![]() |
bogdan boick,1. Несправний ЮСБ подовжувач - десь некотакт у китайському проводі
2. Надто довгий ЮСБ подовжувач більше 4 м |
Slavon ти хочеш сказати що мені краще працювати без ЮСБ подовжувача і ніяких проблем уроботі модему небуде. Дякую наперед зповагою bogdan boick.
|
bogdan boick, проблеми завжди були і будуть.
Вам відповіли на конкретне питання Цитата:
|
Хто в курсі "БІССова" трк Україна ,буде показувати під час матчів ліги чемпіонів,чи знов будуть виключати?
|
БІСС його знає :o
|
Будуть !!! Викачка грошей продовж.......!
|
Цитата:
Цитата:
|
Син поміняв Windows XP той хто ставив не поставив ні одного драйвера де їх скачати.Мишкою кручу за колко біжать кадри,а не рухаїться поступово як було раньше.Допоможіть як ліквідувати неполадки які і де скачати драйвера.
|
lova-2, 1. На сайті виробників заліза Вашого ПК. Для діагностики заліза ПК використовуються проги - Еверест, Аїда, Сандра
2. Можно використовувати готові збірки драйверів, наприклад я використовую DriverPack Solution та Драйвера - SamLab.ws P.S. Цитата:
|
slavon, Нічого не можу зробити щоб не бігли кадри як кручу колком на мишці.
|
lova-2, Зкачайте і поставте необхідний драйвер відеокарти Вашого ПК...
|
slavon, Нічого не виходить дальше біжат кадри,допоможіть як їх зупенити.
|
lova-2, тут драйвера непричому,схоже якісь проблеми з монітором.Перевірте монітор.
|
Драйвери можуть бути і дуже при чому...хоча проблема може буть й в моніторі чи відеокарті
...про всякий випадок-гляньте,чи добре зафіксований кабель між монітором і компом...та на 90 відсотків вам треба драйвер |
А який драйвер пів дня ставим і нічого не помагає,перед заміною Windowsa Xp усе було нормально.
|
Для кожного монітору-інакший) закачайте драйвер геніус(як зверху казали)-він сам знайде всі дрова які вам потрібні
|
U4EL, спорити не буду,але не разу небачив щоб кадри бігли зза дров.
Якщо ти спец по компах .то може підкажеш як поставити вінду, коли при установці пише -нет или повреждён файл І863 і ніяка вінда не стає |
lova-2,
U4EL, kreshnot, Як то йому поставили віник без дров для чіпсета? Що то за майстер такий? Моя думка версія віника трохи новіша,і проблема в заюзаній мишці!!! |
От хто скаже,як обновити базу сінгатур ,після відновлення системи, в ноді32 4тому,коли пише база сінгатур 16,09,2012,а успішне оновлення 23,09,2012?)))) Раніше він через день сам оновлявся,може і цього разу таке буде,просто цікаво,чи є якийсь вихід,щоб зразу обновити?????
|
Цитата:
...а в сусіда-просто дротик випав-теж плило ...всяке бувае |
U4EL, дякую за відвертість.
Питання в силі Цитата:
|
yura150480, Є такі "майстри", з установочного диску вінду постав і спокій, а далі хоч трава не рости...
|
Цитата:
|
Цитата:
П..ць планці ОЗУ.Поміняв все ОК. |
Цитата:
Також можна шукати в неті "offline" оновлення НОДу і оновлюватися з локальної папки ПК, для них взагалі ключі не потрібні, раніше ці оновлення без проблем можна було качати з форуму samlab.ws, десь з рік як їх звіти прибрали.. Тож як кажуть google Тобі на допомогу... |
slavon, Або я не так виразився,або ти не зрозумів питання,ключі нормальні ,треба просто дочекатися наступного оновлення через нет, для сайта з якого беру ключі відключив фільтрування.Мене цікавить чи десь зберігається файл з останьою вдалою обновленою базою сінгатур,щоб потім з допомогою файлу обновити базу ? А ключ буває живе від 1го до 10ти днів!!!
|
Цитата:
|
З"явився новий ресивер SkyPrime HD.Можливо хто знає до нього прошивку і де її взяти,відгукніться.
|
У темі 2 долучень
yura150480, Консультувався з колегою він "викулупує" оновлення для НОДу зі свого установленого на ПК НОДУ програмкою n32upgen3v. Багато антивірусних програм визначають ту програму як Rickware, тому що б виложити її перейменував архів змінивши назву файлу на нейтральну + додав подвійне розширення дос. Потім ще раз заахівував/порізав раром на 2 частини. Щоб викулупати його положіть обідві частини файлу у одну папку, розпакуйте, потім заберіть подвійне розширення з файлу і знову розпакуйте.
|
чи появляться зникші транпондери на амосі -10722,10806,10759
|
Цитата:
|
вже 3-го тюнера підставив- тіж канали нероблять, решта на амосі працює
|
Цитата:
|
w124, Які решта ??? Канали і параметри ТР (частота, поляризація, швидкість потоку) повністю напишіть які показують, а які ні...
|
короче вчора показували 1+1, твкиїв, стб , перш нац, куйтв, уніан, новий, тві, сіті..
сьогодні вже нероблять, а решта на амосі працює |
Підключи прямим кабелем головку-ресивер і якщо не буде картинки,то може появилась перешкода перед тарілкою,або замінити головку.
|
w124,Щойно перевірив - ТР 10722/Н/27500 та 10759/Н/30000 10806/H/3000 працюють, сигнал відмінний, 10, 9 і 8 дБ по шкалі Дріма 500ХД відповідно. Дивіться проблему у себе. 10759/Н/30000 може не працювати якщо у безпосередній близкості до голови на Амос стоїть друга антена направлена на 36Е з НТВешним конвертором (частота гетеродину 10750), чому немає 10722/Н/27500 та 10806/H/3000не знаю ???
|
Всім добрий вечір скажіть будь-ласка де подівся канал ДТВ на 75 грд.І ДЕ ЙОГО МОЖНА ЗНАЙТИ?
|
Цитата:
Треба вказувати на якій частоті цей канал. |
Цитата:
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:05. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010