![]() |
Таки не знаю, де написати, тому запитую тут. Тільки починає пригрівати сонце - зникає сигнал на певні телеканали (наприклад - eleven sports 1-4, canal sports 1-2 hotbird 13e, всі канали hd пакету viasat baltic-nordic, які ще шаряться). Взимку - сигнал ідеальний, навіть коли сніжить. А от в березні-квітні тільки стало тепліше - сигнал дорівнюю нулю. Буду вдячний за будь яку відповідь і пораду
|
Цитата:
|
Доброго дня!
Не знаю, з чого почати, тому відразу поставлю питання. На дачі в 30 км від Києва встановлений комплект з ресивером Orton 4060CX Plus. Спочатку працювало все ОК, а потім зникли канали, залишився тільки РТР і Україна. У чому причина? Чи можна самостійно розібратися - налаштувати? Якщо ні - кого можна запросити? Контакти майстра? |
Апдейт інформації - спиляли гілку, яка затінювали антену, частина каналів з'явилася )
Але не всі. 1+1 , СТБ, ICTV - ні. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго вечора! Підкажіть де взяти прошивочку доресівера ортонх80 на канали інтер нтн дякую чи можливо в когось є ключик. Наразі дякую!!!:)
|
Цитата:
Код:
Интер (12399 V 27500) ID: 1С8Е - AC 12 34 F2 43 21 CA 2E - на время проведения ЧМ-2018 |
Доброго дня! Ортон х80 просить на нтн vрid який може бути на інтер vрid1c8f ана нтн який vрid може бути тупий ресівер якийсь. Подякував!:cool:
|
Цитата:
|
Всім доброго дня! Є вмене просьба така маю вдома швидкісний інтернет 30 мгб єтакож вайфай роутер нетіс з однією антеною буває на подвірї малий сигнал погано ловить знайшов антену неностейшен М2 кажуть що можна її підключити до роутера цей що в кімнаті а антену причіпити на вулиці і вона буде розавати вайфай як її налаштувати щоб і в кімнаті файфай робив і неностейшен роздавав вайфай насамперед дякую поки що.:)
|
Korpahec, значно дешевше буде ніж наностейшен, та і роздати чи прийняти можна на великі відстані
https://www.youtube.com/watch?v=s-MKhffuPzM |
arki! Я вам щиро вдячний треба сидіти з цим маю неностейшен по дворі хватає відстані багато непотрібно чи можете скинути відео по налаштуванні неностейшена дякую.:)
|
Korpahec, дивіться на ютубі, там все є
|
arki! Привіт! А неностейшен М2 підключати до роутера файфай з блоком поє чи сам кабель від неностейшена напряму до роутера без поє. Дякую!!!:)
|
Korpahec, Привіт. якщо хочеш роздати на більші відстані то думаю да
|
Всім привіт ,хотів спитати є клубнічки на супутниках у відкритому режимі ,а то люди питають не знаю що відповідати ,якщо є то на яких супутниках ,дуже дякую
|
Эмин! Привіт! По каналу сонце крутять еротику, пару разів бачив, атак тільки тітку шуру.:)
|
Привіт ,на яку чистоту налаштовувати 42 і 36 супутники ,нагадайте будь ласка ,і яку чистоту ставити в налаштуваннях сатлинк 6908 на 36 ,трошки забув
|
Цитата:
|
Доброго дня!Попросили мене "підключити тюнер до телевізора"...Думав що довго не забарюся і погодився.Приходжу...Показали мені тюнер і телевізор...Телевізор RFT COLORMAT 4506 а в тюнері модулятора немає.Поділіться досвідом як вмонтувати AV вхід у такому телевізорові!
|
Цитата:
|
Салют , хто підкажить , як правильно зробити , є 4,5,13,36,42,46,53 , Дісек 8 портовий, хочу поставити 75,85,90 як правильно це все підключити , хто може детально розповісти буду вдячний
|
Якось так https://aspekti.eu/diseqc-podklyuche...-problemy.html В ресивері теж прописувать обидва дісека
|
Эмин, ті три в один дісик 1.0 ,в вільний порт на 8ми портовому,в тюнері виставляєм дісик 1.0і 1.1 відповідно до портів.
|
Доброго дня! Шановні форомучани що за рекламний банер шарінгу безплатний тест кардшаринг за 1 долр я неможу нанего зайти пише немає звязку зі сайтом хто таке виставляє виходить для краси чи як.:cool: Дякую за увагу!!!
|
Korpahec, я заходжу...
попребуйте через впн |
Привіт, питання , що це на фото?
Мікросхема К172ТР1 ,К172ЛИ1, може комусь потрібні такі мікросхеми? Бо буду викидати на смітник. https://preview.ibb.co/dMfUyU/IMG_20180830_142231.jpg |
Добро дня всім !!! Допоможіть ,будь-ласка, у вирішенні проблеми :
Підключив ресивер GI HD SLIM2M до телевізора кінескопного BRAVIS CRT-2118UX . При налаштуванні чи операції з кнопками пульта, телевізор реагує на пульт від ресивера та заходить в "розширені налаштування". Користувач телевізором - жінка 82 роки....... Вчора поставив тарілку, а сьогодні передзвонили, що необхідно налаштувати , так як дуже звузився екран. При вході в "супер меню" телевізора, я, методом "проб в сліпу" налаштував та розширив екран.... але потім ,якогось біса мене понесло в інший пункт налаштувань.... і картинка "побігла" , типу того як не налаштована "кадрова розгортка" тільки не по вертикалі а по горизонталі...... Можливо хтось знає, чи можна такі телевізори "скинути на заводські налаштування" ??? і як ??? Або як правильно налаштувати?:, так як в меню телевізора дуже багато пунктів налаштувань - OPT , RCUT, GCUT , BCUT, GDRV, BDRV , SCNT, CNTN. ST3, ST4, ASSH та багато інших........ Дякую..... |
Цитата:
Якщо щось наклацали в сервісі ,тоді саме краще найти рідну прошивку і прошити память, але це вже до телемайстра. |
Цитата:
.................................................. .................................................. ....... ---Був один випадок : в одному селі ставив тарілку...,до мене підійшов мужик та запитав , чи зможу налаштувати "К1" та "К2" (це було 02.08.2018р.), я погодився....,коли я до нього прийшов , був настільки здивований...., що Вам не передати...., у нього на "драконі" працювало близько 30 каналів. "Хазяїн" розповів, що до нього приходить """"Майстер!!!!"""" та налаштовує канали один раз в місяць!!!! та бере 100 грн. за роботу.....(налаштовує 2-3 канали за раз).... І як Вам таке....???? .................................................. .................................................. ... .....Майстра для прошивки ТВ (якого я "збив налаштування") , я знайшов..... і сам оплачу його послуги...., так як це моя провина...... Сильно не критикуйте та не "пинайте" за сказане, але тарілки ставлю якісно (всі заявлені канали працюють)... претензій від клієнтів не маю....(ну, маже не маю)...... |
Після того як заблокували вебмані неможу поповнити шарінг.Може хтось підскаже яким способом?
|
Привіт, де можна взяти схему до тюнера т2 Strong SRT 8502? Не має відіо на тюльпані.
|
Цитата:
|
videoguard viasat keys має хтось свіжі, поділіться
|
Прохання до учасників форуму хто користується приладом SATHERO-100 допоможіть розпізнати мікросхему,яка розміщена біля роз'єму приладу з боку живлення
|
http://3.bp.blogspot.com/-kdJJ3oLkev...0/DSC00005.JPG
Попросіть щоб подивилися Вам http://andrew25kir.blogspot.com/2014...-sh-100hd.html |
Якщо мова йде про U1 то це AX3111 http://www.axelite.com.tw/Doc/Binary...2-b3949c9045d7
Вихід ніжка 5 SW |
Якраз вона і вигоріла(U1) від неправильної подачі живлення.Дякую за допомогу
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:12. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010