![]() |
Головна проблема сучасної молоді в тому... що ти до неї більше не належиш...
|
Тим, хто пережив три місяці зими, четвертий в подарунок!
|
Якщо Адам і Єва були білими, тоді звідки взялися чорношкірі?
|
Ось як пояснити своєму організму, що волосся на голові для мене важливіше волосся на грудях?
|
Як каже один мій знайомий психолог, на свій рахунок потрібно приймати тільки грошові перекази.
|
Всі ми хороші люди, але не в усьому, не завжди і не з усіма.
|
- Мала, ти мені нагадуєш кабріолет.
- Я така ж елегантна? - Ні, даху теж немає! |
У цьому житті потрібно жити за принципом: похвали себе сама, допоможи собі сама, полюби себе сама. Тобто все сама!
|
Все буде добре. На допомогу летить астероїд!
|
Не хочу закінчувати рік, перебуваючи з кимось у поганих відносинах. Так що у вас є ще місяць, щоб вибачитись переді мною!
|
Миються тільки ліниві, а працьовиті - чухаються!
|
У наш час дивишся на дівчину і думаєш, чи то їй 18, чи то 35, чи то Валєра)
|
У Галі було все! Окуляри, які покращують зір. Ліфчики, які збільшують груди. Взуття, яке додає зросту... Все... Окрім того, що вкорочує язика.
|
Куди весь час йдуть гроші? Ноги їм би відірвати!
|
Велика повага дині за те, що вона насіння зібрала акуратно в купу, а не розкидала по всьому плоду як кавун придуркуватий.
|
- Чому ви стали учителем?
- Розумієш... Якщо розмовляти наодинці, це шизофренія. А от якщо розмовляти із собою у присутності учнів - це лекція. |
Щоб секс став незабутнім, купи пігулки для покращення пам’яті!
|
Без жінок в житті нема: Ні фарта... Ні азарта... Ні інфаркта... Корочє, скучно без нас і крапка!
|
Котився колобок із зайцем, вовком, лисицею та ведмедем, а на зустріч йшов слон. Так і з’явилась піца «4 м’яса».
|
Коли під час їжі на зубах щось хруснуло і ти сподіваєшся, що то була сіль.
|
- Послухай, у мене реально проблеми з грошима. 5600 грн. потрібно віддати за квартиру, 10700 грн. за кредит і ще +/- 10000 грн. інших боргів назбиралося.
- Допомога потрібна? - Так, звичайно! Було б супер, буду вдячний. - 5600+10700+10000 загальна сума 26300 гривень |
- Мене звати Катя, і я вкрала крокодила із зоопарку.
- У нас тут товариство анонімних алкоголіків... - А ви вважаєте, що я твереза була? |
- Лікарю, у мене безсоння. - Пане Рабинович, а ви пробували випробуваний старовинний засіб - лягти в ліжко, закрити очі і рахувати баранів? - Пробував. Я рахую баранів, потім вантажу їх в машину, везу в місто і продаю, а залишок ночі таки мучуся - чи не
|
Одеса. Ювелірний магазин. Юнак купує обручку: - Шановний зробіть мені, будь ласка, гравіювання на кільці "Фаї від Моні". - Молодий чоловіче, я б порадив вам написати простіше і коротше: - "від Моні".
|
Приходить Гена до Чебурашки в гості, сідають за стіл:
- Гена, а тобі тарілку чисту або миту? - Звичайно, чисту. Друзі сидять, їдять, Гена запитує: - А в чому різниця між чистою і митою тарілкою? - Миту я сам мив, а чисту Тобік вилизав. |
Кактус - це глибоко розчарований у житті огірок.
|
Хлопець знайомиться з батьками майбутньої нареченої. Батько:
- Толя, вип’єте щось? - Я не п’ю. - Хм-м... Нудно вам буде з Анічкою. |
В 40+ на День народження хочеться, щоб з торта вискакував не стриптизер, а терапевт з безкоштовним направленням на МРТ хребта.
|
Частина українців після смерті попаде до раю. Частина до пекла. Та більша частина застрягне між раєм і пеклом де будуть вічно ходити по граблям.
|
- Тобі які жінки подобаються ? - Мені цицьки подобаються ! - Ну а хоча б колір волосся - блондинки, брюнетки ? - Я не люблю цицьки з волоссям !
|
Перша шлюбна ніч. Швець: - Вам не тисне? Лікар: - Вам не боляче? Годинникар: - Самі колупалися, чи кому давали?
|
Петро хотів вже на ній одружитись! Але як закінчив - його попустило....
|
Старий зек, весь в наколках, заходить в кафе.
Дівчинка-офіціантка тихенько підходить і боязко приймає замовлення, коли справа доходить до чаю, вона запитує: - Який вам чай подати? - Та не важливо, який, на свій смак принеси! Заздалегідь в жаху від можливого покарання за помилку, дівчинка просить ради на кухні. Заповзятливий кухар варгане чифір, кольору і консистенції дьогтю. Спробувавши напій, зек, зітхнувши зауважує: - Так, дочка, бачу, життя-то тебе помотало! |
"Я втратив віру в Людство!", заявив китаєць - Фак Ю
|
- Чому у тебе синець під оком?
- Значить, стою я такий на зупинці... Попереду жіночка, а в неї спідницю зажувало між сідницями... То я візьми та поправив ту спідницю... - І воно тобі ото треба? - Та і я так подумав, і почав пальцем заштовхувати назад... |
Якщо на сімейному застіллі вам стало скучно - скажіть: «Для чого садити картоплю, якщо можна купити?» і тікайте!
|
Відключіть мені інтернет!!! Хочу перед Паскою... прибрати ялинку...
|
Іван був необізнаним у сексі, і цим користуючись, дружина йому давала мити посуд і говорила, що це - секс...
|
За доброту - Бог дає повноту, а від злості - одні кості! Короче, я - офігено добра!
|
Спіймала золоту рибку... Подивилася вона мені в очі і каже: «Смаж!».
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:59. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010