![]() |
Продам Nokia 5070
Все працює без глюків (батарея 3 дні стабільно)
http://www.mobilephoneinfoz.com/imag...shed%201_1.jpg Стан на 4 Пропонуйте ціну... |
Продано.
|
Продано за 40грн
|
Продано
|
Спецкомплект
Розмір:104-108 Зріст : 182-186 Утеплення відщіпається (від бушлата та штанів при потребі) Розмір чоботів літнє -43 ,зимове 46 Все абсолютно нове! http://img01.slando.ua/images_slando...nnaya-lvov.jpg http://img03.slando.ua/images_slando...fotografii.jpg http://img01.slando.ua/images_slando...oda-i-stil.jpg |
Продам Openbox S1 оригінал
Рес стояв в гаражі, включався (не більше сто разів) тільки на футболи, зараз не нужний, до нього є все. Тел 095-691-30-71, 063-208-19-65.
|
bilich,ціну відразу оголошуйте ...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
1.тюнер DVB-S/mpeg2, ціна на новий, зараз, завищена як мінімум 2 рази (більше #2) 2. Завтра СС кине підтримку - що будете робити + багато провайдерів переходить DVB-S2/mpeg4 |
Цитата:
яку він ціну пропонує? |
Цитата:
2. Так. якщо НТВ+ й трико підуть з кардшарингу ( а це хтозна коли буде)- шарити Екстатв- теж вигідно ( по крайній мірі для більшість людей, котрі шарять за деяких програм- охота й рибалка,футбол+, й т.п.) |
Цитата:
Цитата:
|
Продам Аспіратор М822
Б/у але робочий.
2500грн Фото при потребі зроблю. |
Цитата:
|
Цитата:
|
bilich, мороки?з чим?
|
Продам Аміко 8900
Продам Аміко 8900, клон, зроблений добротно, куплений кінцем березня 2013 року, в роботі практично не був.
Прошива з правленим автораном, 1.2.65. Можу поставити іншу версію за бажанням, а також Енігму за вашим бажанням. 700 грн, пересилка моя. |
Я навпаки брав би дріма там проблем ніяких !!! Проблема одна називається "Криві руки"
Чи Опен С1 чи GI 2126 і вся хренотєнь того роду це тормоза кончені на шарі :o Особливо коли редагуєш список каналів ,а потім чекаєш хв.10 поки відкриється платний канал :D За то бабло лібше взяти GI Mini,або U2C S+ Хоча б HD но відносно :o |
hmura, як на мене з дешевих для шари ідеах х800
А опен s1 вартує не 250 а і 300 |
Ростік незнаю як ти но я вже той хлам на шару не ставлю бо ще рік часу і в MPEG2 DVB-S Не буде,що дивитись то 100 %
|
hmura, я ставлю з дірами 320 більшасть 820 модуль вставити!
|
Я ставлю як мінімум S8120 в більшості випадків з WiFi свистком так як інтернет є майже в кожній оселі
P.S. Ростік чекаю відповідь на моє ПП |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Панове, добре що пішла ця розмова, де хто правий що треба йти на новіше, але поки що дуже не відоми куди і як , а С1 вже перевірений і головне що я його продам всерімно не тут то там не за 250 а скажимо за 200, клієнт трапиться а ні то буде на той год опять в гараж. Одне що дивує що продають опени 820 за такуі ціни, а С1 це зовсім друге.
Цитата:
|
bilich, Усе мені відомо ...
Я не ділю тюнера на "для тих" чи "для не тих" користувачів ... У мене є користувачі які так само добре користуються тюнерами на лінуксі (Е1 та Е2) і користувачі зі софтовими тюнерами... Якщо людина дуб то вона з пульту запоре як 1 та і 2 другі... |
Продам оперативку до ноутбуків
DDR3 2GB PC3-10600S в наявности 2 штуки
DDR3 1GB PC3-10600S 1GB PC2-6400 NTPCB00043P |
новий прихід
прихід телефонів
|
Продав.dresmille
|
Yaro, а фото можна?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Інколи фото просять із цікавості-навіть не думаючи купляти...
|
Є якась культура спілкування - хоч якась відповідь, але відповідь. Я ж нікого не силую, прикупив братові, а він відмовився :) Та нічого, пригодиться...
|
Sony Playstation 3 160GB
Продам Sony Playstation 3 160GB .
Установлена прошивка 4.20(офіційна ),до того стояла 3.55(кастомна ),але випадково :) обновилась через інет. Комплектація повна ,є коробка,інструкція (2 роки як куплена,стан на 5+),диск з ліцензійною грою. При потребі викладу фото. Ціна 2100 грн.,можливий обмін на телевізор LCD . Або прошию її (на кастомну прошивку ),якщо хтось вміє це робити за відповідну платуtvsat-prof |
Ціна вниз, 650грн. Всі інші умови в дії.
|
куплю тюнер до 100гр
Куплю робочий тюнер в межах 100гр...Пропонуйте в кого є нормальні на вигляд аппарати! Ще шукаю материнку від Locus 4100..
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:42. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010