![]() |
– Прошу пані, а скільки в вашому житті було романів?
– Один. – Не може бути! – Може. Ось якби ви мене спитали про Іванів чи Василів... (с) |
- Професор на лекції питає: “Якби перед бараном поставили відро з водою і відро з горілкою, щоб почав пити баран?”
- Воду! – відповідає студент - А Чому? - Бо баран! |
- Хто такий ідеальний чоловік?
- Це той, хто прийшов додому і застав дружину з коханцем каже: «Ви тут кінчайте, а я піду кави зварю». - А хто ідеальний коханець? - Той, хто зможе виконати це побажання! |
Дівчина прийшла на прийом до гінеколога.
Роздяглася, сіла у крісло і розчепірила ноги. До неї підійшов лікар: - Вище! Вона підняла ноги ще вище. - Вище! Дівчина не витримала: - Я вже не можу вище! - Кабінет гінеколога поверхом вище, а я - стоматолог! |
Офіціант, виделку мені!
- Будь ласка, 2 гривні! - Так вона ж брудна! - Чиста виделка – 4 гривні! - Неподобство - Неподобство – 100 гривень за годину! - Та я вас зараз!.. - Мене – 300 гривень за годину! |
В ліфті, на останньому поверсі:
- Вниз? - НІ, блін, вбік! |
Молода жінка запитує чоловіка похилого віку:
- A скільки вам років? - Вісімдесят. - А я б вам не дала. - А мені й не треба. |
Підходить на базарі чоловік до бабки , яка торгує картоплею.
– Бабусю, у Вас картопля на посадку? – (єхидно) – нє, курва, на зліт! |
Двоє знайомих зустрічаються на курорті. Один говорить:
— Я тут все з тією ж язвою. — А я на цей раз залишив жінку дома. |
– Привіт дорогий! Що робиш?
– Кіно дивлюся. – Знову гидоту якусь? – Ні, німецьку мелодраму про безпорадну дівчині, у якої в ванній зірвало кран, і їй на допомогу прийшли чотири досвідчених сантехніка і електрик. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:11. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010