![]() |
Цитата:
|
Є футболіст на прізвище Ярмоленко. Є у цього футболіста бабуся, яка проживає в глибинці. Я колись встановив там антену і підключив карту XtraTV і найближчі родичі були щасливі споглядати футбольні матчі за участю свого однойменного родича. Тепер пан Ярмоленко перебрався до Німеччини і грає в Бундеслізі, ну і в зв'язку з цим постало питання про переналаштування антенного господарства та можливу заміну ресивера. Але я чомусь не знайшов на якому супутнику транслюють канали Бундесліги. Ніби як на Євроспорті ...? Я футболом не цікавлюся, то буду вдячний за інформацію в даному аспекті. Навіть якщо траняляція буде німецькою або англійською мовою ... аби була картинка.
|
Цитата:
|
ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! Підскажіть мені будласка чи можливо прошити модем київстар хуваей модель E153Eu-1 під всі оператори чи хтось таке вже робив. Де це все можна скачати щоб зробити це діло! Дякую наразі!!!:)
|
Цитата:
Як це можна зробити! Дякую!!! |
Як це можна зробити! Дякую!!!:)
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Колись робив щось подібне..Тут на сайті давав фото..."локер" здував фенкою і три перемички пропаював.Фото своє не можу знайти,даю яке маю
|
Цитата:
|
Доброго вечора! Маю старий ноутбук LG K1 EXPPRES причина сталась пропав звук де можна скачати універсальний драйвер до ноута. Буду вдячний!:cool:
|
Скачайте DriverPack Solution через торент- et... voilà!!! Сам користуюся...
|
Якщо підключити 3G модем до роутера через кабель 15-20 метрів, буде воно працювати?
|
Доброго вечора вам! 15 20 метрів трішки багато буде працювати але не стабільно.:) Вмене роутер має 4 лан порти і вихід ван. Таще вихід є на юізбі ставив 3G модем інтернет іде але мало хватає трафіку на всіх. Планшет ноут шарік телефон є обриви!
|
Ніхто не продає тороідальну тарілку ?
Зацікавлений , готовий купити б/у |
помогите с ключами. SoftCam PowerVU на Х50 Х55 буду очень благодарен а в ручную у меня не получается вводить на (4.8°E) 12322 +(4.8°E) 12360 заранее большое спасибо .
|
Всім привітик! На яких канал можна дивитись всі трансляції олімпіади! Дякую!!!!:)
|
Цитата:
|
Прiвiт чому не робить ютуб на ресивере gis8120. Напевно треба мiняти ресивер.
Попробуйте обновити прошивку можливо піде! |
Ось таке і буває кінець прийшов тихо музика грала!:)
|
Цитата:
|
Tiger f1
добрый день нужны дампы прошивки наTiger F1 4,5,13,75,,90 заранее спасибо!
|
Доброї ранку! Товариші! Ще стикнувся з однією проблемою ресівер LORTON S2-33 принесли на прошивку я прошив посліднею версією прошивки підключив клієнт до плазми через хд шнур і на другий день мені зателефонував що ресівер працює пів-години і картинка стає на телевізорі на пуль нерагує виключав з розетки тоді включив і працює потім зависає можливо брак бути може чи в прошивці може бути діло я забрав рес підключив через тюльпани годину працював независав що це за лортони з себе представляють маю на продаж 2 штуки ія розчарувався з цим залізом. Підкажіть хто можливо знає про цей металолом. Дякую наразі!!!
|
Всім привіт! Зіткнувся ось з якою проблемою: на цьому тижні придбав собі ресівер Open Fox x6 m, звичайний HD тюнер. Там також присутня функція перегляду IPTV каналів. Спочатку було все добре, ці канали працювали, там на у списку на першому місці був Квартал ТВ, потім 2 російські канали (назви не пам'ятаю), далі 2 українські канали Футбол 1 і Футбол 2 в HD якості, потім багато каналів Матч, а ще Євроспорт 1 і 2, Казахспорт. Я, як завжди люблю експериментувати, захотів ще додати IPTV каналів до вже існуючих, знайшов плейлист з каналами в інтернеті, перекинув на флешку, з флешки імпортував у тюнер, а канали не додались до існуючих, а замінили їх, тепер не знаю як повернути попередній список каналів. На даний момент знайшов файл з двома українськими каналами Футбол 1 і 2, так що футбол маю де дивитись, але для різноманітності хотілося, що було би побільше спортивних каналів. Може хтось щось порадить чи існує можливість повернення списку IPTV каналів у тюнері? Наперед дякую!
|
Доброї ночі! Хто має прошивку свіжу до ресівера Q-11 буду вдячний!:cool:Дякую!!!:)
|
Доброго вечор всім. Виникло таке питання, чому не відображаються файли з дампами в темах? Наприклад в цій
|
Цитата:
|
Доброго вечора! А чи працює в когось на тітці шурі болт!!!:)
|
Цитата:
Яка тьотя працює з VIASAT UKRAINA |
Підкажіть, з якого ресивера підходить список каналів до U2C Simax?
|
Доброго дня! Де знайти софт до ресівера GI HD Slim2 під тітку шуру щоб коректо працював з тіткою шурою. Подякував наразі!:cool:
|
всім привіт,накрився телевізор,пробую тимчасово пдключититмонітор л джі до реса опенбокс с4 через hdmi все ніби працюе але мерехтить зображення,як можна налагодити,допоможіть знаючі.Дякую
|
Цитата:
|
Самооновлюючий IPTV плейлист Korol1995
http://zipansion.com/NUvH Після перегляду невеликої реклами плейлист буде доступний для завантаження. моя група https://vk.com/iptv_1korol |
Доброго вечора! Чув таку новинку що екстра тв має вже ресівери екстра бох безкарточні то кажуть люди що тітка шура екстру крутить ще до нового року атам гудбай екстра тв що можуть перекрити тітку шуру чині як думаєте.:)
|
Цитата:
|
Доброго дня всім, не знаю чи проблема тільки в мене чи ні. Діло в тому що в темі не відображаються ссилки на файли або самі файли. Модератори, залежить це від мого IP чи ні?
П.с. Вище вже було повідомлення що не відображались файли в іншій темі... |
Друзі, вже не знаю що робити. Підкажіть хто чим може. Проблема така: є телевізор Grundig smart interactive tv 3.0 i тюнер U2C S+ mini. Підключені між собою звісно ж через HDMI кабель, який був в комплекті з самим тюнером. В останній час чогось телевізор став сам переключати "источник" з hdmi 3 на тв. Зміна входів hdmi не дала результату, шнур також міняв. ПО телевізора скидав на заводські настройки і обновляв до останньої версії. Що ще можна зробити щоб не переключалось кожні 5-10 хв на "источник" тв.
|
Купити нормальний телевізор
|
Доброго вечора! Хотів спитати є ресівер UC B6 Uslan хочу підключити тітку шуру як краще його прошити дампом чи софтом прошив дампом чогось бував вис сказали прошити ПО забезпеченням і скинути на заводьські налаштування і буде працювати без глюків сервер гарний маю. Що скажете чим шити софтом чи дампом чи то немає різниці втому якщо знаєте підкажіть мені. Іде взяти софт бо тут бачу внас на форумі дампи! Наразі подякував!!!:)
|
Цитата:
або Цитата:
http://sat-prof.com.ua/showpost.php?...7&postcount=36 |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:24. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010