![]() |
Змила макіяж і тепер не можу розблокувати телефон, тому що він не розпізнає мого обличчя!
|
- Зустрінемося в центрі в другій годині.
- А як я тебе впізнаю? - Ти здуріла? Я взагалі-то твій чоловік!!! |
Новий прокурор заступив на посаду зі словами: «Я вам покажу як красти»
|
Це дивно, але будильник бісить в будь-якому випадку... І коли задзвонив, і коли не задзвонив!
|
Сезон «По тобі щось повзе»
Офіційно відкритий!!! |
Ліг спати ну і спав би, так ні. На думку спало питання: Як називають мешканців міста Осло?
|
Жіноча логіка: хотіла піти на підборах, але ліньки було мити голову, тому пішла в кросівках.
|
Не хвилюйтесь, яке б не було у вас здоров’я його вистачить до кінця вашого життя!
|
- Вибачаюсь, а не підкажете де стоїть електричка на Мукачево?
- Вже пішла. - Ну, це капєц! А куди? |
В кого пульт від погоди?Припиніть гратися! Тут люди з тиском!
|
- Ну що красуня, прокатаємося з вітерцем?
- Не можу, остеохондроз. - Тоді можливо в річці скупаємося? - Не можу, ревматизм. - Ну то може в лазні попаримось? - Не, не можу, серце колить. - Ну, а що ж ти така хвора мені стріляла очима? - В мене косоокість. |
- А чому у корів стільки цицьок?
- Молоко, какао, латте, макіато. |
Петро з дружиною іде по базару, напроти йде їхній сусід:
- О! Галю, добрий день, я тебе одіту і не впізнав! |
Чоловік дружині:
- Ти ж обіцяла після шести не їсти... Ну і що ти робиш в холодильнику? - Перестановку. |
Рано чи пізно у кожної жінки настає ситуація, в якій вона розуміє самку богомола.
|
Найголосніше про тих, що понаїхали, кричать ті, хто понаїхали трохи раніше.
|
Кажуть, що якщо тобі наснилася людина - він про тебе весь час думає. Не чекала від тебе такого Бред Пітт, не чекала.
|
- Ти досить добре танцюєш. Хто тебе вчив?
- Джек. - А прізвище? - Деніелс. |
Через 20 років психотерапевти будуть пояснювати, що всі проблеми через те, що вас недолаїкали у дитинстві.
|
Принесла вчителька на урок малювання скульптуру оголеної жінки.
- Марічко, скажи, що тобі найбільше подобається у цій скульптурі? - Плечі. Голова... - Молодець, сідай. А тобі що, Сашко? - Груди! - Вийди геть з класу! - А тобі, Вовочко, що найбільше подобається? - Йду, йду, йду... |
Вчителька в школі:
- Діти, які знаєте лікарські препарати? Маша: - Панадол. Іван: - Аспірин. Юля: - Вугілля активоване... Вовочка: - Віагра!.. - ? А скажи, Вовочка, від чого ця віагра? - Як від чого? Від проносу! - Як від проносу? З чого ти взяв? - А мама щовечора дає татові одну таблетку і говорить: На візьми віагру, може це лайно у тебе затвердіє... |
Вовочка запитує в аптеці:
- Ви маєте якийсь засіб для знеболення? - А що в тебе болить? - Поки нічого, але тато пішов на батьківські збори. |
Вовочка: - Мамо, мене виключили зі школи.
- За що, Вовочко? - Не знаю, напевно під скорочення потрапив. |
У Вовочки в гостях мамина подружка. Вона збирається йти. Мама Вовочку запитує:
- Що треба сказати? - Не знаю! - Подумай, Вовочка! Що я завжди говорю, коли тьотя Оля від нас йде. - Нарешті звалила. Знову всю ковбасу і сир зжерла! |
Вони жили довго та щасливо, поки не переплутали якось свої телефони...
|
До одруження Антон і не підозрював, що можна неправильно поставити молоко холодильник.
|
- Сестра, зробіть мені такий укол, щоб я помер.
- З задоволенням! - Я пожартував. - Ватку притисни... |
Підскажіть, як дивитися на інкасаторську машину без всяких дурних думок?
|
Це був важкий ранок. Було прийнято рішення знову більше ніколи не пити...
|
Розумні постійно вчаться. Дурні і так все знають.
|
В магазині:
Жінка: Шампунь для cyxoгo тa пошкодженого волосся. Чоловік: Шампунь 6-в-1. Для волосся, обличчя, тіла, килимів, автомобіля та посуду! |
На уроці в школі:
– Вовочка, вийди до дошки і дай відповідь на кілька питань домашнього завдання. – Не можу, Марія Іванівна: мені мій адвокат порадив не відповідати на питання, відповіді на які можуть бути використані проти мене. – Ти що, Вовочка, з глузду з’їхав? – А з цим питанням, Марія Іванівна, зверніться до мого психоаналітика. |
Клас на прогулянці в парку. Вовочка йде поруч з вчителькою. Назустріч йдуть три жінки і їдять морозиво. Вовочка говорить:
– Марь Іванна, хочете загадку? – Ну, загадуй, – погоджується та. – Он, бачите, йдуть три жінки і їдять морозиво. Одна його кусає, інша лиже, а третя смокче. Як ви думаєте, яка з них одружена? Вчителька подумала і відповідає: – Я думаю, та, яка смокче. – Ні, Марь Іванна, зможемо та, у якої обручка на пальці. Але мені подобається хід ваших думок! |
Урок Біологіі.
Марьванна запитує Вовочку: – Вова. скажи як відрізнити бика від корови. Вовка: -Коли доїш бика він посміхається! |
Дівчинка виходить із ванної і говорить Вовочці:
– У тебе в ванній висять два рушники: одне під літерою «М», інше під буквою «Ж». Я взяла те, яке під буквою «Ж». Я правильно зрозуміла, «Ж» – для жінок, «М» – для чоловіків? – Ні, «М» – для морди … |
Пояснювальна: «Я Петренко Галя, не прийшла 2 січня на роботу, тому-що думала, що прийшла»
|
Кидатися сдовами ефективніше, коли вони написані на цеглі.
|
Сиджу на дуже ефективній дієті, яка називається: «лінь готувати»
|
Відстань Париж - Дакар - це фігня. Відстань аванс - зарплата - ось це випробування.
|
Я дуже добра, ніжна та пухнаста, головне на хвіст не наступати...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:54. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010