![]() |
Хлопці привіт.Хто знає,що то за хер...я гуляє по скайпі,якась розсилка?Пересилала донька мені фотографії і в той момент прийшов мені якись файл,я автоматом відкрив і після того скайп самовільно вмикається і починає всім контактам розсилати той же файл.Вірус якись?
Хто підкаже як з ним боротися без перестановки вінди? |
svovka, Зміни пароль на скайпі.Але краще видали і встанови Скайп з новим паролем.
п.с.А була просьба переглянути це фото?При цьому цей вірус розсилається всім хто є в Твоєму скайпі і їх треба попередити щоб не відкривали це повідомлення. |
svovka, Загрузитися в режимі від збою але з підтримкою мережі , вирубати той Скайп з автозавантаження.
Лікувати антивірусними утилітами від Касперського і доктора Веба. Надалі не відкривати підозрілі повідомлення, листи, посилання ... Скачати і встановити свіжу версію Скайп... |
slavon, Нічого крім зміни пароля не допоможе,бо він вскритий.
А це :Скачати і встановити свіжу версію Скайп... - так. |
Поміняв пароль, видалив Скайп,встановив останню версію,запустив,вийшов з програми Скайп,чекаю чи не запуститься автоматом.Раніше запускалвся Скайп самовільно приблизно рз в 20 хв.щей з якимись глюками,зависаннями.Буду за той час шукати вірус Касперским.
|
svovka,вам потрiбно повнiстю перевiрити систему на компьюторi.Повнiстю-ВЕСЬ.
|
sattel77, Перевіряю весь.
Тим часом знов самовільне включення. Заміна Скайпа і пароля нічого не дало. |
svovka, чим? Программа повинна бути з останнiми базами сигнатур.Aле я вже на 100 вiдсоткiв певен, що вам потрiбно повнiстю систему переставляти.
|
Касперским.
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:31. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010