![]() |
Завжди ставлю на однакових портах, проблем ніколи не було. У себе маю три тюнери на однакових портах і ніяких глюків не замічав.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Просто можливо твин глюкнутий тобто бракоаний і не може одночасно робити з двома тюнерами, то тут є місце в різних портах
|
Порадьте стабільний бесплатний сервіс динамічного днс, типу www.noip.com Потрібно для ш@ри, щоб в ресіверах вводити не реальний ІР або адрес сервера, а псевдонім який придумав. ноір погано тим, що кожен місяць треба підтверджувати свій хост, а це незавжди можливо...
|
Всім доброго дня! Сьогодні попав домене ресівер OPENBOX SX9 HD PLUS чий це клон потрібен списочок каналів ключів на 4 5 13 36. Дякую наразі!:)
|
Іван86, я користуюсь www.noip.com проблем не спостерігав
|
Цитата:
|
Іван86, 1-2рази на місяць обновив і все
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Іван86, arki, дуже вдячний за роз'яснення. он воно що;)
|
KOROL@, цікаво тільки, що там за два шарики в тебе приграють:cool:?
|
Доброго дня вам. Є поломка плазми Марка LG, говорив мені клієнт, що працювала в нього, було зображення, він вийшов попити кави, заходить в кімнату, а екран непоказує, тільки звук, коли її включити вночі то на матриці видно так дуже дуже людей, що може бути.
|
Скоріше всього лампи підсвітки мав таке на моніторах.
|
Добрий вечір! Невеличке запитання! приймач глобо 6000 робочий включається! Небачить ні скарта ні тюльпана ні вч екран на телевізорі чорний звуку немає що могло статись.:)
|
Доброго дня форумчани. Може ви мені підскажете, де взяти прошивку на приймач Т2 Romsat T2020 така несправність в ньому: звук автоматично зменшується до нуля, плюс останнім часом перестав реагувати на пульт, хоча імпульси до процесора приходять. Що з ним робити?
|
Korpahec, CD4053
|
Якої марки краще купувати конденсатори?
|
Я особливої уваги на це не звертаю, головне щоб на ньому було написано 105С
Якщо дійсно хоче добрі конденсатори, то бери комп'ютерні, але вони в два три рази дорожчі. Таку дрібницю я беру тут radiodetali.com.ua та imrad.com.ua :cool: |
Добрий вечір! Вмене є аська зайти в акаунт неможу реєструвався на емейлі шкода бо маю шаровика тай дещо замовляю по інтернеті. Що можна зробити! Дякую!
|
Цитата:
|
Доброго дня. Назріло питання. Є планшет GoClever Quantum 900 з розбитим сенсором. Такі сенсори є в інтернет магазинах, наприклад такий, але на всіх пише маркировка FX-C9.0-0069F-F-01, а в мене на розбитому FX-C9.0-0069A-F-01. Підійде? Думаю повинен, і вони кажуть що підійде, але хз...
|
Краще брати з парт номером такий як у тебе бо може не робити.
Але впринципі повинен робити. Тільки відразу перевіряй на нп на мертві зони і не знімай плівки. |
...
|
Привіт форомучани! Прошив прошивкою 2.15 ресівер сат-інтеграл S-1218 HD ютуб працює чудово немає список каналів і ключів до нього чи можу від 1227 метал залити список і ключі до S-1218 HD.:)
|
Цитата:
|
Доброго дня форомучани! Стикнувся з ресівером сат-інтеграл 1226 HD К3 прошив дампом неідуть інтернет сервіси, ютуб, айпітіві, прогноз погоди , шара активована чудово працює , як запустити ютуб, хотів би глянути якісь фільми, іде ще роздубути свіжий список каналів, і ключів, і якщо по. Ааа-ще від якого ресівера підходять прошивки! Буду благодарний вам за допомогу!!!
|
Читаєш вітку http://sat-prof.com.ua/showthread.ph...180#post120180 і все стане зрозуміло по його *братам і сестрам*.Ні одне ПО зараз не підтримує ютуб ,а більше про нього на сусіднім форумі з nazir7.Свій дамп виклав по вказаному адресу.Всі дешеві hd тюнера в основному нормально працюють для чисто сат перегляду.
|
Всім доброго вечора! Прошу допомоги сьогодні принесли мені прошити ресівер ECHOSTAR DSB-1220 FTA перший раз такого бачу ресівера чи шиється він хто підкаже залишив собі до завтра клієнт погодився нате. Думаю спитаю увас що і як зробити. Наразі дзенкую!)))))))))))))))):):cool:
|
Korpahec,ECHOSTAR DSB-1220 FTA клон Strong 6125, 6126, 6130, 6155 - копай в цьому напрямку ,але не впевнений що софт підійде
|
Доброго вечора!Сьогодні довелось налагоджувати товаришеві інтернет на Sat-Integral S-1228 HD HEAVY METAL через WiFi адаптер...Тюнер роутер знаходить!Ввожу пароль-реєструється а мережі немає...Пробую з тим самим адаптером і роутером тюнер U2C 6B Full HD -мережа є,заходжу у ютуб і дивлюсь...Виходячи з цього роутер і адаптер робочі а чому нема мережі на Sat-Integral... ?Що могло піти не так?
|
В меню е вибир адаптера.
|
Цитата:
|
Підскажіть будласка де показує українські канали спор-1 спорт-2 на якому супутнику чи іде він на шарі забув спитатись вас. Буду вдячний!:cool:
|
Цитата:
|
sanela! Доброї ночі! Немає на віасаті цих каналів спорт-1 спорт-2 хіба евроспорти два.tvsat-prof
|
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Монітор LG-FLATRON-M1940A-RZ. Пульта до него немає десь загубили. Хто знає де можна його купити!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:29. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010