![]() |
Все у світі відносно.
Ось наприклад ті 100$ про які не знає дружина мені набагато дорожче 1000$ про які вона знає. |
- Чому на моніторі комп’ютера, за яким працювала блондинка, видно сліди від кулькової ручки?
- Тому що вона помилки виправляє ручкою. |
Потрапляє вчитель до лікарні. Переводять його до палати.
Сусід цікавиться: - Страшна автокатострофа? - Ні, друкарська помилка в підручнику хімії. |
Життя з тещею - це як шахова партія - рано чи пізно закінчується матом.
|
Напис на горілчаній етикетці: «Перед зловживанням охолодити»
|
З анатомії у мене двійка: я дуже багато знав.
|
- Доброго ранку, вам нечувано пощастило! Вчора в Америці загинув мільярдер. Випадковим чином ви були обрані єдиним спадкоємцем. Вітаю, ви тепер володар 400 мільярдів доларів, 100 кілограмів золота, і все це - ВАМ! Потрібно тільки купити у нас праску та фен!
|
Розмовляють дві фотомоделі.
- Ти погодилася б стати дружиною цього літнього олігарха? - Я погодилася б стати його вдовою. |
Що таке шоу-бізнес? Це коли спочатку людина зі шкіри лізе, щоб стати відомим, а потім все життя ховається від фанів.
|
Народна прикмета: якщо програміст у робочий час грає, значить, або у нього мало роботи та велика зарплата, або багато роботи та маленька зарплата.
|
На першому побаченні вона вразила мене своїм розумом і далекоглядністю. Вона на нього не прийшла...
|
Питання: Чи можу я рахуватися Санта-Клаусом, якщо на мене працюють шість оленів?
|
В самурая немає цілі. Є тільки шлях від дому до роботи з понеділка по п’ятницю з 9 до 18.
|
Зустрічаються дві блондинки. Одна з них каже:
- Я вчора склала тест на IQ. - Ну і який у тебе? - Чудовий! У мене п’ять! |
- Чому коли холодно, блондинка сідає у куток?
- Бо там 90 градусів... |
Дзвінок по телефону. Трубку піднімає чоловік. З трубки голос «Привіт рогатий поклич дружину». Ну він закочує скандал, дружина його заспокоює, мовляв, помилилися номером і так далі.... Наступного дня знову дзвінок «Привіт рогатий, та ти ще й ябеда».
|
Як визначити, хто є хто в психіатричній лікарні?
Якщо хворий плюнув на перехожого і той: 1. З жахом відскочив убік - це відвідувач! 2. Став лаятись матом - це інший хворий! 3. Дав хворому по морді - це санітар! 4. Почав плюватися у відповідь - це його лікар! |
Їде трасою Мерс, а за ним швидка та пожежна машини. Зупиняє даішник:
- Не зрозумів, що це за ескорт? Власник Мерса: - Так ви завжди чіпляєтеся: то аптечки немає, то вогнегасника! |
Мандрівник розповідав, як вони удвох зі слугою змусили тікати півсотні арабів.
- Не може бути! П’ятдесят арабів? - не повірили слухачі. - А то й усі шістдесят! Та ще й як бігли! Ми від них, а вони за нами. |
Прийшла додому о 4-й ранку... відчинив двері чоловік, і відразу запитання:
- Чого прийшла? Я не розгубилася і відповіла: - Поснідати. |
- Дівчино, а ви тварин любите?
- Це як розуміти, ви мені пропозицію робите? |
Заповзає чоловік до психіатра.
Лікар: - Ну, і хто ви? Черепашка? Ящірка? Змійка? Чоловік: - Ні, що ви, лікарю! Просто я висоти боюсь. |
Маленький Сергій на день народження дуже хотів собаку. Батьки вирішили порадувати малюка та купили здоровенного сенбернара. Сергій подивився на подарунок і каже:
- Я не зрозумів, кого кому подарували? |
- Вчора перший раз у житті спробував секс по телефону.
- Ну і як? - Сто баксів заробив) |
Зустрічаються двоє божевільних. Один одному:
- У нашому відділенні басейн збудували. Ми в нього пірнаємо. Рибкою та солдатиком. Якщо будемо добре поводитися в нього і воду наллють! |
Грузина, який повертається з футболу, питають:
- Який рахунок? - Два нуль. - Вах-вах, і на чию користь? - Нічия. Праворуч - нуль, і зліва - нуль. |
Святий Миколай насправді - існує! Я сьогодні на вулиці аж 3 штуки зустрів...
|
Літній чоловік питає медсестру: - Коли мене випишуть?
- Коли кардіограма розпрямиться! |
Стоять два гриба в лісі, раптом один одному каже:
- Дивись, плащ із капюшоном, за спиною рюкзак! Смерть іде! - Та не бійся ти! Бачиш, вудки! Це не наша, це риб’яча смерть іде... |
- Скажіть лікарю, чи обов’язково робити таку дорогу операцію? Мені, зрештою, необхідно утримувати дружину та моїх дітей.
- Мені теж, шановний, мені теж! |
- Ну як по гриби з’їздили?
- Так... Дві пляшки горілки по 0,7 випили... - Так... Щось не дуже цього року гриби... |
Іде хлопець, бачить сидить старий дід на лавці і плаче.
- Чого ти плачеш, діду? - Та ось, одружився з вісімнадцятирічною... Вранці встаю - вона мені оладки в ліжко, вдень пиріжки готує, увечері масаж... - То чого ж ти плачеш тоді!?!?! - Та ось, синку, забув, де я живу... |
Зустрічає викладач студента:
- Слухай, учора заняття були? |
Поліцейський зупиняє чоловіка.
Чоловік: - Але чому, я нічого не порушив? Поліцейський: - Ти думаєш, моя сім’я чекатиме поки ти порушиш? |
Стюардеса:
- Ну, що ви розкричалися, що рознервувалися! Подумаєш, тряхнуло тричі. Проста повітряна яма, турбулентна зона. З ким не буває. Ну, все, все, заспокоюємось... Все гаразд? Ну, і добре. Піду тепер пасажирів заспокою. |
Після наради:
- А Вас, Козлов, я попрошу залишитися. Залишилося сім осіб... |
- Ви не бажаєте вступити до нас у секту, займатися нісенітницею, втратити зв’язок зі світом, посваритися з родиною, віддавати 50 доларів щомісяця і потім шкодувати про це?
- Ні! - Так... Рекламку треба доопрацювати... |
Правильно казати: «Їдь», але, якщо мені, хтось скаже: «їхай на море, я все оплачу!», то я поїхаю!
|
Подивився сьогодні зранку на себе в дзеркало і зрозумів, що йти на роботу сьогодні немає кому.
|
- В якої тварини чотири ноги та одна рука?
- В пітбультер’єра. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:15. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010