![]() |
На усі глобоподібні 20 грн. На інші трохи дорожче,в залежності від тюнера.Якщо руками 35 мінімум.
|
Якщо зашивати те,що зробив своїми руцями,то можна-30 грн,а якщо-чуже-хватить-10 грн
|
Цитата:
Просто прошивка повинна бути,як свіжою, так і якісною.І ще,маючи постійних кліентів бажано не змінювати привичний порядок каналів. А ціни диктує ринок.lmy |
Я рахую що прошивку потрібно збільшити в ціні.В данний час все дорого.http://s10.rimg.info/a3c61faf5dab61a...84e6a13ca7.gif
|
Підтримую. Я зараз особисто шию прості тюнера (Аріони, Глоподібні, Опенбокси, Техносати, Евроскаї) по 30 грн., а лінуксові по 80 грн. Бо свою роботу треба цінити, чому водопровідник який приходить до Вас зробити дрібний ремонт у ванній (поміняти кран) бере за свою роботу 100 грн., а ми повинні шити за дякую ??? Невже щоб поміняти водопровідного крана треба більше розуму і досвіду чим прошити ресівера ???
|
Власно я повністю згідний,що ціна на теперішний час повинна бути більшою,вже пробував піднімати,но усі навкруги шиють по 20 грн.І взагалі з цінами на послуги і встановлення у нас повний абсурд.А домовитись з усіма ніяк невийде.Вот і маєм,-що маєм.
|
Цитата:
|
у нашому регіонi цена коливається в межах 50-60 грн.
|
В селі прошиваю за 50-ть яєць, або курку. В місті за гроші від 30 грн."Глобоклоники" якщо не терміново. Терміново ( зняти і поставити) з доставкою - 60 грн. Терміново з доставкою і порадами господині чи господаря - 100 гривень + 10 гривень на валерянку.
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:52. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010