Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Amiko SHD-8900 Alien (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=107)
-   -   Обговорення приймачів на процесорі Fulan 7111 - Amiko SHD-8900 Alien (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=4177)

slavon 26.07.2012 11:12

Yaro,А що поробиш тезко - тим що робираються треба платити нормальні бабки за роботу, в Києві не менше 500 баків/міс, а так посадили зелених секретуток-студенток за 150 баків/міс, роздали алгоритми на всі випадки життя - ось вони і несуть пургу. Паям'ятаю я колись прикавувася з онлайн-техпідтримки Віазаду - хотів дивитися його на Опені С7, ото умора була... :o
Цитата:

А що тобі мішає Х-тру на мсas дивитися?
Так можна взяти ЕМУ МCas, можна WiCard - головне що б було бажання у тому розбиратися...

Yaro 26.07.2012 11:27

Цитата:

Допис від slavon (Допис 71343)
Yaro,А що поробиш тезко - тим що робираються треба платити нормальні бабки за роботу

Та враження таке, що там працюють навіть не студентки, бо і у тих уже мозги якісь є, а діти-переростки, котрих полишали на 2й рік навчання і то не раз...

slavon 26.07.2012 12:04

Yaro, dresmilleТи судиш по собі і по своєму періоду навчання. Коли вчилися ми з Тобою то 80-90% абітури на технічні спеціальності ВУЗи поступало по здібностях, 10-20% - завдяки "блату", згодом тих 10-20% відсотків відсіювалося вже після 1 року навчання. Зараз ситуація помінялася у протилежну сторону. Рівень підготовки сьогоднішніх студентів знаю не з розповідей, до нас на роботу приходять такі молоді кадри - з 50% толку "нуль цілих х*й десятих" , це десь 30-40% можна чогось навчити і тільки 10-20% приходять повністю підготовленими спецами в яких можна навіть щось повчитися...

P.S. Вибачаюсь за такий ліричний відступ від теми...

Zhora15 26.07.2012 15:31

Цитата:

Допис від Yaro (Допис 71342)
Оператор тупий

То правда,мені вона казала (при нормальному сигналі),що ключі не доходять через погану погоду,хоча сигнал був присутній))))

RUDKY 26.07.2012 22:09

Всім дякую за поради, тюнер я віддав, можливо трохи згодом ще раз буду брати, але вже Gi-8120, там кажуть дисплей гарніше світить, бо на АМІКО він просто горів червоним вогнем. А ще радять брати Опенбокс S-6,правда не знаю чи дам собі з ним раду, що скажете?!!

slavon 26.07.2012 22:15

RUDKY,
Цитата:

А ще радять брати Опенбокс S-6,правда не знаю чи дам собі з ним раду, що скажете?!!
Цей тюнер в принципі то саме що попередній Ваш тюнер. Беріть щось на mips процесорі та Е2 - DreamBox 800SE або GI Vu+ Uno

Zhora15 26.07.2012 22:59

RUDKY,
Та аміко хороший апарат,підтримка хороша,а овпен S6 значно дорожчий,а картинка на ньому (як казав мені мій майстер),явно гірша!!! Аміко взагалі дуже простий тюнер головне навчитися з ним працювати!!! Він для всього хороший,для шари,для карт доступу,і головне що в мьому є дуже простий емулятор Мкас,де ключі можна редагувати прямо з пульта.Але вибирати вам.

slavon,
Він з спарком не може справитись,де він Е2 потяне!!!

hmura 27.07.2012 00:28

RUDKY,На все свій час :rolleyes: Воно колись прийде уві сні ! Це доказує , що потрібно ще раз та ще читати форум та користуватися пошуком бо хто шукає той знайде !!!
Цитата:

але вже Gi-8120, там кажуть дисплей гарніше світить, бо на АМІКО він просто горів червоним вогнем.
А Gi-8120 буде горіти зеленим вогнем ! :o Не знаю як на спарку но на Енігмі можна регулювати яркість дисплею

slavon 27.07.2012 11:08

Цитата:

Він з спарком не може справитись,де він Е2 потяне!!!
Друже, повір мені на слово, принципово налаштування Е2 і Спарку нічим не відрізняються..., той Шпарк фактично ну дуже спрощена і обрізана енгма. Якщо чоловік купив реса то йому насамперед треба розібратися в принципі роботи таких ресіверів та з основними поняттями, термінами в галузі САТ ТВ. Без цього, як в математиці без таблички множення, ніяк.
Цитата:

Та аміко хороший апарат,підтримка хороша,а овпен S6 значно дорожчий,а картинка на ньому (як казав мені мій майстер),явно гірша!!!
Не знаю з цього приврду в мене протилежна інформація від людини яка має у себе С6 і 8120, але менше з тим - якість картинки справа справа суто суб'єктивна... Найбільше що мене достає в Опеннах Сх це те що після кожного нового софту вони радять по новому сканувати канали..., за таке розробників ПЗ вбивати треба...
Що ж стосується Е2 - вона для різних ресіверів в принципі ідентична - освоївши її на одній моделі ресіверів (одну збіру) Ви в принципі зможете без проблем її налаштувати на інших лінійках, моделях (інші збірки)... Про те що наприклад налаштування супутників, списки каналів, відповідних ЕМУ підходять від одної збірки до іншої , я вже неодноразово писав на форумах...

SAYKA 16.08.2012 00:20

Доброі ночі.Які тепер ціни на Amiko Alien SHD - 8900 у Львові.Заздалегідь дякую.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:55.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010