![]() |
- Що у нас на сніданок?
- Вівсянка. - Що у нас на обід? - Вівсянка. - А що у нас на вечерю? - Котлети... - УРА!! - З вівсянки... |
Головне завдання для шляховиків - це встигнути покласти асфальт до того, як енергетики, газовики та інші любителі копання траншей встигнуть прокласти свої комунікації.
|
- Ти навіщо на холодильнику букву «Ж» намалював?
- Це не літера «Ж», це сніжинка. - А п’яних гостей ти про це попередив? |
Свідки Єгови стали свідками ДТП і тепер вони не знають, хто вони...
|
Чим тихіше сидить дитина в сусідній кімнаті, тим страшніше туди заходити.
|
Хірург - хворому:
- У нас сьогодні спеціальна акція! За звичайною ціною ми пропонуємо не одну, а дві операції! Хворий: - А чи можна відмовитися від другої операції? - Можна! За додаткову оплату! |
Студентам на замітку. Щоб здати унікальний реферат, достатньо відкрити другу сторінку пошуковика Google.
|
Лікар каже білявці:
- Не дихайте. Блондинка: - А ви що, пукнули? |
Блондинка вперше залізла на коня. А кінь раптом поніс, скаче, брикається. Блондинка з сідла випала, ноги бовтаються. Так вона й загинула б, якби не прийшов адміністратор і не зупинив карусель.
|
- Мама, мама, я в туалет хочу!
Мама, задумливо і мрійливо: - А я в Париж... |
- Беріть Запорожець. За три роки на сервісі був всього кілька годин.
- Провідати його ходили? |
Чоловік та дружина заходять до магазину хутра. Дружина дивиться на шуби.
Підлітає спритна продавчиня: - Щось шукаєте? Чоловік, солідно: - Корм для молі! |
Чоловіка покусав крокодил. Його одразу доправили до лікарні, там зробили операцію. Лежить він у палаті, все нижче пояса замотано. Приходить лікар.
- Лікарю! Як ноги? - Все гаразд, ноги цілі. Але довелося ампутувати ліве яєчко. - Фу-ти... Ну й хер із ним! - Так, і його теж. А як ви здогадалися? |
У сім’ї бюрократів батько не зміг зібрати потрібний пакет документів, щоби поставити сина в кут.
|
Помер даішник. Постав перед богом. Той пропонує:
- Ось тобі дві дороги, одна до раю, друга до пекла. Яку вибереш, туди й потрапиш. - А можна я тут, на перехресті залишусь? |
Приходить Вовочка до директора, а той йому:
- Вовочка піди вікно пофарбуй. Приходить через 3 години і каже: - А раму фарбувати? |
- Що таке штучний інтелект?
- Це коли блондинка фарбується у брюнетку. |
Чоловікові каже його дружина:
- Нас знову викликають до школи, наш син знову розбив м’ячем вікно. - Скільки ж у них там вікон, не школа, а якась оранжерея. |
- Що ви найчастіше включаєте для отримання інформації: радіо, телевізор, комп’ютер?
- Праску. |
Крокодил Гена:
- Чебурашко, що ти весь час чухаєшся? - Блогери завелися! |
Хіруг пацієнту:
- Вам абсолютно нічого боятися. Це моя п’ятдесята операція, адже має колись вийти. |
Допоможу схуднути. Голодний студент.
|
- Я дітям своїм колискові люблю співати. До третьої години можу. Іноді навіть із друзями.
|
У лікаря:
- Роздягніться до пояса! - Зверху чи знизу? - І згори, і знизу! |
- Обвинувачений! Чому ви вдарили чоловіка з сусідньої квартири?
- Він таємно розводить курей! І це в міській квартирі, на дванадцятому поверсі! - Чим же це вам заважало? - Я три місяці лікувався у психіатра, вважаючи, що кукарікання - плід моєї хворої уяви. |
Ідемо із садка. Розпитую доньку як і що. Розповідає:
- Мене сьогодні вихователька лаяла! - За що? Ти погано поводилася? - Ні, добре. Просто коли всі малювали, я тихенько на столі стрибала. |
Замовила суші пригостила діда. Спробував, сказав:
- Будете таке жерти, то повиздихуєте! Палички забрав, щоб помідори niдв’язувати))) |
Бабця побачила вільне місце в автобусі і вистрибнула з таксі.
|
Дивлюсь я на деяких людей!..
Губили їх по-дорозі лелеки... Ой губили! |
Сьогодні прочитала в газеті, що поліція шукає кілера. Подзвонила... Виявилось то була не вакансія...
|
- Лікарю, здається, мені потрібні окуляри.
- Вони вам точно потрібні, бо це банк. |
- Скажіть, корінь женьшеню допомагає при імпотенції?
- Звісно! Головне - міцніше прив’язати! |
Сидять жираф із бегемотом і сперечаються.
Жираф: - Як ти можеш жити з такою короткою шиєю? Ось коли горілку п’єш, а вона по горлу так довго опускається, приємно так! Журчить собі... Бегемот: - Так, це зрозуміло, а от коли блювати тягне? |
Обідає сім’я. Зі столу падає ложка, чоловік встиг зловити на льоту і каже:
- Не хочу гостей. Тут прибігає сусід: - Агов, у тебе теща в ліфті застрягла! |
Страшилка на ніч:
Баю-баю-баю, Не лягайте скраю, Прийде дядечко Бабай, І відключить вам вай-фай! |
Напис на дверях дантиста: «Посміхайтеся, можливо ви це робите востаннє»
|
Два водія між собою обговорюють погоду:
- Уявляєш, який прогрес. - Це ти про що? - Раніше, щоби викликати дощ, шаман бив у бубен, промовляв різні заклинання. - А тепер? - Достатньо помити машину... |
Разом з кока-колою, якщо чесно, свято не приходить... Потрібен коньячок.
|
Ось так завжди:
Їж солоне: - «Ти що, вагітна?» П’єш багато води: - «З бодуна, чи що?» Запитуєш чиєсь ім’я: - «Сподобався?» Ходиш весь день весела: - «Ти що курила?» |
- Вітаю! У газеті писали, що ти за заповітом отримав велику долю бізнесу твого тестя.
- У газеті - друкарська помилка. Не долю, а дулю. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:32. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010