![]() |
Згоден з вами.Ніколи непрошиваю людям тюнера чужими дампами.Тому знаю скільки забирае часу створення своїх дампів.За 20 гривень нехай прошивають ті хто скачують чужі дампи з форумів.Більшість таких прошивальщиків лінуються навіть посортувати канали.Тому неварто викладати на форумах їм все готове на блюдечку.
|
звами повністю згоден
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Вчора фактично день пішов на корегування списка та ключів на Pioneer1430 по всій орбіті з 15W - 53E (знайдіть на інакших форумах хто робить для них ці списки та ключі з краін бувш. СРСР - не знайдете!) - сьогодні він буде на форумі "прикручений" для всіх. Так, це моя добровільна справа - цю працю робивши я ні коли не плакався, як це тЄжко, чи т.п., но мовчати, що це 1.5 каналу та 0.5 ключа в місяць (особливо по основних супутниках) я не буду - це повна х...я! Давайте цю розмову припиняти, бо кожний лишиться при своій думці, а комусь, щось доказувати я більше не буду! |
Ну й прошивайте за 2 гривні ваше право.Але поважайте працю й інших.Я добре знайомий з роботою інших форумів.Бачу скільки роблять для людей корисного шановні -SavSav.Madi.Sat-Prof та інші.І як сказав шановний маді багато людей користуються чужою працею на шару й навіть віртуально не дякують.
|
Коли я допомагаю матеріально і фінансово людям і безпритульним песикам і котикам, мені кажуть: і що тобі з того є???А тобі хтось допоміг?Вибачте, просто хочеться порівняти форум з благодійністю....Чи є щось спільне?Я не спец, але дякуючи хорошим людям з форумів, багато чому навчився. Наголошую!На те існують форуми- щоб ділитися і допомагати одне одному.І так має бути в житті, а не інакше!
Тема -ціни на прошивку, той пишіть хто скільки бере, без відхилень. Я беру 20гр за прошивку своїми і скачаними прошивками+зміна в ціні, в залежності від складності.... Вибачте! |
30 гривень за безлінуксові ресівери типу Жлобо, Евроскупердяй, Жобенбокс і 80 грн. за Лінуксові на Е2
|
На даний час прошивати беруться всі ,в нас прошивка 20-30 гр.
Конкуренціі валом,але що шиють!!!!Приходиться (робити свою прог, ,мати декілька ресів історія точно така як уsavsav )з ним згіден на всі 100%. Прошивка"чужим " і стар. ресів 40 гр. |
Я в ахує... через то і зарабляє 150 долярів що ледь стає на хліб!Горе майстер...
Цитата:
|
Цитата:
Памятаю як в мене на фірмі в ПК, згорів після завершення гарантійного терміну, один БЖ а разом з ним пратично весь системний блок... Яке було здивування коли я разом з напарніком-електронщиком почали розбиратися чому так сталося, виявилося що фірмовий блок був відремонтований на фірмі яка поставила нам обладнання, при чому був замінений один з конденсаторів в БЖ на ще напевно совіцький , який вистрілив і залив електролітом усю плату БЖ, в результаті попадання зміної напруги 220В у низьковольтні коло постіного струму - в стистемнику лишився живим тільки СД-привід і мишка... До чого я це все веду - такий дешевий ремонт може вийти ну дуже дорогим, або як кажуть в народі : "Дешева рибка - йухова юшка"... |
Привіт. Повчально ви розказуєте про даного майстра, от візьміть скільки він відав за обладнання для ремонту і бере копійки за ремонт апаратури і їздить закуплятись деталями. Чоловік вміє робить і хоче набрати побільше клієнтів, чи хто зна за яким він принципом робить але такі, що взагалі повні дуби в ремонті а гроші беруть ще які великі. Я теж колись робив за малі гроші а зараз встановив ціну 80 (чого? сигарет чи грн?) ремонт , прошивка 35. Так і тримаю у нас ціни на прошивку 30-40 гривень, ремонт 100-120. Такщо кожен повинен сам цінувати свій труд.
|
:Dце була реклама майстра.вот тепер народ повалить до него
|
Ну чому ж реклама? Сам таких майстрів знаю. Я, як починав, теж робив за копійки. Зараз ні.
|
Принесли на прошивку рес.SKYBIRD 300 клієнт забув код,без нього ні настройок ні ключів ввести. Перегуглив як міг .перепробував всі майстер коди.
В результаті прошив по новому ввівши канали і ключі вручну 50грн,клієнт віддав без проблем.після того як йому не прошили "прошивальщики ті що шиють жлобіки за 20 грн",яких в нас розвелося....!!?? |
Цитата:
|
Піпец, можна подумать, що ми тут граматику вчимо.
|
Цитата:
Цитата:
Вибирати Вам. |
Цитата:
Будеш далі таку ахінею нести - трохи відпочинеш, даю слово. Підучишся трохи грамоті, а то стидно з таким і на люди виходити... Нічого особистого. |
Цитата:
|
Porter - красава! :) dresmille dresmille dresmille :cool: ukrprof ukrprof ukrprof...Хоча і так блохи полишалися, але зразу текст можна сприйняти. Ясний пень, тут не форум філологів, але ж як приємно поглянути на нормально оформлений текст! Молодца, слів нема...dresmille dresmille dresmille
|
Шию по 15грн
|
Прошиваю безкоштовно(правда тільки собі)http://smiles.kolobok.us/big_standart/biggrin.gif ,а так прошив би за десятку,Спарки,фортіси + плагіни за 30ку.....
|
Zhora15, не думаю що якщо б робили СВОЮ підтримку каналів то не робили за 10грн
|
sat-prof,
А що там складного,береш менш-більш нормальний дамп(список каналів),і з пульта додаєш ще зо три штуки,вже супер невезіння якщо на якийсь з них треба ввести ключ,канали ті що потрібні нашим людям появляються один-два в місяць і то якщо погода хороша.....Звичайно можна робити як робить один .... ,продає напів прошитий тюнер,а потім ходить по 50грн і додає по 1-2 канали ,ключа....Я не займаюся прошивкою ,можливо це дійсно замахує,не знаю.....Власне я тут нічого важкого не бачу .....ІМХО |
Zhora15, І в нашій місцевості є такий "прошивальщик" -50 грн. Їде на село подай йому каву і не одну, і з реса на рес.(Глобо) транспортує і зась !
На даний час ресів ??? А ще несуть Стронги.Хумакси,Смарти(Рапідо,Х4,Х5).А-стари.Самсунги,Джокер-Медіа,Скай-Бірди.... В деякі 2-3 ключі і канали вкидаю ,але несуть ті в яких навіть Україна непрописана,а скільки ще добавки це зрозуміло. Краще пити каву і рахувати гривні . |
Це все вже обговорювалося ТУТ!
|
50гр
|
У нас беруть 30грн - сам прошиваю по 20
|
У нас є один чудак-шиє безкоштовно.
А хто в курсі за ціну перепайки проца?(без ціни проца) просто цікаво. |
Цитата:
|
У нас такий менталітет, краще "попаритись" пару але днів і зробити самому , але не дати заробити другому:D
|
В мене таке саме вселі несуть на прошивку коли вже так доконає клієнт реса доки все не постирає!:o
|
глобо 4100с під нтв 36 градус шию по 50гривень
остальні тюнера по 35 гривень ціни не збираюсь скидать, внас за 4 канала беруть 40 гривень |
Цитата:
Взагалі яка різниця??? Дамп він і є дамп ,і ш"ється одинаково,не залежно від того які там супутники і список каналів ,чому ціни різні???? |
Цитата:
A так я думаю, замiна 20-30 гривень.Це замiна процесора, а не ремонту тюнера. |
У нас то всі тримаються ціни 20грн за прошивку.
|
60гривень замiна процесора все пiд ключ.
|
Взагалі з моєї точки зору - назва теми дивна. Нє, ну серйозно. Хто як себе і свою працю поважає, наскільки серйозно відноситься до клієнтів - таку ціну і ставить. Головне - не занижувати нижче плінтуса, бо буде собі з кишені, і не задирати до небес, бо не зрозуміють та підуть до іншого. А дивність цієї теми в тому, що на якого милого такі дані виносити на суд інших ??? Я беру стільки, а я стільки...Не розумію, хоч трісни...:eek:
|
в нас проци під глобо 4100с заміна перепайка без вартості проца 140 гривень
|
А з процом 200 ? Ціна нового тюнера 150 , народ ведеться ? :o
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:07. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010