![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго всім дня, підкажіть старожили, чому мені не показує файли для загрузки в розділі HDTV-тюнери > U2C S+ - дампи.
|
Доброго дня!!!Хочу купити тюнер Dreambox DM525 шо скажете .Вартий чи шось пыдскажете.
|
Цитата:
|
Народ доброго вечора. Підкажіть будь-ласка, ресівер Opticum X305 з процесором ALI 3601_A1 чиїм клоном буде? Opticum X405p/X406p? Можна брати дамп від нього?
|
Привіт, підскажіть, що краще зробити, мій товариш хоче дивитися Disсovery і тому подібне, зараз у нього Viasat хоче від ньго відмовитися, краще підключити шарінг чи ip tv і який нормальний тюнер до цього придбати.
|
Цитата:
|
Всім доброго дня. Таке питання. GI One 1026 можна шити дампом від 4100С?
|
Цитата:
|
Проц 3329С! Я прошивав від 4100С! Ось пробуйте цим дампом! Дамп на три супутника!tvsat-prof
|
Доброго вечора воромучани! Підскажіть сай купівлі запчастин до мобільних телефонів. ПОДЯКУВАВ!tvsat-prof
|
Що саме цікавить
|
Доброго вечора,може в кого є дамп флеші під програматор для TIGER X80 HD ,а то після невдалої прошивки тільки заставка і все..........
Флеш на 4 метра.,дякую .Закидував тільки прошивку -не стартує. |
Доброго вечора !така проблема
Тюнер Openbox X600 сигнал бачить ,тільки на усіх каналах пише: "Услуга не доступна" перепробував різний софт і нічого не допомогло , мені здається проблема в желізі !що підскажите друі де саме копати? може хтось вже стикався з похозого роду проблемою ? |
Привіт всім! Скачав плагін до 8120 ропакував знайшов файл віккард нитснув наього видкрив програмою WordPad і всякі непонятні якісь букви кубіки всякі ерофляхи непонятне неможу прописати настройки шаровика відкрив блокнот таке саме непонятне в чому може бути причина.
IPlyћ|AUB”rA52OPt„F{B&P0B ось таке неможу прописати шаовика.:cool: |
Цитата:
|
Куди котиться Київстар?
Вже майже 2 місяці як в нас на базовій станції Київстар вкрали кабелі і до ціх пір вони не ремонтують базову! Тисячі абонентів переходять до інших а їм по барабану. Безліч разів їм дзвонили і писали- "включайть дурника", що ніби то в них проблем немає і за пошкодження базової їм не відомо. Крім того в абонентів крадуть гроші, нещодавно ввели плату за дзвінок до абонента котрий не бере слухавку., одним словом божевільня. Поки керував Київстаром Литовченко все було добре а тепер керує москаль Чернишов оператор перетворюється на шарашкіну контору. Крім того знайомий що працює в них стверджує що такого бардаку як зараз ще не бачив. |
Всім доброго вечора. Скажіть, хто знає, чи є смисл міняти 10806 на амосі на 11139 ? Буде 10806 замінена на 11139 чи ні, а то прошиваю і не знаю що лишати. Телевізора взагалі не дивлюсь, і не знаю що там пишуть.
|
[QUOTE=arki;118783]Куди котиться Київстар?
У нас така ж ситуація була рік назад. 4 місяці встановлювали кабель. За цей час половина абонентів Київстара перейшли на Водафон. В навколишніх вишках Київстара також крали кабель. В мене закрадається думка, а чи не рук конкурентів ця справа? |
Цитата:
|
Sat-Integral T-820 Потрібна прошивка з новими каналами від лютого 2017 року
|
Цитата:
|
Доброго дня!
Підкажіть будь ласка хто в курсі: чи можна при прошивці поставити пароль на com порт ,щоб в слідуючий раз коли прошиваєш питало пароль,а то багато майстрів розвелося в моїй місцевості.Дякую! |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
тоді шити JTag-ом |
Цитата:
|
Цитата:
|
Всім привіт! Допоможіть з ресівером! Принесли на прошивку NEW STAR ST-205M :cool:чий це клон які прошивки до нього підходять дякую. Перший раз такий вмене! ДЯКУЮ!:)
|
Всім доброго дня. Може хто поможе по такому питанню. Є ресівер SKYGATE SMART, меню під паролем, якого не знають. Який мастер код на цей ресівер? Або як його прошити, а то в неті інформації не густо...
|
Цитата:
|
Цитата:
отут http://sat-prof.com.ua/showthread.ph...944#post118944 там і програми є)) |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Софт для нього є на польських сайтах але нічого нового він не відкриває,тому зажени канали і ключі від аріонів.Прочитати версію софту можна програмою DzLoader (є на форумі). |
Всім привіт! Де можна взяти прошивку свіжий список каналів ключів до GI S 2138. Подякував!
|
Всім привіт! Достав мене один тюнер-Euroskay DVB 8004 Super...Дали прошити...прошив!... і не один раз.Хотбірд працює незалежно від встановленого порту а решта-нема сигналу!Клієнт в шоці бо з його слів все працювало добре...може хто з цим стикався?
|
Цитата:
перед тим як прошивати,треба перевіряти ресивер з антеною,на працездатність |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:20. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010