![]() |
Цитата:
|
Цитата:
а інший ВЧ блок підставляли від чого??)) може я б Вам переслав по нова пошта якийсь тюнер з робочим ВЧ тай Ви собі там примудрували??))бо іменно таких моделей нема в мене)) відправлю просто так безкоштовно...ukrprofdresmille |
Цитата:
|
Цитата:
|
bilak0! GI 8120! :)
|
доброго дня !доречі хочу купити для себе HD тюнер ціною до 600грн ,що краще взяти ?
|
У темі 4 долучень
vasa! Візьміть недорогий 1227ХД метал картинка нічого шара літає на ура плюс ютуб іде. Картоприймача внего немає! Аще можна взяти за 600 грн Sat-Integral S-1226 HD K3 теж нічого є картоприймач і більш цікавого дешево і сердито.:)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
bilak0, софта на нього то валом, але ціна...
А я от думаю U2C B6 Full HD собі взяти, чи може не варто, хто скаже? |
bilak0! Можу скинути!:)
|
Всім привіт! Шановні форомучани клієнт знайомий хоче шарінг внього пока простий тюнер 4100С який кращий приймач хд йому придбати під шару 1227 метал йому неподобається говорив що вкогось він тормозить з шарою що краще розраховує від 1000 до 1500 грн. Оцей приймач добре працює з шарою чині. U2C B6. HD ! Подякував!:)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Зараз маю 1237HD ABLE - на 6 міс. підписка нтв+ працює на 100%, але один раз на тиждень - примусове перезавантаження (з розетки).... замовив ще один такий же ( лише заради "бонусу"), так як 15.04.2017р. закінчується безкоштовна підписка...... Можу радити 1237 тільки по причині того , що дочка (13 років) та дружна, претензій до телебачення не мають..... По якості картинки нічого сказати не можу, так як ТВ- кінескопний. Але, якщо у Вас цінова категорія від 1000 до 1500 грн. , то , можливо, зверніть увагу до "U2C Denis" - по відгуках кращий за "U2C S+" (яким також користуюсь вже чотири роки.... і нарікань не маю.....) |
drachuk1979, в сат интеграла 1237 як і 1227 завмирає картинка на відкритих та кодованих каналах
|
Цитата:
|
Доброго дня всім!Отримав посилку з S 1227 HD...вмикнув-працює,все добре.Просканував один траспондер -працює! Спробував оновити список каналів з флешки і ...на табло лише нулі,на пульт не реагує,відео немає...що порадите???
|
Список каналів від якокго реса залили попробуйте змінити по в ресівері.:)
|
Цитата:
|
Петрович! Список каналів могли бути биті всяке буває!:)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Я цю прогу ще раніше знайшов і щойно відновив рес відновив..Ура!!!Версія s/w v 1.13 ...Прошу список каналів бо нема бажання і часу сканувати і сортувати...замовник має прийти!
|
Прошивка 2,15 канали і ключі станом на 10.04.2017
|
Цитата:
|
Тільки з прошивки починати список під стару версію не підходить !
Добавте ключ на телекенал Болт бо вчора він ще йшов відкрито |
У темі 1 долучень
Петрович! Тримайте що маю! На канал болт прописати ключик.
|
Доброго дня ,шановне товариство! Сьогодні пробував ввести ключ у u2c 6b fool HD і зітнувся з проблемою.Всі клітинки я заповнив а от ID провайдера не зміг.Ось наприклад-1е261..Цифри я ввів а ось букву не зміг...Можливо там інший сервісний код потрібно вводити а не провайдера?На S 1227 HD я ввів без проблем а тут....
|
У темі 1 долучень
Хлопці що це таке ?? Що за Антена на глобіку 4100с ?? Привезли мені ці реси не знаю що це , підкажіть будь ласка
|
Антена від вайфаю,напевно.
|
Цитата:
|
Це антена радіопульта
В пульті замість світодіода впаювалась плата передатчик,а в тюнері до фотодіода підпаювася приймач а це його антена |
Доброго дня! не підскажете де взяти список каналів та ключів до Strong 4155
|
Цитата:
|
bilak0, а що хіба просканувати важко? В мене теж є один друг що сидить з подібним, то я йому просканував ТП і все окей :) ;)
|
Доброго вечора! Хотів запитати де взяти до старенького звіра дрембокса DM 500-S прошивку або свіжий список каналів ключів. Дякую наразі!:)
|
Всім доброго дня. Шановні знатоки, підтвердіть або спростуйте міф. Бачив на інших форумах люди пишуть, що коли ставиш твіни або більше, треба підключати дісек так, щоб один супутник не був на однакових портах, інакше будуть глюки. Наприклад на одному дісеку амос на 2-му порті, на іншому на 1-му або любому іншому крім другого. І так усі мають бути рознесені. Правда це чи міф? Бо я так так і роблю, думаю чи варто. Коли всі на одному зручніше, і ресівери можна міняти місцями без перенастройки.
|
У мене теж твіни і тюнера на різних дісеках. А так ставив і на однакових ....
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:14. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010