![]() |
У лісі було чути дівочий крик, який помалу переходив у жіночий.
*** Вмираюча старенька кличе свою внучку і каже їй: - Послухай мене, онучка, я тобі заповідаю свою ферму. Там 3 будинки, 6 тракторів, 1 комору, 1 курник, 20 корів, 10 коней, 10 овець, 10 кіз та 10 машин. внучка: - Та ти що, бабуля! І де ж знаходиться ця ферма, про яку я навіть не знала? - На Фейсбуці. |
дружина:
- Ах ти невдячний! Я тобі труси, шкарпетки перу, їжу готую ... чоловік: - Сама невдячна! Якщо б не я, ти б про це тільки й мріяла, а так, реально при справі. __________________________________________________ ______________ - Кращий спосіб перевірити чоловіка на вірність - задати сплячому чоловікові під ранок питання: - До своєї підеш чи в мене залишишся? __________________________________________________ _________________ Люблю цицькатих дівчат, бо коли їх обіймаєш, відчуваєш шо між вами шось є. |
Що спільного між блондинкою і Інтернетом?
Дуже багато користувачів. ____________________________________ Як заставити блондинку в понеділок зранку сміятися? Розказати їй анекдот в п'ятницю в вечері. __________________________________________________ Як визначити що факс відправила блондинка? На ньому буде почтова марка. _________________________________________________ Чого блондинка міняє памперс своїй дитині раз в місяць? На упаковці написано до 3 кг. __________________________________________________ _ Знаєте чого блондинки їдять чіпси прямо в магазині? Того що на упаковці написано: "Відкривати тут" |
Берег Чорного моря. Відпочивають дві сім 'ї – російська і українська.
Їх маленькі – п 'ятирічні – діти голяком бавляться у піску. Український хлопчик уважно розглядає російську дівчинку: “Казали мені батьки, що українці відрізняються від росіян, але щоб аж настільки!” __________________________________________________ ___________________ Зловив українець золоту рибку і каже: - Хочу, щоб мертві москалі пливли в трунах по Дніпру. Рибка: - Та не не всі москалі такі погані, зустрічаються серед них і добрі. Українець: - Ну добре, тоді нехай погані москалі пливуть в поганих трунах, а добрі в добрих. |
Вихована людина ніколи не скаже "Пішов ти ...", він скаже: "Я бачу, ви далеко підете"
**** Тільки наші люди, щоб відпочити від компьютера, сідають дивитись телевізор. |
Двоє на нудистському пляжі:
- Люба, я люблю тебе. - НЕ БАЧУ! |
- Я пиріжки з чорницями люблю, у мене тому зір 100%.
- А я з грибами - у мене зір 150%. - Це як? - Бачу те, чого немає. |
Заповіт вчительки фізики починається зі слова «Дано».
|
Дружина ввечері пристрасно шепоче чоловіку:
- Любий, може, давай...Бо в нас давно вже не було сексу... - Чоловік спросоння: - Маленька поправочка - у тебе... |
— Оголошую вас чоловіком і дружиною!
— Як чоловіком і дружиною?! Ти ж казала — в кіно підемо! __________________________________________________ ____ Усі жінки мріють про гарних і ніжних чоловіків, які б їх розуміли. Але, на жаль, всі такі чоловіки вже мають коханців... __________________________________________________ __________________ — Скажіть, лікарю, а я буду жити? — Будете. Та я б вам не радив... |
- Івасику! Чому ти п’єш так багато води?
- Бо я з’їв яблуко. - Ну і що з того? - А помити його забув. |
- А ти бігаєш зранку?
- Так! По дому, з криками "блііін, проспал!" ------------------------------------------------ Раптово я зрозумів, що став лівшею: лівою тримаю ложку, а правою - "мишку". |
У темі 1 долучень
Yamal 201 @ 90° E
3886 L 5859 5/6 KZ Sport 1 SID:0002 VPID (Hex):0201 |
Подзвонила чоловікові, питаю:
- Ти мене сильно любиш? відповідає: - Купуй. Ось що таке справжнє подружнє взаєморозуміння! ________________________________________ Бабуся в Києві, переходячи вулицю Грушевського спіткнулась і впала на "5 точку". Підбіг до неї Азаров, поміг піднятись, довів до тротуару. Після чого розповів про реформи і закликав голосувати за партію влади на слідуючих виборах. Бабуся відповідає: - Я ж того.... дупою стукнулась, а не головою. __________________________________________________ __________ Тільки в нашій країні пішохід, стоячи на пішохідному переході, дякує водієві, який зупинився, щоб його пропустити. |
Хлопець поcле знайомства з дівчиною:
- Дівчина, ви не подумайте нічого поганого: я вас просто проводжу до вашого будинку. - Шкода, я якраз подумала про погане. __________________________________________________ ________________ Потім він вимкнув світло й запалив свічки. «Економний, — відзначила вона. — Це добре». __________________________________________________ ___________ Ой, Галю! Яка в тебе солодка шия! - От, дурень! Знову чирьяк висмоктав. |
Забув погодувати кішку. Сидить десь там на кухні, чимось гримить... готує напевно
__________________________________________________ ______________________ У дитячому садочку малюк читає по складах: „Сі-но-кіс”. - Як буде разом? - запитує вихователька. - Сіно для кіз! - випалив маленький грамотій. |
Застілля. Здоровезний чоловік не п'є. йому:
- Чого не п'єш? - Мало вип'ю, мені не буде весело. Багато вип'ю, вам буде не весело. ---------------------------------------------------------------------- - Вибачте, це вас називають людина-павук? - Блін, дістали! Ну, подумаєш, один раз муху в компоті не помітив. |
- Ти знаєш, я сьогодні поставив нашому директору ультиматум!
- І що ж ти йому сказав? - Або ви підвищите мені зарплату, або я звільняюся! - Ну і чим все закінчилося? - Ми прийняли компромісне рішення. Він не підвищує мені зарплату, а я не звільняюся. |
Що люди думають, коли їм назустріч
йде поліцейський? європеєць: о, наша поліція мене захищає. українець: бля, тільки б не доїбався!!! |
Справжній українець не стільки радіє зменьшенню черги перед ним, скільки збільшенню черги за ним.
__________________________________________________ ____________ Це цікаво: Виявляється - огорожа навколо Верховної Ради складається з 450 гострих металевих кілків ... Це випадковість чи так було задумано? __________________________________________________ _________________ Джон Рокфеллер мріяв заробити $ 100 тис. і дожити до 100 років ... а заробив $ 318 млрд. і помер у 97. Не всі мрії збуваються ... |
Викладач перевіряє конспект
- Що за маячня божевільного? - Що диктуєте то і пишемо! |
Українські дороги настільки суворі, що везучи в маршрутці зі Львова до Ходорова сметану можна привезти масло!
__________________________________________________ ______ Попадають у пекло Українець(У) і Москалик(М). І чорт(Ч) їх питає – “В яке пекло йдете в Російське чи Українське?”. М: а яка в них різниця? Ч: ну в Українському треба з’їсти два відра гамна в день, а в Російському тільки одне М: не, то я ліпше піду до своїх рідних а українець думає – “НУ все життя прожив на Україні, чого я до Росії буду пертися, Іду в Українське” пройшло 200 років НУ зустрічаются москалик і українець У: ну шо, як там у вас? М: ну та як, з’їв відро гамна і гуляй цілий день, а у вас як там? У: та як в нас на Україні, то відер не хватає, то гімна не завезуть. |
Що вийде якщо прочитати Яndex справа наліво догори ногами?
|
|
У темі 1 долучень
Файл ключів ( keydata ) Openbox® X-7х0
від mairon 15.11.2011. ************************************* Оновлено ключі : RAI і Telespazio Hungary |
Що таке "скорше за швидкість світла"? Це коли ви встигаєте витягнути з холодильника фляшку пива скорше, ніж там загориться лампочка)))
|
Орнітологи занепокоєні - осінь у розпалі, а «Беркут» та «Грифон», що гніздяться біля Печерського суду, навіть не збираються відлітати у теплі краї!
------------------------------------------------------------------------------------- Друг сьогодні розказує: - Займаємося сексом з дівчиною ... хвилин через 40 вона втомлена і замучена видала: - Все, піт-стоп, зміна гуми!) |
У темі 1 долучень
MNC TV (113°E)
4184 V 6700 pid 1110 New key |
Організації потрібен працівник, жіночої статі, з досвідом роботи на комп'ютері, столі, стільці, загалом, де доведеться
____________________________________ Лікар після огляду: - Я бачу, що вас мучить серйозна і давня недуга, сильно отруюча вам життя. Хворий пошепки: - Лікарю, заради бога тихіше, вона ж сидить у сусідній кімнаті. __________________________________________________ _______________ Мама, мій чоловік мене образив, я їду до тебе! - Ні, донечко! Зло має бути покаране! Я їду до вас! |
У львівських маршрутках лотерея: зітри захисне покриття на бокових вікнах і взнай де ти є
***** Купи комплект китайської постільної білизни синього кольору і стань аватаром за одну ніч! ***** Янукович днями привітав народ США з днем народження великого американського поета Хеллоуїна. |
- Ти так схудла! Це нова дієта?
- Так, морква, буряк і картопля. - А що робила, варила або смажила? - Копала! |
Спочатку зіграти головну роль в фірмі "Титанік" запросили Брюса Віліса. Але потім передумали: він би ж всіх врятував!
|
http://fs142.www.ex.ua/show/30178337...202987.jpg?800
у Києві коштує 4 грн. Почитай уважно етикетку... |
У темі 1 долучень
Al Aoula
ATLANTIC BIRD7 7°W 11604 H 27500 SID Hex : 00CB |
Самою нейтральною країною у світі визнано Україну. Вона не втручається навіть у свої внутрішні справи.
_____________________________________ Сорочка чоловіка - обличчя дружини! Шуба дружини - обличчя чоловіка! __________________________________________________ _________________ Тільки у нас замовлена піцца приїжджає швидше, ніж викликана швидка допомога. |
Розмовляють дві жінки:
- До мене вчора сусід заходив, попросив чого небудь поїсти. Так я йому стіл накрила, картопельки посмажила, салатик накришила, все з'їв! - Віддячив хоч? - Звичайно! Такого великого спасибі я ще ні в кого не бачила! __________________________________________________ __________________________ - Ти так схудла! Це нова дієта? - Так, морква, буряк і картопля. - А що робила, варила або смажила? - Копала! В басейн втікає 400 літрів води, а витікає 405. Питання: є совість у відвідувачів басейну? -------------------------------------------------------------------------------------- Чому антивірус завжди так довго перевіряє фільми? - Просто він їх дивиться. |
"Треба вже якось гроші заробляти" - сказав Гаррі Поттер і перефарбував свою паличку у чорно-білі полоски
|
У темі 1 долучень
90E Yamal 201
KZ Sport 1 3886 L 5859 |
Босс знайомтесь з новим водієм:
- Яке ваше прізвище ? - Мене звати Олексій ... - Мене цікавить ваше прізвище ,тому , що я звик звертатися до водія по прізвищу! - Я думаю , що вам буде не зручно називати мене по прізвищі... - Мене не цікавить, що ти думаєш ! - Моє прізвище - Коханий... - Поїхали, Олексій. |
У темі 1 долучень
ха-ха
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:58. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010