![]() |
Привіт форумчани.Ось попався мені старенький тюнер Ferguson AF-3100CК
Підскажіть будь-ласка який у нього процесор і які тюнера являються його клонами? І ще одне якщо можна силку на ПО до цього тюнера і список каналів.Буду дуже вдячний за вашу допомогу. |
Цитата:
|
vinimm5, свіжого нічого
|
У темі 1 долучень
Цитата:
віндовс7 |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Всім доброго вечора! Принесли Q-SAT ST-08 мені в ремонт причина така верхній сигнал держить 90% а нижня якість бігає 40% 30% 60% сипле на телевізорі картинку з чого починати шукати. Наразі подякував! :eek:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Хто підкаже, як буде працувати ресівер gis 8120 з wi-fi адаптером gi 11n.
|
Тема(Сумісність адаптерів)вибір супутникового обладнення-подивіться там.:o
|
Доброго дня всім. Таке питання: в Іспанії Астра тяне норм, а Амос на 4 гр ні. Чи буде є ще якийсь варіант там дивитись укр. канали крім Сіріуса і СмартТв?
|
Цитата:
|
Dhsus, Границя покриття західної Європи Амосом закінчується краєм Франції.
|
100 качество НТВ+ SD+HD
CWS = 91.211.119.10 10000 test shara.online 0102030405060708091011121314 # НТВ+ SD+HD |
Всім всім доброго дня! Вмене є вебкамера модель Genius Islim 320 скачав донеї драйвера поставив дрова вкайп захожу камера мене небачить. Вона сама юізбішна нанеї клацаю бачить без дров а в скайпі хлухо може хто знає пронеї. Купив беушну за 100 грн без дров і документів хазяїн загубив. ПОДЯКУВАВ!!!!:cool::eek::eek::eek:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Круто:Ось що пише про вашу модель сам виробник -
Genius iSlim 320 підтримує інтерфейс UVC (USB Video Class) з можливістю Plug and Play в ОС Windows XP SP2, Vista або Mac 10.4.9 та без необхідності використання драйверу пристрою |
ГУГЛІТЬ ТАК =http://www.zelenayadolina.ru/?do=genius-islim-320-drayveri
ОСЬ ВАМ ТЕ ЩО ТРЕБА =http://mn0go0filueus.zaycev11.pp.ua/?r=1032&q=Genius%20islim%20320.%20%E4%F0%E0%E9%E2% E5%F0%FB. |
kreshnot! Доброго вечора вам! В диспечері пристроїв вона відображається ось так вискакує камера пише islim320. На мікрофон діє на мої розмови діє чув себе у динаміки. Але є проблема драйвер докінця не ставиться чомусь вискакує помилка напевно віндос летить.:)ukrprof Але дякую заце вам!:)
|
Korpahec, ця камера вже з драйвером,спробуй з інших usb,переглянь налаштування камери
|
Пробував інші юзбі непоказує відео. Звук чую мікрофон працює одне залишилось відео запрацювалб.:confused:
|
Korpahec,короче купив кота в мішку ((((
|
Korpahec камера Ваша справна, просто вона в колишнього власника мала падати від того там або обрив або непропай -- акуратно розберіть та проведіть огляд відповідно віднайдете поломку, а ще навіть можливий обрив провода обміну-- зеленого або білого кольору продзвоніть ото все і все стане ясно))
|
vinimm5 ! Привіт! Можливо ви кажете так! Але причина коли встановлюю драйвер вискакує помилка GVS. sys якась у вінді є помилка віндовс хр SP-3 пак вмене за 2010 рік. Коли я зажоджу в мій компютер клацаю на камеру бачу себе відео а вскайпі відео небачить тільки звук і мікрофон діє. Думаю дротики цілі! Попробую позичити у друга веб камеру що вона скаже мені! Але все таки вам всім всерівно моя подяка за допомогу! Як кажуть одна голова добре а дві чи більш ще краще! Знайду причину напишу вам! Подякував!!!!!! З повагою до всіх вас Korpahec!!!!))))))):)ukrprof
|
Спробуй поставити другу версію скайпа.
|
Так можна і в друга провірити цю твою камеру на іншому компі.
|
Доброго вечора. Можна якось перевірити чи запускаеться процесор (наприклад 5518 і 3329с)? Може на деяких виходах певна напруга появляється чи ще якось.
|
Якщо по шинах данних і *клоків* на передню панель є імпульсна послідовність і імпульси динамічної індикації табла,то він точно *запускається*.Починаю завжди з провірки наявності генерації 27мгц :на самому процесорі (3329)або поступлення з зовнішнього генератора (5518) і стану шини *ресет*.
|
Хто може підказати про таку бяку: тюнер "Viasat STR 7710" - все працює( і відкриті і їхні ), нема сигналу тільки на тр-і 12258 Н 30000 з Амосу( антена відстроєна, перевіряв) провіряв і на другу антену... наразі шось із тюнером... хто шо підсаже?..
|
ugor! Привіт! Може головка амоса барахлить або слабий сигнал. Вмене таке було!:)
|
та ні, я перевіряв на двох антенах, сигнал-гуд( орен800), він бачить все крім отого одного тр-ра... я вже материнку "прочухав" на тему конденсаторів і блок живлення... не знайшов...
|
Цитата:
|
??? цей тюнер оновлюється через базовий тр-р з Сіріуса... може у кого ж схема на цю залізяку? буду вдячний...
|
питання знято... коли міняв елекроліти, не звернув увагу на с4 і с10, повинно бути співвідношення не меньше 1/2... все запрацювало, всім дякую
|
В транспондерних новинах пишуть, що віасат Україна перейшов з сіріуса на амос 11222Н30000 DVB-S i 11258H30000 DVB-S2. Питання: якщо на віасатовському ресівері просканувати ці частоти, будуть канали працювати? Чи треба прошивати або ще щось робити. Питаю бо в мене на "участку" є один такий, щоб я знав що до чого, якби так запитали.
|
В кого віндовс 10, підкажіть чи нема там проблем з запуском програм для прошивки тюнерів, і подібних їм програм. В мене зараз нетбук, стоїть 7 стартер, бачив люди пишуть, що 10 шустріше працює навіть на нетбуках. Але як не будуть запускатись прошивальчики і подібні програми, то на даний час вона не для мене.....
|
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:29. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010