![]() |
yura150480, Канали ще йдуть по Ямал 90Е і шара 36градус.
|
Цитата:
|
Скажіт,люди добрі.Яка ціна на тюнер що підтримує Мрек 4.І який тюнер краще взяти.
|
|
якщо невеликий бюджет,то аміко,а якщо е більше то бери щось типу Азбокс,,Екстренд,ВУ,та інші дрімоподібні,або Дрімбокс.хоча і опенбокси С серіі непогані.
|
100% хоча б Dreambox 800SE китай ніж Аміко китай :o переконався :rolleyes:
|
Доброго дня підкажить будьласка хочу купить тюнер щоб підключить шаринг да екстра тв яку модель ви (предложите по умеренной цене) за помірну ціну
|
vovan19755, За помірну ціну хіба Openbox S1 (оригінал ) або шукати б/у DreamBox 500S (або інші SD б/у Лінуксові) у робочому стані.
По вибору ХД ресіверів у нас на форумі є окрема тема тому Welcome |
Цитата:
|
Цитата:
|
Славік, можна придбати б\в тюнер такої моделі:)
|
А якщо SАT-INTЕGRАL 9100НD Як його характерезують
|
vovan19755, Я Вам дав посилання на тему де обговорюються ХД ресівери і там я висловив свої думки з цього приводу читайте...
Як на мене будь-який не лінуксовий ХД ресівер не варта уваги. Як показала практика SАT-INTЕGRАLи, вони ж Технозади це не ресівери, а велика несенітниця, через велику "кривизну" їхніх софтів... |
привіт опенбокс х 820 питаня в слідуючому яка прошивка стабільно працюе в даному протоколі 1.1 стойть сіріус+амос+хотбірт( стоїть 15-20 метрів кабелю)+ абс( до останьої 30 метрів кабеля)прикол в тому якщо перекючаеш на абс (любий канал) а потім стаеш на сіріус або нотбірт сразу пише нема сервісу якщо ще раз переключаеш на абс а потім на сіріус або нотбырт тоді починае показувать канал
дисек 8 портовий Diskaveri ставив 4 портовий такаж ***ня на стронгу номально показуе амос нормально працьоє нормально якщо переключаеш с абс |
vimpel,Тут не в прошивці справа. Який кабель ??? Як на мене проблема в кабелі , поміняйте на більш якісний... та й дісік у Вас, як на мене не популярний, ставте Ортон 8/1
|
vimpel,
Така сама фігня на Х800,мушу взагалі викл вкл робити,прошивка по ходу не поможе....Я в електроніці повний дуб ,но кажуть є мікросхема яка відповідає за переключання супутників,або кабельне в дома,і близько радіотелефон, і інші речі які можуть впливати на роботу тюнера(він дуже ніжний оказався)!!!! Цитата:
|
привіт може вхідний електроліт збільшить до 100*400вольт може поможе чи це тупо неотработка по протоколу 1.1 ??????????????
так яка мікруха яка її маркіровка |
vimpel,пробуйте...
|
Цитата:
Цитата:
|
yura150480,різне може бути - сьогодні достатньо Екстри, а завтра йому +++ подавай, а ті що року міняють карти. Тут оптимальний варіант лінуксові ресівери на відкритому софті з можливістю самостійного встановлення декількох ЕМУ
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
привіт будь ласка скажіть яка мікросхема стоїть що відповідає за управління дісіком і конвертором (команди перемикання портів на дісіку, піддіапазони на конверторах) у ресіверах Опенбокс 8 і 5 лінійки, бо маю проблему див пост #256 ???
|
vimpel, LM317T та пара транзисторiв А928A, але там потрiбно перевiряти ланцюг по 22Кгц.
|
Цитата:
Цитата:
Буває два варіанти 1.DiSEgC перемикає порти але тюнер пише "нема сигналу" 2.DiSEgC не перемикає порти і теж пише "нема сигналу" Проблема може бути як софтова так і заліза |
kreshnot,там проблема вирiшуесть замiною резистора по 22Кгц.Якщо в памятi вiдновиться, то напишу якого(давно i не часто з цим робота була).Та й версiя прошивки теж "мае значення".
|
Шановні форумчани!Поставив антену(амос,хотбірд та сіріус),а тепер ще хочу додаткову поставити.Підкажіть на який супутник мені орієнтуватися крім абс75 і експрес 53(Живу у Київській області),але щоб безкоштовно
|
Якi канали Ви хотiли б дивитись? A чому Ви проти "абс75 і експрес 53"
|
djjerom, для безкоштовного перегляду в Ку-діапазоні окрім 75Е, більше нічого безплатного на расейській немає, можна якщо ресівер DVB-S2/mpeg4/HD то можна поставити мультифрыд 75Е+85Е. 53Е вже не цікавий - СТС і Домашній канали з нього пішли. Також як варіант безплатних каналів можна запропонувати 90Е в С-діапазоні...
|
А в Ку діапазоні на Ямалі можна щось зловити?Експрес 53 ставив заради стс та домашнього(дісней для дитини)
|
Цитата:
|
Так i на 53, 75, 90 градусах е теж канали, по 10-15 росiйськомовних', наприклад на 53Е э канал ТВ3 (первый мистический)
|
По тв3 показують третьосортні фільми.Раніше цей канал був "містичним",але зараз там показують усе підряд.Може підкажете чи буде 90 градус показувати у Київській області на тарілку 90см
|
Цитата:
|
Цитата:
А взагалі таке збирання з різних бортів москальських безплатних каналів з декількома антенами як на мене не є дуже ефективним, значно ефективніше поставити 1 антену 0,85м на 36Е і підключити "цьоцю Шуру"... |
Цитата:
|
Дякую,буду пробувати ставити.Побачимо що вийде
|
Но ! СТС та Домашній там також уже не йде :D
Як для мене ці канали відстой :o |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:21. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010