![]() |
Цитата:
|
Discovery66! Привіт! Окей! Попробую що воно скаже! Потім відпишусь вечером спішу на роботу! Дякую!;)
|
Korpahec-зайди в меню до розділу налаштування TV. та пограйся виходами RGB,CVXS...та вибери нормальну картинку...
|
ugor! Добрий вечір! Іце нічого недало якраз я з цього починав з TV коли приніс мені клієнт. Буду пробувати на тюльпани! За пораду дякую!:)
|
Підскажіть чим можна замінити SM8012
|
Всім доброго дня! Хто має прошивку свіжу до ресівера AMIKO SPIEL mini. Ресівер включається і нерагує на пульт як працював показував канали і все включається і неорагує на пульт. Порадьте що робити!:cool:
|
А пульт провіряв?
|
sanela! Привіт! Пульт новий щось з ресом включається канали непоказує напульт нерагує шнура клієнтові недодали щоб попробувати прошити з компа незнаю навіть що йому казати.
|
Що мало новоі техніки є бракованоі, дай відповідь чи пульт робочий, перевір камерою від телефона, що значить канали не показують нема сигналу чи що?
|
sanela! Привіт! Пульт робочий на камері провіряв мигає світодіот. Прийдесься шити джітагом.
|
Korpahec , а непоказує то як?? взагалі нема синалу чи небачить дісеки. чи присутнє живлення (правильні)... і взагалі чи справний фотоелемент на панелі..
Думок багато))... може ще шити зарано.. |
Цитата:
|
kreshnot !Доброго вечора! Людина вже відправила ресівера там де купляла. А купляли на сландо в КИЇВІ! :) Буде тепер купляти через мене ось такі справи.
|
Привіт , підкажіть в тюнері DSR-5001 plus, на процесорі STI5518 ,немає відіо на тюльпанах та скартови, на однім скартови мерихтить,виход в бж. 3.3v=3.38v 7v=7.83v 12v=13.08v 23v=26v. Тюнер незапускався ,після заміни конденсаторів в бж, запустився але немає відіо. Підкажіть де ще потрібно помацати?
|
Цитата:
|
Привіт, хто може підказати таке.
Хочу батькам на дачі підключити ш@ру і є в них тюнер GI HD Mini ( вдома дивляться через лан порт або по вай фай антені ) Подивився на сайті лайф що покриття 3G вже присутнє, і є в них у продажі ось це (3G WiFi-роутер*HUAWEI E5356s-2, що підтримує технологію 3G+), якщо це купити і увімкнути цей роутер чи буде приймати ш@ру цей тюнер GI HD Mini по вай фай антені ? І ще одне ,якщо не буде сигналу ЗG то чи буде цей роутер приймати 2G ? |
Цитата:
На процесорі присутні 2.51в, та 3.35в. |
Vasja1805, живлення cpu перевіряється на всіх pin відповідно схеми(можно взяти любу на STI5518).Дивись на чому зібраний відеотракт,і починаючі з 34 pin продивитися всі літи(бо в них манія висихати),далі дивишся напруги живлення транзисторів ,комутатора ,перевіряєш їх , і т.д.
краще пробігтися осліком,бистріше |
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Vasja1805, по схемі 5в,що на вашому не знаю.
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Vasja1805, може пробитий,або тече
|
Мені потрібний список каналів амос астра і нотбірд в форматі excel або doc, щоб я міг посуртувати канали в тюнері по порядку. Хто має киньте сюди!!!
|
Цитата:
|
Привіт,порикомендуйте ресівер T2,який краще придбати?
|
romsat непогані поставий багато на них офіційна гарантія е
|
Доброго всім дня. Не підкажете чий клон тюнер Edision 1600 CI?
|
Цитата:
- Edison Tyran/1600-CI - Triax TX10/TX10-CI - Wodex 1000-FTA - Taplin 9000-FTA - Baff 9000 - Rex 9000 - Digibox 70400 - Digiquest 6400 - Delsat DSR-555 - Digital M40/M50 - Digital Telecom X-400 - Digitalbox Imperial DB-1/DB-1-CI - Strong S630SC |
Дай Боже всім здоров'ячка!!!
Хлопці, підкажіть мені який найкращий кардшаринг, чи може хто скинути логін та пароль і сервер, ну і куди перекидати кошти))??? Бажано як найдешевше)) Щиро вдячний за Ваші відгуки... |
Цитата:
|
Добрий вечір форомучани! Де можна скачати свіжу прошивку до ресівера GI HD mihi micro. Подякував!:)
|
А ти погугли і побачиш як всьо просто.
|
Підкажіть робочі частоти триколора на 36е для шари. І чи є там зараз що дивитись. А то давно не звертав уваги на 3к, сьогодні на досуге пробігся - малевич.
|
Доброго вечора всім. Таке питання. Приніс знайомий мені на ремонт тюнер Edision 1600 CI. Тільки він вже не паше. При включенні мигають дві крапки, а при виключенні видає "6:". Після того як спитав що робив, він відповів "намагався поновити канали і софт". Так потім вияснилось, що він скачав з нашого сайту прогу для прошивки і дамп для Eurocky 8004, оскільки він є його клоном. Так от, він дійсно клон цього тюнера? В нього вроді проц Ali 3329B. І чи можна його ще якось реанімувати?
|
Цитата:
Треба шукати з нього дамп або ПЗ і залити прогером |
Цитата:
|
Цитата:
Smart MX-04 |
Всім добрго ранку! Вчора мені попав в руки старий глобо дігітал 4100 причина така включаю в розетку на панелі стоять 0000 нулі незапускається. Що робити порадьте мені! Наразі подякував!:cool:
|
Для початку провір величину 3.3в і пульсації по нім.
|
на ги 8120 можна зробити дискавері на 4.8е по ему?
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:53. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010