Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Загальний розділ! (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Ціни на прошивку тюнерів? (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=487)

wasul 21.10.2012 02:39

Згоден з вами.Ніколи непрошиваю людям тюнера чужими дампами.Тому знаю скільки забирае часу створення своїх дампів.За 20 гривень нехай прошивають ті хто скачують чужі дампи з форумів.Більшість таких прошивальщиків лінуються навіть посортувати канали.Тому неварто викладати на форумах їм все готове на блюдечку.

vimpel 21.10.2012 08:17

звами повністю згоден

Zhora15 21.10.2012 08:59

Цитата:

Допис від wasul (Допис 75508)
Тому неварто викладати на форумах їм все готове на блюдечку.

Пане ви думаєте ,що сатпроф,єдиний форум в мережі,боюся вас розчаруватиhttp://smiles.kolobok.us/big_standart/secret.gif,деяки люди скріпти платні викладують,то що ім дамп,до тюнера,яким користуються,ну вже зовсім скупі люди!!! ІМХО
Цитата:

Допис від wasul (Допис 75508)
Тому знаю скільки забирае часу створення своїх дампів

Що там створювати,коли в місяць появляється 1.5 каналу і 0,5 ключа(таких що людям потрібні)

savsav 21.10.2012 11:49

Цитата:

Допис від yura150480 (Допис 75511)
Що там створювати,коли в місяць появляється 1.5 каналу і 0,5 ключа(таких що людям потрібні)

Ну-у-у далеко не так - позавчора фактично день пішов на Ferguson Ariva HD, щоб по всій орбіті з 15W - 60E налаштувати зміни з 23.09.12. список каналів та ключі (з ключами в ньому ну дуже багато мороки...) - ДАМП, список та ключі з вчорашнього дня на форумі "на блюдечке с голубой каемочкой лежат."
Вчора фактично день пішов на корегування списка та ключів на Pioneer1430 по всій орбіті з 15W - 53E (знайдіть на інакших форумах хто робить для них ці списки та ключі з краін бувш. СРСР - не знайдете!) - сьогодні він буде на форумі "прикручений" для всіх.
Так, це моя добровільна справа - цю працю робивши я ні коли не плакався, як це тЄжко, чи т.п., но мовчати, що це 1.5 каналу та 0.5 ключа в місяць (особливо по основних супутниках) я не буду - це повна х...я!
Давайте цю розмову припиняти, бо кожний лишиться при своій думці, а комусь, щось доказувати я більше не буду!

wasul 21.10.2012 12:03

Ну й прошивайте за 2 гривні ваше право.Але поважайте працю й інших.Я добре знайомий з роботою інших форумів.Бачу скільки роблять для людей корисного шановні -SavSav.Madi.Sat-Prof та інші.І як сказав шановний маді багато людей користуються чужою працею на шару й навіть віртуально не дякують.

D-Misha 21.10.2012 12:35

Коли я допомагаю матеріально і фінансово людям і безпритульним песикам і котикам, мені кажуть: і що тобі з того є???А тобі хтось допоміг?Вибачте, просто хочеться порівняти форум з благодійністю....Чи є щось спільне?Я не спец, але дякуючи хорошим людям з форумів, багато чому навчився. Наголошую!На те існують форуми- щоб ділитися і допомагати одне одному.І так має бути в житті, а не інакше!
Тема -ціни на прошивку, той пишіть хто скільки бере, без відхилень. Я беру 20гр за прошивку своїми і скачаними прошивками+зміна в ціні, в залежності від складності.... Вибачте!

slavon 21.10.2012 13:10

30 гривень за безлінуксові ресівери типу Жлобо, Евроскупердяй, Жобенбокс і 80 грн. за Лінуксові на Е2

walik 21.10.2012 19:56

На даний час прошивати беруться всі ,в нас прошивка 20-30 гр.
Конкуренціі валом,але що шиють!!!!Приходиться (робити свою прог, ,мати декілька
ресів історія точно така як уsavsav )з ним згіден на всі 100%.
Прошивка"чужим " і стар. ресів 40 гр.

sat-prof 28.10.2012 11:59

Я в ахує... через то і зарабляє 150 долярів що ледь стає на хліб!Горе майстер...
Цитата:

— Він бере недорого, — запевняє
Михайло. — Два роки тому я купив
із рук комп’ютер за 300 доларів і
монітор до нього, 20-дюймовий.
Недавно він поламався. Повіз його
до Ужгорода. Там сказали, що морочитися не варто. Я наполягав, і
майстри запросили 320 гривень. А
Михайло поремонтував за 50. У
блоці живлення просто вийшов з
ладу конденсатор. У німецькому телевізорі ”Рекор”,
що належить 45-річному Василеві Колодію з села Нересниці Тячівського району, Фанта замінив
мікросхему. Заробляю 150 доларів на місяць — За ремонт і деталі Міша взяв 80
гривень, — ділиться Колодій. — Оце
привіз іще й музичний центр. Але
майстер каже, що треба чекати
тиждень, бо він не має такої деталі. За деталі замовники
розраховуються окремо. За
полагоджений телевізор Михайло
бере 25–30 грн, за заміну кінескопа
— 25 грн. Блоки живлення
ремонтує за 20 грн, тюнери до супутникової антени — за 25 грн. А
в Ужгороді за таку роботу беруть не
менш як 80 грн. Телевізор
полагодять принаймні вдвічі
дорожче. Деякі види ремонту — 440
грн. — По запчастини раз на місяць
їжджу на радіоринок до Львова, —
каже Фанта. — Пакую їх у великі
дорожні сумки, везу автобусом.
Ремонтну апаратуру купував
поступово. Паяльну станцію, наприклад, придбав торік за тисячу
гривень, осцилограф у мене вже
десять років працює. Апарат ”Квін
Тав” для тестування кінескопів
купив у Києві два роки тому за 750
гривень. Принаймні раз на місяць Фанта
виїжджає до віддалених гірських
сіл. Витрати на дорогу клієнти
оплачують окремо. Ремонтувати японську апаратуру
Михайлові важче. Новинки вивчає в
Інтернеті. Для цього проклав удома
мережу. — Коли треба розібратися у схемі
телевізора, задаю пошук у
google.com.ua, — пояснює. — Часто
заходжу на сайт monitor.net. Туди
телевізійні майстри скидають
знайдені схеми і свої поради. Буває, раджуся по телефону зі знайомими,
які теж ремонтують техніку. — За місяць заробляю десь 150
доларів. Вистачає на шматок хліба.
Витрати на апаратуру повільно, але
окуповуються.
gazeta.ua/articles/money-newspaper/201019

slavon 28.10.2012 12:21

Цитата:

Він бере недорого, — запевняє
Михайло. — Два роки тому я купив
із рук комп’ютер за 300 доларів і
монітор до нього, 20-дюймовий.
Недавно він поламався. Повіз його
до Ужгорода. Там сказали, що морочитися не варто. Я наполягав, і
майстри запросили 320 гривень. А
Михайло поремонтував за 50.
Дибіл той Михайло конкретний...
Памятаю як в мене на фірмі в ПК, згорів після завершення гарантійного терміну, один БЖ а разом з ним пратично весь системний блок... Яке було здивування коли я разом з напарніком-електронщиком почали розбиратися чому так сталося, виявилося що фірмовий блок був відремонтований на фірмі яка поставила нам обладнання, при чому був замінений один з конденсаторів в БЖ на ще напевно совіцький , який вистрілив і залив електролітом усю плату БЖ, в результаті попадання зміної напруги 220В у низьковольтні коло постіного струму - в стистемнику лишився живим тільки СД-привід і мишка...
До чого я це все веду - такий дешевий ремонт може вийти ну дуже дорогим, або як кажуть в народі : "Дешева рибка - йухова юшка"...

vimpel 28.10.2012 14:02

Привіт. Повчально ви розказуєте про даного майстра, от візьміть скільки він відав за обладнання для ремонту і бере копійки за ремонт апаратури і їздить закуплятись деталями. Чоловік вміє робить і хоче набрати побільше клієнтів, чи хто зна за яким він принципом робить але такі, що взагалі повні дуби в ремонті а гроші беруть ще які великі. Я теж колись робив за малі гроші а зараз встановив ціну 80 (чого? сигарет чи грн?) ремонт , прошивка 35. Так і тримаю у нас ціни на прошивку 30-40 гривень, ремонт 100-120. Такщо кожен повинен сам цінувати свій труд.

hacjka 28.10.2012 14:07

:Dце була реклама майстра.вот тепер народ повалить до него

vimpel 28.10.2012 14:45

Ну чому ж реклама? Сам таких майстрів знаю. Я, як починав, теж робив за копійки. Зараз ні.

walik 31.12.2012 20:37

Принесли на прошивку рес.SKYBIRD 300 клієнт забув код,без нього ні настройок ні ключів ввести. Перегуглив як міг .перепробував всі майстер коди.
В результаті прошив по новому ввівши канали і ключі вручну 50грн,клієнт віддав
без проблем.після того як йому не прошили "прошивальщики ті що шиють жлобіки за 20 грн",яких в нас розвелося....!!??

Yaro 31.12.2012 21:07

Цитата:

Допис від vimpel (Допис 75760)
привіт повчально ви росказуете про даного майстра от візьміть скільки він відав за обладнання для ремонту і бере копійки за ремонт апаратури і їздить закуплятись деталями чоловік вміе робить і хоче набрать побільше кліентів чи хто зна за яким він принципом робить а е такі що взагалі повні дуби в ремонті а гроші беруть ще які великі я теж колись робив за малі гроші а зараз встановив ціну 80 ремонт прошивка 35 так і тримаю внас ціни на прошивку 30-40 гривень ремонт 100-120 такщо кожен повинен сам цінувать свій труд

Звізда в шоке...ні ком тобі, ні крапок, взагалі без розділових знаків. 3,14здєц, однако...ти в школу ходив? Чи поза школу? Як можна ОТАК накалякати??? Сумно...

vimpel 01.01.2013 08:07

Піпец, можна подумать, що ми тут граматику вчимо.

kreshnot 01.01.2013 09:42

Цитата:

Допис від vimpel (Допис 78459)
піпец можна подумать що ми тут граматику учим

Граматику вчити треба було у школі.
Цитата:

4.Публікація повідомлень

6.Намагайтеся не робити граматичних помилок в повідомленнях – це створить негативне враження про вас
це витяг з правил форуму,якщо ви їх читали.
Вибирати Вам.

Yaro 01.01.2013 10:12

Цитата:

ОТ на це в тебе ума вистачає, а на пару ком чи крапок вже зась. Таку писанину важко не лише читати, а й зрозуміти, чого дописувач хоче і який зміст повідомлення. Як можна нормально відреагувати на таку писанину? Ти б хоча по мінімуму де-не-де кому чи крапку проставив, а то все в один рядок. Де початок фрази, де кінець - йди, здогадайся...Такі перли нічого, крім роздратування, не викликають. Та ну, теперішню молодь чорта з два чому навчиш, не бажає вона і квит.

Будеш далі таку ахінею нести - трохи відпочинеш, даю слово. Підучишся трохи грамоті, а то стидно з таким і на люди виходити...

Нічого особистого.

boris 01.01.2013 11:41

Цитата:

Оце видно і який ти "ремонтнік і прошівальщик".Цими твоїми постами все сказано.:o

Yaro 01.01.2013 16:17

Porter - красава! :) dresmille dresmille dresmille :cool: ukrprof ukrprof ukrprof...Хоча і так блохи полишалися, але зразу текст можна сприйняти. Ясний пень, тут не форум філологів, але ж як приємно поглянути на нормально оформлений текст! Молодца, слів нема...dresmille dresmille dresmille

Zinge 29.01.2013 11:53

Шию по 15грн

Zhora15 29.01.2013 14:09

Прошиваю безкоштовно(правда тільки собі)http://smiles.kolobok.us/big_standart/biggrin.gif ,а так прошив би за десятку,Спарки,фортіси + плагіни за 30ку.....

sat-prof 29.01.2013 15:42

Zhora15, не думаю що якщо б робили СВОЮ підтримку каналів то не робили за 10грн

Zhora15 29.01.2013 18:24

sat-prof,
А що там складного,береш менш-більш нормальний дамп(список каналів),і з пульта додаєш ще зо три штуки,вже супер невезіння якщо на якийсь з них треба ввести ключ,канали ті що потрібні нашим людям появляються один-два в місяць і то якщо погода хороша.....Звичайно можна робити як робить один .... ,продає напів прошитий тюнер,а потім ходить по 50грн і додає по 1-2 канали ,ключа....Я не займаюся прошивкою ,можливо це дійсно замахує,не знаю.....Власне я тут нічого важкого не бачу .....ІМХО

walik 29.01.2013 23:25

Zhora15, І в нашій місцевості є такий "прошивальщик" -50 грн. Їде на село подай йому каву і не одну, і з реса на рес.(Глобо) транспортує і зась !
На даний час ресів ??? А ще несуть Стронги.Хумакси,Смарти(Рапідо,Х4,Х5).А-стари.Самсунги,Джокер-Медіа,Скай-Бірди....
В деякі 2-3 ключі і канали вкидаю ,але несуть ті в яких навіть Україна непрописана,а скільки ще добавки це зрозуміло.
Краще пити каву і рахувати гривні .

savsav 30.01.2013 07:59

Це все вже обговорювалося ТУТ!

Чудо 28.08.2013 15:39

50гр

mostovyj 09.09.2013 21:31

У нас беруть 30грн - сам прошиваю по 20

kreshnot 09.09.2013 22:53

У нас є один чудак-шиє безкоштовно.

А хто в курсі за ціну перепайки проца?(без ціни проца) просто цікаво.

Zhora15 10.09.2013 08:15

Цитата:

Допис від kreshnot (Допис 90048)
У нас є один чудак-шиє безкоштовно.

Чого чудак,хорошим людям "популярний" тюнер,я би сам безкоштовно прошив... В селі є 5 сімей з спутниковим ТВ ,поки ніхто не просив!!!

mostovyj 10.09.2013 08:38

У нас такий менталітет, краще "попаритись" пару але днів і зробити самому , але не дати заробити другому:D

Korpahec 10.09.2013 09:10

В мене таке саме вселі несуть на прошивку коли вже так доконає клієнт реса доки все не постирає!:o

vimpel 10.09.2013 11:03

глобо 4100с під нтв 36 градус шию по 50гривень
остальні тюнера по 35 гривень
ціни не збираюсь скидать, внас за 4 канала беруть 40 гривень

Zhora15 10.09.2013 11:27

Цитата:

Допис від vimpel (Допис 90068)
глобо 4100с під нтв 36 градус шию по 50гривень

Це як???? Скиньте мені прошивку на НТВ,може ви мали на увазі триколор???
Взагалі яка різниця??? Дамп він і є дамп ,і ш"ється одинаково,не залежно від того які там супутники і список каналів ,чому ціни різні????

sattel77 10.09.2013 17:24

Цитата:

Допис від kreshnot (Допис 90048)
А хто в курсі за ціну перепайки проца?(без ціни проца) просто цікаво.

Хто як.Наприклад, рокiв зо два, я спiлкувався з однiею людиною так у нього 180 гривень(глобо 4100С, з процем)Цiна нового тодi.
A так я думаю, замiна 20-30 гривень.Це замiна процесора, а не ремонту тюнера.

arki 10.09.2013 22:13

У нас то всі тримаються ціни 20грн за прошивку.

vova-sp 11.09.2013 03:37

60гривень замiна процесора все пiд ключ.

Yaro 11.09.2013 10:28

Взагалі з моєї точки зору - назва теми дивна. Нє, ну серйозно. Хто як себе і свою працю поважає, наскільки серйозно відноситься до клієнтів - таку ціну і ставить. Головне - не занижувати нижче плінтуса, бо буде собі з кишені, і не задирати до небес, бо не зрозуміють та підуть до іншого. А дивність цієї теми в тому, що на якого милого такі дані виносити на суд інших ??? Я беру стільки, а я стільки...Не розумію, хоч трісни...:eek:

vimpel 11.09.2013 10:56

в нас проци під глобо 4100с заміна перепайка без вартості проца 140 гривень

hmura 11.09.2013 11:02

А з процом 200 ? Ціна нового тюнера 150 , народ ведеться ? :o

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:07.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010