![]() |
Університет. Заходить викладач у клас і каже:
- Питання на 5, як я називаюсь? Тихо - Питання на 4, який зараз предмет? Тихо - Питання на 3, якого коляру книга? І ось десь чути: - Во с*ка грузить |
Приходить призовник від армії відкошувати. Лікар, як вважається, питає:
- Ну, в чому справа? - Знаєте, лікарю, я бачу тільки рухомі предмети. - А як же ви сюди дійшли? - А я головою мотав… |
Допоки в лазні не з`явився напис “Дупу фіранками не витирати”, про це ніхто і не думав...
|
Куме, де це ваш собака ?
- Та, я його зарiзав. - О-о ! А за що ? - Бо москалям продався ! - Як !? - А ось так ! Приходжу додому - а вiн менi з будки: "Гафф, гафф !" Чорним морем пливе американський есмінець. Аж перед есмінцем виринає субмарина з жовто-блакитним прапором. Поки американці заходяться шукати по довідниках чий же це прапор, що за держава, з підводного човна пускають дві торпеди й топлять есмінець. Субмарина занурюється на перископну глибину та в капітанській рубці відбувається розмова: - Петре, а ти впевнений, що то були москалі ? - Авжеж, бачив скільки зірок на прапорi! - Ну и язык у вас хохлов - дебильный и непонятный. Вот к примеру возьмем ваше хохлятское НЕЗАБАРОМ. Это где: возле бара или перед баром? - Та й у вас москалів не краще. Оце ваше москальське СРАВНИ. То це як: срав чи ні? |
У темі 3 долучень
Є три дівчинки першокласниці: брюнетка, шатенка і блондинка. В якої з дівчаток більші груди?
в блондинки, бо їй 18 років. |
Тату, а чому цицьки у корови між ніг, а у нашої мами між рук ??? Тому що синку у нашої мами дупа замість голови !!!
|
Урок математики:
Молода вчителька задає задачу: -З точки А у точку В вилетів один літак,зі швидкістю 450 км.на год. Другий літак вилетів з точки В ,зі швидкістю 500 км.на год.Питання:Скільки картоплі влізе у 5 мішків? Із задньої парти піднімає руку Вовочка: -Марія Іванівна-вам 26 років! -Правильно, а як ти дізнався? -Та мені ж 13, а тато полупридурком кличе! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:47. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010