![]() |
Зранку усі сили йдуть на те, щоб знайти в собі сили!
|
- Ви схвильовані ростом штучного інтелекту?
- Ні. Мене хвилює глобальне зменшення реального! |
Розповідати жабі про океан не має змісту, бо вона не здатна бачити далі свого болота!
|
- У тебе завищена самооцінка.
- Ви так говорите, ніби це я винен, що я кращий за вас. |
Зрозумів, що заїхав у багатий район, коли побачив, що собаки одягаються краще за мене.
|
Мої досягнення у спорті: в день я наглажую біля 10-15 км. кота.
|
Я більше не ненавиджу понеділок, я подорослішав, тепер я ненавиджу весь тиждень!
|
Єдина людина котрій можна довірити любий секрет - це чоловік. Він ніколи нікому не розкаже... бо навіть не слухав.
|
Справжній чоловік пахне дорого... Наприклад... соляркою!
|
- Мені одну капустину, будь ласка.
- Ви собі чи на ПОДАРУНОК? --- |
Поступився місцем бабусі в автобусі, а у відповідь:
"О, хоч одне Чмо встало"! |
Так ось про якого Володимира, що спасе Русь, говорила Ванга, а всі думали на Путіна.
|
Знайти дитину в капусті - сьогодні звична справа!
- А ось знайти капусту на дитину - це вже проблема! |
Включила телевізор...не зрозуміло як і куди писати коментарі і ставити лайки... Де робити репост?
- Виключила... |
П'яний Валера, який задував свічки на своє день народження, так і не зрозумів за що його вигнали з церкви.
|
Взагалі Віні-Пух не хотів одружуватись, але думка про медовий місяць зводила його з розуму!
|
Поперед як сміятися над дітьми, що вірять в Миколайчика, пригадайте, є дорослі люди, котрі вірять що уряд піклується про них.
|
Телефонний дзвінок з ЖЕКу:
У вас унітаз не забитий? Ні. Добре. До вас зараз троє сусідів поcрати прийдуть |
– Що ви будете робити, якщо побачите зеленого чоловічка?
60% відповіли – кину пити! 30% – почну пити! 9% – піду на прийом до психіатра! І тільки одна дівчина сказала: «Почну переходити дорогу!». |
Чоловік приходить до адвоката і просить поради. - Мій сусід взяв у мене в борг тисячу гривень, а тепер не віддає. Можу я як-небудь відсудити ці гроші у нього?
- Можете, але для цього потрібен письмовий доказ, що він брав у вас гроші в борг. У вас є такий доказ? - Боюся, що ні. Я дав йому гроші під чесне слово, сподіваючись на його порядність. - Тоді напишіть йому листа, і вимагайте у цьому листі, щоб він негайно повернув вам дві тисячі гривень. - Але він мені заборгував тільки тисячу гривень! - Саме так він і відповість. І це буде письмовий доказ… |
Гід веде туристів по старовинному замку з безліччю тунелів і лабіринтів. У глибокому підземеллі він їм показує кілька скелетів.
- Як вони тут опинилися? Це в'язні минулих часів? - Ні, вони хотіли заощадити на екскурсоводі. |
Гуцульські хлопчики садисти надувають жаб трембітами.
|
- Моня, поїдеш на Мертве море, не купайся там.
- Чому? - Там така щільність води, що будеш почувати себе повним гівном. |
- Ти чув, Андрія виключили з секції aльпінізма?
- За що? - Уявляєш, хтось його звинуватив у тому, що він піднімався на шостий поверх ліфтом! |
- Ось і відкрився самий доступний і ефективний тренажерний зал.
- Який це? - Сезон городів. |
Хочете бути щасливими? Радійте дрібницям. Ось я, наприклад, радію зарплаті. Дрібниця, а приємно...
|
Прелюдія після 35:
- Я поволі втираю Фастум-гель у твою шкіру... - О, дааа я вже відчуваю, як поперек перестає боліти... |
Всі, хто хотів привести себе в форму до літа, їжте спокійно. Здається, літа не буде.
|
Набагато приємніше готувати їжу, знаючи, що це закуска!
|
Жити треба або з гумором, або з психіатром!
|
Пішла зранку в перукарню. Кажу, щоб хотіла перед святами привести голову в порядок. А вони мені кажуть: «То не до нас, то до психолога».
|
Хто хоче скинути зайву вагу, зробіть зуби. Перший тиждень не зможете їсти, а далі не буде за що...
|
- Нудьга, сил моїх немає!
- Може, келих вина? - Нє. - Чому? - Я так мало не буду... |
Скажіть, хтось Трампу, що Сектор Газа просто так називається!
Ніякого газу там немає! |
- Як ощасливити школяра у 2005 році?
- Подарувати йому кнопковий мобільний телефон. - Як покарати школяра у 2025 році? - Подарувати йому кнопковий мобільний телефон. |
Побачив у зоопарку оголошення: «День відчинених дверей». Тепер думаю: вхід безкоштовно чи тварин на полювання відпустили?
|
Якщо до вас прийшли гості, а у вас не прибрано - поставте відро води з ганчіркою посеред кімнати. І ось, у вас вже не срач, а прибирання в самому розпалі.
|
Якщо ви запросили до себе дівчину подивитися рибок, а акваріума у вас немає, відкрийте шпроти)
|
Погладила чоловіка по спині, він сказав:
- Чухай! Я не розгубилася й чухнула з дому на три дні. |
Якщо похмілля не лікувати - воно проходить за один день, а якщо лікувати - днів за десять...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:19. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010