Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Спорт на SAT-TV (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=88)
-   -   Бокс на SAT-TV (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=961)

симчич 11.09.2011 00:54

ВСІХ ІЗ ВПЕВНЕНОЮ ПЕРЕМОГОЮ
ВІТАЛІЯ КЛИЧКА!!!!!
ukrprofukrprofukrprofukrprofukrprof

D-Misha 11.09.2011 01:00

Молодець Віталій ukrprof

симчич 11.09.2011 10:21

Кличко: "Моя наступна ціль - Девід Хей"

Наступним боксером, проти якого хоче провести поєдинок Віталій Кличко є екс-чемпіон світу WBA британець Девід Хей.

Про це українець заявив після перемоги над Томашем Адамеком.

"Девід Хей відомий в усьому світі не за боксерські навички, а за свій довгий язик. Я б хотів битися з ним у Великобританії. Хочу нокаутувати його, і я не жартую", - цитує Кличка championat.com.

sacha 11.09.2011 14:16

Віталій Кличко: "У Адамека міцне підборіддя"

Віталій Кличко був упевнений в тому, що поєдинок за титул чемпіона світу за версією WBC із Томашем Адамеком закінчиться саме нокаутом.

Проте, український боксер зазначив: поляк непогано тримався протягом усього бою, пише BBC.

Зараз я перебуваю в набагато кращій формі, ніж десять років тому. З самого початку поєдинку у мене була впевненість, що нокаутую Адамека. Питання було лише в тому, в якому раунді це відбудеться", - сказав він.

"У мене все було під контролем, тим не менше, я здивувався дивовижній стійкості поляка. У нього міцне підборіддя", - цитує Віталія sport-express.ru.

симчич 12.09.2011 12:08

Кличко-молодший може вийти в ринг проти Хеленіуса чи Мормека

Чемпіон світу в трьох вагових категоріях українець Володимир Кличко назвав імена кандидатів на бій з ним.

"Хотів би вийти в ринг проти американця Кріса Арреоли, фінна Роберта Хеленіуса й Олександра Повєткіна. Ще один з кандидатів - француз Жан-Марк Мормек, що відправив свого часу Девіда Хея в чистий нокаут.

Зараз ми розглядаємо список з декількох кандидатів, і думаю, що наступного тижня вже оголосимо рішення", - цитує Володимира sportbox.ru.

sacha 12.09.2011 12:12

Вага Кличка у бою з Адамеком була нижче офіційної?

Чемпіон WBC Віталій Кличко "переміг Томаша Адамека його ж власною зброєю": був легкий на ногах, рухливий і наносив безліч ударів, обійшовши за цими критеріями вихідця з легшої вагової категорії поляка, повідомляється в матеріілі на сайті телеканалу RTL.

"Великий боксер був швидше маленького упродовж усієї дистанції. Віталій робив з Адамеком усе, що хотів" - злегка здивовано констатував експерт-коментатор бою Луан Краснічи. Щоб нівелювати сильні сторони суперника, Кличко цілеспрямовано працював над зменшенням бойової ваги і, показавши на зважуванні 110,2 кг, на бій з Томашем Віталій вийшов, згідно з його власними даними, з вагою в 107 кг Таких вагових показників у Віталія не було з 28-річного віку.

Усі чемпіонські бої боксер провів у рамках 111-114 кг, пише allboxing.

sacha 14.09.2011 15:50

Наталія Кличко: Я бачу, що Віталій чим старше стає, тим краще і сильніше боксує

Дружина чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBC Віталія Кличка Наталія розповіла, що не сумнівалася в перемозі свого чоловіка над поляком Томашем Адамеком.

"Не можу сказати, що це дуже приємно, коли більшість уболівальників в залі уболівають проти мого чоловіка. Але я не відчувала ніякого дискомфорту або проблем. Я відчувала підтримку українців, що приїхали у Вроцлав. І була повністю упевнена, що Віталій переможе.

Знаєте, я бачу, що Віталій чим старше стає, тим краще і сильніше боксує. Як хороше вино, яке з роками стає тільки краще. Він знову переміг безперечно, з явною перевагою.

Запитуєте, як довго ще Віталій боксуватиме? Я відповім вам так: яке б рішення не прийняв чоловік, я його підтримаю. Віталій завжди знає, що в який час робити. А я завжди буду поруч", - цитує Наталію "Сегодня".

genych 14.09.2011 19:41

Мейвезер: «Льюїс міг би побити Кличка»
Хоча вони «чертовски хороші бійці»

Флойд Мейвезер-молодший поважає майстерність і успіхи братів Кличків, однак вважає, що зараз у них немає гідних супротивників, які могли б скласти їм конкуренцію. Габарити і міць братів Володимира і Віталія, помножені на техніку, роблять їх непереможними для сучасних супертяжів. Однак якби Леннокс Льюїс продовжив кар'єру, Флойд поставив би саме на нього.

«Думаю, брати Клички біса хороші бійці, - сказав Мейвезер boxingscene.com. - У них набагато більше досвіду і вони набагато-набагато крупней своїх суперників. Якби Леннокс Льюїс продовжував кар'єру, думаю, він міг би побити їх обох. Знаю, що з одним він і так бився, але, думаю, він міг би впоратися і з другим ».

sacha 14.09.2011 20:39

Володимир Кличко оплачує лікування колишнього суперника

Відразу після поразки від Росса П'юріті в 1998 році нинішній чемпіон IBF, WBA і WBO в суперважкій вазі українець Володимир Кличко провів зустріч із чорногорцями Зораном Вуйечічем.

В даний час Зоран страждає від хвороб, пов'язаних з ушкодженнями головного та спинного мозку, зокрема, від розсіяного склерозу.

Володимир Кличко, який дізнався про хворобу колишнього суперника, вже тричі відправляв Зорану чеки на суму 10 тисяч євро, тому що у самого чорногорця і у його сім'ї немає грошей на лікування, пише allboxing.ru.

sacha 16.09.2011 12:41

Хей: У Віталія Кличка не вистачить мужності вийти проти мене

Віталій Кличко поступається екс-чемпіону світу Девіду Хею за кількома параметрами, тому не вийде на ринг проти британця.

Про це сам англійський боксер заявив порталу Fightnews.com.

"Хочу битися з Віталієм, але сумніваюся, що в нього вистачить мужності вийти проти мене на ринг. Втім, якщо це все-таки відбудеться, я нокаутую українця", - каже він.

"Я зроблю з ним те ж саме, що він робив з Адамеком. Після поєдинку він зможе спокійно займатися політикою, забувши про бокс", - додав Хей.

"Бій з Володимиром? Та він тільки й робив, що уникав боротьби, клінчував. Я краще. Я б'ю сильніше, ніж обидва брати Клички разом узяті, я швидше, пластічнєє", - цитує Хея sports.ru.

sacha 16.09.2011 16:22

Fightnews.com: 10 грудня Володимир Кличко битиметься з Мормеком

Наступним суперником чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка стане французький боксер Жан-Марк Мормек.

Як повідомляє авторитетний портал Fightnews.com, поєдинок відбудеться 10 грудня в німецькому Дюссельдорфі.

39-річний Мормек перейшов у суперважкий дивізіон з першої легкої ваги, де був чемпіоном світу. Наразі в його активі всього три перемоги в новій ваговій категорії.

sacha 16.09.2011 19:15

Льюїс: "На даний момент не бачу нікого, хто міг би побити Віталія Кличка"

На даний моммент у суперважкій вазі немає жодного боксера, який зміг би побити Віталія Кличка.

Таку думку висловив колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Леннокс Льюїс, пише BoxingScene.

"На даний момент Віталій недоторканний. Я не бачу нікого, хто міг би побити його. Це було доведено, особливо в бою з Адамеком, в якому він викидав відмінні комбінації. Віталій набув певного досвіду, і тепер він є кращим боксером, ніж був кілька років тому", - цитує Льюїса championat.com.

sacha 17.09.2011 20:04

Кличко: "Покараю Хея за його балаканину"

Віталій Кличко збирається покарати британця за негативні висловлювання на його адресу.

Про це українець заявив у інтерв'ю rtl.de.

"Багато хто вже збирався відправити мене на пенсію, а я все ще активний. Хей - балабол. Він говорить і говорить, це вже не можна сприймати всерйоз", - сказав він.

40-річний чемпіон вважає, що "Хей - хороший боксер, але ще кращий базікало".

"Я охоче вийду на бій з ним і покараю його за це", - цитує Віталія allboxing.ru.

sacha 18.09.2011 13:26

Моралес знову став чемпіоном світу

У поєдинку за вакантний титул чемпіона світу в першій напівсередній вазі за версією WBC 35-річний мексиканець Ерік Моралес переміг технічним нокаутом в десятому раунді 21-річного Пабло Сезара Кано.

У сьомому раунді у Моралеса, який по ходу цього бою володів перевагою і був точніший, утворилися два розтини над правим оком. До десятого раунду у Пабло Кано були гематоми над лівим і правим оком, а також серйозний розтин. Після закінчення цього раунду команда Кано прийняла рішення зупинити поєдинок.

Ерік Моралес став першим мексиканським боксером, що зумів стати чемпіоном світу в чотирьох вагових категоріях, повідомляє allboxing.

genych 19.09.2011 12:00

Пакьяо: «Мейвезер переміг неспортивно»
«Але й не проти правил»

Менні Пакьяо прокоментував бій Флойда Мейвезера з Віктором Ортіс, а точніше, два удари, які завершили цей поєдинок. Нагадаємо, в четвертому раунді Ортіс вдарив Мейвезера головою, і потім, вибачаючись, обняв противника. Коли він відходив назад, Флойд завдав йому два удари, які і нокаутували Ортіса.

«Це було неспортивно, - сказав Пакьяо в інтерв'ю boxingscene.com. - Але й не проти правил ». А ось тренер Пакьяо Фредді Роач був більш непохитний. «Це був брудний удар. Рефері в цей час все ще говорив з кимось у рингу. І я не чув, щоб він давав команду «бокс», як належить. Думаю, суддя втратив контроль над ходом поєдинку ».

sacha 19.09.2011 20:40

Хеленіус очолив рейтинг WBO

Фінський боксер Роберт Хеленіус (16-0-0, 11 КО), котрий успішно захистив титули WBA Intercontinental і WBO Intercontinental в суперважкій вазі і нокаутував Лаймона Брюстера, Семюела Пітера і Сергія Ляховича, очолив рейтинг WBO.

"Я дуже схвильований тим, що опинився на вершині рейтингу WBO. Це фантастична новина, яка свідчить про те, що мої досягнення на профі-ринзі не залишилися непоміченими", - заявив він.

"Я дуже амбітний боксер і можу сказати, що домігся далеко не всіх поставлених цілей", - цитує Хеленіус championat.com із посиланням на Boxing News 24.

sacha 20.09.2011 22:33

Володимир Кличко посідає шосте місце в рейтингу журналу The Ring
Авторитетний журнал The Ring опублікував оновлений рейтинг найсильніших боксерів світу. Українець Володимир Кличко в цьому реєстрі посідає шосте місце. Флойд Мейвезер-молодший повернувся в топ-10 і зайняв друге місце. The Ring 1. Менні Пакьяо (32 роки) 2. Флойд Мейвезер-молодший (34 роки) 3. Серхіо Мартінес (36 років) 4. Ноніто Донер (28 років) 5. Хуан Мануель Маркес (38 років) 6. Володимир Кличко (35 років) 7. Тімоті Бредлі (28 років) 8. Понгсаклек Вонджонгкам (34 роки) 9. Джованні Сегура (29 років) 10. Андре Ворд (27 років)

sacha 22.09.2011 11:03

Дмитренко - явний фаворит у букмекерів у бою проти Спротта

24 вересня у Гамбурзі відбудеться поєдинок за титул чемпіона Європи у суперважкій вазі, у якому його нинішній володар Александр Дмитренко вийде у ринг проти відомого британського боксера Майкла Спротта.

На даний момент явним фаворитом у цьому бою є Дмитренко, ставки на якого букмекерська контора bet-at-home.com приймає з розрахунку 1.07.

Тоді як коефіцієнт на перемогу Спротта складає вельми значні 7.20, пише allboxing.ru.

sacha 23.09.2011 08:57

Дмитренко: Вийшов би на ринг проти одного з Кличків хоч завтра

Брати Клички роблять все вірно у якості чемпіонів, не підбираючи собі суперників, котрі могли б на рівних битися з українцями.

Про це заявив чемпіон Європи у суперважкій вазі Олександр Дмитренко, котрий вже давно мріє про поєдинок з одним із братів.

"Бій Кличко-Адамек? Там була гра в одні ворота. Адамек - напівважковаговик і в напівважкій вазі він боксував на всі сто, тому, що це його категорія. Потім він став чемпіоном у першій важкій. Правда, виглядав у ній вже не так яскраво. Однак суперважка вага - явно не його. Адамек хоч і старався, але напівважковаговик і є напівважковаговик. Незважаючи на те що набрав 20-30 кілограмів", - каже Дмитренко.

"Чи дозрів я до бою з Кличками? Я б боксував. Такий шанс випадає не щодня. Вийшов би на ринг проти одного з братів хоч завтра. Але вони розглядають мене як конкурента, і тому в різних інтерв'ю згадують імена інших суперників", - скаржиться він.

"Але це сміх! Клички почали активно боксувати з напівтяжами і бійцями першої важкої ваги, що піднялися в суперважку. Зараз Володимир, наприклад, буде битися з Мормеком. Клички роблять все вірно з точки зору заробітку грошей. Німецьке телебачення погоджується транслювати їх поєдинки. В Америці, де люди жадають крові і видовищ, такого і близько б не було", - впевнений Дмитренко, пише sportbox.ru.

sacha 25.09.2011 20:36

Льюїс видав рецепт перемоги над Кличками

Британський боксер Леннокс Льюїс розповів про рецепт перемоги над братами Кличками.

"Будь-хто, хто хоче перемогти братів Кличків, повинен викидати багато ударів і має бути готовий з точки зору витривалості.

У надважкій вазі завжди буде нова ера. Спочатку був Мохамед Алі, якого оточувала велика кількість імен. Трохи пізніше був Майк Тайсон і Леннокс Люїс, а сьогодні це брати Клички. Кінець кінцем, з часом станеться новий вибух і з'явиться нова зірка, як це зазвичай відбувається", - цитує боксера allboxing.

sacha 26.09.2011 19:55

Хей: "Думаю, що Віталій Кличко не хоче бою зі мною"
Чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко насправді не готовий проводити бій з Девідом Хеєм і говорив про бажання битися з британцем просто так.

Таку думку висловив сам Девід, передає The Telegraph.

"Після бою з Адамеком Віталій заявив, що хоче бою зі мною. Але я думаю, що Віталій Кличко не хоче бою зі мною, це просто пусті розмови. Мені здається, що він просто згадав мене, а сам знайде ряд причин, щоб уникнути бою. Але якщо Віталій дійсно зв'яжеться зі мною і буде готовий обговорювати наш поєдинок, то я проконсультуюся зі своєю командою", - цитує Хея championat.com.

sacha 28.09.2011 14:00

Фільм "Кличко" представили в Лос-Анджелесі
Стрічку про життя Віталія та Володимира Кличків представили у Лос-Анджелесі, де чемпіони кілька років жили й тренувалися, а також встигли провести тут кілька значущих боїв.

Про це УНН повідомили у прес-службі "Братства Кличко".

А після перемоги Віталія над південноафриканцем Коррі Сандерсом, яку українець здобув на арені Staples Center 24 квітня 2004 року і таким чином вперше завоював титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC, за розпорядженням мера Лос-Анджелеса Джеймса Хана, в цьому місті навіть було засновано "День Віталія Кличка".

Нагадаємо, світова прем'єра фільму "Кличко" відбулася у США у квітні в Нью-Йорку на кінофестивалі Tribeca Film Festival. 112-хвилинна картина знята трьома мовами - англійською, німецькою та російською.

sacha 29.09.2011 09:51

Зірка кікбоксинга переходить у бокс

28 січня 2012 року відомий кікбоксер Бадр Харі проведе свій останній бій за правилами кікбоксинга.

Після цього він збирається переїхати в США, де повністю зосередиться на своїй боксерській кар'єрі, повідомляє allboxing з посиланням на itsshowtime.nl.
Нагадаємо що Клички теж колись були зірками кікг-боксингу.

sacha 01.10.2011 11:10

Чахкієв: "Вважаю, що Повєткін вже давно готовий до бою проти Кличка"Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBA Алєксандр Повєткін вже готовий до зустрічі з чемпіоном світу IBF/WBO/WBA Володимиром Кличком або з чемпіоном світу WBC Віталієм Кличком.

Таку думку висловив російський боксер першої важкої ваги Рахім Чахкієв.

"Я вважаю, що Сашко вже давно готовий до цього турніру. Їх пора зводити і робити бій. Я не вдавався в хід переговорів між бійцями, тому мені складно судити, хто від кого бігає і чому. Мені не подобається, що цей поєдинок досі не відбувся. Неприємно, що ті бої, які повинні бути, які хочуть бачити шанувальники боксу, ніяк не можуть відбутися. Взяти тих же Мейвезера і Пакьяо, Повєткіна та Кличка ... Скрізь присутнє якесь комерційне підгрунтя, це неправильно", - сказав він.

"Є й інші претенденти - той же Хеленіус, хоча, мені здається, цьому бійцеві ще зарано змагатися з українцями. Та й брати напевно не горять особливим бажанням зустрічатися з ним. Ще один хороший варіант - Дєніс Бойцов. Все в руках промоутерів, як вони вирішать, так і буде. Від них залежить, хто стане наступною жертвою, або ж все буде інакше", - цитує Чахкієва championat.com

симчич 01.10.2011 23:02

Чемпіонат світу. Хитров стартував з перемоги

Український боксер Євген Хитров, який виступає у ваговій категорії до 75 кг, успішно стартував на чемпіонаті світу з боксу.

Він здобув дострокову перемогу над Нурсахатом Паззієвим з Туркменістану.

Бій був зупинений рефері у третьому раунді, коли Євген лідирував з рахунком 22:12.

У наступному поєдинку Хитров зустрінеться з литовцем Владіміром Мілевським - зустріч відбудеться у денний сесії 3 жовтня, пише vringe.com.

Чемпіонат світу. Головного суперника Ломаченка дискваліфікували

Лідер збірної Росії та її представник у категорії до 60 кг Альберт Селімов зі скандалом залишив чемпіонат світу з боксу у Баку.

Він програв дискваліфікацією у другому раунді венесуельця Ектору Манзанільє.

Перший раунд Селімов виграв з рахунком 4:2, у другому вів 7:3, але в одному з моментів після його удару у "нижній поверх" Манзанілья впав і не зміг продовжити бій.

Порахувавши, що удар припав нижче пояса, рефері дискваліфікував Альберта та присудив перемогу венесуельців, пише vringe.com.

симчич 02.10.2011 15:16

Чемпіонат світу. Гвоздик і Берінчик вийшли в 1/8 фіналу

Українці Денис Берінчик (ваг 64 кг) та Олександр Гвоздик (вага 81 кг) вийшли до 1/8 фіналу чемпіонату світу, що проходить у Баку.

У другому колі Гвоздик переміг боксера з Угорщини Імре Сзелло. Рахунок бою 25:11.

Берінчик переміг представника Еквадору Андерсо Рохаса. Берінчик виграв з рахунком 26:13 (6:3;10:4;10:6).

sacha 05.10.2011 22:41

Хан: Девід Хей повернеться за перемогою
Екс-чемпіон WBA в суперважкій вазі Девід Хей (25-2-0, 23 КО) повернеться не ринг і не стане поспішати з завершенням кар'єри.

Про свою впевненість у цьому заявив чемпіон світу в першій напівсередній вазі за версією WBA / IBF Амір Хан (26-1-0, 18 КО).

"Коли я говорив з Девідом, то він зізнався, що спустошений своєю поразкою. Я думаю, що Хей досить молодий і сильний, щоб повернутися на ринг, знову стати чемпіоном світу і вже після цього завершити кар'єру", - вважає він.

"Ніхто не хоче йти зі спорту переможеним. Так що я впевнений, що Девід Хей повернеться за перемогою ", - цитує Хана championat.com

sacha 06.10.2011 22:34

Дзинзирука позбавили титулу WBOЗгідно з резолюцією Всесвітньої боксерської організації (WBO) 35-річний українець Сергій Дзинзирук позбавлений титулу чемпіона світу в першій середній вазі за версією WBO.

Розділ 5 Правил WBO говорить: "Кожен чемпіон світу за версією WBO, крім суперважкої ваги, повинен захищати свій титул не більше ніж через дев'ять місяців після його завоювання або його захисту". Останній раз Дзинзирук захистив свій титул в травні 2010 року, перемігши Даніеля Доусона.

30 вересня він повинен зустрітися з обов'язковим претендентом 33-річним чехом Лукашем Конечни, але через травму українець відмовився від цього бою.

Володар титулу тимчасового чемпіона WBO в першій середній вазі 26-річний російський боксер Заурбек Байсангуров тепер оголошений повноцінним чемпіоном світу, в той час як Дзинзирук відправлений на другий рядок рейтингу.

Резолюція WBO зобов'язала Байсангурова в наступному бою зустрітися з Конечни, а переможець цього бою протягом 120 днів повинен буде провести бій з Дзинзируком, пише аllboxing.ru

sacha 06.10.2011 22:45

Чемпіонат світу. Збірна Україна випередила Росію, Кубу і КазахстанЗбірна України є лідером за кількістю медалей на першості світу з боксу, що триває в Баку.

Загалом у турнірі взяла участь рекордна кількість спортсменів - 685 з 127 країн, і вчора визначилися всі 40 медалістів в 10 вагових категоріях.

Як завжди, найбільшу кількість медалей (19) завоювали представники колишніх радянських республік, повідомляє gorodokboxing.com.

Повний список збірних, представники яких будуть відзначені медалями чемпіонату:
Україна - 5
Казахстан - 4
Росія - 3
Куба - 3
Англія - 3
Азербайджан - 2
Бразилія - 2
Китай - 2
Узбекистан - 2
Італія - ​​2
Білорусь - 1
Індія - 1
Ірландія - 1
Корея - 1
Литва - 1
Монголія - 1
Німеччина - 1
Румунія - 1
США - 1
Таджикистан - 1
Вельс - 1
Японія - 1

симчич 06.10.2011 23:51

Бій Володимира Кличка з Мормеком призначений на 10 грудня

http://box.sport.ua/images/news/0/3/89/orig_137814.jpg

Поєдинок відбудеться в Дюссельдорфі

Чемпіон світу WBO / WBA / IBF / IBO Володимир Кличко проведе в свій наступний поєдинок Дюссельдорфі 10 грудня. Приймати бій Кличко і французького суперважкоатлета Жана-Марка Мормека буде домашній стадіон футбольного клубу Fortuna Düsseldorf ESPRIT Arena.

До поєдинку проти Володимира 39-річний француз підходить з 36 перемогами на професійному рингу (22 нокаутом). У 2002 році Мормек завоював титул чемпіона WBA у важкій вазі, отримавши перемогу над Вірджином Хіллом. Після трьох успішних захистів пояса, у квітні 2005 року він виграв об'єднувальний поєдинок проти чемпіона WBC Уейна Брейтуейта, і об'єднав два титули. Однак, поясами він володів недовго - в січні 2006 в бою за титул абсолютного чемпіона світу в 1-м важкій вазі програв нокаутом О `Нілл Беллу. Втім, Мормек повернув собі чемпіонські пояси WBC і WBA в матчі - реванші з О'Ніллу Беллу в березні 2007 року. Але вже в листопаді Мормек втратив всі титули, поступившись Девіду Хею, хоча йому і вдалося відправити британця у важкий нокдаун.

З 2009 року француз переходить у суперважку вагу і виграє всі свої поєдинки, в тому числі і проти узбека Тимура Ібрагімова. Зараз Жан-Марк Мормек входить в ТОП-10 рейтингу чотирьох світових боксерських організацій - WBA, IBF, WBO і IBO.

Для 35-річного українця це буде перша поява в рингу після блискучої перемоги над Девідом Хеєм 2 липня 2011.

«Мормек є одним з найбільш досвідчених суперників, яких я коли-небудь зустрічав. Він провів багато чемпіонських поєдинків, технічний, сильний і розумний боксер. Його не можна недооцінювати. Коли минулого разу я боксував у Дюссельдорфі проти Едді Чемберса, стадіон був заповнений. Я обіцяю, що і цей бій буде дуже цікавим, і захоплюючим », - заявив Кличко.

«Я не можу уявити, що моя зустріч з Кличком відбудеться зовсім скоро! Я також розумію, що не всі вірять у мою перемогу. Але я знаю свою силу! Я зміг укласти Хея на настил рингу, зробити те, що не зміг Володимир. Помилки, які я зробив у поєдинку з британцем, я виправлю в бою з Кличком. 11 грудня я повернуся до Парижа з повною валізою поясів і буду насолоджуватися тим, що саме я шокував світ професійного боксу », - впевнений претендент.

Поєдинок Кличко-Мормек транслюватиметься в 120 країн світу. Продаж квитків стартує 12 жовтня на сайті www.eventim.de

симчич 08.10.2011 10:34

Берінчик, Хитров та Усик у фіналах ЧС

http://box.sport.ua/images/news/0/3/89/orig_137869.jpg

Українські боксери перемагають в Баку

На чемпіонаті світу 2011 в Баку, Азербайджан, українець Денис Берінчик перерубав англійця Томаса Сталкера з рахунком 31:18. З кожним раундом нарощуючи тиск, Берінчик зміг нав'язати вищому Сталкеру зручну для нього рубку в ближньому бою і за рахунок сильних акцентованих ударів довести зустріч до переконливої ​​перемоги. Поєдинок за золото чемпіонату у ваговій категорії до 64 кг Берінчик проведе сьогодні, 8 жовтня, проти бразильця Евертона дос Сантоса.

Євген Хитров (75 кг) здобув видовищну дострокову перемогу в другому раунді над румуном Богданом Джуратоні. Більш точний по ходу зустрічі Хитров в другій трихвилинці зміг донести до підборіддя Джуратоні точний лівий боковий, після якого румунський боксер опинився на настилі рингу у важкому нокдауні. Рефері тут же зупинив зустріч, зафіксувавши вихід Хитрова у фінал, де сьогодні, 8 жовтня, його чекає зустріч з японцем Ріотой Муратою.

Важковаговик Олександр Усик розгромив білоруса Сергія Карнєєва з рахунком 23:10. У другому і третьому раундах після пропущених ударів в голову Карнєєву були відрахувати стоячі нокдауни. У фіналі Усика очікує поєдинок проти місцевого Теймура Мамедова.

Ломаченко та Шелестюк у фіналах ЧМ

http://box.sport.ua/images/news/0/3/89/orig_137870.jpg

Ще двоє українських боксерів претендують на золото

Дуже цікавий, технічний та змістовний поєдинок подарували глядачам Василь Ломаченко та італієць Доменіко Валєнтіно, який на цьогорічному чемпіонаті світу був посіяний під першим номером!

Стартовий раунд даного поєдинку пройшов за абсолютно рівної боротьби і кожен з боксерів намагався знайти правильний підхід до суперника. Трішечки точнішим у даному раунді був італієць і на перерву боксери пішли за рахунку 4:3 на користь італійця.

Другий раунд можна по праву вважати окрасою цього поєдинку. Той бокс, який демонстрував Василь Ломаченко був по справжньому чемпіонським!!! Потужні, стрімкі та влучні атаки українця одна за одною доходили до цілі. І на другу перерву боксери пішли за рахунку 12:7, але, вже на користь нашого боксера!

На третій раунд італієць був помітно виснаженим і для Василя вже було справою техніки завершити цей бій на мажорній ноті! З чим наш боксер впорався на відмінно! Підсумковий рахунок зустрічі 17:11 і Василь Ломаченко вийшов до фіналу світової першості, де вже завтра зустрінеться з боксером з Куби Ясніель Толедо Лопез!

Тарас Шелестюк (вагова категорія 69 кг.) пробився до фіналу чемпіонату світу, перемігши боксера з Індії Крішан Вікас!!!

Загалом увесь поєдинок пройшов за практично рівної боротьби, проте, в завершальній стадії атак точнішим був наш боксер. Це і стало вирішальним у даному поєдинку. Таким чином підсумковий рахунок зустрічі 15:12 (4:2;6:4;5:6) на користь українця.

симчич 08.10.2011 14:55

Василь Ломаченко - чемпіон світу!

http://box.sport.ua/images/news/0/3/89/orig_137898.jpg

Українець виграє перше українське золото на ЧС в Баку!

Василь Ломаченко - чемпіон світу! Не залишивши кубинському боксеру Яснеру Толедо український чемпіон впевнено перемагає у фінальному поєдинку чемпіонату світу в Баку.

Вже в середині першого раунду блискуча серія ударів Ломаченко відправила Толедо в нокдаун, що принесло українцеві перемогу в раунді 6:3.

Два наступних раундИ пройшли з повною перевагою українця - 5:4, 6:5. Загальний рахунок - 17:12.

У 2009-му році на ЧС в Мілані Василь виграв золото у вазі до 57 кг. У цьому році Ломаченко став чемпіоном у категорії до 60 кг.

Відразу ж після перемоги новоспечений чемпіон дав свій коментар:

Після того бою з бразильцем було дуже складно психологічно. Дуже навантажила та ситуація. Думали, що я виграю. Після другого раунду виявилося, що я програвав, довелося зібрати всі сили в кулак і постаратися перемогти. Був засмучений підсумковим результатом. Я зробив все для перемоги, був задоволений собою, але судді вирішили інакше. Після того бою було складно психологічно. Виходив на кожен бій, думав, що судді будуть проти мене. Це мене трохи затиснуло, і я не показав все на що здатен.

Тарас Шелестюк - чемпіон світу!

http://box.sport.ua/images/news/0/3/89/orig_137902.jpg

Блискуча перемога українця над Серіком Сапієвим

Тарас Шелестюк - чемпіон світу! Українець провів відмінний поєдинок грамотний і заслужено завоював «золото»!

Шелестюк буквально «як по нотах» розклав казахського боксера Серіку Сапієву - удар-захист. Без зайвих рухів, без нервів.

Перший раунд залишився за українцем 5:2, який практично ідеально провів Тарас.

У другому казах все-таки намагався агресивно атакувати, але розумна захист Тараса не дозволяла Сапієву заробляти очки. Третій раунд пройшов з обопільним обміном серіями ударів, що наочно демонструє рахунок - 8:6.

Підсумковий рахунок 16:10 - блискучий бій новоспеченого чемпіона!

І відразу ж після поєдинку Тарас дав експрес-коментар:

«Непередаване відчуття. Приємно було виграти у такого іменитого боксера, він двічі був чемпіоном світу. Я двічі з ним боксував і обидва рази поступався, сьогодні я виграв. Він дуже класний боксер, зустрінемося з ним у фіналі Олімпіади!

Хотів би подякувати мого тренера, уболівальників, які підтримують мене тут, а також всіх, хто вболіває за мене! ».

Євген Хітров стає чемпіоном світу!

http://box.sport.ua/images/news/0/3/89/orig_137903.jpg

Прекрасний бій і заслужена перемога!

Євген Хітров завойовує третє «українське» золото на чемпіонаті світу з боксу! Відмінний рівний поєдинок приносить звання чемпіона Євгену Хитрову.

Обидва боксери були гідні один одного - грамотний бокс, без зайвих емоцій. Перший раунд з мінімальною перевагою виграв японець Мурата. У другому вже активніше діяв українець, за що був справедливо винагороджений - 10:7. Фінальний раунд був абсолютно рівним - 8:8.

Відразу після бою Євген Хітров дав невеликий коментар:
«Перш за все, хочу привітати свого тренера за виконану роботу! Ми йшли до цього протягом 15-ти років. Емоції просто переповнюють! Я гордий за країну! », - Підсумував чемпіон зі сльозами на очах.

Денис Берінчик завоював срібло на чемпіонаті світу з боксу
Бразилець дос Сантос стає чемпіоном світу

Другий «український» фінал на чемпіонаті світу з боксу в Баку, на жаль, не приніс нам друге золото чемпіонату.

Бій Дениса Берінчика і Евертона дос Сантоса вийшов дуже видовищним та інтригуючим. На жаль, провалений перший раунд, який виграв бразилець з рахунком 8:3, залишав мізерні шанси на підсумковий успіх. Два наступних пройшли під градом ударів українця та суцільними падіннями і клінчеваніямі бразильця, який і сам не боксував і Берінчику не давав, за що двічі був покараний штрафними балами.

Другий і третій раунд з мінімальним розривом в рахунку виграв Денис, чого не вистачило для підсумкового успіху - 26:23 на користь дос Сантоса.

симчич 08.10.2011 15:23

Олександр Усик приносить четверте золото для України!

http://box.sport.ua/images/news/0/3/89/orig_137904.jpg

Рекордна перемога української збірної на чемпіонаті світу!

Феноменальне завершення 16-го чемпіонату світу з боксу! Україна виграє четверте золото! Олександр Усик у категорії до 91 кг не залишив жодного шансу азербайджанському боксеру Теймур Маммадову, розгромивши того «в одну хвіртку»!

Якщо в першому раунді була ще більш-менш рівна боротьба, то в двох наступних шкода було дивитися на азербайджанця. Практично кожен удар українця досягав мети, в той час як Теймур практично не бив.

Підсумковий рахунок 25:15 прекрасно ілюструє те, що відбувається на рингу!

Коментар чемпіона після бою:
«Я дуже щасливий. Дякуємо трибун, що підтримували свого спортсмена, але я виграв, тому що я сильніший. Дякуємо всьому Азербайджану, але все-таки я чемпіон! Хай живе Україна!»

симчич 09.10.2011 10:12

Збірна України виграла чемпіонат світу в загальнокомандному заліку!

Збірна України виграла загальнокомадний залік чемпіонату світу, що завершився в Баку. В активі українців чотири золотих та одна срібна медаль.

Друга сходинка в Куби (2-1-0) та треті - азербайджанці (1-1-0).

Четвертий рядок в команди Росії (1-0-2).

симчич 09.10.2011 15:32

Брати Клички планують провести бій на НСК Олімпійський

http://box.sport.ua/images/news/0/3/89/orig_137948.jpg

Орієнтовно поєдинок одного з братів відбудеться у вересні 2012 року

Чемпіон світу з боксу за версією WBC в суперважкій вазі, посол волонтерської програми Євро-2012 українець Віталій Кличко висловив бажання провести один з боксерських поєдинків братів Кличків на оновленому НСК «Олімпійський», урочиста церемонія відкриття якого відбулася в суботу, 8 жовтня. Про це супертяж заявив під час зустрічі з кандидатами у волонтери майбутньої європейської першості-2012.

За словами Віталія Кличка, оновлена ​​київська арена сьогодні відповідає всім світовим стандартам і є однією з кращих у світі. «Я вражений стадіоном і церемонією відкриття! Сьогодні, після проведеної реконструкції, НСК «Олімпійський» є найсучаснішим і найкращим стадіоном у світі», - переконаний чемпіон.

Боксер також висловив бажання, щоб один з братів Кличко обов'язково провів тут боксерський поєдинок. «Перше, що мені прийшло в голову під час відкриття, це те, що на НСК«Олімпійський» повинен відбутися бій одного з братів», - підкреслив Віталій Кличко. На питання, коли це станеться - до чи після Євро-2012, чемпіон відповів: «Напевно вже по завершенню чемпіонату. Орієнтовно - у вересні 2012 року».

sacha 10.10.2011 20:13

Українські боксери встановили світовий рекорд
Виступ українських боксерів на чемпіонаті світу у Баку унікальний.

Українці не тільки показали найкращий результат за історію виступів нашої збірної на світовій першості, а й побили світовий рекорд за кількістю золотих нагород, встановлений в 1974 році командою Куби, коли на чемпіонаті світу серед чоловіків кубинці завойовували три золоті нагороди.

За успішний виступ на чемпіонаті світу встановлені винагороди в розмірі: 1-ше місце - 50 000 грн., 2-ге місце - 35 000 грн., 3-тє місце - 25 000 грн, пише liga.net

D-Misha 10.10.2011 22:47

Кличко чекає Північний Кошмар...
Хеленіус очолив рейтинг WBO.

http://i.piccy.info/i7/896cc8cc9889d...efault_240.jpg

Ще не знає поразок на рингу 27-річний фін Роберт Хеленіус очолив рейтинг Всесвітньої боксерської організації (WBO). Нагадаємо, що поясом WBO в суперважкій вазі з 23 лютого 2008 безроздільно володіє Володимир Кличко. А значить, рано чи пізно українцеві доведеться захищати свій чемпіонський титул проти гарячого фінського хлопця, що має на професійному рингу прізвисько The Nordic Nightmare (Північний Кошмар). Перший рядок рейтингу двометровому скандинави дісталося як приз за перемоги над американцем Ламоном Брюстером, шведом Атілла Левином, нігерійцем Семом Пітером і білорусом Сергієм Ляховичем. Ці вікторії також принесли Хеленіус пояса інтерконтинентального чемпіона за версіями WBO і WBA.

«Це фантастична новина, яка доводить, що мої виступи на ринзі не залишилися непоміченими в світі боксу, - радіє приємному звістки Роберт. - Я дуже цілеспрямований і в мене багато чого попереду ».

А попереду у Хеленіус дійсно маячить бій з Кличком, який, правда, навряд чи відбудеться раніше весни майбутнього року. Нагадаємо, у Володимира вже намічено побачення в рингу з французом Жан-Марком Мормеком 10 грудня на футбольному стадіоні в Дюссельдорфі. Та й велике питання, чи захоче промоутер Вільфрід Зауерланд фіна кинути свого подає великі надії підопічного під танк, який називається Кличко.

спеціально для www.klitschko-brothers.com

sacha 11.10.2011 20:28

Росіяни провалили чемпіонат світу, бо їх тренер пиячив?Російський фахівець Леонід Мехонцев заявив, що тренер збірної Росії з боксу Микола Хромов займався у Баку пияцтвом.

Батько і тренер боксера Єгора Мехонцева, який виступає у ваговій категорії до 81 кілограма, Леонід Мехонцев заявив, що тренер збірної Росії Микола Хромов займався на чемпіонаті світу у Баку не тим, що треба, інформує ТСН.

Мехонцев звинуватив Хромова у тому, що він зі своїми товаришами по чарці пиячили замість того, щоб працювати з боксерами.

"Та тут взагалі чортзна-що відбувається! Подивіться, Єгор з родини, в якій не п’ють – у нас ніхто не п’є, а тут Хромов і його товариші по чарці як приїхали, так і почали – вже тиждень в запої! Той бокс, якому вчить Хромов, примітивний. Зі мною він взагалі не рахується, він думає, що його слово – закон. Це провал, провал для Росії!

Як солдати можуть воювати, коли генерал у запої?! Коли приїдемо до Росії, я зроблю прес-конференцію, я всім все розповім! Я не дозволю списати всю провину на наших хлопців!", – розповів Мехонцев.

Зазначимо, що російські боксери вибороли одну золоту та дві бронзових медалі.

А тріумфували на чемпіонаті українці. В активі наших боксерів чотири золотих і одна срібна нагороди.

симчич 13.10.2011 18:30

Хей оголосив про завершення кар'єри

Колишній чемпіон світу у двох вагових категоріях Девід Хей оголосив про завершення кар'єри, стримавши свою обіцянку піти зі спорту у 31 рік.

Таким чином, останнім боєм британця став липневий поєдинок з Володимиром Кличком, що завершився перемогою українця за очками.

Зазначимо, що саме у четвер, 13 жовтня, Хей відзначає свій 31-ий день народження.

"Як тільки годинник пробив північ, моя кар'єра у професійному боксі завершилася. Я вирішив, що піду зі спорту саме у цей день, ще у 10-річному віці, коли я вперше одягнув рукавички", - сказав він.

"Звичайно, останній бій мені не дуже вдався, але я ставав чемпіоном світу у двох вагових категоріях, і, без сумніву, є одним з кращих британських боксерів в історії", - цитує Хея "Спорт-Экспресс" з посиланням на AP.

sacha 14.10.2011 20:08

Володимир Кличко: "Мені простіше битися з великими боксерами, ніж з маленькими"
Українцеві Володимиру Кличку простіше битися з великими боксерами, ніж з маленькими.

Про це він заявив після підписання бою з Мормеком і критики з приводу того, що він зустрічається з "маленьким" боксером.

"А ви думаєте, мені це сильно подобається? Та мені з "великими" набагато простіше! А з "маленькими" важко, дуже складно битися. Я взагалі-то себе до повільних боксерів не відношу, але боксери першої важкої ваги, як правило, набагато швидші за мене. А коли такі швидкості, однієї реакції може і не вистачити - тут передчувати дії суперника треба. Як у шахах", - цитує Володимира sovsport.ru

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:19.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010