![]() |
bodnar, ну от
|
Давно ремонтував я телевізори і ось потрапив до мене Електрон 37тк-791.Пробитий транзистор рядкової розгортки ТТ2246,пластмасовий.Який аналог можна поставити?
|
MD1803DX або BU508D
шукайте чому згорів . інформації повно |
Доброг вечора!
Хочу спитати вашої допомоги з тюнером 4100С відкрив кришечку і вияви здутий кодюк 35V 100 mF через нього сигналу немає впаяв 16 V 470 mF сигнал появився але кондюк вистрілив той щоя впаяв 16 V 470 mF який впаяти кодюк бо такого 35V 100 mF немаю. Дякую наразі!!!:) |
Цитата:
|
Дякуююююю!!!!)))))));):)
|
Доброго вечора!
Стикнувся знову з проблемою принесли тюнер 4100С включаю його картинку сипле кубіками поміняв новий блок живлення мав взапасі всерівно трішки поробить і десь неде кидає кубіками. Що може бути!:) |
Цитата:
|
Також дуже часто допомагає заміна ТС37 по 3.3в кола живлення ВЧ тюнера.
Ставлю 220..470мк на 6.3в. |
Добрий вечір! Поміняв на тюнері 4100С Кондюки ТС38, ТС39, ТС37 картинку кубіками несипле. Щира вам подяка форомучани а також подяка duman :cool:відмене. Дякую щиро!!!!;)
|
У темі 1 долучень
Христос хрищається!
Є таке прохання купив собі ресівер B6 METAL UCLAN працює шарінг і картинка висне приходиться виключати з розетки шарінг працює на емулятор і ссскам версія прошивки завантажувач версії V1.6.3.4 Додаток V 1.8.2 |
Доброго дня! Підкажіть будласка яку пршивку загнати в ресівер сат-інтеграл метал 1227 ХД для тітки шури щоб легше дихав рес. Стоїть прошивка нова 2.73 але вона щось тормозить шарінг ресвер себе погано почуває. Дякую наразі!!!
ПРИЧИНА БУЛА В РОУТЕРІ! |
Доброго вечора! Є просьба принесли мені телевізор марки сатурн, він має смарт тв на андроїді , поставив плеймаркет ,активував елктроннну почту, скачав ютуб , з плеймаркета ,і встановив на робочий стіл, відкриваю ютуб ,ютуб, загружає відоролики, а відкрити неможливо, ролики, навіть курсор на екрані зникає, неможливо відкрити відео. Щож робити з цим , який плеєр поставити мені! Пробую інше через поісковик гугол ,набираю відео ,таке саме відео є ане відкриває нічого , порадьте щось можливе акаунт гугол хром, теж прописаний електронною почтою і ніц зтого. Наразі дякую!!!
|
Друже !!!Потрібно обновити прошивку СМАРТ ТВ master-tv.com › proshivki/tv/Saturn…:cool:
|
Доброї ночі! Є просьба принесли ресивер FERGUSON AF-2300NC де наЙти прошивку, програму для загрузки софта є, а прошивки нема ,де можна найти. Хто має ,поділіться , чий це клон :eek:,дякую наразі!!!:cool:
|
Останній софт 3.04.2006
Активації ЕМУ: перейдіть Меню -> Ігри -> Натисніть 9999 Редагування Ключів: перейдіть Меню -> Ігри -> Станьте на Mcas і Натисніть Ок (пароль 0000) |
Доброг вечора! Прошив ресівер FERGUSON AF-2300NC немає каналів зайшов в меню щоб просканувати в ручну там є червона кнопка на пульті щоб сканувати я тисну кнопочку нічого нерагує ця червона кнопочка як канали просканувати емулятор включив а просканувати неможна що зробити мені ще таког небачив. Порадьте клієнт заїдає просто взявся на свою голову дурний перший раз це залізо бачу. Дякую наразі!!!:)
|
Доброго вечора, Eurosky ES-4050 HD, потрібна схема б.ж., б.ж на мікросхемі SD6834.
|
У темі 2 долучень
Цитата:
ставив з невеликою переробкою АМ22 даташит |
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго вечора!
Фергисон урухомив все працює .:o |
добрий день тюнер сатінтеграл1228 реагує на пульт з 20сантиметрів і то потрібно направити його на ік приймач пробував другий така сама проблема прошивка через ком порт недопомагає що може бути?
|
Допоможе тільки заміна ІК приймача.
|
Канал mezzo з 13е вже невідкривається взагалі...?..за допомогою емулятора...чи існуєякась прошивка, що відкриє. Цікавить щоб без присутності інтернету
|
непідскажете який аналог ік приймача може підійти до цьогь тюнера.дякую!
|
дякую проблема вирішена заміною ік приймача
|
Від любого з серії 3000...6000 чи 4100с глобо або інших тюнерів
|
Доброго ечора!
Неможу збити на заводські настройки роутер тотолінк N150RT світить світодіод синій іне нерагує мережу вайфай незнаходить хотів спитати йому капец прийшов. По лан кабелю теж зайти неможливо.:) |
Цитата:
|
kreshnot! Дня доброго! Так і зробив працює все дякую вам велике.:)
|
Доброго вечора! Маю роутер ксіомі 4С і щоб більший сигнал роздавав то прошивку замінити чито все залежить від настройки самого роутера. Ще радять мені тенду F9 хто пронеї щось знає чи добра вона. Дякую!!!
|
Всім привіт, підкажіть будь ласка намутив superbox mini s 100 x pvr, який в нього пульт і що це за клон, в інеті немає дет інформації ,дуже дякую
|
Доброго вечораі! Хотів спитати тестував на тюнері UC B 6 Metal uclan, з сервера іпітів,і платні канали ,все працює канали гортаються , тільки якщо натиснув напульті ок, все стає ,так якби натиснув паузу, картинка стоїть, пульт нерагує, треба виключити з сеті, тоді все працює якщо ненатискати кнопку ок, напульт,і тотак має бути, бо якщо натиснути ок, кнопки напульті ніякі нерагують, треба рес виключати.Просто колега хоче футбол1 футбол2.Дякую!!!
|
Доброго вечора всім форомучанам! Стикнувся з проблемою приніс клієнту ресівер UC B6 Uclan, підключив його по вайфаю, звязав з роутером нетіс WF2409E, потім ми зайшли в меню ресівера, щоб глянути ютуб ,погоду ,мегого, пише оновлення невдалося ,заходим в погоду ,пише помилка потоку ,підключив йому IPTV ONLINE теж помилка потоку ,інтернет є, звертались на техпідтримку провайдера, сказали що вних все добре, чи можливо прошити роутер ,резетили ніц зтого приніс досебе, додому, вмене працює все іцей теж самий вмене провайдер. Підкажіть мені якщо хтось, стикався з цією проблемою! Дякую наразі!!!
|
була така проблема вирішувалось заміною роутера на tenda. mercusys замічено було що або відвалювалювався по вайфаю чи втрачали пакети при передачі тоїсть включаеш шару а вона гавкае , при підключені в режимі роздачі з смартфона працювало нормально ,замічалося на роутерах нетіс прошивка недопомагала скоріше зекономили на залізі .ще були проблеми з модемами тп лінг від укртелекому була така сама проблема
|
У темі 2 долучень
Не реєструється в мережі тюнер, мережу баче і відсоток сигналу показує але вкінці немає галочки , в настройках ip одні нулі, до цього все було добре, інтернет є , в іншій кімнаті інший тюнер шариться все добре
|
Leon15! Доброго вечора! Перша причина накрився файфай адаптер абоперепрошити тюнер!!!
|
Цитата:
|
Добрий вечір! Я так зрозумів що увас походу два тюнера непрацють напишіть конкретніше з ваших слів нічого незрозуміло!!! Ви хоча марки тюнерів розпишіть який шариться який нешариться!!!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:32. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010