![]() |
|
|
- Любий, я так хочу на Новий Рік ... шубу ...
- Моя ти господине! Завтра ж піду куплю буряк і оселедець! Для мене завдання з хімії / фізики виглядає приблизно так: летіли два верблюди, один рудий, інший ліворуч. Скільки важить кілограм асфальту, якщо їжакові 24 роки?... |
Ось спиш ти в своєму ліжку, хропеш, слиниш подушку, пердиш. Але ж хтось вважає тебе своєю мрією...
Знайдена найдобріша блондинка. Вона скуповує в магазині живих коропів і відпускає їх на волю в ліс. |
Газета - унікальна річ: вона ж і скатертина, і мухобойка, і вентилятор, і туалетний папір, і шапка, і навіть парасолька.
|
|
Часовий на посту. Підходить майор.
- Прізвище? - Рядовий Петров! - Скільки чоловік у роті? - Сімдесят! - А в батальйоні? - Двісті п'ятдесят! - А ти чого військову таємницю розповідаєш? Раптом я шпигун? Постріл. солдат: - Ти подивися, яка сволота! |
Гостинний сторож.., заряджає рушницю сіллю і хлібом...
|
|
|
- Ти не знаєш, чому у крутих в номерах машини повторюються цифри - 777 або 555?
- Так вони ж дебіли, по іншому не запам'ятають! |
- Я тут завдання зробив з фізики
- І що? - У мене муха зі швидкістю 8266 км / год літає |
|
|
|
|
Поганих людей наказує закон правосуддя, а хороших - закон підлості!)
***** Весь інтернет любить котів, бо з собакою треба гуляти тричі на день, а це півтори години без компа.... |
Моляться в церкві бабка і Янукович. Бабця:
Боже, я вже старенька і хвора, добав мені будь ласка ще 500 гривень до пенсії.Слухає це Янукович, слухає і думає: Дам я вже тій бабці 500 гривень, щоб не заважала молитися мені з Богом. Дивиться, а в гаманці тільки 400 гривень. - Нате, бабцю,- дав їй гроші. - Ой дякую,Боже,- і відразу глянула на гроші, потім на Януковича. - Але ж через кого ти мені їх передав, цей бандюга вже на очах сотню вкрав. |
:oпро Яника вбило.......:D
|
Діти сьогодні ми проходимо мавп. Вовочка не дивись в вікно там мавп немає. Так діти дивимось на мене.
---------------------------------------------------------------------------------- Кінець 2011 року. Київ, Кабінет Міністрів України, Прем’єр-міністр Азаров Микола Янович складає нову постанову для придушення малого і середнього бізнесу. Взяв аркуш паперу пише - Кабінет Міністрів України, м. Київ, 24 …. 2011 року і не може згадати як ДЕКАБИРЬ по українському. Азаров бере телефон та дзвонить до Ірини Фаріон : - Здасте Ирина Дмитровна, я забил как декабирь по украински. - Микола Янович, ми ж це проходили, я ж вас вчила, ну як це так. От 9 місяць як буде? - Сентябрь! - Та який сентябрь, Микола Янович, та ж дітки ідуть до школи 1 вересня. Вересень! А 10 місяць як буде? - Ну октябирь. - Та який октябирь, Микола Янович, та ж листя на деревах жовтіє, жовкне це ЖОВТЕНЬ! - Да, да жовтьень. - А 11 місяць, Микола Янович, листя вже висохло і падає на землю, як буде, листя падає?! -ЛИСТОПАД! - Правильно, Микола Янович ви все знаєте…. і кинула трубку. Микола Янович, сидить і думу думає: - Вересень, Жовтень, Листопад ………… так и быть – СНЕГОПАД! |
|
У темі 1 долучень
TEST NILE SAT 7°W
11938 V 27500 |
У темі 1 долучень
Badr-6 @ 26°E
12437 V 27500 3/4 Persia CA, MBC Int |
SOFTCAM BISS OK
У темі 1 долучень
Софткам для ресірверів TECHNOSAT
|
Британським вченим не вистачило фінансування, й вони змушені були припинити експеримент "Скільки грошей може витратити жінка".
|
- Маша, з'їж шматочок торту.
- Дякую, Вова, я не хочу. - Ну, з'їж. Смачний! - Ні, дякую. Я після шести не їм. - Маша, будь ласка. - Вова, я солодке взагалі не люблю. - Їж торт, дурна! Там обручка, я одружитися на тобі хочу! |
|
|
|
|
Маньяк обризкав гроші отрутою і пожертвував їх дитячому будинку. Загинуло 20 депутатів, два мера і один міністр. Діти не постраждали.
----------------------------------------------------------------------------------- -Лікарю, мене болить горло... Що робити? -Пососіть "УПСА" -Ви що? майте совість! Я чоловіковий не беру, а у пса тим більше не буду!!!! Хочеш сніданок у ліжко? Лягай на кухні! Молиться бабця в церкві:"Господи,я дуже любила свого чоловіка,але ти в мене його забрав!Я дуже любила свого котика,але його теж не стало.Господи,я дуже дуже люблю свого ПРЕЗИДЕНТА." |
|
|
“Я кохаю тебе”, – кажуть українці.
“I love you”, – говорять англійці. “Je t’aime”, – говорять французи. І тільки китайці мовчки роблять свою справу Фільм, який ніколи не буде знятий: "Про що мовчать жінки". |
Справжній китаєць повинен в своєму житті зробити 3 речі: кеди, джинси і iphone.
Кожен урок - "Битва екстрасенсів"... Кожна контрольна - "Інтуіція" Під час поїздки Януковича по Україні поламався його джип. Дощь, холодно.Ну він з охороною їде до якоїсь хатинки. Охоронець стукає, а там бабця. - Бабцю, пустіть дощ перечекати. - Заходь, синку, як раз пічку топила. - Та з нами ще Янукович... - А його у стайні прив'яжіть |
|
|
Очі побачили цицьки п'ятого розміру, голова закрутилася, серце застукало, в брюках стало тісно ... І тільки гаманець від страху затремтів і затаївся ...
|
У темі 1 долучень
ATLANTIC BIRD 7°W
Dubai Sports (CH 33) 12360 V 27500 SID : 0CFB |
Влаштувався хлопець у міліцію, а
зарплату не отримує вже 3 місяці. Приходить до нього начальник і каже: - Ти що ж зарплату не отримуєш вже скільки? - А я думав, що видали пістолет - та крутись як можеш ... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:32. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010