![]() |
Вовочка тільки-но зібрався взятися за розум, але навчальний рік уже закінчився.
|
- Люба, я сьогодні йду на риболовлю в ніч!
- Знаю, одна щука вже три рази дзвонила! |
Купив папугу і питаю: ну що, дурнику, можеш говорити?
Відповідь вбила: я то можу, а ти, козел літати вмієш. |
Biтep в голові ніколи не буває попутним.
|
Таке враження, що тому хлопу, що постійно вимикав у нас світло, вручили повістку.
|
- Лікарю, я виграв морський круїз, але у мене морська хвороба. Що порадите?
- Перед відплиттям з’їжте тушкованих томатів і вінегрет. - І що, допоможе? - Ні, але на хвилях буде виглядати ефектно. |
Сидять двоє кумів. Один іншому каже:
- От якби вернути всі ті гроші что я пропив... - І щоб ти зробив? - Та пропив би ще раз... |
Вечір над річкою. Старий рибалка, нічого не впіймав, змотує вудки, бурмоче:
- Якби це так не заспокоювало, задушив би всіх! |
Шоколад удвічі смачніше, якщо вночі і не можна!
|
- Розумієш, я за здорове харчування: цільнозернова їжа, овочі, низький вміст вуглеводів...
- Коньяк будеш? - Так. |
На онлайн-уроці хімії Вовочка примудрився підірвати онлайн-школу.
|
Батько Вовочки у школі на батьківських зборах:
- Ну що ж вдієш, Вовочці в одне вухо влетіло, в інше вилетіло. Вчитель фізики: - Помиляєтеся, звук у вакуумі не поширюється. |
Вчені провели досліди з алкоголем. Виявилося, що горілка з льодом шкодить ниркам, ром із льодом шкодить печінці, джин із льодом шкодить серцю, віскі з льодом шкодить мозку. Виявляється, цей чортів лід неймовірно шкідливий!
|
- Дідусю, - питає онук, - тобі не страшно одному сторожити вночі платну стоянку?
- Страшно, доки не засну... - відповідає дід. |
Італієць коли робив форму скрипки - думав про жінку.
Іспанець коли робив гітару - думав про жінку. А про що думав росіянин коли робив балалайку? |
Перестаньте робити одні й ті самі помилки. Будьте сміливішими! Здійснюйте нові!
|
Швидко та ефективно вводжу у стан запою. Матеріал замовника.
|
Жінка гуляє з дітьми у парку зустрічає знайому сімейну пару.
- А що це ви без чоловіка гуляєте? - Він зараз зі своїм чотирилапим другом. - Не знали, що ви купили собаку. - Ми купили новий диван. |
Боятися треба не інопланетян, а людей, які їх бачили.
|
- Хочете приносити користь суспільству? Бажаєте, щоб дівчата бігли до вас назустріч, а іноді й за вами? Бажаєте, щоб на вас чекали у будь-який час, у будь-яку погоду? Автотранспортне підприємство запрошує на роботу водіїв автобуса!
|
- Студенти, ви знаєте, що таке наркоз?
- Ні. - Наркоз - це найкращий засіб уникнути порад пацієнта під час операції. |
Валер’янка - прекрасне заспокійливе. Всього 5 крапель на 200 грамів горілки і нерви як канати.
|
Збори митників з приводу дня народження співробітника.
- Може, «Мерседес» подаруємо? - Навіщо він йому. У нього вже 3 в гаражі стоїть. - Тоді може віллу на Канарах? - І це у нього є. - Ну, може тоді його одного на весь день працювати залишимо? - Ти що дурень - такий дорогий подарунок дарувати! |
Сантехніки після перенесеного інсульту та інфаркту п’ють виключно за здоров’я.
|
- Ти чого на полювання ідеш? На вулиці гроза!!!
- Може мені пощастить і блискавка заб’є зайця)) |
- Милий, чем більше я читаю казок, тим більше переконуюсь, що заяць - дуже тупа тварина. Ти теж так думаеш?
- Так, мій зайчик! |
За даними правоохоронців третина всіх злочинів скоюється в стані алкогольного сп’яніння. Ви вдумайтесь пишень - майже 70% злочинів здійснюють тверезі. Побачив тверезого перейди на інший бік вулиці, не ризикуй!
|
Жовте вино називається білим, бо робиться із зеленого винограду. Все логічно.
|
- Буратіно, чому від тебе так пахне? Знову цибулю їв?
- Я не Буратіно! Я Чіполліно. |
Хворому, якому робили обрізання, помилково зробили операцію зі зміни статі. Хворий, з жахом:
- Лікарю, невже в мене більше ніколи не буде ерекції?! - Буде, але тільки чужа... |
Сантехнік, який працює у великій комп’ютерній фірмі, завжди отримуватиме багато лайків. У туалет ходять усі.
|
- Ти довіряєш своїй дружині?
- Так, ось два роки разом живемо, і ще нічого не пропало. |
В нас удома останнім часом була така спека, що я нарешті не витримав і поставив кондиціонер. І знаєте, допомогло - з наступного дня почалися дощі, похолоднішало.
|
Вчора в мене був чудовий еротичний вечір...
Вона в сексуальній спідній білизні, на шикарному ліжку... І я... у сімейних трусах, з біноклем у будинку навпроти! |
- Оце прес! Які кубики... Можна я візьму один для бульйону?
|
- Ахулія, - вигукнув Гамлет.
- Офелія, - поправив зал. |
Коли ми одружилися, дружина взяла моє прізвише. Тепер я просто Ігор...
|
На роботу потрібно приходити або вчасно, або щодня.
|
Статистика стверджує: що кожен четвертий на землі страждає розумовим розладом, так що наступного разу перебуваючи в компанії з чотирьох, уважніше придивіться до трьох, і якщо з ними все в порядку - роби висновки.
|
По-справжньому не виспався, це коли вранці простягаєш руку до чашки з чаєм, налитого перед сном... А він гарячий!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:00. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010