![]() |
Доброго вечора. Вирішив прошити самотужки тюнер але знайшлася одна проблема в мене тюнер Ортон 4100 не можу зрозуміти чий він клон і яку програму використати для прошивки , пошук в інтернеті 100% відповіді не дав , хотілось би почути відповідь спеціаліста. Ось дані model ID 3329C , S/W ВЕРСІЯ 1,3,71 EMU , Версія H/M 1.0.00 , LOADER VERSION M3329C 1.0.6 , LATEST UPDATE mar. 03. 2011
|
Ось ваш тюнер http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=50
|
Цитата:
|
Доброго вечора! Підкажіть що може бути! Купив ресівер сат-інтеграл 1225 хд абле підключив шару донього через простий київстар модем канали працють і закодовуються хвилину немає потім працює і потім сам тюнер висне потрібно виключити з сеті і модем витягати і вставляти тоді працює. Шаровик хороший проблем небачу внього користуюсь 7 років його сервером.Чи може бути діло в прошивці прошивка стоїть 1.13 може завелика підкажіть хто що знає.:)
|
Цитата:
|
Korpahec, перевели модем в режим тільки модем?
|
У темі 2 долучень
Що можна робити з цією супутниковою тарілкою і що ловити?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Привіт,поділіться списком каналів та ключів ,для тюнера TIGER X-90HD,станом на 12.2017.
|
Новий софт V2.27 від 15.11.2017
Додана підтримка T2MI P.S. Особисто не тестувавtvsat-profukrprof |
всем доброго вечера.большая просьба помогите найти дамп на . star track 550d. 4W, 5E, 13E ,75E , заранее спасибо. и или прошывку
|
Доброго вечора. Виникла проблема при прошивці тюнера Ортон 4100 model ID 3329C, постійно висить провірка ком порта і все. Програма для прошивки Upgrade_4000c , Damp_Globo_ 4100c_1.4.96.abs , підключав нуль модемним кабелем , все робив по відеоінструкціїї не можу зрозуміти що не так бо перший раз це роблю.
|
Порт СОМ який стоїть коли починаєте прошивати!:)
|
сом 1
|
Шиєте з ноутбука пробуйте сом порти міняти якщо непіде тоді щось з компортом тюнера.:)
|
Ні я шию з стаціонарного компютера, дивися в диспечері пристроїв стоїть порт сом 1, не можу зрозуміти може кабель поганий ,
бо тюнер до цьго прошивали . |
Попробувати інший кабель або компорт на ресівері непрацює.
|
Цитата:
|
ОК дякую спробую міняти порти.
|
Добрий вечір. Зміна порту не дало ніякого результату написало що потрібно змінити сом порт пробував на всіх робочий тільки сом 1, скачав програму під віндовс 7 спробував на ній прошити написало невдалася передача даних , те саме пробував і на іншому тюнері результат такий самий ( тюнери одинакові ) .
|
Попробуй другий шнур!:)
Може компорт барахлить на системнику!:) |
Цитата:
|
Доброго вечора! Підкажіть будласка мені таке! Є плазма і ресівер B6 Full HD підключаю до плазми через шнур HD на пульті від плазми переходжу на HD зображення на теліку є коли все виключаю ресівер і плазму з розетки і потім включаю ресівер і телік то воно автоматично незапускає зображення потрібно брати вруки пуль теліка і переходити в ручному режимі на HD щоб працювало зображення. Чому так! Колись підключав HD ресівери тозапускались автоматично по HD шнурах а тепер ні! Подякував наразі!!!
|
Korpahec, може не повна розпайка шнура HDMI
|
kreshnot! Шнур купований але з дешевих що може таке бути нвіть незнав!:cool::eek:
|
Цитата:
|
Всім доброго вечора , хто зіштовхувався з приладом Satlink 6908?
Купив я його десь років так 3-4, все супер працювало ось сьогодні згадав , включив його все працює , але без зарядки щось вже не працює , яка може бути причина , відкривав , начебто батарея не вздута |
Цитата:
|
Цитата:
|
Сама банка акума сіла до рівня 3В. Контролер її заблокував. Зарядити банку в обхід контролера батареї.
|
У темі 3 долучень
Цитата:
|
Цитата:
|
Принесли тюнер Openbox V8S ,чистий Китай.Інфи по ньому небагато.Цікаво чи підтримує бісс кодування на якомусь софті? Можливо хто стикався з цим девайсом.
|
Цитата:
|
Эмин
Якщо він вже і так не зарядився, то йому напевне дійсно жопа. |
7.4 це мінімальна напруга
якщо там є контролер треба подати 8.5в |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:31. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010