![]() |
Еспресо ТВ(сіріус 4.8 12379H27500) Євромайдан палає прапорами Всі люди мов скаженні там оруть Кличко там виступає з гарними словами А беркутовці людям пики бють Народ відстоює свою свободу Свої права закони й волю слів А я що? Я пацан з народу І до правління також маю гнів Ми підіймалися з багнюки та терен Збивали всіх нас з ніг та ми вставали І ми боролсь ще з давніх давен Та край наш рідний гнидам не ввідали Господь наш милий, ти скажи одне До коли нам терпіти це свавілля До коли ж те кодло дурне Ломатиме нашого роду гілля Ми вольні люди ми внуки козаків Ми мусимо свій край любить й цінить І берегти країну від тих жахів Що хоче з нею влада поробить Я не один міліони друзів йдуть за мною У нас одна єдина добра ціль Для рідної землі знайти спокою І більше їй не причиняти біль І доки в моїм серці ллється кров І поки мої очі полумяні Я буду битись за країну знов і знов Як билися діди всі наші славні ©Ярослав Синица |
Поради євромайданерам: як не захворіти на акціях протесту ....
У мережі з'явилося відео, в якому викладено поради щодо медичного самозахисту активістів Євромайдану: шапка з навушниками – від вітру і ударів по голові, окуляри – від сльозогінного газу, довга куртка для тепла, крем для обличчя та "зірочка" від переохолодження. І жодного алкоголю! http://www.youtube.com/watch?v=VBZQQGgCHyw |
Як Володимир Кличко з нареченою на #Євромайдані виступали...
07.12.2013 17:47 На офіційній сторінці братів Кличків у Фейсбуці з’явилося відео виступу Кличка-молодшого та його нареченої акторки Хайден Панеттьєрі. Нагадаємо, напередодні Володимир Кличко зі своєю подругою –американською акторкою Хейден Панеттьєрі виступили на Євромайдані. Панеттьєрі висловила підтримку українському народові у його боротьбі за свої права та за європейський вибір України, - пише УНІАН. Кличко-молодший, своэю чергою, перекладав її виступ. Він також зазначив, що вона звернулася до нього зі словами: «Володя, я хочу приїхати Україну, хочу підтримати. Я залишаю свої справи і хочу, щоб українці бачили, що світ спостерігає за вами». http://www.youtube.com/watch?v=3jPUkKkw4YE |
У неділю о 12-ій #Євромайдан може уперше стати Маршем мільйона... 07.12.2013 19:19
Активісти та учасники Євромайдану звернулися до українців із закликом прийти на 8 грудня на Майдан Незалежності і стати учасником першого в Україні Маршу мільйона. Як пишуть автори ролика, "Ми вирушили на Майдан у п'ятницю ввечері і до третьої ночі знімали простих людей, які запрошують вас взяти участь у Марші мільйона незадоволених українців за своє право на європейське майбутнє. Будь ласка, поширьте це вiдео максимально, щоб це запрошення побачило якомога більше людей і наша праця, а також праця тих людей, хто взяв участь у зйомках, не пропали даремно! Читайте більше тут: http://expres.ua/video/2013/12/07/98...arshem-milyona http://www.youtube.com/watch?v=28uYFL71kOA |
Батьківщина: Влада готує провокації за участі "тітушок" для введення НП..
Субота, 07 грудня 2013, 22:23 Влада планує застосувати близько тисячі "тітушок" для провокації бійок на Майдані, внаслідок чого буде введено надзвичайний стан. Про це йдеться у заяві ВО "Батьківщина". "Це може статися вже сьогодні", - йдеться у повідомленні. "Ми попереджаємо владу, що ми знаємо про ці плани. Ми звертаємося до людей на Майдані з проханням бути пильними. Ми закликаємо правоохоронців не допустити бійні і не бути співучасниками провокацій", - заявили у "Батьківщині". Разом з тим партійці звертаються до міжнародної спільноти з проханням звернути увагу на цю інформацію. "Нагадуємо провокаторам та організаторам цього сценарію: на Майдані працює велика кількість українських та іноземних журналістів, які фіксуватимуть всі події", - наголосили в опозиції. Українська правда. |
На Євромайдан вийшло більше 1 мільйона людей...
Цитата:
|
|
Єдиний лозунг для всіх, це ПЕРЕМОЖЕМО- АБО ПОМРЕМО!ukrprof
|
З мітингу регіАналів, розбігаються люди, їх ловлять менти ...
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:19. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010