![]() |
а може то проблема в нестачі dll????? Може якого симулятора хоче??? |
Цитата:
|
Ладно... Поки що чіпати не буду, в разі потреби прошивки прошию на стац. комп'ютері.... А на ноуті при нагоді і переставлю вінду.... Всім дякую за допомогу!!!
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Підійшло!!! Спасибі!!!
|
чи може jsc sport робити на globo 4000
|
Цитата:
|
Може але потрібно шарінг.ukrprof
|
Щось я не в темі!
Є підтримка софта з карточкою? в тюнері маю картопримач хотів б поставити клієнту на екстру! |
Цитата:
|
svovka, а картоприймач для чого хз:)
|
Цитата:
|
svovka, аа..тепер зрозуміло дякую!
|
Привіт всім! Можливо в кого небудь десь завалявся старий софт 3.3.85 то викладіть будьласка??? А то де я тільки не шукав його і на яких сайтах-ніде немає...
|
У темі 2 долучень
Вибирайте на свій смак.
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Цитата:
|
Питання до знавців... Чомусь не можу вивантажити на комп із ресивера стартрек 550д список каналів або ж весь софт, починається вивантаження, доходить десь до 20-50%, відлік відсотків зупиняється. Завантажувач видає "Transfer failed" і на ресивері засвічується "0001". З компа на рес без проблем... Раніш теж таке бувало, то скачав іншого завантажувача і все прцювало нормально а зараз знову теж саме...
|
arki, ти на БЖ подивись,може ремонт потрібен?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
На напруги , які написані на Б/Ж 3.3v,5v,12v,24v,30v і тд. тестром міряєш та робиш висновки , яка напруга не грає міняєш кондюки :o
|
Доброго вечора панове, пітрібна допомога по тюнеру Cosmosat 7100, при вкючені все нормально запускається, працює секунд 5 і тухне морда і далі все. По напругам:
-3,3в - 3,3в -3,3в - 3,3в -30в - 26,3в -5в - 4,9-5в -5в - 4,9-5в -22в - 21,2в -12в - 10,5в |
Цитата:
|
Цитата:
|
sanela, цікавлять напруги БЖ коли відключається тюнер
|
Панель живиться 5вольтами,а в цих космосатах в бж стоїть D882 в ролі стабілізатора з *дивовижними* режимами ,особливо температурними і на його виході майже небуває 5в а десь 4.7-4.8в.Може бути пробитим..,а яка напруга на його колекторі?Інакше треба починати з провірки імпульсів даних і тактів що йдуть на здвиг\регістр.
п.с Замало -12в - 10,5в що є опорою для 5в.С10 в БЖ я би поміняв. |
Цитата:
|
Щойно підключив знову вродіби запрацював але взагалі немає сигналу і ще перед цим пару раз сам пособі перезагрузився, підкинув інший тюнер все нормально працює.
Також підключав з навантаженням і без, коли підключаю без все працює нормально, коли з навантаженням то вирубає морду і зависая якась цифра або перезавантажується. І щойно замітив два вздутих конденсатора під шиною С17, С23. |
sanela, міняй всі електроліти в БЖ
|
З цими БЖ треба бути обережним.Вони ніколи невирубуються а в основному взриваються від шима до конденсаторів вторички ,коли висихає С17 по 5в.
Напруги тоді піднімаються до 60в по шині 24в і 30в по 12в.Потрібно постійно їх контролювати. |
привіт для чого старий софт 3.3.85 ?
Прошиваеться флешка jtag все ок але тюнер не стартуе може дамп не підходить ? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Подивись роз*єм від морди до матплати,може погано вставлений
|
Тані з розємом все нормально
|
А напруги на виході БЖ у нормі?міряв?
|
*в бж стоїть D882* - яка напруга на колекторі і емітері ?
|
Друзі! Допоможіть з БЖ Cosmosat 7100! Всі напруги завищені відсотків на 10.
Електроліти поміняв всі - результат негативний. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:48. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010