 2А. В ресіварах усі вони одних маркіровок однакові чи різні?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Правильно? А 2А? |
Всім доброго дня. Для прошивки ресіверів застосовується лише ноль-модемний кабель 2-3, 3-2, 5-5, чи може бути потрібен повний ноль-модемний 2-3, 3-2, 4-6, 5-5, 6-4, 7-8, 8-7?
|
Достатньо 2-3, 3-2, 5-5
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Питання трохи не в тему, але все ж. Підкажіть графік роботи (дні і години) радіоринку у Львові, біля АС 2. Давно не був там, їхати 100 км. На досуге поїхав би, глянув, прикупив що..
|
Цитата:
Тут---http://radiobazar.at.ua/index/lviv/0-5 |
Цитата:
|
Середа, пятниця і субота з 9:00 до 15:00. Є і в інші дні крім понеділка, але дуже малий.
|
Помоєму і окрім вівторка, неділя також робочий день,кожен продавець приходить і йде коли захоче,коли зовсім нема торгу,чого стояти. Їдьте в суботу десь в район 12год ,точно не промахнетесь.
|
Привіт,порадьте який купити тюнер Т2, і де можна заказати тюнер?
|
Цитата:
http://tvfak.com.ua/Efir_resiver/ |
СУПЕР ДАМП (3329c)+++++.rar (1.008,9 КБ, 0 переглядів)
за 8 мая что то глючит и и с компа не удаляется и програмкой просмотреть нельзя и это не первый раз прошивки глючат-ухожу с сайта |
Цитата:
|
при включении тюнера ортон 9600 появляется надпись boot-load-ero5.что это значит и где поломка.помогите советом.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:10. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010