![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго вечора , а кварц в тюнері це флеш пам'ять чи що ?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Всім доброго вечора. Може хто підкаже останній софт на 4100с, у якому в настройках зображення є не тільки 4:3 LB, 4:3PS i 16:9, а і auto. А то народ останнім часом все більше уваги звертає на чорні полоси (особливо на 1+1), які по горизонталі або вертикалі є при любому розкладі. Авто це питання мені здається вирішує з "найменшими втратами".
|
Цитата:
для широкоформатних треба ставити 16:9 або Авто,на ТВ 4:3 ставити 4:3 LB |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Таке питання. Софти MX Reader на глобо 3000-6000, стабільніші від трумена? Не злітає там мова на англійську і формат зображення на панораму, чи те саме?
|
Цитата:
і ПО там не причому,на лаготипи каналів зверніть увагу,вони на чорних полосах |
Цитата:
|
підкажіть будьласка прошивку на космо сат 7400
|
Цитата:
підправте на сьогоднішній день |
Доброго вечора всім!Маю "забаву" з DRE 5000.Схоже що процесор пробив.На материнці по шині 3.3V коротить,БЖ в нормі,табло мигає....Там стоїть процесор 5518BQC а у мене є 5518DQC.Чи можлива така заміна?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго вечора шановні знатоки супутникового телебачення!Допоможіть розібратися в питанні перегляду iptv через супутниковий приймачь Q sat hd mini 03
|
Доброго вечора всім! Мені принесли 8004 /Eurosky 3023 (Ali 3329В) старенький мп-2 там виходи на на скарт тюльпани і вч. Немає сигналу верхня шкала 14 нижня якість 10 міняв другий блок живлення мзмін неиає. Може щось на материнці полетіло! Дякую!:cool:
|
Цитата:
|
А ще може бути відновлюваний запобіжник РТ1, він стоїть десь там біля ВЧ блоку.
|
Хто порадить HD тюнер з *бюджетних* до 25 зелених,в якого відео по AV *нормальне* (хоча б не гірше ніж у сатінтеграла 1227) на кінескопних телевізорах ( по HDMI не цікавить)
|
Цитата:
краще картинка буде з відео ЦАП-ом,але вже давно не бачив таких ресиверів |
Доброго вечора ! Пiдкажiть будь ласка що трапилось с каналом телевсесвiт переглядаю його через приймачь фергюсон арива 100 xд е тiльки аудioсигнал вiдео вiдсутне
|
Так що ніхто не знае відповіді на мое запитання?
|
Цитата:
|
Твоя порада не допомогла!
|
Він транслюється на двох частотах 10842 і 12315 в форматі DVB-S/MPEG-4
Можливо він прописується як радіоканал?? |
нi не прописуеться як радiоканал а транслюеться на однiй частотi
|
Цитата:
|
трофей та наука в мене транслюеться вiдмiнно з цим каналом тiльки проблема
|
Пробуй перепрошитись.
|
Доброго дня ,підскажіть будь ласка де можна завантажити до телевізора samsung ue40k5500au (з вбудованим супутниковим тюнером) готовий новий список супутникових каналів щоб через USB флешку завантажити його в телевізор ?
|
bilak0, наскільки мені відомо, що в ТВ з вбудованим супутниковим тюнером, настройку потрібно робити вручну, а також в таких тюнерах відсутній ЕМУ
|
Всім! Привіт! Хто продає старенький євроскай 3023 на запчасті полетів вч блок де закручується антена небачить сигналу ставив другий вч блок працює хто має куплю. Дякую!:)
|
доброго дня !який порекомендуєте Хороший HD тюнер ціною до 1500грн
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:25. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010