![]() |
RUDKY, Це тюнера як брати-близнюки, я особисто надаю перевагу Gi 8120, але якщо немає його то ставлю Amiko SHD-8900...
|
Різниця у кольорі дисплею . Я радив би GI 8120 так як на них дворічна гарантія ;)
|
Amiko Alien SHD8900
Stbmodel: 09000A00 Edision Argus Pingulux Stbmodel: 09000800 Galaxy Innovations GI S8120E Stbmodel: 09000B00 Golden Media 990 CR HD PVR Spark LX Stbmodel: 09000700 SAB Unix F+ Solo (S902) Stbmodel: 09000E00 Dynavision Spark Stbmodel: 09000D00 це все клони, на процесорі Fulan 7111, і як на мене то тема теж повинна називатися "Обговорення приймачів на процесорі Fulan 7111" щоб народ не заморочувався що краще Аміко чи GI. |
Купив AMIKO 8900, завтра хочу від нього позбутися, сиділи сьогодні з товаришем цілий день біля того тюнера. Для шарінга впринципі міг би бути, але пробував дивитись XTRA TV. нічого не вийшло. Зареєстрував карту по інтернету, чекав годину, нічого не показує, мало того, при вставленні карти виключається емулятор і жоден канал кодований не показує. Потрібно витягувати карту і перезагружати тюнер. Дзвонив до оператора для активації, оператор відповів що тюнер складний і порадив перешити його старою прошивкою 1.2.07. Перепрошив і знову телефоную щоб включили сигнал на мій тюнер, сказали чекати 20 хвилин. Чекав 35, результату як не було, так і нема. Незнаю, чи то ми тупі, чи тюнер, чи той оператор? Може хтось мав такі подібні заморочки?
|
RUDKY ,для активації карти XTRA TV треба щоб на тюнері був включений канал Наше кино,на інших каналах активації карти не буде.
|
Цитата:
Цитата:
Ось нарив на одному форумі конфірурацію Цитата:
Версії Ему OsCam є для ресіверів на mips процесорах (ресівери DreamBox) та sh4 (Amiko 8900, OpenBox Cx і тд.тп...), версії ЕМУ для sh4 діляться на версії для Е2 і Спарк... |
Дякую за пораду, але я собі ради з тим тюнером не дам, трохи в мене нерви здають, попередній тюнер в мене був Ортон 403, зараз думаю, чи не взяти Ортон 405, що скажете?
|
RUDKY, Ну блін, чого Вас усіх на ті металоломи, з закритим ПЗ тягне ??? Я ж Вам конфігурацію OSCam виложив. Невже так важко підгрузити з уплоаду Аміко в Спарк ЕМУ OScam. Потім відредагувати на ПК і залити по FTP в ресівер відповідні файли...
Ось тут досить повно розписано налаштування OSCam для брата Вашого ресіверу - GI s8120.... А ось тут досить докладно розписана робота цього ЕМУ для іншої лінійки sh4 ресіверів - Фортіс, самі бінарніки до Вашого Фулана може не підійдуть, зате все розжовано до дрібниць - що куди і як редагувати/прописувати... |
RUDKY,
А що тобі мішає Х-тру на мсas дивитися? |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:35. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010