Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Спорт на SAT-TV (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=88)
-   -   Новини футболу (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3025)

симчич 24.01.2018 23:01

Став відомий календар збірної України в Лізі націй

Став відомий календар збірної України на Лігу націй, яка відбудеться в 2018 році.

6 вересня - Чехія - Україна
9 вересня - Україна - Словаччина
16 жовтня - Україна - Чехія
16 листопада - Словаччина - Україна

Ltnar 28.01.2018 10:53

Легендарний футболіст всіх часів та народів у реанімації

Побажання одужання легендою світового футболу висловили в Асоціації футбольних журналістів, яка планувала вручити Пеле в найближчий вікенд одну зі своїх премій.

http://picua.org/img/2018-01/28/drtx...ekasx3ifhz.jpg

Легендарний бразильський футболіст Пеле втратив свідомість і був госпіталізований. Він пройшов кілька тестів, за результатами яких у 77-річного екс-нападника було виявлено виснаження.

Наразі за ним спостерігають лікарі. Побажання одужання легендою світового футболу висловили в Асоціації футбольних журналістів, яка планувала вручити Пеле в найближчий вікенд одну зі своїх премій. Церемонія вручення нагород відбудеться в Лондоні, а бразильцеві від поїздки тепер доведеться відмовитися. Зазначимо, Пеле є триразовим чемпіоном світу: 1958, 1962 і 1970 років, а також був визнаний найкращим спортсменом 20 століття за версією ФІФА і Міжнародного олімпійського комітету.

симчич 01.02.2018 21:55

Михайличенко: Росія не заслуговує на проведення чемпіонату світу

https://www.champion.com.ua/images/d...c85-331221.jpg

Спортивний директор київського Динамо Олексій Михайличенко вважає, що Росія отримала право проведення ЧС-2018 незаслужено.

Про це він сказав в ефірі телеканалу 112.

"Якщо я скажу, що хочу, щоб у Росії відібрали право проведення ЧС, то це прозвучить злісно. Але я вважаю, що вони його отримали незаслужено. Мені так здається", - сказав колишній гравець Динамо.

"Звичайно, дуже шкода, що ми туди не їдемо. Не в Росію, а на чемпіонат світу. А як воно буде - мені важко сказати. Але, звичайно ж, я вважаю, що своєю поведінкою, і не тільки стосовно України, але і стосовно всієї Європи й світу, Росія не заслуговує проводити ЧС-2018", - переконаний Михайличенко.

симчич 19.02.2018 22:14

Динамо програло суд в Лозанні у справі Маріуполя

Київському клубу відмовлено в позові в повному обсязі

Спортивний арбітражний суд Лозанни прийняв рішення по апеляції київського «Динамо» до Федерації футболу України у справі про матч сьомого туру української Прем'єр-ліги між «Маріуполем» і київським «Динамо», який не відбувся.

«Динамо» відмовлено в позові в повному обсязі. Сторони спору в особі ФФУ і Динамо в рівній мірі зобов'язані сплатити судові витрати.

Після внесення змін до турнірної таблиці Прем'єр-ліги Динамо залишиться на 2-му місці з відставанням в три очки від лідируючого Шахтаря (42 очки проти 45).

Нагадаємо, раніше «Динамо» звернулося в CAS з проханням скасувати рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України про зняття з столичного клубу трьох очок за неявку на матч у Маріуполі.

Ltnar 28.02.2018 19:14

Шевченко: Головне завдання збірної України - здобути путівку на Євро-2020

http://picua.org/img/2018-02/28/3kmp...asgdc86290.jpg

Наставник збірної України зараз думає лише про розвиток національної команди

19-го березня збірна України вперше цього року збереться разом і розпочне підготовку до контрольних матчів.

В Харкові тренерський штаб запланував дводенний збір, який стане фундаментом підготовки.

Першим суперником стане добре знайома Саудівська Аравія.

У 2006 році «синьо-жовті» на Чемпіонаті Світу обігрували арабів 4:0.

Другим спаринг-партнером стане Японія, з якою Україна зіграє в бельгійському Льєжі.

Наразі наставник збірної озвучив завдання на найближчий єврофорум - здобути путівку на Євро-2020.

Таку заяву Андрій Шевченко зробив в Монте-Карло, де напередодні нагороджували найкращих спортсменів світу протягом 2017-го року.

«Зараз збірна України - це молода та амбітна команда, яка потребує ще певного досвіду для досягнення поставлених цілей. Головне завдання - здобути путівку на Чемпіонат Європи 2020 року. Тренерська кар'єра кардинально відрізняється від ігрової. Моє бачення футболу дуже змінилося, і зараз я думаю лише про розвиток національної команди», - зазначив він.

Ltnar 27.03.2018 20:28

У товариському матчі українська футбольна збірна перемогла команду Японії

http://picua.org/img/2018-03/27/45ao...d1bm03igh1.jpg

Збірна України з футболу в товариському матчі здолала команду Японії. Матч, що проходив у бельгійському Льєжі, завершився перемогою команди Андрія Шевченка з рахунком 2:1. Про це пише Українська правда.

Синьо-жовті першими відкрили рахунок. На 21-й хвилині після удару Ракицького метрів з 27-ми м`яч зрикошетив від захисника японської команди і залетів у верхній кут воріт - 0:1. За десять хвилин українці мали подвоювати рахунок, але Малиновський не зумів влучити у ворота після ідеальної передачі від Марлоса.

Пропустила збірна України, як і в попередній зустрічі із Саудівською Аравією, зі стандарту. Після навісу у штрафну Макіно ударом головою пробив П`ятова - 1:1.

Варто зазначити, що Шевченко зробив шість замін у стартовому складі, у порівнянні з грою із Саудівською Аравією. Українці вийшли на цю зустріч в такому складі: П`ятов, Бутко, Соболь, Ордець, Ракицький, Степаненко, Малиновський, Коноплянка, Марлос, Зінченко, Беседін.

До середини другого тайму обидві команди грали без моментів. На 69-й хвилині перша небезпечна атака і відразу було забито гол. Після прострілу з лівого флангу від Коноплянки Караваєв підхопив м`яча та з метрів 16-ти пробив у кут воріт - 1:2.

До завершення поєдинку українська команда могла збільшити рахунок. Удар Буяльського відбив воротар японців, а Беседіну не вистачило кількох сантиметрів, щоб переправити м`яча у ворота.

Вже в доданий арбітром час помилився П`ятов при передачі і заробив небезпечний штрафний біля власних воріт. Але після удару Макіно сам П`ятов і відбив цей удар.

Як відомо, збірна Японії є учасником Чемпіонату світу з футболу 2018 року, який пройде в Росії.

yyyyyhhh 23.07.2019 12:12

Лига чемпионов: Не лечь на дно в Брюгге

У темі 1 долучень
Вчера в Ньоне состоялись жеребьевки третьего отборочного раунда еврокубков, определившие соперников для трех наших команд.

В Лиге чемпионов вице-чемпиону страны «Динамо» из трех вариантов выпал бельгийский «Брюгге». «Заре» назвали пару, на победителя которой она попадет в Лиге Европы, пройдя черногорскую «Будучност».

И «Мариуполь» в том же турнире узнал пока лишь за встречами каких двух команд надо бы следить на предыдущей стадии.

Первым делом заместитель генерального секретаря УЕФА Джорджо Маркетти определил судьбу команд, пробирающихся в группу Лиги чемпионов по чемпионскому пути. Там было восемь пар и две отдельно взятые команды - ПАОК и «Аякс». И надо же такому случиться, что легкая рука свела их вместе.

«Аякс», конечно, фаворит - и еще раз убеждаешься, что Евгений Шахов сделал все же правильный выбор, предпочтя выступления в серии А, пусть в совершенно заурядном «Лечче», эфемерной возможности сыграть в Лиге чемпионов.

Затем пришел черед команд, следующих по нечемпионскому пути. Первыми пошли «Башакшехир» и победитель пары «Виктория» - «Олимпиакос». Затем Маркетти извлек из стоящей по центру чаши шарик с «Краснодаром». Вместе с ним - наше «Динамо», однако они, как известно, не могут играть между собой, и киевляне перекочевали в третью пару.

Вместо них Маркетти подобрал российским «быкам» португальских «драконов» - «Порту». А «Динамо» достался самый грозный соперник из «несеяных» - «Брюгге». Официальный сезон в Бельгии начинается одновременно с нашим, так что в плане игровой практики соперники находятся в примерно равных условиях.

Чуть позже узнали своих оппонентов и два наших полпреда в Лиге Европы - «Мариуполь» и «Заря» (если пройдет «Будучност»). Команде Александра Бабича достался победитель пары АЗ (Голландия) - «Хеккен» (Швеция). Команде же Виктора Скрипника при благоприятном исходе дуэли с балканским клубом предстоит визит почти в том же направлении, где соперниками луганчан могу стать болгарский ЦСКА или хорватский «Осиек».

Здесь не будем забегать вперед. А «Мариуполь» уже должен отправлять десант в Алкмар, где в четверг состоится первый матч между АЗ и «Хеккеном». Лучше, конечно, попасть на шведов - прошлым летом азовцы уже били «Юргорден». Впрочем, и по АЗ совсем недавно прошлась «Александрия»…

Евгений БЕЛОЗЕРОВ, Спорт-Экспресс в Украине

yyyyyhhh 16.04.2020 11:26

У темі 1 долучень
Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру заявив, що після завершення пандемії коронавірусу футболістам, перш за все, варто дограти всі розпочаті турніри, а потім думати про те, як бути з наступними розіграшами.

«Існуюча бізнес-модель життєздатна лише під час активного футболу. Є багато людей, які залежать від гри. Тому немає ніякого сенсу починати новий сезон, не закінчивши поточний. Закінчити потрібно, коли це стане можливо. Навіщо починати новий сезон, так і не закінчивши попередній?»

«Чемпіонство - це результат боротьби за підсумками кількості турів, яка була обумовлена в самому початку. Нехай наступний сезон буде більш напруженим, можна відмовитися від розіграшу національних кубків, проводити євротурніри по одному матчу на стадії, що завгодно. Однак зараз одне можна сказати напевно - наступний сезон не може початися без завершення поточного», - прояснив свою точку зору наставник «гірників» в інтерв'ю португальським журналістам з TSF.

Нагадаємо, після 23 турів «Шахтар» є лідером турнірної таблиці української Прем'єр-ліги, випереджаючи «Зорю» і «Динамо» на 13 очок.

yyyyyhhh 17.04.2020 07:44

У темі 1 долучень
«Віллем ІІ», який виступає в чемпіонаті Нідерландів, очікує від «Динамо» виплати залишку суми по трансферу іспанського форварда Франа Соля, який відбувся в січні минулого року.

Про це повідомив генеральний директор «Віллем ІІ» Мартін ван Гіл, який відзначив також, що його клубу винні ще еквадорський «Аукас» і іспанська «Барселона» по платежах солідарності за трансфери Дієго Паласіоса та Френкі де Йонга відповідно.

У «Віллем ІІ» налаштовані на те, що коронавірус не завадить боржникам виплатити їх клубу належні суми, але готові відстоювати свої інтереси в ФІФА, яка, як упевнені в стані нідерландців, однозначно стане на сторону «триколірних».

Нагадаємо, за «Динамо» Фран Соль до нинішнього моменту провів лише 18 матчів, відзначившись 3 голами і 2 результативними передачами. Його трансфер обійшовся киянам в 3,5 мільйона євро.

yyyyyhhh 18.04.2020 06:12

У темі 1 долучень
Український спортивний журналіст Ігор Циганик розповів в авторській передачі, що київське «Динамо» після закінчення поточного сезону має намір повернути з оренди в луганській «Зорі» Олександра Тимчика та Богдана Лєднєва.

Футбольний експерт повідомив, що цей зворотний перехід футболістів з Луганська до Києва – справа вирішена. Втім, поки невідомо, на який час може бути продовжений сезон 2019/20.

Тимчик може скласти серйозну конкуренцію поляку Томашу Кендзьорі на позиції правого захисника. А Лєднєв здатний зміцнити командні побудови в центрі поля.

yyyyyhhh 18.04.2020 12:52

У темі 1 долучень
Союз європейських футбольних асоціацій УЄФА наразі працює над календарем відновлення футбольної активності в Європі. Одним з найважливіших обговорюваних моментів є розклад Ліги чемпіонів на наступний сезон.

І вже є дата початку основного раунду ЛЧ – це, вівторок, 20 жовтня. В цю дату УЄФА планує запустити перший тур групового етапу сезону 2020/21. Середа, 21 жовтня, стане другим днем ​​турніру, а датою початку групового етапу Ліги Європи буде четвер, 22 жовтня. Це більш ніж на місяць пізніше звичайної дати початку групового раунду єврокубків (в минулому році ЛЧ стартувала 17 вересня 2019 року).

Відбіркові раунди ЛЧ і ЛЄ почнуться набагато раніше, а точніше – в кінці липня або на початку серпня. Другий кваліфікаційний раунд Ліги Європи, де стартує перша з українських команд, відбудеться у четвер, 13 серпня. Напередодні, у вівторок і середу, пройде другий раунд кваліфікації Ліги чемпіонів.

Вся ця інформація стала відомою іспанським журналістам з документів Ла Ліги, де містився розпланований календар майбутнього сезону. За наявними даними, в планах УЄФА сказано, що поточний сезон в європейських чемпіонатах повинен завершитися до 31 липня.

Консультації в керівних колах європейського футболу тривають, і наступна відеоконференція УЄФА намічена на 21 квітня.

yyyyyhhh 18.04.2020 15:25

У темі 1 долучень
Луганська «Зоря» проявляє інтерес до 22-річного воротаря турецького «Менеменспора» Гентіана Сельмані.

Контракт воротаря, який має в активі 14 матчів за молодіжну збірну Албанії, з турецьким клубом діє до літа наступного року.

Крім «Зорі» зацікавленість в послугах Сельмані проявляють італійська «Болонья», грецький «Олімпіакос», а також російські «Спартак» і «Краснодар».

Трансферна вартість Сельмані, за даними Transfermarkt, складає 500 тисяч євро.

У нинішньому сезоні Сельмані пропустив 38 голів в 28 поєдинках за «Менеменспор» в першій турецькій лізі (другий за рангом дивізіон тамтешнього футболу).

yyyyyhhh 19.04.2020 08:42

У темі 1 долучень
Центральний захисник «Карпат» і збірної Люксембургу Тім Халл влітку може покинути Львів і перебратися в чемпіонат Польщі.

Там, за нашою інформацією, інтерес до 23-річного футболіста проявляє «Шльонськ» з Вроцлава, який займає четверте місце в турнірній таблиці нинішнього розіграшу чемпіонату Польщі.

«Шльонськ» виходив на «Карпати» і Халла ще в зимове трансферне вікно, так само як і братиславський «Слован». Однак тоді обидва клуби відмовилися від варіанту укладання угоди з львів'янами через те, що для Халла це був би третій клуб протягом одного сезону, у зв'язку з чим Тім не зміг би бути зареєстрований для участі в залишку сезону.

Зараз інтерес з боку «Шльонська» зберігається, хоча цей клуб не є єдиним, який контактує з Халлом на предмет потенційного трансферу.

Нагадаємо, в «Карпати» Тім Халл перебрався в серпні минулого року з «Прогресу» (Люксембург). У нинішньому сезоні зіграв 25 матчів і забив 1 гол за «зелено-білих», з якими у захисника контракт до літа 2021 року.

yyyyyhhh 19.04.2020 14:24

У темі 1 долучень
Французький ПСЖ запропонує бразильському форварду Неймару новий п'ятирічний контракт із зарплатою в 38 мільйонів євро в рік.

28-річний бразилець не повернеться в «Барселону» в літнє трансферне вікно через фінансову кризу, викликану пандемією коронавірусу.

У поточному сезоні Неймар провів за ПСЖ 22 матчі у всіх турнірах, де забив 18 м'ячів і віддав 10 результативних передач. Чинний контракт Неймара розрахований до липня 2022 роки із зарплатою близько 31,6 млн євро в рік.

yyyyyhhh 20.04.2020 07:13

У темі 1 долучень
Наставник «Ференцвароша» Сергій Ребров в програмі «Великий Футбол» поділився своєю думкою про нинішню ситуацію в «Динамо», «Шахтарі» і чемпіонаті України.

«Я вболіваю за «Динамо» і сподіваюся, що в наступному сезоні кияни дадуть бій і постараються виграти чемпіонат. У кожної команди є світлі і чорні смуги. Сподіваюся, що команда поверне свою колишню славу. Чим нинішній «Шахтар» відрізняється від «Шахтаря» Луческу? Тоді він був сильніше. Кілька днів тому переглядали з сином божевільний фінал Кубка України. Це була відбулася команда. Луческу створив потужний кістяк команди з бразильців. Зараз це хороша команда, багато молодих. Як і «Динамо», «Шахтарю» потрібен час.

Чи змінився чемпіонат України? Стало набагато менше легіонерів. З'явилося багато молодих футболістів. Це плюс, але не можна вимагати від них відразу результату. Потрібно терпіння і досвідчені гравці. Не так просто в такій фінансовій ситуації придбати добротного легіонера. Думаю, що через кілька сезонів наша молодь буде показувати інший рівень футболу.

Спілкування з Суркісом? Давно з ним спілкувався, але ми з ним завжди були в добрих стосунках і завжди повагою ставився до нього. «Динамо» дало мені шанс стати тим, ким я став. Повернення в київський клуб? Може бути будь-який варіант. Робота тренером - це не контракт гравця, який може сидіти рівно п'ять років. Завтра може статися все, що завгодно», — зазначив Ребров.

yyyyyhhh 20.04.2020 10:24

У темі 1 долучень
Гравець англійського «Манчестер Сіті» і національної збірної України Олександр Зінченко розповів про своє життя на карантині.

«Я перейшов на дворазове харчування, інакше б вже набрав вагу таку, що можна було б замість дядька Віті Леоненка сідати в студію Великого Футболу. За цей час я вже встиг зробити собі власну тренувальну базу. Міркую, що якщо карантин продовжать, буду набирати молодь і потрохи виховувати 7-8 річних хлопців для майбутнього України.

Тренувальна база у мене тут - якщо не в топ-10, то в топ-20 по Україні точно. У мене є все, що тільки можна придумати. Умови, газон, є де пробігтися, тому я в формі тримаюся впевнено. Серіали в нашому з Владою житті теж присутні, але перед сном. Якщо мене не візьмуть експертом на телеканал Футбол, то піду в кіберспорт.

У нас спільний бюджет і ми разом приймаємо рішення щодо покупок. Але, як кажуть, чоловік - це голова, а жінка - це шия. Куди шия направить, туди голова і дивиться. Коли у мене весілля? Це питання з такої ж категорії, як і «Коли поновлюються тренування в Манчестер Сіті?». Зараз все в підвішеному стані, ніхто нічого не знає. Як тільки буде календар матчів, тоді ми зможемо сісти та вирішити», - сказав Зінченко.

yyyyyhhh 20.04.2020 11:45

У темі 1 долучень
Найкращий футболіст Европи 1986 року Ігор Бєланов розповів цікаву історію, пов'язану з легендарним тренером Валерієм Лобановським.

«У період моєї професійної кар'єри різних кумедних епізодів було дуже багато, в тому числі і під час моїх виступів у київському «Динамо». По завершенні одного з матчів команду привезли на збір в Конча-Заспу, і хлопці вирішили зняти напругу після гри. Самі розумієте, після важкого поєдинку необхідно було відновити сили. Усунути ж після гри фактично неможливо, якщо, звичайно, не вип'єш трохи пива. У розумних кількостях, природно.

Так ось, багато хлопців зібралися в будиночку у шевця - нашому традиційному потаємному місці. Дістали пляшки, розлили по склянках. Сидимо, попиваємо - як раптом пролунав стук у двері. Толя Дем'яненко гучним басом жартівливо запитує: «Прізвище? Ім'я по батькові?!". У відповідь несподівано для всіх прозвучало монотонне і розмірене: «Валерій Васильович Лобановський». Після цього потрібно було бачити, як ці склянки й пляшки летіли на всі боки! Після стихла «дзвону келихів» Лобановський зайшов, подивився, і нічого не побачивши (але при цьому зробивши вигляд, що нічого не зрозумів), хитро сказав: «Все нормально? Відпочивайте, хлопці! ».

Що цікаво: на наступний день всі ці склянки нам виходили боком - такі скажені тренування були у Лобановського! У мене так вже точно все залишки алкоголю вмить вийшли! Валерій Васильович, звичайно ж, розумів, що футболістам потрібно розслабитися. Але він не хотів, щоб ми траплялися йому на очі. Ось така була історія, яка запам'яталася мені на багато років», - сказав Бєланов.

yyyyyhhh 20.04.2020 12:52

У темі 1 долучень
Відомий агент Марко Трабуккі розповів про вплив коронавірусу на футбольний трансферний ринок.

«Зараз час, коли клуби тільки цікавляться гравцями. ФІФА має намір продовжити літнє трансферне вікно або перенести його на осінь. Це буде з серпня і до кінця року або до кінця листопада, оскільки незрозуміло хто і коли починає чемпіонат. Я знаю, що декілька італійських клубів цікавляться гравцем київського Динамо. Це далеко від конкретики, тому що люди дійсно думають тільки про те, коли можна починати тренуватися і відновити чемпіонат. Цього футболіста представляю не я, це не мій клієнт.

Думаю, що Андрій Ярмоленко може спокійно грати в деяких клубах Серії А. Стати зіркою вже не так просто, якщо навіть Мхітарян зробив кар'єру на рівні вище, ніж Ярмоленко, але адаптувався три місяці до чемпіонату Італії. Стати зіркою в Серії А Ярмоленку зараз буде досить складно», - сказав агент.

Нагадаємо, раніше Трабуккі розповів про питання урізання зарплат гравцям з боку клубів.

yyyyyhhh 20.04.2020 15:15

У темі 1 долучень
Тренер першолігового «Чорноморця» Остап Маркевич розповів, що в клубі з'явилися проблеми з виплатою зарплат, а також поділився завданням, яке перед ним поставило керівництво.

«До лютого всі гроші виплачувалися вчасно і в повному обсязі. Зараз є борги за лютий, але ми розуміємо всі проблеми, які є в футболі».

«Моє завдання в команді? Вихід в УПЛ і єврокубки. Скільки років дають на єврокубки? Не знаю, але контракт у мене на 3 роки», - сказав Маркевич.

yyyyyhhh 20.04.2020 15:31

У темі 1 долучень
9 квітня 2000 року в матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів «Манчестер Юнайтед» приймав мадридський «Реал» після нульової нічиєї в Іспанії.

Гості швидко повели в рахунку за рахунок автоголу Роя Кіна. А в дебюті другого тайму Рауль шокував уболівальників на «Олд Траффорд» швидким дублем, практично не залишивши господарям жодних шансів.

Особливо варто відзначити другий гол сьомого номера «Реала», який повністю зробив Фернандо Редондо, який грав на позиції опорного півзахисника. У тому моменті аргентинець на лівому фланзі якимось неймовірним фінтом пошив у дурні Берга Хеннінга і розрізним пасом вивів Рауля на порожні ворота. І хоча МЮ вдалося забити два м'ячі, далі пройшли «вершкові».

Нагадаємо, того року «Реал» виграв Лігу чемпіонів, обігравши в фіналі «Валенсію» (3:0).

yyyyyhhh 20.04.2020 17:33

У темі 1 долучень
25-річний голкіпер київського «Динамо» Георгій Бущан вважає, що позитивні емоції — перш за все.

«Позитивні емоції — перш за все. Як проводите карантинні будні?», — написав Бущан в Instagram.

У поточному сезоні Бущан провів за «Динамо» 21 матч у всіх турнірах, де пропустив 16 м'ячів, 10 раз залишивши свої ворота у недоторканності.

yyyyyhhh 21.04.2020 07:54

У темі 1 долучень
Полузащитник «Днепра-1» Сергей Булеца, права на которого принадлежат киевскому «Динамо», рассказал о том, чем занимается на карантине в связи с пандемией коронавируса.

— Больше смотрю фильмов, сериалы, а также играю в игрушки на телефоне. В FIFA прохожу карьеру за Челси. За Динамо товарищеские матчи играю.

— А какая у вас любимая европейская команда?
— Барселона. Но в FIFA с ней легко будет играть, с Челси посложнее, поэтому выбрал лондонскую команду.

— Есть игроки в Челси, которым симпатизируете?
— Виллиан. Еще Мейсон Маунт, против которого я играл в реальной жизни в составе юношеской сборной.

— Физические нагрузки после виртуального футбола тяжело воспринимать?
— Нет, ни в коем случае. Каждый день почти идет физнагрузка – бег, разные упражнения.

yyyyyhhh 21.04.2020 10:08

У темі 1 долучень
Роксана Маліновська, дружина півзахисника «Аталанти» Руслана Маліновського, зняла відеофрагменти, в яких показала, як зараз виглядає Бергамо.

Це італійське місто дуже постраждало від пандемії коронавірусу. На пустельних вулицях нікого немає.

Пара з дитиною відвідала аптеку, щоб придбати медичні маски. За 10 одноразових масок Руслан і Роксана віддали 15 євро.

yyyyyhhh 21.04.2020 11:44

У темі 1 долучень
27-річний форвард чернігівської «Десни» Олександр Філіппов розповів Sport.ua про те, як проводить карантин.

— Яке напуття Олександр Рябоконь давав перед відходом на карантин?
— Ми зібралися після матчу з «Динамо». Всі розуміли, до чого все йде - на той час чемпіонати вже зупинялися. Лікар нам відразу сказав, що найближчий місяць точно буде карантин. Тому місяць всі в телефонному режимі.

— В якомусь футбольному челленджі за цей час взяли участь?
— Ні. Я туалетним папером не запасався, тому нічим було жонглювати.

— Як в «Десні» фінансова ситуація? Керівництво не повідомляв про плани на час карантину знижувати зарплату?
— Ні, таких розмов не було. Якщо будуть - упевнений, що знайдуть оптимальне рішення для всіх. Так, в Європі і на 70 відсотків скорочують оклади, але у нас і зарплати не такі, як в «Барселоні». Але, думаю, хлопці поставляться з розуміння, якщо клубу потрібно буде допомогти.

yyyyyhhh 21.04.2020 13:00

У темі 1 долучень
Півзахисник «Ювентуса» Дуглас Коста вирішив продемонструвати свою швидкість.

Бразильський футболіст влаштував змагання зі своєю дівчиною Наталею Фелікс, яка керувала картом.

Після забігу Коста кинув виклик пілотові Формули-1 Шарлю Леклеру, заявивши, що він наступний.

yyyyyhhh 21.04.2020 14:21

У темі 1 долучень
20 квітня відбулося засідання ради Серії А з приводу можливого відновлення чемпіонату Італії.

Там було підтверджено одноголосне бажання дограти сезон-2019/20 в повній відповідності з правилами, що стосуються здоров'я і безпеки всіх учасників.

Раніше повідомлялося, що «Торіно», «Сампдорія», «Болонья», «Парма», СПАЛ, «Брешія» і «Удінезе» виступили за негайне завершення сезону.

Нагадаємо, Серія А призупинена в зв'язку з пандемією коронавірусу з 11 березня. Керівництво італійської ліги відмовилося від варіанту, за яким призери сезону і клуби, що втрачають прописку в Серії А, визначалися б в спеціально організованому плей-офф.

Станом на ранок 21 квітня, в Італії 181 228 осіб захворіли на Сovid-19, з них 24 114 померли.

yyyyyhhh 21.04.2020 14:32

У темі 1 долучень
Популярний коментатор і журналіст Олексій Андронов поділився думкою про перехід Ярослава Ракицького з «Шахтаря» в «Зеніт» через призму завершення його виступів у збірній України.

«Перехід Ракицького в «Зеніт» став довгоочікуваним приводом для Шевченка спробувати зіграти без нього. Насправді, до його гри питання виникали і раніше, ще до переходу в «Зеніт». В України зараз гарне молоде покоління, є можливість дати їм ігрову практику, дати можливість стати лідерами збірної.

Як захисник, не думаю, що Ракицький був би зараз актуальним. Як виконавець штрафних - він допоміг би будь-якій команді, яка потрапила на Євро. Штрафні він б'є дійсно здорово і ми це знаємо. Але заради штрафних ніхто не буде людини брати в команду. Що найголовніше, в збірній України, як мені здається, змінилися відносини всередині колективу навіть більше, ніж гра. Думаю, що Ракицький в них вписатися вже не зміг би», - сказав Андронов.

yyyyyhhh 21.04.2020 16:01

У темі 1 долучень
19-річний півзахисник київського «Динамо» Георгій Цітаішвілі показав, як підтримує форму під час карантину.

У поточному сезоні Цітаішвілі провів за першу команду «Динамо» 5 матчів у всіх турнірах, де віддав одну результативну передачу.

yyyyyhhh 22.04.2020 07:42

У темі 1 долучень
Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте оголосив, що карантин у країні продовжений до 1-го вересня, включаючи заборону на проведення спортивних заходів.

У тому числі не можна проводити футбольні матчі без уболівальників, тому що для організації все одно буде потрібна допомога поліції та лікарів.

Очікується, що незабаром Федерація футболу Нідерландів виступить з офіційною заявою про завершення сезону. У чемпіонаті лідирують «Аякс» і АЗ, які набрали по 56 очок. («Аякс» лідирує за додатковими показниками).

У Лізі чемпіонів і Лізі Європи цього сезону нідерландських команд не залишилося.

Федерація вже повідомила, що збереться в п'ятницю, коли клуби обговорять рішення уряду, а також подальші кроки, враховуючи той факт, що до вересня весь професійний футбол в країні заборонений.

Раніше провідні клуби країни хотіли наслідувати приклад Бельгії, яка оголосила, що відновлювати чемпіонат не планує.

yyyyyhhh 22.04.2020 08:55

У темі 1 долучень
Легендарний ірландський півзахисник «Манчестер Юнайтед» Рой Кін був дуже яскравою особистістю, для якої не існувало авторитетів на футбольному полі.

Це демонструє епізод з матчу проти «Інтера», датований 1999 роком.

Під час вітання Дієго Сімеоне і Роналдо поправляли гетри і всього на долю секунди не встигли подати руку Кіну для вітання, а гордий ірландець пройшов повз, не давши їм навіть шансу отямитися. Хоча Роналду він все ж поплескав по спині.

Відзначимо, що «Манчестер Юнайтед» і «Інтер» зустрічалися на стадії 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Англійський клуб переміг за сумою двох матчів (2:0 і 1:1).

yyyyyhhh 22.04.2020 09:13

У темі 1 долучень
Шведська футбольна асоціація оголосила про те, що чемпіонат країни планують почати 14 червня. Таке рішення було прийнято сьогодні на загальних зборах представників клубів.

При цьому матчі планують проводити з глядачами на трибунах. Про які-небудь обмеження не повідомляється.

Чемпіонат Швеції проводиться за системою весна-осінь і повинен був початися в березні. Зараз клуби працюють над складанням нового календаря чемпіонату.

На даний момент в Швеції зареєстровано понад 15 тисяч випадків зараження коронавірусом і 1765 смертей.

yyyyyhhh 22.04.2020 10:30

У темі 1 долучень
Колишній воротар «Челсі» і «Арсенала» Петр Чех запустив новий надскладний челлендж під час карантину.

За умовами завдання потрібно по черзі жонглювати тенісними м'ячами спочатку руками, а потім ще за допомогою батута або будь-якої іншої поверхні, від якої вони будуть добре відскакувати. В сумі потрібно зробити 40 повторень (10+10+10+10).

Нагадаємо, Чех вміє грати на барабанах і пише музику, а також грає в хокей.

yyyyyhhh 22.04.2020 11:42

У темі 1 долучень
32-річний український воротар «Динамо» Денис Бойко активно тренується вдома під час карантину, введеного через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19. У тренуваннях Бойко бере участь і його дружина.

«Тин-Тин-КаранТин. Повторюйте за нами», — написав Бойко в Instagram, коментуючи запис однієї з вправ.

У поточному сезоні Бойко провів за «Динамо» 13 матчів у всіх турнірах, де пропустив 15 м'ячів, 4 рази залишивши свої ворота у недоторканності.

yyyyyhhh 22.04.2020 12:39

У темі 1 долучень
У матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи сезону 2015/2016 донецький «Шахтар» на виїзді зіграв з німецьким «Шальке».

Рахунок на 27-й хвилині поєдинку відкрив півзахисник «гірників» Марлос, п'ятою ефектно відправивши м'яч у ворота. У підсумку, «гірники» обіграли «Шальке» з рахунком 3:0 і вийшли до наступного раунду змагань.

«Шальке» — «Шахтар» — 0:3 (перший матч 0:0)
Голи: Марлос, 27, Феррейра, 63, Коваленко, 77

yyyyyhhh 22.04.2020 15:46

У темі 1 долучень
«Динамо» Загреб оголосило про призначення Ігоря Йовічевича новим головним тренером клубу.

На цій посаді 46-річний фахівець замінить Ненада Б'єліцу, який недавно був звільнений. Відзначимо, що Йовічевич працював в «Динамо» з 2017 року, очолюючи юніорські команди.

Нагадаємо, в «Карпатах» Ігор Йовічевіч працював з літа 2014 року по кінець 2015-го. Під його керівництвом «зелено-білі» провели 46 поєдинків.

yyyyyhhh 23.04.2020 11:19

У темі 1 долучень
19-річний півзахисник київського «Динамо» Георгій Цітаішвілі і 21-річний захисник команди Денис Попов підтримали челендж президента київського клубу Ігоря Суркіса, який полягає в тому, щоб набивати м'яч сидячи.

«Прийняли естафету від Ігоря Михайловича з Денисом Поповим», — прокоментував Цітаішвілі ролик в Instagram.

yyyyyhhh 23.04.2020 14:30

У темі 1 долучень
Якщо національні чемпіонати не будуть дограні через пандемію коронавірусу, місця в єврокубках наступного сезону будуть розподілені за спортивним принципом. Тобто, за поточною турнірною ситуацією в лігах.

Оскільки в деяких змаганнях не всі клуби зіграли однакову кількість матчів, буде враховуватися середній бал.

За відомостями, опублікованими декількома джерелами, таке рішення прийняв виконком УЄФА на своїй відеоконференції сьогодні, 23 квітня. Це рішення стосується кваліфікації до Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

Раніше розглядалися варіанти, при яких представництво в єврокубках 2020/21 буде визначатися за поточним клубним рейтингом УЄФА.

yyyyyhhh 23.04.2020 15:36

У темі 1 долучень
Український гравець «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко підтвердив, що клуб обговорює з футболістами скорочення зарплат на час кризи, проте рішення поки немає.

«Ми з клубом обговорювали скорочення зарплати, але поки все в процесі переговорів. Думаю, ми знайдемо спільну мову і клуб прийме мудре рішення», - сказав Зінченко.

Раніше АПЛ рекомендувала клубам скоротити зарплати на 30%, але в командах це вирішується індивідуально. «Арсенал» оголосив про скорочення на 12,5%

yyyyyhhh 24.04.2020 07:52

У темі 1 долучень
Днями Мікель Артета дав невелике інтерв'ю. У ньому він відповідав на запитання вболівальників «Арсеналу» і розповів про тих, хто найбільше вплинув на нього і його кар'єру. Звичайно, ж не обійшов стороною таких відомих футбольних особистостей, як Арсен Венгер і Хосеп Гвардіола, а також багатьох своїх колишніх одноклубників.

yyyyyhhh 24.04.2020 08:49

У темі 1 долучень
Колишній форвард харківського «Металіста» і збірної України Марко Девіч зізнався, що завершить футбольну кар'єру.

- Прощальний матч? Я думав на цю тему. Скажу відверто: буду закінчувати з футболом, адже контракт з «Сабахом» закінчився. Більше не бачу себе серед професійних футболістів.

Що стосується прощального матчу, то хотів би провести його в Харкові, але напевно його не буде. Мабуть, прощальний матч не важливий, адже я багато зробив у футболі - встиг порадувати глядачів, особливо в Харкові.

- Ви будете починати кар'єру тренера?
- Поки вчуся, є невизначеність у цій сфері. Можливо буду тренером чи футбольним агентом. Ці дві речі поки фігурують в моїх думках.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:18.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010