![]() |
Сусід сьогодні прибив поличку за 10 хвилин... Мій чоловік каже, що це не чесно: справжній чоловік робить це кілька тижнів, щоб насолодитися!
|
Ми всі маємо право на безкоштовну медицину. Для цього вздовж дороги росте подорожник.
|
Ніхто так не вірить в тебе, як твій безробітний кіт, який звик до дорогого корму.
|
Кожен чоловік повинен рано чи пізно одружитися... Бо щастя не може бути вічним!
|
Важко вибирати новорічні подарунки, коли твої рідні варті цілого острова. А грошей в тебе тільки на житомирські шкарпетки.
|
Коли намагаєшся покласти заспокійливі пігулки назад у пачку, але заважає листочок з інструкцією.
- А шляки б тебе трафили! |
Чоловік збирається на роботу і запитує дружину:
- Ти мій піджак почистила? - Так любий. - А штани? - Звичайно милий. - А черевики? - А в тебе і там є кишені. |
Совість - це уміння виносити мозок сам собі.
|
- Що робить така красуня сама холодними, зимними вечорами коли відключають світло?
- В мене вдома генератор і два бідона горілки... То, щоб ти знав - я ще генератор не вмикала... |
- Що вас надихає?
- А? - Ну, що вас змушує вставати кожного ранку? - Аа, зрозумів. Мене надихає попісяти. |
- Я чув, ти оженився!
- Так. - Ти щасливий? - Галя каже, що так. |
- Тату, мені треба гроші на нові окуляри!
- Я що схожий на банк? - Незнаю, я погано бачу. |
Народна мудрість: чим довше ти вагаєшся тим дорожче стають памперси. А 860 гривень залишаються незмінними.
|
Колись і у мене будуть серйозні стосунки. Вони будуть настільки серйозні, що замість сварок в нас будуть наради...
|
Моєму чоловіку, мама в дитинстві казала, їж часник і цибулю аби ніяка зараза не вчипилася... Але він її не послухав.... тепер в нього є я.
|
Онуки 120-річної бабусі псіханули і вирішили самі собі купити квартиру.
|
Прийшла платіжка за світло. Вочевидь я оплачую світло сонячне, місячне світло від зірокі світло і в кінці тунелю.
|
- Щось давно твого друга не видно. Ви ж з ним були нерозлийвода.
- Зла відьма зачаклувала його і тримає в неволі. - Одружився? - Taк. |
З віком починаєш замислюватися про щось високе. Наприклад, про тиск...
|
Коли Сашко зустрів Галю, то подумав, що йому дуже пощастило. Але згодом він зрозумів, що пощастило тим, хто її не зустрів)
|
Камасутра єрунда! Бачили б ви в яких позах я сплю перед комп’ютером!
|
- Коханий, що відбувається з котом?
- Не знаю, дав йому трохи віскі як ти просила! - Віскас, йолопе, я просила дати віскас! |
- Я доставляв піцу... Ото жахлива робота: ти можеш бачити її, нюхати її, відчувати смак, але не можеш з’їсти її.
- Я знаю це відчуття: я був гінекологом. |
Як вести переговори з вашим котом.
Крок перший: дайте вашому коту все, що він попросить. Крок другий: переговори закінченні. |
Я завжди несу добро. Просто не завжди доношу.
|
Вирішила стати жайворонком - встати раніше, тепер я зла і невиспана сова.
|
Розмовляють дві свині:
- Будеш мене завжди кохати? - Поки холодець нас не розлучить. |
Виявляється, якщо до людей ставитися так само, як вони до тебе, то їх це починає ображати...))
|
Коли віслюку приділяєш багато уваги, він починає думати, що він кінь. Таке саме становище у деяких людей!
|
- Шо це пролетіло?
- Цe piк. Він кожен рік тут пролітає. |
- Мамо, мамо! Я на новий рік хочу котика!
- Не вигадуй! Буде олів’є, як завжди. |
Намагаюсь зрозуміти хто винен в тому, що відбувається в моєму житті:
Астрологія? Вроки? Чи магнітні бурі? |
Сидить мужик в коридорі школи, чекає доньку. Проходить повз вчителька і питає:
- Ви дитину чекаєте? - Ні, це в мене такий живіт від солодкого. |
Якщо замість подарунка на Новий рік вам подарували гарний настрій - з вдячністю прийміть його. Новий рік пройде, а гарний настрій залишиться.
|
- Петрику ти ось написав у своєму творі, що тобі подобається хлопчик з нашого класу і він навіть поцілував тебе. Скажи, це правда?
І тут Петрик зрозумів як небезпечно списувати у Марійки! |
Якщо б ми пішли від мавп... То чому ще й досі є мавпи?
|
Сьогодні дізнався, що, виявляється, при відкритті пляшки з вином задіяно 14 м’язів. А якщо при цьому ще й посміхатися то взагалі близько 40 м’язів!
|
Доросле життя - це коли ти робиш все, що хочеш, після того, як зробиш все, що не хочеш, а коли зробиш все, що не хочеш то ти вже нічого не хочеш!
|
- Коханий, що тобі на вечерю приготувати?
- Устриці в нормандському соусі. - Добре, пельмені так пельмені) |
Навчання онлайн.
Вчителька: Як мені зробити гучніший звук? Я: Натисніть АIt+F4. Вчителька: «не в мережі» Я: :) |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:21. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010